Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi martta doğacak bebeğimi beklerken aranıza katılmışken şimdi ayrılmak zorundayım çünkü 17 haftalık bebeğimi düşükle sonlandırmak durumda kaldım çok üzgünüm psikolojim çok bozuk ve sürekli ağlıyorum. Allah sizlerin bebklerini sizlere bağışlasın bu durumu sizlere yaşatmasın çok acı çekiyorum çünkü Allah yar yardımcınız olsun.

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi martta doğacak bebeğimi beklerken aranıza katılmışken şimdi ayrılmak zorundayım çünkü 17 haftalık bebeğimi düşükle sonlandırmak durumda kaldım çok üzgünüm psikolojim çok bozuk ve sürekli ağlıyorum. Allah sizlerin bebklerini sizlere bağışlasın bu durumu sizlere yaşatmasın çok acı çekiyorum çünkü Allah yar yardımcınız olsun.

canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm peki neden oldu çok şaşırdım:(

başın sağolsun canım, Rabbim sabır versin, meleğin seni cennette bekliyor inş.

canım başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.. yine olur üzmemeye çalış kendini fazla..
belki kadersiz bir yavru olacağına böylesi daha hayırlı olmuştur..
sonuçta biliyorsun ki bebeğin olabiliyor, olamıyor olması daha kötü bir durum canım o yüzden kendini böyle teselli etmeye çalış..

çook geçmiş olsun

canım başın sağolsun...
hiçbir cümle seni teselli etmeye yetmez tahmin edebiliyorum ama biz müslümanlar kadere hayra ve şerre inanlardanız rabim yine nasip eyler inşallah kendini üzme demekki bunu uygun görmüş bunu basip eylemiş rabim birdaha yaşatasın sana inşallah.. allaha emanet ol rabim senin de yar ve yardımcın olsun canım..:71:

Allah sabır versin canım.Çok zor bir durum Rabbim sana yardım etsin..en kısa zamanda Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin İnşallah ...üzme kendini Allaha emanet ol

Allah sabır versin cnm bu durumda hiçbişi sni teselli edemez belki ama hepimiz sınavdayız..hangimizin başına ne geleceği hiç belli değil..biz başımıza gelen olumsuzluklara sabredip rabbimize sığınarak cennetimizi kazanıyoruz inşallah..Allah kocana sağlık versin başından eksik etmesin sizi de en kısa zamanda tekrar sevindirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bütün topic olarak duacınız cnm..Allaha emanet ol...

bende bişi ekleyim hemde yılın ilk aylarında doğmuş oldukları için okulda yaşıtlarına fark atacakalar...bir ay bile fark ediyor çünkü.. iyi ki ekim , kasım ,aralık ayları değil doğumumuz yoksa 1 yıl geriden geleceklerdi:)

Bihtercim yanlış hatırlamıyorsam sen vitale hastanesine gidiyordun kontrollere doğrumu? bende bazı sebeplerden dolayı hastanemi bırakıp 22 ekimde vitale hastanesine gidicem kontrollerime ve eğer memnun kalırsam doğumuda orada yapıcam.sen memnunmusun oradan ve doktorun kim? ben Sinan beyi tercih ettim, inşallah memnun kalırım.Bana bilgi verirsen sevinirim canım.

Allah sabır versin cnm bu durumda hiçbişi sni teselli edemez belki ama hepimiz sınavdayız..hangimizin başına ne geleceği hiç belli değil..biz başımıza gelen olumsuzluklara sabredip rabbimize sığınarak cennetimizi kazanıyoruz inşallah..Allah kocana sağlık versin başından eksik etmesin sizi de en kısa zamanda tekrar sevindirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bütün topic olarak duacınız cnm..Allaha emanet ol...

çok doğru söylüyorsun cnm ya..hepimiz sınavdayız..allah kötü şeyler yaşatmasın hiçbirmize,umarım hiç kimse evlat acısıyla sınanmaz,yinede allahtan gelene amenna der anneannem..çok çok üzüldüm,her defasında korkarak gitmiyormuyuz doktora,o pıtpıt sesini duyana kadar kalbimiz çıkmıyor mu yerinden..allahım hayırlısıyla kucağımıza verir inşallah bebeklerimizi ve olanlarada uzun ömürler verir inşallah..

Hayırlı olsun oğlusun:nazar: kacıncı haftada ogrendın:)) benmde kontrol 2 hafta sonra ınsallah kesın bısey der bana:)

valla canım 13. haftadan beri erkeğe benziyor diyordu 17. haftada kesinleşti şu an 19 hafta bitti allah nasip ederse. sen kaç haftalıksın 16. haftadan sonra kesin belli olur darısı başına inşallah...:80:

nasılsınız bakalım? dün yazamadım ama okudum... kociş izinliydi.. gezdik bizde :)) bu arada 2 li testin sonucunu alabildim ama doktor yoktu izindeydi.. kağıda normal yazmış.. risk 10000 de 1 yazıyo.. sanırım bu 2 li maceramızıda sorunsuz geridee bırakarak haftaya salı yapılacak 3 lü ve bebişimi görme telaşamı bekliyorum... bu arada bebişimin park yatağı geldi :)) eşimin iş arkadaşlarının hediyesi olarak :) hemde rengarenk :)) çok beeğendim.. merak edip kurduk bile... duruyo boş odamda :)

Aynen yok soguktu yok usutcek demıcmgmz zamana denk gelıck ınsallah:)) demek mınk gobişin fırtladı hee ayy canım benmm bana gorede cıktı dıorum mıllet hıc cıkmamıs bızımı keklıosun hamıle dıye dalga gecıolr benle:( nezamn cıkcak benmkı 15. haftamdaym yeterlı deılmı cıkması ıcın:)) bı yandn cıkmıo dıyee ne dusunuorum bılıyomsn acaba buyumuomu:)))) ALLAH ım su cehalet ve acemılık adam ne sacma seylerden nem kapıyo:1:

yok artık daha neler.. büyüyo tabi annesi.. sen bana bakma ben 67 ile hamile kaldım boyum ve kilom aynı :))... zaten hafif göbek vardı karın bölgemde yağlı olduğu için erken fırladı :)

arkadaşım çok çok çok üzüldüm... allah sabır versin dayanma gücü versin.. inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır bebişini sağlıcakla kucağına alır bugünlerini unutursun... emin ol burada herkesin duaları seninle...

Bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmm....
Dün konturolümüz vardı. ERkekmiş... Bitane kızım var. Kardeşide inşallah kızım gibi sağlıklı olur.
Bebişlerimizede sağlıkla kavuşuruz inşallah...
:66:

günaydın fıstık annişlerrrrr

nasılsınız??

aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla :17:

Bebişimin cinsiyetini öğrendimmmmm....
Dün konturolümüz vardı. ERkekmiş... Bitane kızım var. Kardeşide inşallah kızım gibi sağlıklı olur.
Bebişlerimizede sağlıkla kavuşuruz inşallah...
:66:

gözün aydın canım, ilki kızsa ikincinin erkek olması ne iyi olmuş.. 1 kız 1 erkek daha ne istersin dimi ama??
Sağlıkla gelir inşallah.. :65:

nasılsınız??

aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla :17:

benm doktorum daha ilk günden yasakladı çay kahve ve kolayı çay çok umrumda değilde nescefe ve kola içememek çok zorluyo beni

nasılsınız??

Selam. Benim doktorum içebilirsin dedi ama fazla abartmamak kaydıyla. Aslında günde 2-3 bardak çaya izin verdi ama ben genelde gunde 1 bardak açık çay ile sınırlıyorum. Hafta sonları bazen 2 bardak içiyorum. Nadiren de canım çok isterse filitre kahve içiyorum yada kafeinsiz kahveyi tercih ediyorum. Nescafe'yi ise size tavsiyem hamile degilken bile içmeyin. :50:

nasılsınız??

çay günde 2 bardağa izin veriyolar, kahve de 1 fincan filan....fazlası zarar.ama elinden geldiğince az ve açık içmeye çalış

günaydın annişler...nasılsınız?ben çok iyiyim...ohhh nihayet 5 gün geçti...bugün eşimle birlikte minişimizi görmeye gidiyoruz...üç buçukta randevum var:)beş gün geçmek bilmedi sormayın...çok özledimde minişimi...bakalım üçlü testimiz ve cinsiyetimiz ne çıkacak?

CAnım başınız sağolsun.hep dua edicem senin için:71:

Back