How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bak şimdi tam kulakları çekmelik oldun :)) ne güzel işte herşey yoluna giriyo :)) hemen niye umitsizliğe kapılıyosun... öle moral bozmak yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.... e bak kilosuda normal işte.. gayet iyi... benimkide o kadar :)) boyu boyuna posu posuna olcaklar desene :)
yanliz senin doktor erken mi alıyo sanki... benimki 20 25 mart arası dedi... 16 sı çok erken değil mi? doktorun bş bildiği vardır mutlaka... o değil de ben de şöyle 15i gb doğursam ya.. bunalmaya başladım artık bırak hareket kısıtlığını dik bile oturamıyorum illa yazlanmam lazım.. hoş oturmak da yasak bana ama napim yat yata yanlarım acıyo valla :((

bide bişey sorucam karnıma az bastırınca acıyo normal mi aceba??

cnm niye karnına bastırıyosun bastırma acıyabilir tabi :)))

kızlar hepinize çok teşekkürler...iyi birşeykler olursa girip yazıcam demiştim evet oldu çok şükür:))))suyumun miktarı iyimiş,kızım da 2800 gr olmuş çok şükür,çok korkmuştum ama neyseki geçti...16 yada 20 martta alınacak duruma göre bebek...tekrar tekrar tekrar hepinize teşekkürler..

ohhh çok sevindim canım geçmiş olsun
boş yere üzmüşsün kendini

bak şimdi tam kulakları çekmelik oldun :)) ne güzel işte herşey yoluna giriyo :)) hemen niye umitsizliğe kapılıyosun... öle moral bozmak yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.... e bak kilosuda normal işte.. gayet iyi... benimkide o kadar :)) boyu boyuna posu posuna olcaklar desene :)
yanliz senin doktor erken mi alıyo sanki... benimki 20 25 mart arası dedi... 16 sı çok erken değil mi? doktorun bş bildiği vardır mutlaka... o değil de ben de şöyle 15i gb doğursam ya.. bunalmaya başladım artık bırak hareket kısıtlığını dik bile oturamıyorum illa yazlanmam lazım.. hoş oturmak da yasak bana ama napim yat yata yanlarım acıyo valla :((

bide bişey sorucam karnıma az bastırınca acıyo normal mi aceba??

senin canın yata yata sıkılıyo bence
kız nie bastırıyon karnına yavrucağı dürtüyon

ay cnmm çok hoş yaa çok özeniyorum valla normal doğum hikayelerine bnde yapabilcekmiyim acaba kndimi üniverste sınavına gircekmiş gbi hissediyorum..bnde o kazanan şanslılardan olabilcekmiyim..:))

inşallah sende normal doğurursun canım
ne güzel korkmuyorsun maaşallah

kızlar çok fazla girmiyorum o yüzden doğumları takip edemiyorum
doğum yapan arkadaşlar varmış gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi inş.

ben uzun zamandır giremedim siteye bu yüzden takip edemedim ama benimle aynı dönem hamişlerini ve doğum yapacak anne adaylarını bulmaktada sıkıntı yasadım hatta site editörüyle görüştüm sonrada takip edemeyince işten güçten vakit ayıramadım neyseki buldum sizleri :) son anlarımız olsada yeni başlangıca yeni bir dönüm noktasona az kaldı hepiniz için sağlıklı doğumlar dilerim...37.haftadayım 36+7 ilk hamileliğim ve hayırlısıyla kız bebek bekliyoruz,epidural aneljezi normal doğum olacak inşallah,braxton hicks dedikleri yalancı doğum ağrılarım var heran gelecekmiş gibi tokofobim yok yani doğum korkum yok sadece biran önce gelsin istiyorum,ağrıları olan varmı ?

ben uzun zamandır giremedim siteye bu yüzden takip edemedim ama benimle aynı dönem hamişlerini ve doğum yapacak anne adaylarını bulmaktada sıkıntı yasadım hatta site editörüyle görüştüm sonrada takip edemeyince işten güçten vakit ayıramadım neyseki buldum sizleri :) son anlarımız olsada yeni başlangıca yeni bir dönüm noktasona az kaldı hepiniz için sağlıklı doğumlar dilerim...37.haftadayım 36+7 ilk hamileliğim ve hayırlısıyla kız bebek bekliyoruz,epidural aneljezi normal doğum olacak inşallah,braxton hicks dedikleri yalancı doğum ağrılarım var heran gelecekmiş gibi tokofobim yok yani doğum korkum yok sadece biran önce gelsin istiyorum,ağrıları olan varmı ?

merhaba canim ben yurtdisindanim,
11 gunum kaldi günüme adet agrisi gibi agrilarim var ilk bebisime hamileyim,
cinsiyetini bilmiyorum surpriz olucak bebisim gostermedi:-(

gurbettesin kıyamam ailen yanındadır umarım benimde ablam yurtdısında kolay değil Allah a emanet olun,evet az kalmıs aynı ağrılar bendede var normalmi olacak doğumun? Allah sağsağlim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yaklasık benimde o kadar zaman görünüyor ama ben daha erken olacakmıs gibi hissediyorum.bebişin sürpris yapmak istemiş size :)) önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez

Selammmm herkesee:>Giremedim birkaç gündür,anacığım geldi temizlik derd,nden kendimizden geçtik.Evim bir kirlenmiş ki sormayın kızlar....
Zehracım senin adına o kadar çok sevindim ki,okuyunca yazdığını rahatladım valla!Geçen salı günü randevuya gittik,bu salı tekrar gidicez.Son kontrolümde doktorum daha gelmeyi düşünmüyor demişti bakalım şimdi ne dicek meraklanıyourz.Artık gelmeyi düşünsün valla ben sıkıldım ya:>bebişimi istiyorum.

gurbettesin kıyamam ailen yanındadır umarım benimde ablam yurtdısında kolay değil Allah a emanet olun,evet az kalmıs aynı ağrılar bendede var normalmi olacak doğumun? Allah sağsağlim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yaklasık benimde o kadar zaman görünüyor ama ben daha erken olacakmıs gibi hissediyorum.bebişin sürpris yapmak istemiş size :)) önemli olan sağlıklı olması kız erkek farketmez

dogma buyume burdayim birnevi ikinci memleketim oldu gurbezten cok,
turkiyeye geliyorum yabanci oluyorum,
almanyada dogdugum halde burdada yabanciyim:-)
ben normal dogum istiyorum sonradan hic agri sizi kalmiyomus,
dogumdan sonra yaklasik bir iki hafta istirahat edicem sonra tabana kuvvet esyalari toplamam lazim,
tasinicaz:-(
birde o sitresim var:-(
doktor 3 bucuk aylikken erkek dedi bundan 2 hafta oncede kiz dedi bilmiyorum yani cinsiyetini:-)
ikisinede raziyim ilk evladim:-)
bizimki kilolu dogcak galiba 2 hafta once 3.700kg du,

dogumdan sonra yaklasik bir iki hafta istirahat edicem sonra tabana kuvvet esyalari toplamam lazim,
doktor 3 bucuk aylikken erkek dedi bundan 2 hafta oncede kiz dedi bilmiyorum yani cinsiyetini:-)

canım hayırlısıyla normal doğumunu yapıp bebeğine kavuş.
maaşallah bebeşin de tosuncuk olmuş:nazar:
benimde taşınma telaşım var evdeki herşey kolili bir aydır
nerdeyseben doğuracam ama daha taşınamadık,düşün artık bendeki stresi

canım hayırlısıyla normal doğumunu yapıp bebeğine kavuş.
maaşallah bebeşin de tosuncuk olmuş:nazar:
benimde taşınma telaşım var evdeki herşey kolili bir aydır
nerdeyseben doğuracam ama daha taşınamadık,düşün artık bendeki stresi

benimde aslinda esyalari toplamam lazimdim simdiye kadar fakat
annemler diyince biz yapariz dogumdan sonra bende onlara guvenerekten ellemedim hic biseyi:-)
bebegin odasini aldinizmi cinsixetini bilmedim icin ben almadim onuda dogumdan sonrasina biraktim:-)

nasılsınız kızlar :)) biz oğluşla yatıyoruz bildiğiniz üzre...
bu arada yarın yine randevum var.. bakalım oğluş ne durumda :))

senin canın yata yata sıkılıyo bence
kız nie bastırıyon karnına yavrucağı dürtüyon

kız yokk öle bastırma değil :)) öle karnımı seviyodum.. sonra kasıldım kasılmayı kontrol ediyodum .. kasıklara azıcık dokundum öle deli gb bastırmadım ya :)) ama oralara dokununca acı oluyo...

bizimde şaka maka az kaldı doğum doktor en son 19- 25 mart haftasında alıcaz demişti.. sanırım ne gün ameliyat günüyse o gün alacak... heyecan dorukta.. hep aklımda nasıl olcak var... bekliyorum sabırsızlıkla biriniz spinal anestezi doğum yapan olurda bana ayrıntı anlatır diye :))

o zaman tekrar hoşgeldin diyelim :)) bende bir kaç hafta önce kasılmalarım yüzünden hastanede yattım 1 hafta.. şimdide evde yatıp ilaçlarla oğluşu tutmaya çalışıyoruz :)) buraya kadar geldik ya istediği zaman gelebilir kuzucuk :))

hoşgeldin :)) seninki tam süpriz tam heyecan desene :)) ee kız olursa erkek olursa diye 2 isim alternatifi hazırladınız mı o zaman :))

Selammmm herkesee:>Giremedim birkaç gündür,anacığım geldi temizlik derd,nden kendimizden geçtik.Evim bir kirlenmiş ki sormayın kızlar....
Zehracım senin adına o kadar çok sevindim ki,okuyunca yazdığını rahatladım valla!Geçen salı günü randevuya gittik,bu salı tekrar gidicez.Son kontrolümde doktorum daha gelmeyi düşünmüyor demişti bakalım şimdi ne dicek meraklanıyourz.Artık gelmeyi düşünsün valla ben sıkıldım ya:>bebişimi istiyorum.

ee kaç gram olmuş kuzucuğun :) az kaldı az gelecek annesi..

amanın ne güzel dimi bulantılardı testlerdi şekerdi aşıydı alışverişti derken nasılda geçti 9 ay dimi :)) hepimiz yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: hiç birimize nazar değmesin tütüütü maşallah bize :52:

benimde aslinda esyalari toplamam lazimdim simdiye kadar fakat
annemler diyince biz yapariz dogumdan sonra bende onlara guvenerekten ellemedim hic biseyi:-)
bebegin odasini aldinizmi cinsixetini bilmedim icin ben almadim onuda dogumdan sonrasina biraktim:-)

ben oda falan almadım fazla odam yok zaten
beşik olarak park yatak aldım

Moss ben de geçen onu düşündüm: 2'li testi, 3'lü testi,şeker yüklemesi,erkek mi kız mı , kan idrar testleri...ultrasonda koluymuş bacağıymış,burnuymuş derken 9 ayı geçirdik valla.Çoook az kaldı dayandık bunu da atlatıcaz inşş.Benim burda havalar berbat,oğluma bir hadi gel diyorum bir gelme:>Garibim o da şaşırmıştır içerde:>

Şuraya baak 10 gün sonra yazıyor:>

Son düzenleme:
merhabaaaalarrr yorumları okudum ama herkes beklemede anlaşılan.bi gelişme yok:) ben sabırsızlanıyorum artık salı günü allahın izniyle bebişimle buluşcazzz son 1 gün:) nasıl olcak doğum,doğum sonrası ne olacak,bebişim kime benzicek sürekli bu sorularla boğuşuyorum:)

moustique...hoşbulduk cnm kaçıncı haftada yattın hastanede ? erken doğum olmasın diye müdahale edilebiliniyor ama fetus sürfaktan geliştirdiyse yani ciğerlerindeki solunum akışı sorun olmadan üniteye gerek kalmıyor zaten son haftalardaysan miyadında demektir heran gelmesi sorun teşkil etmez Allah sağlıklıca kucaklarımza almayı nasip etsin :) kaçıncı haftadasın şuanda ? isim ne olacak paşanın? bizimkide şuanda 3.000 maşallah :nazar::nazar::nazar:

anladım cnm türkiye ye geldiğinde izmir e gelirseniz beklerim,normal en güzeli ve doğalı ayrıca çabuk toparlanıyorsun benimde Allah ın izniyle normal gerci benimde ilk ama çok bilgi sahibi oldum diyebilirim epidural anestezi ağrısız doğum varsa doğum yapacağın hastanede tercih et derim,Allah kolaylık versin taşınmak tam bir sitress olsada alınan kiloları hemencecik verirsin işte iyi tarafını düşününce rahatlıyorsun :)))

Back