Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

quiter kızımı eklermisin lütfen 146. sıradayız.Annesi ve babası gibi uzun boylu uzun bacaklı olacak diyo.Cuma günü öğrendik secdeye durmuş gibiydi dr.dini bütün bir çocuk olcak diyo.

BEN DE günde 2-3 bardak çay, 1 de türk kahvesi içiyorum
heralde bişey olmaz :44:

mavidora canım gözün aydın, prenses uzun güzel olcak desene.. valla bizim oğlan da uzun ve yakışıklı gel başgöz edelim şunları :76:

Merhaba,
18+0 günlük hamileyim. Ara ara yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum. En son kızımızın olacağını paylaşmıştım. Dün üçlü tarama test sonucumu aldım. Bir problem çıkmadı :) Umarım hepinizin taramaları güzel çıkar. Bi arkadaş ikili taraman güzel çıkmışsa üçlü tarama istenmesinin sebebi para kaygısıdır demişti ama ben Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidiyorum yani özel hastane değil yani ücret ödemiyorum. Bu hastanede takip edilen tüm gebelere hem ikili hem de üçlü tarama yapılıyor. Ayrıca doktorum 20. haftamda detaylı ultrasona gitmemi istedi. Dr. Eyüp EKİCİ'ye yönlendirdi. Detaylı ultrasona radyoloji uzmanları bakarmış. Özel muayenehanesi varmış Kızılay'da ücreti 320 TL. Pahalı geldi ama bebeğin beyinciğinden, mesanesine kadar tüm organları inceleniyormuş. Taramalarda genetik hastalılara bakılırken detaylı ultrasonda organların işleyişi ve gelişimine bakılıyormuş. Doktorunuz sizden de detaylı ultrason istedi mi?

günaydın fıstık annişlerrrrr

nasılsınız??

aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla :17:

gözün aydın canım, ilki kızsa ikincinin erkek olması ne iyi olmuş.. 1 kız 1 erkek daha ne istersin dimi ama??
Sağlıkla gelir inşallah.. :65:

valla başlarda dikkat ediim diye kasıyodum ama artık biraz koyverdim cnm içiyom yani..evde içmiyorum zatn aramam hayatta ama misafir geliyo yada gidiyoruz fln e güzel oluyo pasta börek yanında içmesi..geçnlerdede eşimle dışarda yemek yedik çay kahve ikramımızdır yazıyodu bnde direk atladım kahve istiyorum diye böylece ilk kahvemi içtim orta şekerli :64: ohh çokda güzel gitti yemeğin üstüne..yani artık diyorum sakınan göze çöp batar hani abartmamak kaydıyle tadıyorum napiim cnm istiyo bazn bi yerim mi şişsin )))

quiter kızımı eklermisin lütfen 146. sıradayız.Annesi ve babası gibi uzun boylu uzun bacaklı olacak diyo.Cuma günü öğrendik secdeye durmuş gibiydi dr.dini bütün bir çocuk olcak diyo.

bnde cuma gittim cnm bnmkide secdedeydi dr. snnki cumaya hazırlanıyo fln demişti dmkki cuma günü çocuklar ne yapcaklarını biliyolar şimdiden :82:

mavidora canım gözün aydın, prenses uzun güzel olcak desene.. valla bizim oğlan da uzun ve yakışıklı gel başgöz edelim şunları :76:

İşte erkek annesi şimdiden başladı kız aramaya:))))
Eşime sormam lazım kızına şimdeden düşkün bir baba.

bnde cuma gittim cnm bnmkide secdedeydi dr. snnki cumaya hazırlanıyo fln demişti dmkki cuma günü çocuklar ne yapcaklarını biliyolar şimdiden :82:

randevum 13.45 deydi cuma namazı bitimi.doktorum dedi bugün 2. oldu diye.

evet canım.benden önceki randevuda da bebek öyle duruyomuş,tesadüf işte.ben gitmeden bir paket çikolata yedim bebişe fazla gedi enerji fıldır fıldır dönüyodu

bnde girmedn hemen önce yemiştim ama bnmki namazdan sonra sırtını döndü yattı valla bi sorun mu var acaba? :44:

günaydın fıstık annişlerrrrr

nasılsınız??

aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla :17:

benm doktorum daha ilk günden yasakladı çay kahve ve kolayı çay çok umrumda değilde nescefe ve kola içememek çok zorluyo beni

bana doktor kanın iyi dedi.. günde 3 bardak asla geçem dedi.. bende kimi gün hiç içmiyorum kimi gün 1 2 açık çay yada dışarda yemek yiyorsam kola içiyorum.. bazen hararetim geli valla dikiyorum 1 bardak kola aama hafta 1 2 bardak ancadır ...

günaydın annişler...nasılsınız?ben çok iyiyim...ohhh nihayet 5 gün geçti...bugün eşimle birlikte minişimizi görmeye gidiyoruz...üç buçukta randevum var:)beş gün geçmek bilmedi sormayın...çok özledimde minişimi...bakalım üçlü testimiz ve cinsiyetimiz ne çıkacak?

:)) ne küzelll bebişine kavuşcaksın... güzel haberlerle dön inşallah...

bende 18ini bekliyorum heyecanla... oğlışuma kavuşacam :)) ve 3 lü tarama yapılacak...

bu sefer mutlaka şu çikolata olayını deniyim barii benimki tembel hep uyuyor teyzeleri :71:

arkadaşlar randevu saatinden ne kadar önce çikolata yemek gerek? geçen kontrolde hemen öncesinde yemiştim banamısın demedi doktor yeterince hareketli dedi ama cinsiyetini tam görememişti

bütün bebişkosunu görcekler için seviniyorum valla 1 ay geçmek bilmiyor..

bahane bulup doktora mı gitsem diyorum bazen :79:

arkadaşlar randevu saatinden ne kadar önce çikolata yemek gerek? geçen kontrolde hemen öncesinde yemiştim banamısın demedi doktor yeterince hareketli dedi ama cinsiyetini tam görememişti

1 saat öncesinde yemelisin .. o zaman kıpır kıpır oluyolar...

Napıoruz sımdı kontrole gıderken cıklatamı yıcez? benm 20snde kontrlum var mnk bebegmn omrlarına bakcz nezmn cıkolata yemem gerekıo teyzelerı bıde ben sutlu sevmıorum bıtter olrmu:)))

Napıoruz sımdı kontrole gıderken cıklatamı yıcez? benm 20snde kontrlum var mnk bebegmn omrlarına bakcz nezmn cıkolata yemem gerekıo teyzelerı bıde ben sutlu sevmıorum bıtter olrmu:)))

olur bnce neden olmasın sonuçta aynı maddeden üretiliyo sadece brz daha acı :)) belki buruşuk bi surat görrsün bitter yersen :P

Back