Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Selam kızlar nasılsınz?? bızı sorcak olursanız bız cok ıyıyız cok sukur mıde bulntılrım gectı bugunlerı gorecegımı hayal bıle edemıyordum:)) ama grıp oluverdım buaradan cok sukr onuda atlattım sayılır hergun pancar elma havuc sıkıyorum kan ılacınıda basladım bıde vıtamın anıden sıscm dıyede cok korkuyorum pılatese tekrar gerı doncem ınsallah bu hafta:)) 2 hafta sonra mınk bebegımın omurlarını ızlemek ıcın randevum var zaman gecsede mınıgımı gorsem dye beklıyorum:16: 15. haftamdayım dr gore 16:) 2 hafta sonra gıttıgmde cınsıyet ıcın kesın bısey soler artık dıye dusunuorum cunku artık bıseyler almak ıstıorum mınıgıme:)) Herkes ıyıdır umarım sımdılık bızden haberler bukkkaaaaa:34:

Maşallah cnm :nazar: ben dün gittim 15+5 öğrendim cinsiyetini sende öğrenirsin inş.sabah sabah koca bi çik.yedim ben dene istersen sende cnm:1::1:

Maşallah cnm :nazar: ben dün gittim 15+5 öğrendim cinsiyetini sende öğrenirsin inş.sabah sabah koca bi çik.yedim ben dene istersen sende cnm:1::1:

Yaaa ıkılı testte erkek demstı ama ben hıc ınanmadım 12 haftalıktı ozamn sımdı 15 dr gıtcegm zamn ınsallah 17 haftalık olcm:) kesın derse alısverıse baslıcm ınsallah:) bende dungece yedım vallaa okr guzel gıttıkı :52: ben normaldede cok yerım ztn lakın sımdı okdr cok vıtamn kan vs alıorumkı acıkcası korkuorum 4 kılo verdım hamılelıgımı ogrendıgımden berı lakın halımden cok memnunum cok korkuorum bırden kılo alcm dıye su ıkı haftayıda kılo almadn gecırırsem eger 5. aydn sonra her ay 2 kılo alsam 10 kıloyla tamamlarımkı bu benım gozden cıkarttıgım kıloydu:)) normal dogum dusunuorum ALLAH ızın verırse gerısınıde ztn cok rahat verrım sorun olmaz benım ıcın ztn 10 kıloda bende cırkın durmaz cok sukr boyum var. ALLAH saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın gerısı hıkye bı sekılde donerız eskı halımıze:))

kızlar bnde dr.dan geliyorum..bebişimi gördüm çok mutluyumm..ilk cihazı koydu karnıma resmen secde pozisyonundaydı dr.da "seninki cumaya hazırlanıyo" dedi koptum.. çikolatada yedim ama brz miskin gibi uyuyodu bi o tarafa bi bu tarafa dönüp..hiç sallamadı bizi..neyse gelişimi çok iyi dedi 16 haftalık dedi ultrason..1 hafta ilerde yani bna biraz tombiş geldi ya 14 cm 155 gr.mış..normal mi acaba? dr. %90 erkek dedi..kızlar bi erkek patlaması var bu yıl sırf bizim topic geleceğin ordusu olabilir :66:

canım ben de aynı durumdayım, artık sabrım tükeniyor gibi, eşim destek oluyor sağolsun, 16 haftada biraz azaldı ama hala ağzımın tadı yok:19:[/QUO

aynen..ne yesem ağzımda garip bir tat var havalarda sabah çok soğuk öğlen çok sıcak iice kötü oluyorum

canım ben de aynı durumdayım, artık sabrım tükeniyor gibi, eşim destek oluyor sağolsun, 16 haftada biraz azaldı ama hala ağzımın tadı yok:19:[/QUO

aynen..ne yesem ağzımda garip bir tat var havalarda sabah çok soğuk öğlen çok sıcak iice kötü oluyorum

o garip tat bndede var ama maşallah hiç iştahımı kesemiyo nedense :53:

kızlar bnde dr.dan geliyorum..bebişimi gördüm çok mutluyumm..ilk cihazı koydu karnıma resmen secde pozisyonundaydı dr.da "seninki cumaya hazırlanıyo" dedi koptum.. çikolatada yedim ama brz miskin gibi uyuyodu bi o tarafa bi bu tarafa dönüp..hiç sallamadı bizi..neyse gelişimi çok iyi dedi 16 haftalık dedi ultrason..1 hafta ilerde yani bna biraz tombiş geldi ya 14 cm 155 gr.mış..normal mi acaba? dr. %90 erkek dedi..kızlar bi erkek patlaması var bu yıl sırf bizim topic geleceğin ordusu olabilir :66:

Oyyy mınık tavsannnn yerım onu ben:))) Ben daha grm mrm hıcbıy bılmıorum sekerm en son gıttgmde 6 cm demstı sımdı buyumstur heralde:) bende gıttıgımde ınsallah ogrenırım mıllet boyna bıseyler alıp getırıoo ben daha 1 parca almadm kesın bılmıorum dıye:))) ınsallah 2 hafta sonra kesın bısey der:)

Oyyy mınık tavsannnn yerım onu ben:))) Ben daha grm mrm hıcbıy bılmıorum sekerm en son gıttgmde 6 cm demstı sımdı buyumstur heralde:) bende gıttıgımde ınsallah ogrenırım mıllet boyna bıseyler alıp getırıoo ben daha 1 parca almadm kesın bılmıorum dıye:))) ınsallah 2 hafta sonra kesın bısey der:)

aman bizde bahane arıyoz zaty bebişleri görmk için o belli değil bu belli değil olayları olunca işte aralıkda kısa oluyo kontrol için..ne gzl 2 hafta sonra görcen sn yine davşanını bn artk ohooo beklede geçsinnn..bzn dr.un elini tutup "dohtor nolur gitme az daha bak" diyesim geliyo..ama işte en fzla 5-10 dk..bide kerata hiç fotojenik değil bi poz yakaladı dr. oda alien gibi gözüküo..çok cool olcak heral k.çını döndü yattı resmen bize :16:

aman bizde bahane arıyoz zaty bebişleri görmk için o belli değil bu belli değil olayları olunca işte aralıkda kısa oluyo kontrol için..ne gzl 2 hafta sonra görcen sn yine davşanını bn artk ohooo beklede geçsinnn..bzn dr.un elini tutup "dohtor nolur gitme az daha bak" diyesim geliyo..ama işte en fzla 5-10 dk..bide kerata hiç fotojenik değil bi poz yakaladı dr. oda alien gibi gözüküo..çok cool olcak heral k.çını döndü yattı resmen bize :16:

Ben en son gıttıgımde herseyını gormstum mınık ellerını oynatmstı kemıklerını gordum burun kemıgını gordum backlrını gobegını oyyy yavrum benım cok mutlu oluo ınsn gorunce gıdene kadr cektıgı sıkıntıyı ne varsa ıste herseyı o an unutuyo demekkı dogumda boyle bısey cekılen sancılar acılr o anda unutuluyo:)) 15 n var deme daha yenı gordun bebegını sımdı sen kır dızını bekle bakalım:1:

Ben en son gıttıgımde herseyını gormstum mınık ellerını oynatmstı kemıklerını gordum burun kemıgını gordum backlrını gobegını oyyy yavrum benım cok mutlu oluo ınsn gorunce gıdene kadr cektıgı sıkıntıyı ne varsa ıste herseyı o an unutuyo demekkı dogumda boyle bısey cekılen sancılar acılr o anda unutuluyo:)) 15 n var deme daha yenı gordun bebegını sımdı sen kır dızını bekle bakalım:1:

e beklicem mecbur.. ama ondan daha güzel bi poz beklerdim şöyle boyu posu görünen..sonuçta bn 1 ay o resme bakıp beklicem..çok düşüncesiz bnm bebiş :27:

kızlar bu arada biriniz spor yapabilirmiyiz fln diye sormuştu bnde dr.a gidince sorarım demiştim..spor hareketleri yapabilirmiyiz dedm dr.da şuan yapabilceğin en iyi spor yürüyüş dedi..demekki diğer spor hareketlerini uygun görmedi heralde..bilginize

kızlar bu arada biriniz spor yapabilirmiyiz fln diye sormuştu bnde dr.a gidince sorarım demiştim..spor hareketleri yapabilirmiyiz dedm dr.da şuan yapabilceğin en iyi spor yürüyüş dedi..demekki diğer spor hareketlerini uygun görmedi heralde..bilginize

Yoga ve platesi (özellikle hamileler için olanlarını ki şart degil) 3 ay bittikten sonra rahatlıkla yapabilirsin. Hareket için de en iyisi yürüyüş. Sevgiler.

Yoga ve platesi (özellikle hamileler için olanlarını ki şart degil) 3 ay bittikten sonra rahatlıkla yapabilirsin. Hareket ve biraz kalori yakmak için de en iyisi 30 dklık hafif tempolu yürüyüş. Sevgiler.

o garip tat bndede var ama maşallah hiç iştahımı kesemiyo nedense :53:

kızlar bende de o çok vardı suan 19+0m daha azaldı sadece sabahları oluyor kahvaltı edince geçiyor önceden heran vardı.

canım bence normal ben 15. haftada gittiğimde 16. cmdi. kilosuda seninle aynı civardaydı ki bu kişiden kişiye göre deişiyor. 17+1de gittiğimde 18cm 250 grdı. bakalım 20den sonra gidecem ne kadar olmuş.

kızlar bende de o çok vardı suan 19+0m daha azaldı sadece sabahları oluyor kahvaltı edince geçiyor önceden heran vardı.

canım bence normal ben 15. haftada gittiğimde 16. cmdi. kilosuda seninle aynı civardaydı ki bu kişiden kişiye göre deişiyor. 17+1de gittiğimde 18cm 250 grdı. bakalım 20den sonra gidecem ne kadar olmuş.

ayy kuzm bn çok kafaya taktım artk bişi sormayada utandım çok soru soruyom..normalde netten okudum 100-110 gr fln yazıyodu bnmki tosun gibi olmuş maşallah..bi yandan korkuyom tombiş olursa nasıl doğururm fln diye binbir şey dönüyo kafamda..hani Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine sadece doğumdan korkuyom çünkü normal doğum istiyom Allah izin verirse..

ayy kuzm bn çok kafaya taktım artk bişi sormayada utandım çok soru soruyom..normalde netten okudum 100-110 gr fln yazıyodu bnmki tosun gibi olmuş maşallah..bi yandan korkuyom tombiş olursa nasıl doğururm fln diye binbir şey dönüyo kafamda..hani Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine sadece doğumdan korkuyom çünkü normal doğum istiyom Allah izin verirse..

gönlüne göre olur inş. ben de normal istiyorum, en sağlıklısı inş. herşey yolunda gider de normal doğum olur..bence bu aylarda kiloları çok takmamalıyız, bi önden bi arkadan gidebilirmiş bebekler, son aylar önemli..

çıtır annelr nasılmış bakalım.. bu aralar misafirim var yine... o yüzden pek giremesemde takiptesniz :))))) karnım atak yaptı resmen.. fırladı iyice.... sonumuz fena :))))

arkadaşlar 17.haftamdayım hala mide bulantılarım devam ediyo bıtım artık kendimden.sizde bu haftalarda devam eden varmı kendimi hasta gibi hissediyorum artık:(

inşallah tez zamanda geçer arkadaşım.. inanki geçince unutuyosun bu yaşadığın sıkıntıları...

ooy maşallaaaahh.. ne güzel.. bebişine hem kavuşmuşsun hem annesini güldürmüş kerata... doğru söylüyosun erkek patlaması var ...

kızlar artk takılmıyonuzmu buraya...bugün pek az paylaşım olmuş sanki işinizmi var yoksam buraya pek uğramıyomusunuz artık :43:

Back