arkadaşlar merhaba dün doktor randevum vardı 38+2 deyim oğluşum 3450 gr olmuş nst de kasılmalarım çıktı eğer cumaya kadar birşey olmazsa tekrar randevumuz var.artık doğsun istiyoruz.ama beklemekten başka çare yok.bu arada ben dün nstye girdiğimde biri doğum yapıyordu onun bağrışlarını duyunca biraz korktum ama hala normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.alttan muayenede oldum çok zor değildi vajinal ultrasonla baktı kafası tam yerleşmemiş haftaya tekrar bakarız dedi.hem heyecan hem korku içinde beklemekteyim sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum akşam saatlerinde sık sık kasılmalar yaşıyorum bakalım ne zaman gelecek ve nasıl geçecek doğumum kafamda hep bunlar var
Hoşgeldinn.ÇokÇok geçmiş olsun canım annen için.Allah daha kötü günler göstermesin.
Benim oğlan da rahat herlade çıkacağa pek benzemiyor.Offf of...Kasılmalar falan var ama işte hep olanlardan, düzenli ve ağrılı değil.öyle olsun diye bekleyip duruyorz babamızla.
hadi bakalım hayırlısı olsun... artık yavaş yavaş doğum müjdelerini alıcaz herhalde... çok bişey kalmadı yakındır bu kadar kasılman varsa :)) rahat olmakta fayda var... bende bazen düşününce bakıyorum işin içinden çıkamicam amaaan herkes nasıl doğuruyo deyip düşünmemeye çalışıyorum ...
aman kızlar doğuran bekleyenleri unutmasın bi fırsat bulup burdan paylaşın hikayenizi :))
canım belli ki az kaldı doğumuna çabucak kurtulursun inşallaharkadaşlar merhaba dün doktor randevum vardı 38+2 deyim oğluşum 3450 gr olmuş nst de kasılmalarım çıktı eğer cumaya kadar birşey olmazsa tekrar randevumuz var.artık doğsun istiyoruz.ama beklemekten başka çare yok.bu arada ben dün nstye girdiğimde biri doğum yapıyordu onun bağrışlarını duyunca biraz korktum ama hala normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.alttan muayenede oldum çok zor değildi vajinal ultrasonla baktı kafası tam yerleşmemiş haftaya tekrar bakarız dedi.hem heyecan hem korku içinde beklemekteyim sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum akşam saatlerinde sık sık kasılmalar yaşıyorum bakalım ne zaman gelecek ve nasıl geçecek doğumum kafamda hep bunlar var
selam kızlar..cuma günü kontrolüm vardı bnmde..doppler e de girdim..plesantada kireçlenme çıktı ama çok öenmli değilmiş..2543 gr çıktı bebekte..haftada 270 gr almış ama az sanki..3 ü geçsin diye uğraşıyorum hala..umarım öyle olur..sağlıklı olsun da ama kiloluda olsun yaww..az mı sizcede??
ooy maşallah kuzuya bak sen :)) bence gayet güzel kilosu :))) bi önceki gşttiğinde kaçıncı hafta ve kaç kiloydu??benece çok iyi.. ben en son kilosunu söylediğinde doktor 33+1 dim 1987 gram demişti... şimdi 2 hafta üstüne yani yarın yine bakıcak bakalım kaç gelicek
Benim de salı günü kontrolüm.Annem de İzmirden gelecek onu da alacağız.Sonra kalan eksikler tamamlanacak,tabi eksikler bitmeyecek...bitmezzz......
Ben de en son 35+3'tegitmiştim2700dü kilosu bıyu da 49cmdi.Bakalım ptesi ne çıkacak.3'ü geçmiştir diye düşünyüroum boyu da 52-53olmuştur herlade.Amatık yok gibi duryo benim keretada:>Daha doğrusu hep aynı kasılmalar sancılar ağrılar.Bakalım nst'den ne çıkacak.Merak son noktada:>
oh maşallah cnm yaaa ne güzel..hayırlısı olur işallah..az kalmış zaten artık merak etme.sezeryan olsa bir hafta sonra alır doktorun.[/QUONormal olur inşş canım ya.Şöyle şimdi gelse keşke.Henem gitsek doğursam olsa bitse.Bu kadar basit bence ama gelmiyor ki işte,rahatlar tabi ekmek anneden su anneden nefes almak zor değil...dışarı çıkınca bir sürü zorluk onları bekliyor.Acıktı mı ağlaması lazım,altı pislendi mirahatsız olacak ağlaması lazım,aşısı maşısıderken garibimi çok zor şeyler bekliyor.Bazen diyoruz ya uykusuz geceler bizi bekliyor,zor olacak falan diye bizim miniklerimizi daha da zor günler bekliyor kızlar Allah onların yardımcısı olsun:>
33+6 da gitmiştim cnm..2279 gr dı.bakalım işallah iyidir dediğin gibi:))
Kızlar yaa şimdi aklıma geldi.29 şubatta doğarlarsa 4 senede bir mi ktlucaz doğumgünlerini.Aman dikkat edin 29 şubatta tutun içinizde çıkmasın:>
selam kızlar..cuma günü kontrolüm vardı bnmde..doppler e de girdim..plesantada kireçlenme çıktı ama çok öenmli değilmiş..2543 gr çıktı bebekte..haftada 270 gr almış ama az sanki..3 ü geçsin diye uğraşıyorum hala..umarım öyle olur..sağlıklı olsun da ama kiloluda olsun yaww..az mı sizcede??
kızlaaar... biz doktordan geldiiik :)) keyfimiz yerinde... nst fena değil tek tük sancılar çıktı ama düzensiz ve hafif...
oğluş aslan gb maşallah.. doktor şehzade geliyo dedi :)) tosun olmuş :)2716 gr ve boyumuz 49cm.. iri bi bebek geliyo dedi :)) baya aşağıda çok gelesi var ama suyun çok güzel sağlığıda çok iyi.. bekleticem onu dedi.. hedef 20 27 mart arası sezaryan dedi.. tutabildiğimiz kadar tutucaz.. tabi o arada bi aksilik olmazssa.. ama şimdilik duruyo böle devam ettirmeye çalışcaz bakalım dedi...
bide pipisini çok güzel gösterdi :)) eşime ve yanındaki asistana gösterdi bak burası şurası burası burası diye :)) bi çevirdi bana :)) manzara süper büyük ekran pipi.. bende boş bulunup maşallah çektim ama biraz ağız dolusu çekmiş olmalıyımki bi kahkaha koptu orda :)))
işte bizden bu kadar neşelendim baya anlicağınız.. inşallah böle devam eder...
bu arada oğluşun odasıda tammam.. çok cici oldu... artık hazırız istediği zaman gelebilir bence bi sakıncası yok... kilosuda iyi.. ne zaman arzu ederse gelsin :))
kızlaaar... biz doktordan geldiiik :)) keyfimiz yerinde... nst fena değil tek tük sancılar çıktı ama düzensiz ve hafif...
oğluş aslan gb maşallah.. doktor şehzade geliyo dedi :)) tosun olmuş :)2716 gr ve boyumuz 49cm.. iri bi bebek geliyo dedi :)) baya aşağıda çok gelesi var ama suyun çok güzel sağlığıda çok iyi.. bekleticem onu dedi.. hedef 20 27 mart arası sezaryan dedi.. tutabildiğimiz kadar tutucaz.. tabi o arada bi aksilik olmazssa.. ama şimdilik duruyo böle devam ettirmeye çalışcaz bakalım dedi...
bide pipisini çok güzel gösterdi :)) eşime ve yanındaki asistana gösterdi bak burası şurası burası burası diye :)) bi çevirdi bana :)) manzara süper büyük ekran pipi.. bende boş bulunup maşallah çektim ama biraz ağız dolusu çekmiş olmalıyımki bi kahkaha koptu orda :)))
işte bizden bu kadar neşelendim baya anlicağınız.. inşallah böle devam eder...
bu arada oğluşun odasıda tammam.. çok cici oldu... artık hazırız istediği zaman gelebilir bence bi sakıncası yok... kilosuda iyi.. ne zaman arzu ederse gelsin :))
maşallah cnm baya toparlamış o zmn çok iyi kilosu bnmkide cuma günü 2700 dü boyuda 49 cm..ama inşallah iri bi bebek olmaz çnkü bn normal istiyorum..snn tarihde hmn hmn belli olmş hayırlı olsun..pipisinede maşallah tosuncuun :)))
kızlarrr aman dikkat edin kendinize.ben çok fena üşüttüm hastayım 2-3 gündür.bi taraftan öksürük bi tarftan hapşırık.o kadar karda kışta işe gittim bişey olmadı izne ayrıldım hasta oldum ama eşim hastaydı ondan geçmiş olabilir die düşünüorum.tam doğuma az kalmışken ii olmadı ama umarım bebişim etkilenmiodur ve iidir.ben artık bi an önce gelsin istiyorum çarşamba son doktor kontrolüm var tarih verecek artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?