• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Ümraniye tarafında cnm,sen erdem hastanesine gidiyorsun galiba değil mi?

evet ben şimdilik erdem'e gidiyorum 15 temmuza kadar kontrole gitmeme gere yok zaten 15 temmuz sonrasında kozyatağı central hospital'dan randevu alıcam öncelikle, bi başak hanım ile tanışayım diyorum.

evet ben şimdilik erdem'e gidiyorum 15 temmuza kadar kontrole gitmeme gere yok zaten 15 temmuz sonrasında kozyatağı central hospital'dan randevu alıcam öncelikle, bi başak hanım ile tanışayım diyorum.

Anladım cnm,erdem'den memnun değil misin yoksa kozyatagı mı daha yakın sana o yuzden değiştiriyorun doktorunu,erdem 'de hangi doktor?

Anladım cnm,erdem'den memnun değil misin yoksa kozyatagı mı daha yakın sana o yuzden değiştiriyorun doktorunu,erdem 'de hangi doktor?

erdemde doktorum serap yaltı, ve memnunum lakin eşim o hastaneye her girdiğinde geriliyor, sinirli oluyor, o yüzden onu yıpratmak istemiyorum ve başka seçenekler arıyorum.
Serap hanım aslında tüp bebek merkezinin doktoru ama ben doğal gebelik olmasına rağmen daha hamilelikten önce özellikle onu seçmiştim.

erdemde doktorum serap yaltı, ve memnunum lakin eşim o hastaneye her girdiğinde geriliyor, sinirli oluyor, o yüzden onu yıpratmak istemiyorum ve başka seçenekler arıyorum.
Serap hanım aslında tüp bebek merkezinin doktoru ama ben doğal gebelik olmasına rağmen daha hamilelikten önce özellikle onu seçmiştim.

Anladım cnm inşaallah gönlüne göre bulursun ii bi doktor....
Bana müsade çıkayım ben iyi günler hepinize...

merhaba kızlar hastaneden yeni geldim keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışlarını duyamadım :( 2 hafta sonra tekrar gidicem

:nazar: Kızlar nasılsınız ? ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum burnum kokuya hassaslaştı kafam yerinden kalkmıyor:30: işyerindeyim arkadaşım yıllık izinde saat :21,00'a kadar burada nasıl duracağım bilmiyorum. Neden böyle oldu kıslar ya ne kadar iyiydim kaç gündür.:5::50:

canımm allah yardımcın olsun zorlanırsın ama serinlet kendini bol bol su falan iç kafanı dağıtt başka şeylere odaklan bugün sıcaktan bende bi garibim ne kadarlık kaç haftalıksın

canımm allah yardımcın olsun zorlanırsın ama serinlet kendini bol bol su falan iç kafanı dağıtt başka şeylere odaklan bugün sıcaktan bende bi garibim ne kadarlık kaç haftalıksın

5+6 yım canım ya.. Sıcaktan diye düşünüyorum birde pazardan beri uzun saatlerde çalışıyorum herhalde bugün yoruldum artık umarım yarın normale dönerim canım bişey yemek , içmek istemiyorum. yaaaa ben böyle hamiş olmak istemiyorum:43:

kızlarrrr
mercimeğimizzi gördük,2 hafta sonra fasülyemizi görmeye gidicez:65:

5+6 yım canım ya.. Sıcaktan diye düşünüyorum birde pazardan beri uzun saatlerde çalışıyorum herhalde bugün yoruldum artık umarım yarın normale dönerim canım bişey yemek , içmek istemiyorum. yaaaa ben böyle hamiş olmak istemiyorum:43:

inşalllahh dinlenince bişiciğin kalmas hepberaber süpper hamilelik geçirelim bol bol dua oku ben öle yapıorum

:nazar: Kızlar nasılsınız ? ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum burnum kokuya hassaslaştı kafam yerinden kalkmıyor:30: işyerindeyim arkadaşım yıllık izinde saat :21,00'a kadar burada nasıl duracağım bilmiyorum. Neden böyle oldu kıslar ya ne kadar iyiydim kaç gündür.:5::50:

güzelim valla çalışırken zor olcak bizim için, ben de bugün çok yoğundum yoğun olunca nasıl akşam oldu farketmedim
ama bende yok o kadar ağırlık
eve gidince 15 dk kestiriyorum o bana yetiyo :89:

ay bu gün pisikopata bağladım ben acaip duygu dalgalanmaları yaşıyorum sulu gözlü oldum ya :43:

kızlar yarın ultrasonum var bakalım keseyi görebilecekmiyiz okadar heyecanlıyımki anlatamam.:18::18:
arabaya bindiğimde sanırım sarsıntıdan dolayı olsa gerek kasıklarımda bi ağrı hissediyorum çok endişelendirmeye başladı bu durum beni. buna benzer bi şikayeti olan varmı aranızda??

Son düzenleme:
Back