Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...yada neyse ben karışmayııım bari...:)
Arkadaşlar merhaba,
Bugün itibarıyla 17+2 lük olan sevgili KIZIM (dün öğrendik cinsiyetini) 16 cm olup 160 gr. Adı Evrim. Evrim 160 grken ben 4.5 kg almışım( Ama napıyım hiç bulantım olmadı ki benim, aksine sürekli bi mide kazıntısı, sürekli açlık... 52 Kg ile hamile kalmıştım (boyum 1.68) şimdik 57'ye doğru gidiyorum. Benim de ikili taramam normal çıkmıştı ancak Zekai Tahir'de üçlü taramada zorunlu. Dün üçlü taramamızı da yaptırdık. Sonuçları pazartesi alıp doktora göstericez. 2 Kasım'da da detaylı ultrasona giricem. Sonra da sırada tetanoz aşısı var sanırım?! Benden haberler bu kadar...
Arkadaşlar merhaba,
Bugün itibarıyla 17+2 lük olan sevgili KIZIM (dün öğrendik cinsiyetini) 16 cm olup 160 gr. Adı Evrim. Evrim 160 grken ben 4.5 kg almışım( Ama napıyım hiç bulantım olmadı ki benim, aksine sürekli bi mide kazıntısı, sürekli açlık... 52 Kg ile hamile kalmıştım (boyum 1.68) şimdik 57'ye doğru gidiyorum. Benim de ikili taramam normal çıkmıştı ancak Zekai Tahir'de üçlü taramada zorunlu. Dün üçlü taramamızı da yaptırdık. Sonuçları pazartesi alıp doktora göstericez. 2 Kasım'da da detaylı ultrasona giricem. Sonra da sırada tetanoz aşısı var sanırım?! Benden haberler bu kadar...
arkadaşlar 17.haftamdayım hala mide bulantılarım devam ediyo bıtım artık kendimden.sizde bu haftalarda devam eden varmı kendimi hasta gibi hissediyorum artık![]()
Canım o haftalarda pek kalmaması lazım ama bazılarının maalesef uzun sürebiliyormuş.. sanırım senin de böyle bir durum.. az daha sabret mutlaka geçecektir hep böyle sürmez
kızlar çatlak kremi konusunda iki krem var kafamda, lireac ve elancyl. eczanede lireac sordum, 88 lira, internette 50 lira, hatta 3 tane alırsak 40 liraya bile düşüyorlar. kafam karıştı, acaba internetten satılanlar çakma falan olabilir mi? kutu aynı ama içini değiştirebilirler mi?
zekai tahir devlet hastanesi sanırım, para tuzağı olacağını düşünmüyorum. ben de ikili test yaptırmamıştım, şimdi üçlü yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım. üçlü test sonuçları daha az güvenilirmiş öyle mi?
Canım o haftalarda pek kalmaması lazım ama bazılarının maalesef uzun sürebiliyormuş.. sanırım senin de böyle bir durum.. az daha sabret mutlaka geçecektir hep böyle sürmez
inşallah canım artık hayatım hep böle olacak gibi geliyor eski günlerimi özlüyorum bebeğimi düşününce dayan diyorum kendime.şu zaman hemen geçsede hemen sağlıkla bebeklerimiz dünyaya gelse.