Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhabalar bende geldim aranıza İnşallah şubat sonu mart başı gibi ben de anne olacagım.Şuan 6+1 im dün dün ilk defa gittim doktora gittim.Kan testi yapıldı 6 hafta için 1500 cıktı beta hcg.Sizce nasıl değer kızlar?

bugün 6 haftalık oldum cnm öğleden snra kesemizi görmeye gidicez

keseyi gördün mü dünkü kontrolde ?

yok canım gormedim bakmadı zaten bi hafta daha gecsin dedi 4-5 haftalık kan değerine gore dedi.

yok canım gormedim bakmadı zaten bi hafta daha gecsin dedi 4-5 haftalık kan değerine gore dedi.

şimdi tabikii uzman değilim, seni panikletmekte istemem ancak eğer gerkeçten 6 hafta 1 günlük hamile isen , bizlerin kan değerleriyle karşılaştırdığımızda değerin çok düşük, söylediğin 1500 değer 4,5 haftalık hamilelerin ortalama değeri ve yine eğer 6 hafta 1 günlük hamile isen %90 kesenin görülmesi gerekliydi, ben şuanda 5 hafta 1 günlük hamileyim ve keseyi pazartesi gördüm ve benim gibi tarihlerde gören çok arkadaş var burada, yani senin ya haftanda ya değerinde bir hata var, eğer şartların uygun ise vakit kaybetmeden başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim.

genelde 5 haftada kese, 7. haftada kalp atışı duyuluyor.

bu arada folik asit kullanıyor musun ?

bence geç döllenme canım seninki 1500 ii bi değer ama bebek bence adetine yakın döllenmiş (ve büyük ihtimal kızdır:))

bu arada bakalım tutacakmı arkadaşlar eğer adetinin başlangıcına yada bitişine yakın döllendiyse ve ilişki sıksa kız;eğer ilişki seyrek ve döllenme tarihine yakınolunca erkek oluyomuş.bakalım tutacakmı?

Bende ters bişi mi var diye içim içimi yiyor.Keseye doktor hiç bakmadı zaten 1 hafta daha bekleyelim dedi direkt.Yarın başaka bi doktora gideceğim zaten .Folik asite geçen ay başlamıstım.Gebeliği öğrenince 3 e cıkarmıstım burdaki okuduklarımdan dolayı(folic plus kullanıyorum)Ama doktorum gunde 1 tanenin yeterli oldugunu soyledi.

İnşallah dediğin gibidir canım.Doktor da geç döllenme dedi ama kötü birşey olacak diye çok korkuyorum.Hayırlısını versin artık Allah ne diyim.....

Heh çok şükür oldu bakalım kızlar maksat zaman geçirmek saağlıklı olsunlarda kız erkek elbet farketmez.ama bakalım tutuyor mu?
hamiş|ilişki sıklığı|döllenme zamanı|cinsiyet
gösbebeğim|tek(kazara)|yumurtlama günü|?
|||
|||
|||
|||

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz, sizleri de ilk sayfadaki listemize ekledim..

bebişleriniz hayırlı olsunn..

Sitel korkma canım ama temkinli ol doktora sor belki geç döllenme ya da yavaş büyüme olabilir

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|||||| ||||| |||
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|||||| ||||| |||
6|casper87|||||| ||||| |||
7|celinns|||||| ||||| |||
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_|||||| ||||| |||
10|aysbah|||||| ||||| |||
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|||||| ||||| |||
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|||||| ||||| |||
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|||||| ||||| |||
21|rizbay5369||||||| ||||| ||
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|||||| ||||| |||
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|| |29|63|63||sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|||||| ||||| |||
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|||||| ||||| |||
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
||||||| ||||| |||
||||||| ||||| |||
[

Son düzenleme:
kızlar böle bi liste yaptım.eğer bilgileri yazarsanız güncelleriz quiter sen istersen bu listeyi 1. sayfaya taşı

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım.beni de ekleyebilirsin.

istanbul
2.bebek
sat.4 haziran
10 mart
yaş 29
63
63
sezaryen

istanbul
1.bebek
yas 31
sat 25 mayis
29 subat
64,5
65
normal dogum

benide ekleyinn:) sat 27 mayıs beklenen trih 2 mart yaş 29 konya kilom 42 ama hamilelikten sora 50 55 olsun hep bende kalsın istiyorumm ilk bebek inşallah normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…