Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın fıstık annişlerrrrr
nasılsınız??
aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla
gözün aydın canım, ilki kızsa ikincinin erkek olması ne iyi olmuş.. 1 kız 1 erkek daha ne istersin dimi ama??
Sağlıkla gelir inşallah..![]()
quiter kızımı eklermisin lütfen 146. sıradayız.Annesi ve babası gibi uzun boylu uzun bacaklı olacak diyo.Cuma günü öğrendik secdeye durmuş gibiydi dr.dini bütün bir çocuk olcak diyo.
BEN DE günde 2-3 bardak çay, 1 de türk kahvesi içiyorum
heralde bişey olmaz :44:
mavidora canım gözün aydın, prenses uzun güzel olcak desene.. valla bizim oğlan da uzun ve yakışıklı gel başgöz edelim şunları :76:
BEN DE günde 2-3 bardak çay, 1 de türk kahvesi içiyorum
heralde bişey olmaz :44:
mavidora canım gözün aydın, prenses uzun güzel olcak desene.. valla bizim oğlan da uzun ve yakışıklı gel başgöz edelim şunları :76:
bnde cuma gittim cnm bnmkide secdedeydi dr. snnki cumaya hazırlanıyo fln demişti dmkki cuma günü çocuklar ne yapcaklarını biliyolar şimdiden :82:
bnde girmedn hemen önce yemiştim ama bnmki namazdan sonra sırtını döndü yattı valla bi sorun mu var acaba? :44:
günaydın fıstık annişlerrrrr
nasılsınız??
aklıma takılan bişeyi sorucam, çay-kahve içiyomusunuz? Doktorlarınız bu konuda ne dedi? Bazıları yasaklıyor bazıları içebilirsin diyor ben içiyorum valla
benm doktorum daha ilk günden yasakladı çay kahve ve kolayı çay çok umrumda değilde nescefe ve kola içememek çok zorluyo beni
bana doktor kanın iyi dedi.. günde 3 bardak asla geçem dedi.. bende kimi gün hiç içmiyorum kimi gün 1 2 açık çay yada dışarda yemek yiyorsam kola içiyorum.. bazen hararetim geli valla dikiyorum 1 bardak kola aama hafta 1 2 bardak ancadır ...
günaydın annişler...nasılsınız?ben çok iyiyim...ohhh nihayet 5 gün geçti...bugün eşimle birlikte minişimizi görmeye gidiyoruz...üç buçukta randevum var:)beş gün geçmek bilmedi sormayın...çok özledimde minişimi...bakalım üçlü testimiz ve cinsiyetimiz ne çıkacak?
:)) ne küzelll bebişine kavuşcaksın... güzel haberlerle dön inşallah...
bende 18ini bekliyorum heyecanla... oğlışuma kavuşacam :)) ve 3 lü tarama yapılacak...
bu sefer mutlaka şu çikolata olayını deniyim barii benimki tembel hep uyuyor teyzeleri![]()
arkadaşlar randevu saatinden ne kadar önce çikolata yemek gerek? geçen kontrolde hemen öncesinde yemiştim banamısın demedi doktor yeterince hareketli dedi ama cinsiyetini tam görememişti
1 saat öncesinde yemelisin .. o zaman kıpır kıpır oluyolar...
1 saat öncesinde yemelisin .. o zaman kıpır kıpır oluyolar...
Napıoruz sımdı kontrole gıderken cıklatamı yıcez? benm 20snde kontrlum var mnk bebegmn omrlarına bakcz nezmn cıkolata yemem gerekıo teyzelerı bıde ben sutlu sevmıorum bıtter olrmu:)))