2012 mart anneleri diye bölümde mi var ben onu göremedim.
kızmayın kızlar bende burayı ihmal ettiklerini sanmıyorum hafta sonları hep böle az oluyo...bu arada kızlar benimde OĞLUŞUM olacakmış..
sonunda bende öğrendim kızım geliyor
facebookta paylasımda bulunup sohbet etmek isteseydik orda hali hazırda bir sürü hamile grubu var oraya giderdik burdaki arkadaslıklar kişiler arası paylasımlar daha sıcak oldugu için burayı tercih etmiştim ben ama madem facebooka kaymalar basladı bende artık zaten takip edilecek bişeyi kalmayan cok sevdiğim bu konuyu takip etmem üzülerek ayrılıyorum ve yine cok üzülerek söylüyorum ki yani tatlar bulununca ne kadar kolay vazgecebiliyo insanlar sahip olunan sıcaklıklardan...
kızmayın kızlar bende burayı ihmal ettiklerini sanmıyorum hafta sonları hep böle az oluyo...bu arada kızlar benimde OĞLUŞUM olacakmış..
sonunda bende öğrendim kızım geliyor
günaydınnnnnnn kimsecikler yokmuuuu
nasılsınız bakalım bugün.. biz iyiz çok şükür.. bugün itibariyle dolu dolu 15 tamamlamış bulunup 16. haftamıza girmenin mutluluğu ve huzuruyla uyandık oğluşumla bu sabah :))))))))))
bugün zor bir gün akşama yığınla misafir... artık tarın anca girerim.. kendinize iyi bakın annişlerrrrr
günaydın bizde girdik 16.haftamıza :)
benimde yarın kayınvalidem geliyor :) biraz hazırlık yapacağım annişe :)
perşembe kontrolümüz var babanneyle miniğimiz tanışacak ve doktorumuz erkek demişti bakalım cinsiyetimizde kesinleşecek
bu arada kızlar hamileleiğimiz yaza gelmediği için çok şanslıyız bence
yazın miniklerle denizde çıpı çıpı yapabiliriz,
günaydın bizde girdik 16.haftamıza :)
benimde yarın kayınvalidem geliyor :) biraz hazırlık yapacağım annişe :)
perşembe kontrolümüz var babanneyle miniğimiz tanışacak ve doktorumuz erkek demişti bakalım cinsiyetimizde kesinleşecek
bu arada kızlar hamileleiğimiz yaza gelmediği için çok şanslıyız bence
yazın miniklerle denizde çıpı çıpı yapabiliriz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?