Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Maşşallahhhhh erkek senesı kız senesı derlerdıde ınanmazdım:))) herkesler erkekmı etck:)) cok guzl bı zamana denk geldı hamılelıgımz ztn benm hep hayalını kurdugum bı zamandı ALLAH gonlume gore nasıp ettı cok sukur:) sımdı geceler uzun gnler kısa hemencık gecck zamn gelck bebişlerimz:))) sonra onlr ele avuca gelck donemde bıde tatıle cıktıkmı hersey tam super olcak:)) Rabbım herkesın gonlune gore versın yerım o mınık bebıslerıııı benn mınık ayaklrını backlrını guzel kokan enselerını yerım:16::16:

kesinlikle katılıyorum.. bencede en güzel zamanda hamile kaldık... hem karnımız kocaman olunca bunalmicaz.. hem bebiş yazın tam ele avuca sığacak döneme giricek..

kesinlikle katılıyorum.. bencede en güzel zamanda hamile kaldık... hem karnımız kocaman olunca bunalmicaz.. hem bebiş yazın tam ele avuca sığacak döneme giricek..

Aynen yok soguktu yok usutcek demıcmgmz zamana denk gelıck ınsallah:)) demek mınk gobişin fırtladı hee ayy canım benmm bana gorede cıktı dıorum mıllet hıc cıkmamıs bızımı keklıosun hamıle dıye dalga gecıolr benle:( nezamn cıkcak benmkı 15. haftamdaym yeterlı deılmı cıkması ıcın:)) bı yandn cıkmıo dıyee ne dusunuorum bılıyomsn acaba buyumuomu:)))) ALLAH ım su cehalet ve acemılık adam ne sacma seylerden nem kapıyo:1:

günaydın kızlarrrrrrrr

gerilmeyin lütfen yaaa, facebook fikrine sıcak bakan oraya gider, bakmayan buraya..

ama açıkçası ben burdayım, bana da burası daha sıcak geliyor.. ama isteyen hem oraya hem buraya takılabilir tabi..

nasılsınız görüşmeyeli?? benim geceleri hafif ağrılarım batmalarım hariç her şey yolunda diyebilirim..
epeydir giremedim özledim sizlerriiiiii :71::71::71:

günaydın kızlarrrrrrrr

gerilmeyin lütfen yaaa, facebook fikrine sıcak bakan oraya gider, bakmayan buraya..

ama açıkçası ben burdayım, bana da burası daha sıcak geliyor.. ama isteyen hem oraya hem buraya takılabilir tabi..

nasılsınız görüşmeyeli?? benim geceleri hafif ağrılarım batmalarım hariç her şey yolunda diyebilirim..
epeydir giremedim özledim sizlerriiiiii :71::71::71:

yaaa banada dunden berı oluo sankı boyle batma gıbı demıyeyımde nasıll dıyeyım:))) boyle sankı karıncalanıoms gıbı hıssedıorum sankı boyle cok dusuk akımla elktrk verılıoms gıbı evet bu daha dogru oldu sanırm:)) ılk hamılelık cehalet dız boyu anlamıorumkı bısey:)))

yaaa banada dunden berı oluo sankı boyle batma gıbı demıyeyımde nasıll dıyeyım:))) boyle sankı karıncalanıoms gıbı hıssedıorum sankı boyle cok dusuk akımla elktrk verılıoms gıbı evet bu daha dogru oldu sanırm:)) ılk hamılelık cehalet dız boyu anlamıorumkı bısey:)))

aynen ilk hamişlik, abla abi de yok ki örnek olsun :9:

batmalar normal ama sanırım, vücudumuzun denge merkezi değişti çünkü, belim dümdüz oldu valla, bildiğin kütük gibi :(

batmalar normal ama sanırım, vücudumuzun denge merkezi değişti çünkü, belim dümdüz oldu valla, bildiğin kütük gibi :(

Benm belm hıc dumduz degıl bıldıgn egrıldı ıcerı gırdı benmı anormalım:)) agırlk one kaydıgı ıcın belm ıcerı gırdı dıye dusundum ama agrlk olrk karnımıda goremıorum ne agırlk yapıo cok merk edıorum:))) hayırlısı olsun artık bı sekılde oyle boyle geccek bu zamnlar gelck mınık tavsanlarımz:))

Benm belm hıc dumduz degıl bıldıgn egrıldı ıcerı gırdı benmı anormalım:)) agırlk one kaydıgı ıcın belm ıcerı gırdı dıye dusundum ama agrlk olrk karnımıda goremıorum ne agırlk yapıo cok merk edıorum:))) hayırlısı olsun artık bı sekılde oyle boyle geccek bu zamnlar gelck mınık tavsanlarımz:))

zayıfsan eğer ondandır canım, ben 3 kilo aldım sanırım 3 ünü de belime aldım :90:

ne kadar kilo almazsan o kadar iyi sonuçta kafana takma sakın anormal fln değil, önemli olan bebeğin gelişimi iyi olsun..

zayıfsan eğer ondandır canım, ben 3 kilo aldım sanırım 3 ünü de belime aldım :90:

ne kadar kilo almazsan o kadar iyi sonuçta kafana takma sakın anormal fln değil, önemli olan bebeğin gelişimi iyi olsun..

Yok annem ne zayıfı gayet etlı butlu bırıyımdır ben boyum uzun tamam ama kılomda az degıl yanı ben 3 bucuk 4 kılo verdım onuda gerı almadım henuz ama hıcmı karnım cıkmaz hamıle oldugumu ogrendıgım ılk zaman daha cok karnım vardı boyle gıderse dogumhaneye once karnımla goguslerım gırcek dıodum:1: ama ıste karnım cıkmaynca buyumuodamı cıkmıo dıorum ınsnlrda nıe cıkmıo nıe cıkmıoo dedıkce garıp hıssedıorum:)) en son halmlr moral verdıler saolsunlr senın ıc karnın var karnın cok cıkmıcak rahat etcksın dıolr:)) bıde karnım hemen tasmadıgı ıcın en bastan erkek oldugunu ıdda etmıslerdı:1: dr ıkılı testte 12 haftalkken erkek demstı lakın ben halaa ınanmıorum bakalm 20sınde ınsallah bellı olur artık:))

günaydınn sevgili güzel hamişler nasılsınız bakalım yağmurlu bir istanbul sabahı ve insanın içi kararıyo yataktan çıkası gelmiyoo

:) hadi ya!!benim bel çok şükür ince hala.bakalım devamında ne olacak.batmalar feci halde var bende.

günaydınn sevgili güzel hamişler nasılsınız bakalım yağmurlu bir istanbul sabahı ve insanın içi kararıyo yataktan çıkası gelmiyoo

ben de elimde kahvemle evde pencere kenarında olmayı tercih ederdim, ama önümde yığılı dosyalarla bilgisayar başındayım.. hayat işte her zaman istediğin olmuyor :61:

:) hadi ya!!benim bel çok şükür ince hala.bakalım devamında ne olacak.batmalar feci halde var bende.

uuuuuvv ince belli arkadaşım inş hep öyle kalır, benim zaten normalde de ilk kilolarım oraya giderdi yine değişmedi..
batmalar şimdiden böyleyse bi de büyüyünce nasıl olcak kim bilir..

Bir de dün nette bişey okudum, şu anda bebişimin harketlerini hissetmek bana çok tatlı geliyor, keşke hep kıpransa diyorum.. ama okuduğum yazıda diyordu ki, sonlara doğru bebeğin hareketleri anneye acı vermeye başlarmış, sakin dursun diye dua ettircek kadar..
hayret ettim valla :53:

günaydın bizde girdik 16.haftamıza :) :49:

benimde yarın kayınvalidem geliyor :) biraz hazırlık yapacağım annişe :)

perşembe kontrolümüz var babanneyle miniğimiz tanışacak ve doktorumuz erkek demişti bakalım cinsiyetimizde kesinleşecek

bu arada kızlar hamileleiğimiz yaza gelmediği için çok şanslıyız bence :69:

yazın miniklerle denizde çıpı çıpı yapabiliriz :nazar:,

günaydınn ben de 16.haftamdayım :)) yarın kontrole gideceğiz bakalım cinsiyetini öğrenecek miyiz.
yaza gelmemesi bence de çok iyi sıcaklarda nasıl olurdu hiç aklıma bile getirmek istemem. bulantılarım kesin olarak bitti artık. HAYIRLISIYLA BAŞKA SIKINTIMIZ OLMAZ İNŞALLAH

bende bişi ekleyim hemde yılın ilk aylarında doğmuş oldukları için okulda yaşıtlarına fark atacakalar...bir ay bile fark ediyor çünkü.. iyi ki ekim , kasım ,aralık ayları değil doğumumuz yoksa 1 yıl geriden geleceklerdi:)

bende bişi ekleyim hemde yılın ilk aylarında doğmuş oldukları için okulda yaşıtlarına fark atacakalar...bir ay bile fark ediyor çünkü.. iyi ki ekim , kasım ,aralık ayları değil doğumumuz yoksa 1 yıl geriden geleceklerdi:)

aa, bak bu doğru.!ben rehber öğretmenim, bu hep sorun oluyo.sene sonunda doğan çocukları ne yapacağınızı şaşırıyosunuz.bizimkiler tam zamanında gelicek inşallah

:

uuuuuvv ince belli arkadaşım inş hep öyle kalır, benim zaten normalde de ilk kilolarım oraya giderdi yine değişmedi..

Bir de dün nette bişey okudum, şu anda bebişimin harketlerini hissetmek bana çok tatlı geliyor, keşke hep kıpransa diyorum.. ama okuduğum yazıda diyordu ki, sonlara doğru bebeğin hareketleri anneye acı vermeye başlarmış, sakin dursun diye dua ettircek kadar..
hayret ettim valla :53:[/QUOTE]

canım ben şuan 19 haftalık hamileyim ben bile daha erken olduğu halde bazen hareketleri canımı yakıyor kasılıyor bir de son günlerde rahimde baskı hissediyorum bazıları bebeğin büyümesi diyor ama içim rahat etmedi yarın dr. gitcem:49:

aa, bak bu doğru.!ben rehber öğretmenim, bu hep sorun oluyo.sene sonunda doğan çocukları ne yapacağınızı şaşırıyosunuz.bizimkiler tam zamanında gelicek inşallah

ha bu arada rehber öğretmenim deyince şimdi öğretmen olan arkadaşlar 'bak odasında oturup habire internete giriyo1 diye suizan etmesinler diye açıklıyorum, RAM da çalışıyorum ben, yani masa başındayım hep, arada da yazabiliyorum tabi

ben de elimde kahvemle evde pencere kenarında olmayı tercih ederdim, ama önümde yığılı dosyalarla bilgisayar başındayım.. hayat işte her zaman istediğin olmuyor :61:

hayret ettim valla :53:

hmmm.....ben de hissetsem deyip duruyorum, hiç o kısmı düşünmüyodum !!! herşeyin hayırlısı demek lazım

cık cık kahve zararlı olmaz hamile kalmadan önce çok içerdim şimdi ne zaman içsem midemi bulandırıyo benim oğlum :1: onun yerine bol limonlu ıhlamur tercih ettim ben

Back