Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bu ne ya,

en baştan facebook grubunu kursaydınız o zaman, yapılan şey ayıptır...

bir daha bu başlığı takip etmem ben, 2012 Mart Anneleri çok daha doluymuş bundan sonra o başlıktayım ben, sizede facebookta mutluluklar....

facebookta paylasımda bulunup sohbet etmek isteseydik orda hali hazırda bir sürü hamile grubu var oraya giderdik burdaki arkadaslıklar kişiler arası paylasımlar daha sıcak oldugu için burayı tercih etmiştim ben ama madem facebooka kaymalar basladı bende artık zaten takip edilecek bişeyi kalmayan cok sevdiğim bu konuyu takip etmem üzülerek ayrılıyorum ve yine cok üzülerek söylüyorum ki yani tatlar bulununca ne kadar kolay vazgecebiliyo insanlar sahip olunan sıcaklıklardan...

eee ne olmuş buraya.. küsmüş herkescikler..... bence haftasonu olduğundan bu sessizlik.... gitmeyin yaaa her iki tarafda takip edilebilir bence.. isteyen orayıda takip etsin ama burası ilk gözağrımız ((

kızmayın kızlar bende burayı ihmal ettiklerini sanmıyorum hafta sonları hep böle az oluyo...bu arada kızlar benimde OĞLUŞUM olacakmış..

Nee oluoo kızlar nıye herkes ısyanlarda:)) baktm ben o sayfaya facete hıcbı harekt yok yada nasıl yapmslr syfayı begenenemı acmıslr anlamadım:)) gergınlk yapmayn lutfen mınık böceklerınzı germeyın ki doguncada onlr sızı germesın

ya arkadaşlar bence de gitmeyin, her ikisi de takip edilebilir, hatta ben mart 2012 annelerine bile baktım orda ne konuşuluyor diye, ne olacak sanki daha çok paylaşım olsa..bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun

Ne farkediyor anlamadım isteyen istediği yerden takip eder ben hem ordan takip ediyorum hem burdan Siz belki facebok kullanmıyor olabilirsiniz.Ben orasını ayrı seviyorum burasını ayrı.Bugün katılım az olduğu için o izlenime vardıysan her haftasonu böyle olur zaten Hatta pazar çok daha az oluyor.

Ne oluyor ya?bu gerginlik de niye?haftasonu olduğu için bu kadar sessiz burası,merak etmeyin arkadaşlar.Hafta içi daha hareketli bu sayfalar.Face falan hikaye bence.Ben faceten takip etmek istemiyorum,her tanıdığımın benim özelimi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca isteyen ordan isteyen burdan takip eder.kalan sağlar bizimdir:>

kızmayın kızlar bende burayı ihmal ettiklerini sanmıyorum hafta sonları hep böle az oluyo...bu arada kızlar benimde OĞLUŞUM olacakmış..

ooo bi oğluş daha geliyo.... iyimiş valla futbol turnuvası çıkar bu topikten :))))))))))

sonunda bende öğrendim kızım geliyor

gözün aydın canım.. ne küseelll şeyler var kız bebekler için çarşıda.. ne yalan söylim gözüm kaymıyo değil :))))))))))

nasılsınız bakalım bugün.. biz iyiz çok şükür.. bugün itibariyle dolu dolu 15 tamamlamış bulunup 16. haftamıza girmenin mutluluğu ve huzuruyla uyandık oğluşumla bu sabah :))))))))))

bugün zor bir gün akşama yığınla misafir... artık tarın anca girerim.. kendinize iyi bakın annişlerrrrr

günaydın bizde girdik 16.haftamıza :)

benimde yarın kayınvalidem geliyor :) biraz hazırlık yapacağım annişe :)

perşembe kontrolümüz var babanneyle miniğimiz tanışacak ve doktorumuz erkek demişti bakalım cinsiyetimizde kesinleşecek

bu arada kızlar hamileleiğimiz yaza gelmediği için çok şanslıyız bence

yazın miniklerle denizde çıpı çıpı yapabiliriz ,

günaydın kızlar... nasılsınız bakalım.... benim göbüş resmen atağa geçti sizinde böle aniden büyüdü mü??? böle son 10 gün içinde hamiş görüntüsüne girdim :)))))) ilkten utanmıştım erken çıktı milet güler bana diye ama dün misafirim vardı.. gere gere giydim bebişli karikatürlü eğlenceli hamiş tişörtümü :)))))))

canım benimde haftaya salı kontrolüm var.. 3lü test de yapılacak... çok özledim bebişi.. ama büyüdüğüne çoook eminim... evdeki dopler aletiyle zar zor buluyorken onu 2 gün önce birdaha denim dedim şak diye buldum her defasında... ve de yeride değişmiş tam göbek deliğimin altlarında dolanıyo.. artık kasıklarda değil :)))))) ayın 18i gelsede görsem kuzucuğumuuuu....

bu arada hala isim bulamaıyorum.. bizim yavru isimsiz kalacak herhalde :)

Maşşallahhhhh erkek senesı kız senesı derlerdıde ınanmazdım:))) herkesler erkekmı etck:)) cok guzl bı zamana denk geldı hamılelıgımz ztn benm hep hayalını kurdugum bı zamandı ALLAH gonlume gore nasıp ettı cok sukur:) sımdı geceler uzun gnler kısa hemencık gecck zamn gelck bebişlerimz:))) sonra onlr ele avuca gelck donemde bıde tatıle cıktıkmı hersey tam super olcak:)) Rabbım herkesın gonlune gore versın yerım o mınık bebıslerıııı benn mınık ayaklrını backlrını guzel kokan enselerını yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…