• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

oo maşallah bebişin keyfi yerinde demekki annesi.ii bakmışsın kilosuda artmış.odasının resmini istiyoruzzzzzz:)))

:)) hiç sorma.. ama bu ara gerçekten dikkat etmeye çalıştım özellikle bebişe yarayacak şekilde beslendim gerçektede işe yaradı sanırım :))

:)) hiç sorma.. ama bu ara gerçekten dikkat etmeye çalıştım özellikle bebişe yarayacak şekilde beslendim gerçektede işe yaradı sanırım :))

maşallah bebişine bak boşuna üzülmüşsün küçük diye nasıl büyümüş annesi kısa zamanda, neler yiyip içtin bizimle de paylaş:56:

maşallah bebişine bak boşuna üzülmüşsün küçük diye nasıl büyümüş annesi kısa zamanda, neler yiyip içtin bizimle de paylaş:56:

evet evet annesi paylaş neler yedin içtin..çok çok iyi,o kadarda kastın kendini nasıl alacak zayıf falan diye...süper maşallah...

Kızlarrr 24 şubatta doğum yaptım ve minik prensesime kavuştum. diğer topiğe yazdım burayada hemen yazmak istedim. doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam. epidural sezeryan oldum ve öncesinde herkes gibi çok korkuyordum fakat doğuma gidince gayet rahattım. sezeryan olacak arkadaşlara tavsiye ederim epidurali. merak ettiğiniz doğumla ya da bebişlerimizle alakalı olan soruları sorabilirsiniz cevaplarım hepsini.

birkaç arkadaş bebişlerin kilosunu nasıl artırırız diye sormuş, prensesim 3730 kilo doğdu (maşşallahhhhh) ve nasıl beslendim şöyle; ekmek makarna vs karbonhidrat türü gıdaları fazla tüketmedim, az da olsa yedim,, meyveyi çok çok fazla yedim, özellikle muzu. ki muz kasılmalarıda engelliyor yani rahatlatıyorda. ayrıca tabiiki sabah akşam ballı sütümü bir öğün bile aksatmadım. ve hepsinden öte ben psikolojimizinde iyi olmasının çok etkisinin olduğuna inanıyorum,, şimdilik hoşçakalın:emir_bebek:

Kızlarrr 24 şubatta doğum yaptım ve minik prensesime kavuştum. diğer topiğe yazdım burayada hemen yazmak istedim. doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam. epidural sezeryan oldum ve öncesinde herkes gibi çok korkuyordum fakat doğuma gidince gayet rahattım. sezeryan olacak arkadaşlara tavsiye ederim epidurali. merak ettiğiniz doğumla ya da bebişlerimizle alakalı olan soruları sorabilirsiniz cevaplarım hepsini.

birkaç arkadaş bebişlerin kilosunu nasıl artırırız diye sormuş, prensesim 3730 kilo doğdu (maşşallahhhhh) ve nasıl beslendim şöyle; ekmek makarna vs karbonhidrat türü gıdaları fazla tüketmedim, az da olsa yedim,, meyveyi çok çok fazla yedim, özellikle muzu. ki muz kasılmalarıda engelliyor yani rahatlatıyorda. ayrıca tabiiki sabah akşam ballı sütümü bir öğün bile aksatmadım. ve hepsinden öte ben psikolojimizinde iyi olmasının çok etkisinin olduğuna inanıyorum,, şimdilik hoşçakalın:emir_bebek:

hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün inş. sen doğumun ayrıntılarını yazdıktan sonra biz de sorularımız sorarız:1:

allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah bebişine kilosuda iimiş:)bende epidural sezeryan olucam umarım senin gibi rahat olabilirim olaya eşlik etmek beni biraz düşündürüo:) bebişini gördüğün an nasıldı vaktin olduğunda biraz anlatsana merak ettim arkadaşım.bide doğumdan öncesi son doktor kontrolü nasıl oluyor alttan bakıolarmı çatı muayenesi falan diolar ama yoksa herzamanki gibi karındanmı oluyor....

canım tebrikler inşallah musmutlu sapsağlıkı bol huzur bol şans süper bir hayatı olur prensesinin :)) isim ne koydunuz??

eveeet soruyorum... doğum başladı ameliyata girdin.. kaç dakka sonra prenses geldi.. ve bebiş doğduktan sonraki dikim işlemi ne kadar sürdü.. o ara ne yaptın ne hissettin... ben sanki o işlem sırasında çok sıkılacakmışım gb geliyo :))

kızlaaar... biz doktordan geldiiik :)) keyfimiz yerinde... nst fena değil tek tük sancılar çıktı ama düzensiz ve hafif...

oğluş aslan gb maşallah.. doktor şehzade geliyo dedi :)) tosun olmuş :):nazar::nazar::nazar::nazar: 2716 gr ve boyumuz 49cm.. iri bi bebek geliyo dedi :)) baya aşağıda çok gelesi var ama suyun çok güzel sağlığıda çok iyi.. bekleticem onu dedi.. hedef 20 27 mart arası sezaryan dedi.. tutabildiğimiz kadar tutucaz.. tabi o arada bi aksilik olmazssa.. ama şimdilik duruyo böle devam ettirmeye çalışcaz bakalım dedi...

bide pipisini çok güzel gösterdi :)) eşime ve yanındaki asistana gösterdi bak burası şurası burası burası diye :)) bi çevirdi bana :)) manzara süper büyük ekran pipi.. bende boş bulunup maşallah çektim ama biraz ağız dolusu çekmiş olmalıyımki bi kahkaha koptu orda :)))

işte bizden bu kadar neşelendim baya anlicağınız.. inşallah böle devam eder... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada oğluşun odasıda tammam.. çok cici oldu... artık hazırız istediği zaman gelebilir bence bi sakıncası yok... kilosuda iyi.. ne zaman arzu ederse gelsin :))

Maşallah moss ne güzel bak ii bakmışsınçBenimki o haftalarda aynı boy ve kilodaydı.Bakalım yarın kontrolümüz var,Çook heyecanlıyım valla,her kontrolde heyecan nasıl birşeydir bu:>
Ayrıca arkadaşlar bugün benim karnımın altı,alt taraflar yani nasıl ağrıyor anlatamam.oturup kalkarken falan müthiş baskı oluyor ve ağrı yapıyor.Elim kulağımda(göbüşümde)bekliyorum yaaa.Gelsin artık>:

Rüyasu canım hayırlı olsun ne mutlu sana! Sağlıklı analaı babalı büyütürsün inşş:>

oğluşa nasıl kilo aldırdım hemen anlatayım bu arada :))

her sabah yumurta yedim.. bolca beyaz peynir eşliğinde....
her öğün çorba bile içsem yanına 1 kase yoğurt yedim... ayran içsem 2 bardak içtim.. süt tüketemediğimden yoğurda abandım açıkçası
ceviz badem antep fıstığı günde 1 avuç tüketiyorum..
et köfte türevlerini arttırdım....
muz
bol bol su
ıspanak salata onlarıda bol tükettim... hangisi fayda etti bilmiyorum ama son 15 gündür bunlar ağırlıklı besleniyorum.....

Allah analı babalı büyütsün işallah..çok çok sevindim..heyecanlanıyorum böyle olunca sanki ilk doğumum olacak bnmde:))öp onu ye ısır bizim yerimizede bol bol annesi..ve size kocaman bir:nazar:

oğluşa nasıl kilo aldırdım hemen anlatayım bu arada :))

her sabah yumurta yedim.. bolca beyaz peynir eşliğinde....
her öğün çorba bile içsem yanına 1 kase yoğurt yedim... ayran içsem 2 bardak içtim.. süt tüketemediğimden yoğurda abandım açıkçası
ceviz badem antep fıstığı günde 1 avuç tüketiyorum..
et köfte türevlerini arttırdım....
muz
bol bol su
ıspanak salata onlarıda bol tükettim... hangisi fayda etti bilmiyorum ama son 15 gündür bunlar ağırlıklı besleniyorum.....

ayy yaa anlamıyorumn ben,bir de ben anlatsam yediklerimi ama sanırım yapı bu..yumurta yok bende sadece alerjiden dolayı ama geri kalanı aman allahım abartı boyutta..bende almıyorum kızımda az alıyor ay anlamıyorum ben.son günlerde psikolojim bozuldu bu kilo olayına...başka bir doktordan daha randevu aldım çarşambaya..birde ona gideyim bakayım neler dicek..pekmezden sütten tiksinicem artık walla..

günaydın..

nasılsınız bugün?? bizde iyiz şükürde şaka maka hareketlerim iyice kısıtlandı... yataktan kalkmam bile mesele valla.... yururken kedimle alay ediyorum... dikkat geniş araç geliyo diye :)) :49::52::52:

ayy yaa anlamıyorumn ben,bir de ben anlatsam yediklerimi ama sanırım yapı bu..yumurta yok bende sadece alerjiden dolayı ama geri kalanı aman allahım abartı boyutta..bende almıyorum kızımda az alıyor ay anlamıyorum ben.son günlerde psikolojim bozuldu bu kilo olayına...başka bir doktordan daha randevu aldım çarşambaya..birde ona gideyim bakayım neler dicek..pekmezden sütten tiksinicem artık walla..

canım bu kadar takılma.. önceliğin kızının sağlıklı olması, 2. önemli olan kilosunun olması gereken aralıkta olması... benim kilo takıntım yoktu benim tek sıkıntım erken doğum ihtimalim olduğundan bi an önce 2buçuğun üzerine çıkmak ki küveze girmesin oğlum... onuda aştım ya daha bundan sonra az alsada olur...

günaydın..

nasılsınız bugün?? bizde iyiz şükürde şaka maka hareketlerim iyice kısıtlandı... yataktan kalkmam bile mesele valla.... yururken kedimle alay ediyorum... dikkat geniş araç geliyo diye :)) :49::52::52:

canım bu kadar takılma.. önceliğin kızının sağlıklı olması, 2. önemli olan kilosunun olması gereken aralıkta olması... benim kilo takıntım yoktu benim tek sıkıntım erken doğum ihtimalim olduğundan bi an önce 2buçuğun üzerine çıkmak ki küveze girmesin oğlum... onuda aştım ya daha bundan sonra az alsada olur...

doğru diyosun cnm da insanın içi rahat etmiyor işte:((dikkat geniş araç geliyor haa:)))sana öyle geliyordur hayatım,yürüyüşte değişince böyle oluyor..bende bu ebru şallı karnımla dalga geçiyorum,kuş kadar bişey çıkar buradan anca diye:))

bende bu son ay abarttım yiyorum acıkıyorum ama kiloda almıorum bide son aylar çok alınır diolardı doktor beni tartmıo artık:)10kiloyla bitcek bu hamilelik.zehra sen bilrsin bu sezeryan önceside alttan muayene falan varmı benim yarın son kontrolüm doktora sormayı unutmuşum sezeryan olacaklar içinde çatı muayene falan gibi şeyler varmı?

bende bu son ay abarttım yiyorum acıkıyorum ama kiloda almıorum bide son aylar çok alınır diolardı doktor beni tartmıo artık:)10kiloyla bitcek bu hamilelik.zehra sen bilrsin bu sezeryan önceside alttan muayene falan varmı benim yarın son kontrolüm doktora sormayı unutmuşum sezeryan olacaklar içinde çatı muayene falan gibi şeyler varmı?

bildiğim yok hayatım,eğer sezeryan olacığını önceden konuşup kararlaştırdıysanız dr alttan muayene etmiyor,en azından bnm hiç olmadı..al bendende o kadar walla..yiyorum yiyorum ama tık yok..59 la doğuma giricem gibi gözüküyor:))

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün..sağlık ve sıhhatle inşallah

ay zehroşcum Allahaşkına sn niye takıyon bu kdr kilosunu bebişinin kilosu iyi mrk etme doğuma kdr normal kiloda olur..ztn sn daha iyi bilirsin doğduktan sonra çabuk toparlıyolar..önemli olan 2.5 üstü olsn ytr..bnde kasmaya çalışıyorum yedklermden kısmaya kilo almasın diye ama kısamıyorumki.. ne iradeymiş gardaşş önüme konulan 2 dk sora bitiyo..karnım yusyuvarlak sanki heykeltraş yapmış gibi o yüzden karnımı çok seviyorum çok biçimli bi şekilde büyüdü karnım seviyorum onu :16: ama o kdr kilo aldm hala eski sütyenlerimi ve iç çamaşırlarım oluyo..anlamadm nereme aldm o kdr kiloyu..bcklarım dolma gibi oldu eski eşofmanlarım sıkıyo o kdr :)) neyse öle işte

arkadaşla rkilo konusunu hiiç takmayın kafaya arkadaş hamileliği boyunca toplam 3,5 kg aldı bildiğiniz 3,5 kg. şu an oğlu 4 aylık sanırsın 6 aylık gb kocaman maşllh sağlığı yerinde olsun gerisi boş

ay zehroşcum Allahaşkına sn niye takıyon bu kdr kilosunu bebişinin kilosu iyi mrk etme doğuma kdr normal kiloda olur..ztn sn daha iyi bilirsin doğduktan sonra çabuk toparlıyolar..önemli olan 2.5 üstü olsn ytr..bnde kasmaya çalışıyorum yedklermden kısmaya kilo almasın diye ama kısamıyorumki.. ne iradeymiş gardaşş önüme konulan 2 dk sora bitiyo..karnım yusyuvarlak sanki heykeltraş yapmış gibi o yüzden karnımı çok seviyorum çok biçimli bi şekilde büyüdü karnım seviyorum onu :16: ama o kdr kilo aldm hala eski sütyenlerimi ve iç çamaşırlarım oluyo..anlamadm nereme aldm o kdr kiloyu..bcklarım dolma gibi oldu eski eşofmanlarım sıkıyo o kdr :)) neyse öle işte

sakın haa..kısayım edeyim falan deme sakın..ne kadar tombilik o kadar rahat bakılıor çocuk ele avuca gelsin cnm..tombilik seniiiii,sev sev karnını..doğumdan sonrada dikkat et ama gitmesin ,sevmeye dewam et o zamanda:))heheee...gülücem ben sana hemm:))ay şaka maka walla hepinize teşekkürler..çok moral oluyorsunuz bana..bakalım yarın gideceğim diğer doktor neler dicek bana..işallahhh 2700 olsaaa...ahh ahh hayal tabii...2500 den 4 günde o kadar zıplamaz dimii..

arkadaşlar bizim yaramaz 26 şubatta geldi dünyaya ultrasonda 3450 deniliyordu ama 2900 doğdu minnacık ama çok tatlı darısı başınıza

Back