canım bnecde ılk cızgının sılık olmaması kan gıbı net kırmızı olmaı gerekıyo bence sen bı daha testt al yap
o zaman bir daha deneyim yarın sabah :) inşallah hayırlısıyla hamileyimdir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bnecde ılk cızgının sılık olmaması kan gıbı net kırmızı olmaı gerekıyo bence sen bı daha testt al yap
evet canım salam sosis sanırım sucuk ve pastırmada zararlı akşam araştırdım bayağı bi çiğ köfte az pişmiş etler yasak mesela maydonoz çok az yenicekmiş şaşrıdım bende demir var yeşilli,klerde die habire yemeye çalışıodum
valla katılıyorum arkadaşıma ilk çizgi çok net olmalı yeni bir test alıp tekrarlamalısıncanım bnecde ılk cızgının sılık olmaması kan gıbı net kırmızı olmaı gerekıyo bence sen bı daha testt al yap
canım 2 yumurta çok değil mi yaf??
ben haftada 2 yumurta yiyorum
ben sabahları 2 tane haşlanmış yumurta, 8-10 tane zeytin,kalınca büyük bir dilim beyaz peynir, yarım litre süt, salatalık domates ve roka, nane, fesleğen yiyorum, 1 dilim tam tahıllı ekmek ile beraber :)
sonrada akşama kadar acıkmıyorum :) ama bugün hiç iştahım yok, 1 dilim kek ve yarım litre süt içtim ara verdim kendime , normalde hayatta sabah kahvaltısı yapmazdım, tek başıma masanın başına oturmazdım şimdi bebbiş için yapıyorum işte , sigarayı bile bıraktırdı ya bana, helal olsun ona :)
:)))))))))
canım kim sigara dedi sana
allammm yoksa yazılarda sigaramı okuom yoksa gözümde sigaralarmı uçuşuo:) ay çok güldüm
Yumurta, yağda çözünebilen A, D ve E vitaminleri ve suda çözünebilen B grubu vitaminlerce zengindir. Yumurta ayrıca tiroid hormonlarının sentezi için gerekli olan iyot ile sağlıklı diş ve kemikler için ihtiyaç duyulan fosfor bakımından da, beslenme açısından yeterlidir. Hamilelik döneminde artan kırmızı kan hücresi formasyonu için gereksinim duyulan demir bakımından da zengin olan yumurtada bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için gerekli olan çinko ve selenyum elementleri de bolca bulunmaktadır. Yumurta, yine hamilelik döneminde yüksek düzeylerde ihtiyaç duyulan kolin, folik asit ve riboflavin vitaminlerince de oldukça zengindir.''
Özellikle hamilelik dönemindeki yetersiz kolin ve folik asit alımının bebeğin beyin gelişiminin yetersiz olmasına ve doğum sonrası dönemde ciddi hafıza anormalliklerine veya kayıplarına yol açabildiğini ifade eden Parlat, ''Bu yüzden hamilelikte düzenli yumurta tüketimi bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, beyninin sağlıklı gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Özellikle hamilelerin günde en az bir yumurta tüketmeleri son derece önemlidir'' dedi.
yukarıda yazanlardan dolay ve zatende sevdiğimden yiyebildiğim sürece 2 tane yiyorum, mide bulantısı olma durumunda belki yiyemeyebilirim o yüzden depo yapıyorum yiyebildiğim sürece
salam,sosis ve çiğ olarak sucuk yasak, çok iyi pişmiş sucuktanda 2-3 yuvarlar dilimden fazla yemeğin, mangalda pişmiş sucuk hiç yemeyin içi pişmiyor çünkü pazar günü denedim :)
çiğ köfte ve midye dolma manyağı biri olarak biliyorumki bunlarda maalesef yasak,
maydanoz,adaçayı,yeşilçay ostrojen içerdiğinden hamileliğin özellikle son 4 ayında yasak, doğum başlatabiliyor çünkü ve ben şuandada eve sokmuyorum bunları,
derotu anne sütü artırmada inanılmaz etkili şimdiden aklınızda bulunsun,
beyin gelişimi için çinko çok önemli ve deposu kabak çekirdeği, akşamları çitletiyorum güzel oluyor :)
tatlısu balıklarını tercih edin, hamileler için en uygunu uskumru,somon ve alabalıkmış
şimdilik bu kadar geldi aklıma...
valla katılıyorum arkadaşıma ilk çizgi çok net olmalı yeni bir test alıp tekrarlamalısın
kızlar çatlasanız da patlasanız da sigara içmeyin noluuuuuuur
minicik masum bebişinizi düşünün en zararlı şey sigara
doğru okumuşsun canım malkoc_ga arkadaşımız bırakmış sigarayı bende ona nasıl bıraktığını sordum
yaaa buna çok sevindim rizbay5369 ağzına sağlık
süt içemiyorum ben de resmen midemi bulandırıyor, hamilelikten önce de böyleydi..
yoğurt en güzel meyveli yoğurdum vardı bak yiyeyim aklıma gelmişken
canım sigarayı hiç mi içmiyorsun ya bende günde 2 tane içiyorum oda yarım yarım inşallah tiksinirim içerken çok üzülüyorum ama içmeyincede çok kötü oluyorum.sen nasıl bıraktın ilerleyen aylarda zaten içemem ama şimdi çok zor lanıyorum aklımdan uzaklaştırıyorum habire
sağol cnm iki gün geçmişti reglim...hayırlı olsun canım kan tahlilin ne zaman 207 çıktı?
Ümraniye tarafında cnm,sen erdem hastanesine gidiyorsun galiba değil mi?ne tarafta oturuyorsun anadolu yakasında ?
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki,bende merak ediyorum ama gidipte bi daha dönmek istemiyorumcanım benımde 4 hazıran bende gıtmedım beklıyorum hem keseyı hemde kalp atısını bırden duymak ıcınnn