Ümraniye tarafında cnm,sen erdem hastanesine gidiyorsun galiba değil mi?
evet ben şimdilik erdem'e gidiyorum 15 temmuza kadar kontrole gitmeme gere yok zaten 15 temmuz sonrasında kozyatağı central hospital'dan randevu alıcam öncelikle, bi başak hanım ile tanışayım diyorum.
Anladım cnm,erdem'den memnun değil misin yoksa kozyatagı mı daha yakın sana o yuzden değiştiriyorun doktorunu,erdem 'de hangi doktor?
erdemde doktorum serap yaltı, ve memnunum lakin eşim o hastaneye her girdiğinde geriliyor, sinirli oluyor, o yüzden onu yıpratmak istemiyorum ve başka seçenekler arıyorum.
Serap hanım aslında tüp bebek merkezinin doktoru ama ben doğal gebelik olmasına rağmen daha hamilelikten önce özellikle onu seçmiştim.
merhaba kızlar hastaneden yeni geldim keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışlarını duyamadım2 hafta sonra tekrar gidicem
ne güzel canım kalp tışları 7 haftadan önce duyulmazkiii.aramıda daha duyan yok sanırım:))
merhaba kızlar hastaneden yeni geldim keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışlarını duyamadım2 hafta sonra tekrar gidicem
canımm allah yardımcın olsun zorlanırsın ama serinlet kendini bol bol su falan iç kafanı dağıtt başka şeylere odaklan bugün sıcaktan bende bi garibim ne kadarlık kaç haftalıksın
5+6 yım canım ya.. Sıcaktan diye düşünüyorum birde pazardan beri uzun saatlerde çalışıyorum herhalde bugün yoruldum artık umarım yarın normale dönerim canım bişey yemek , içmek istemiyorum. yaaaa ben böyle hamiş olmak istemiyorum
kızlarrrr
mercimeğimizzi gördük,2 hafta sonra fasülyemizi görmeye gidicez
kızlarrrr
mercimeğimizzi gördük,2 hafta sonra fasülyemizi görmeye gidicez
Kızlar nasılsınız ? ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum burnum kokuya hassaslaştı kafam yerinden kalkmıyor işyerindeyim arkadaşım yıllık izinde saat :21,00'a kadar burada nasıl duracağım bilmiyorum. Neden böyle oldu kıslar ya ne kadar iyiydim kaç gündür.
ayy ne güzel canım maşallah bende yarın gitcem inş.görürüm keseyi.senin kaç haftalık canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?