• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

tünaydın kızlar hastaneden geliyorum kalbini duydum rabime şükürler olsun bu mübarek günde. 6+6 haftalıksın dedi doktorum. ya şubat sonu 28 yada mart 1 tahmini doğum. bi dünyada kan tahlili verdi açkarna yaptır 18 temmuz da görmem lazım seni dedi aile ve kendi seceremi sordu hastalık varmı falan diye. bide holla yakaladım seni tatlım 42.600 gr olmuşum :))) böyle giderse doğuma kadar sığmam bişeyin içine :))) darısı sizlerin başına inşanlah kalp aışlarını duyarsınız benim gibi.. :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek: :64:
darısı hem kilo almak için:) hemde en önemlisi sağlıcakla bebeğimin kalbini duymak için başıma:)))) bu mübarek günde allah banada en yakın zamanda pıt pıt kalbini duymayı nasip etsin tabii burdaki herkesede ne mutlu sana maşalllahhh çok sevindim adına:::)))):66::64:

hafif hafif derken?
doktor ne dedi normalmi dedi?
insallah bende duyarim bebislerimin kalp atislarini....

evet normalmiş canım daha yeni başlamış kalp atışları. 2 hafta sonra yine gidicem tahlillerim fln yapılıcak. şuan herşey normal dedi dr

2. bebeğim
son adet tarihim: 5 haziran
beklenen doğum tarihime netten baktım 11 mart:))
yaşım 25
61 kiloyum
henüz doktora gidemedim işim dolayısıyla ve çok gerginim bu yüzden 2 hafta iş yerimde yalnızım doktora gidemicem:((((

ALVGKHN HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA, Listemize eklendin...

Sen de sağsalim bebişini kucağına alırsın inşallah..

Kızlar sular içiliyomu bakiiiiiiiim :47:

2. bebeğim
son adet tarihim: 5 haziran
beklenen doğum tarihime netten baktım 11 mart:))
yaşım 25
61 kiloyum
henüz doktora gidemedim işim dolayısıyla ve çok gerginim bu yüzden 2 hafta iş yerimde yalnızım doktora gidemicem:((((

hayırlı uğurlu olsun tebrikler :)))
hangi il desin? neder sorduğumuda izah edeyim ; özel hastanelerde akşam mesai bitimde bile nöbetçi kadın doğum uzmanları oluyor ihmal etme git muhakkak folik asit veriyor ve nekadar erken kontrollerin başlarsa bu sürek senin be bebişin içinde daha rahat geçer ve folik asit alman lazım sakın unutma bebişin geliğimi ve senin rahim anemisi ne ( rahimde oluşabilecek dejenerasyon) yakalamaman için folik asit ilk üç ay önemli zati sonrasında demir ve b12 vitamine geçiyorsun.. tekrardan tebrik ederim rabim kucağınada almayı nasip eylesin :46::46:

ALVGKHN HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA, Listemize eklendin...

Sen de sağsalim bebişini kucağına alırsın inşallah..

Kızlar sular içiliyomu bakiiiiiiiim :47:

ay guiter su iç iç bi hal oldum zati çok çabuk sıkışıyorum her saat başi wc deyim :)))
normalde su içmek benim için ilaç içmeyle aynı derecedeydi ama bebişi duyunca şişe şişe içiyorum valla su içmeyen ben su kuşu oldum :)) :8::8::8:

dr randevuma 2 saat kaldı. çoooook heyecanlıyım :16: keseyi görebiliriz inşallah

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun tebrikler :)))
hangi il desin? neder sorduğumuda izah edeyim ; özel hastanelerde akşam mesai bitimde bile nöbetçi kadın doğum uzmanları oluyor ihmal etme git muhakkak folik asit veriyor ve nekadar erken kontrollerin başlarsa bu sürek senin be bebişin içinde daha rahat geçer ve folik asit alman lazım sakın unutma bebişin geliğimi ve senin rahim anemisi ne ( rahimde oluşabilecek dejenerasyon) yakalamaman için folik asit ilk üç ay önemli zati sonrasında demir ve b12 vitamine geçiyorsun.. tekrardan tebrik ederim rabim kucağınada almayı nasip eylesin :46::46:

folik asit alıyorum planlı gebelik çünkü ama ankaradayım.olmadı akşam gidicem dediğiniz gibi.teşekkürler.allah hepimize sağlıklı hayırlı doğum yapmak nasip etsin.

dr randevuma 2 saat kaldı. çoooook heyecanlıyım :16: keseyi görebiliriz inşallah

inşanlah görebilirsin canım seni okadar iyi anlıyorum ki..
ben bugün kalbini dinledim annemle gittim hastaneye eşim izin alamadı.. merdivenleri hızlı hızlı çıkarken bi an annem arkadan isyan bayrağını çekti "ne acelen var çıkamıyorum işte az yavaş ol yordun beni " eee ben heyecanlı olunca anacığımı unutu verdim :))) :79:

folik asit alıyorum planlı gebelik çünkü ama ankaradayım.olmadı akşam gidicem dediğiniz gibi.teşekkürler.allah hepimize sağlıklı hayırlı doğum yapmak nasip etsin.

oo o iyi işte biz kalınca başladık sen bizden 1/0 öndesin maşanlah.. aminnnnn cümle ecmain inşanlahh..

ay guiter su iç iç bi hal oldum zati çok çabuk sıkışıyorum her saat başi wc deyim :)))
normalde su içmek benim için ilaç içmeyle aynı derecedeydi ama bebişi duyunca şişe şişe içiyorum valla su içmeyen ben su kuşu oldum :)) :8::8::8:

ayy sorma işin wc kısmı mahvediyo kızımmm
hele gece uykumu bölünce çıldırıyorum
bi arkadaşımın doktoru yatmadan 2 saat önce hiçbişey içme demiş
gece wc ye kalkmamak için
öyle yapcam artık

benide haftaya çağırdı hastanedeki doktor ama bende 2 hafta sonra 7.haftada gidicem dediğiniz gibi hem kalp atışı hem bebek gözüksün diye zor olcak dayanmak ben çok sabırsızım ama bakalım:49::49::49::49:

henüz özel msj atma hakkım yokmuş o yüzden buradan yazmak zorundayım dünkü mesajına cevap :)

casper87 .!.:
Canım dikkat ettim senin son adet tarihinde benim gibi 1 haziran. Ben bugün doktora gittim kese için çok küçüktü ve ilk bakılan ultrasonda gözükmedi daha hassas bi ultrasonda tekrar bakıldı öyle gördük.Seninki de o kadar küçükmüydü nokta gibi 5 mm imiş.2 hafta sonra tekrar hem kalp atışı hem bebek için tekrar gidicem.Herkesin aynı olmaz ama genede sana bir sorayım dedim:61::61::61:

şöyle canım, benim doktor boyutu hakkında hiçbirşey söylemedi, vajinal muayenede keseyi gördü karından bakmadı hiç ve herhangi bir yorum yapmadı, bence sende canını sıkma hiç ve kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekle benim gibi :)

inşanlah görebilirsin canım seni okadar iyi anlıyorum ki..
ben bugün kalbini dinledim annemle gittim hastaneye eşim izin alamadı.. merdivenleri hızlı hızlı çıkarken bi an annem arkadan isyan bayrağını çekti "ne acelen var çıkamıyorum işte az yavaş ol yordun beni " eee ben heyecanlı olunca anacığımı unutu verdim :))) :79:

:nazar::nazar: çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymuşsun,sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin Allahım.. ee annene diyeydin "evlat baldan tatlıdır ana da unutulur" :))))

malkoç nerelerdesin sennnn???

:74:

:) geldim geldim :)
dün öğleden sonra genelde uyuyarak geçirdim, sonrada eşimle dışarı çıktık, bu günde sabahtan çıktım dışarı daha şimdi geldim, gelir gelmezde buradayım işte :)

:) geldim geldim :)
dün öğleden sonra genelde uyuyarak geçirdim, sonrada eşimle dışarı çıktık, bu günde sabahtan çıktım dışarı daha şimdi geldim, gelir gelmezde buradayım işte :)

hamiş kıyafetlerimi aldın yoksammm sende :44:

yaa benim hep gözüm kalıyo onlarda

göğsümden aşağısı bol inen bluzlerim yada elbiselerim vardı onları giyip havaya sokuyorum kendimi :90:

hamiş kıyafetlerimi aldın yoksammm sende :44:

yaa benim hep gözüm kalıyo onlarda

göğsümden aşağısı bol inen bluzlerim yada elbiselerim vardı onları giyip havaya sokuyorum kendimi :90:

hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra gidip t-shirt almıştım zaten, onun dışında henüz hiçbirşey almıyorum, ne bana ne ona :)

o t-shirti giyip dışarı çıkmak çok hoşuma gidiyor, hamile olduğumu herkes bilsin istiyorum, hamileliğin getirdiği avantajlardan yararlanmak istiyorum mesela o t-shirt üzerimdeyken güvenlik kapılarının içinden geçmiyorum ve kimse birşey diyemiyor :) çok hoşuma gidiyor :)

Merhaba arkadaşlar. Herkese hayırlı Cumalar...

bende Allahın izniyle 2012 mart annesi adayıyım.
sat 28 mayıs. 6. haftadayım.
bugün karından ultrason ile kesemi gördüm.
10 gün sonra inşallah bebeğimi ve kalp atışını duyacağım.

herkese sağlıklı günler...
listeye benide eklermisiniz:)))

Back