Canım endiselenmene gerek yok o kasilmalar ağrılar bendede oldu bugün kanaman olmadıgı sürece normal bunlar rahim büyüyor gün geçtikçe bebisimize yer genis genis hazırlıyor. kaç haftalık oldun canım sen??
Merhabalar bende geldim aranıza İnşallah şubat sonu mart başı gibi ben de anne olacagım.Şuan 6+1 im dün dün ilk defa gittim doktora gittim.Kan testi yapıldı 6 hafta için 1500 cıktı beta hcg.Sizce nasıl değer kızlar?
yok canım gormedim bakmadı zaten bi hafta daha gecsin dedi 4-5 haftalık kan değerine gore dedi.
Merhabalar bende geldim aranıza İnşallah şubat sonu mart başı gibi ben de anne olacagım.Şuan 6+1 im dün dün ilk defa gittim doktora gittim.Kan testi yapıldı 6 hafta için 1500 cıktı beta hcg.Sizce nasıl değer kızlar?
Bende ters bişi mi var diye içim içimi yiyor.Keseye doktor hiç bakmadı zaten 1 hafta daha bekleyelim dedi direkt.Yarın başaka bi doktora gideceğim zaten .Folik asite geçen ay başlamıstım.Gebeliği öğrenince 3 e cıkarmıstım burdaki okuduklarımdan dolayı(folic plus kullanıyorum)Ama doktorum gunde 1 tanenin yeterli oldugunu soyledi.şimdi tabikii uzman değilim, seni panikletmekte istemem ancak eğer gerkeçten 6 hafta 1 günlük hamile isen , bizlerin kan değerleriyle karşılaştırdığımızda değerin çok düşük, söylediğin 1500 değer 4,5 haftalık hamilelerin ortalama değeri ve yine eğer 6 hafta 1 günlük hamile isen %90 kesenin görülmesi gerekliydi, ben şuanda 5 hafta 1 günlük hamileyim ve keseyi pazartesi gördüm ve benim gibi tarihlerde gören çok arkadaş var burada, yani senin ya haftanda ya değerinde bir hata var, eğer şartların uygun ise vakit kaybetmeden başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim.
genelde 5 haftada kese, 7. haftada kalp atışı duyuluyor.
bu arada folik asit kullanıyor musun ?
bence geç döllenme canım seninki 1500 ii bi değer ama bebek bence adetine yakın döllenmiş (ve büyük ihtimal kızdır:))
bu arada bakalım tutacakmı arkadaşlar eğer adetinin başlangıcına yada bitişine yakın döllendiyse ve ilişki sıksa kız;eğer ilişki seyrek ve döllenme tarihine yakınolunca erkek oluyomuş.bakalım tutacakmı?
inşallah dediğin gibidir canım.doktor da geç döllenme dedi ama kötü birşey olacak diye çok korkuyorum.hayırlısını versin artık allah ne diyim.....
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım haziran ayında umut tüp bebek merkezinde hamile kaldım
ne kadar güzel bir duygu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?