Slm kızlar doktordan geliyom minişim çok iyi 3 test yaptıdık haftaya çarşamba alcaz sonuçları cinsiyetini de öğrendim kızım geliyooooo Gülnihal'imi de ekleyin listeyee![]()
gözün aydın canım senin adına sevindim birde biz öğrenebilsek:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar doktordan geliyom minişim çok iyi 3 test yaptıdık haftaya çarşamba alcaz sonuçları cinsiyetini de öğrendim kızım geliyooooo Gülnihal'imi de ekleyin listeyee![]()
gözün aydın canım senin adına sevindim birde biz öğrenebilsek:97:
canım işlerimdeki yoğunluktan dolayı atlamış olabilirm bişeyleri..???
hatta geçenlerde listeyle ilgilenmek isteyen zamanı rahat olan var mı diye sordum görevi devretmek için ama hiç bi babayiğit çıkmadı :90:
vesileyle sorumu tazelemiş olayım...
![]()
son haftalarda çok kilo alacağımız düşünülürse dikkatli gitmek gerekir ama 2kiloda çok önemli bişey değil tabi.17.haftamdayım bir kilo aldım normalde çok iştahlıydım ama şimdi çoğu şeyi zorla yiyorum...aslında memnunum bu durumdan tabi ama hala mide bulantılarım bitmedibu canımı çok sıkıyorrrr
Teşekkür ederim cnmmm darısı başına![]()
oyy bir kilomu ben cok almışım ozaman 17. haftamdayım veüç üç bucuk kilo arasıyım ben 47kg hamile kalmıştım sen kaç kg la başlamıştın canım
annişler bi sorum olcak geçen nette sırt üstü yatarsak kan dolaşımında azalma olduğunu okudum bnde her tarafa yatıyom bi tarafta rahat edemiyom uyurken genelde kendimi sırt üstü yatar şekilde buluyorum içime kurt düştü acaba zararı olurmu bebeğe diye siz nasıl yatıyosunuz?
onu bende okudum cnm ben hep sola dönük yatardım nedense o yazıyı okuduğumdan beri bende hep kendimi sırt üstü yatarken buluyorum çözemedim bende ki bu hali
annişler bi sorum olcak geçen nette sırt üstü yatarsak kan dolaşımında azalma olduğunu okudum bnde her tarafa yatıyom bi tarafta rahat edemiyom uyurken genelde kendimi sırt üstü yatar şekilde buluyorum içime kurt düştü acaba zararı olurmu bebeğe diye siz nasıl yatıyosunuz?
hayır bide iyice psikopata bağladım sabah öyle uyanınca demekki bayadır böyle yatıyorum ya bebeğe kan gitmediyse hiçbişi hissetmiyorum karnımmı inmiş fln gibi böyle paranoyak düşüncler sardı beynimi yrn kontrole gitcem ztn dr. fobim var şimdi iyice korku saldı
oyy bir kilomu ben cok almışım ozaman 17. haftamdayım veüç üç bucuk kilo arasıyım ben 47kg hamile kalmıştım sen kaç kg la başlamıştın canım
hayırlı olsun kızın canım. biz de 11 ekimde gideceğiz doktorumuza . 15+1 deyim bugün. o zaman gösterecek mi bakalım cinsiyetini. yaklaşık 5 günden beri de mide bulantım olmuyor. umarım tekrarı olmaz. 3 haftadır yogaya gidiyorum. hem benim hem bebeğim için çok rahatlatıcı. ben de normal doğum yapmak istiyorum bir aksilik olmazsa
2 günden beri de çok fazla yemeye başladım. kendimi tutamıyorum:)) şimdi yemeğe çıkıyorum. öptüm sizi![]()
bizim psikolojiler iyice gitmiş cnmneden fobin var ne güzel bebeğini göreceksin bizim daha 1 ay var
benimde koca pipili bi oğluşum olacak Allahın izniyle![]()
hayırlı olsun oğluşun canım hayırlı evlat eylesin rabbim![]()
cnm ben ilgilenebilirim elimden geldiğince ama ne yapmam gerek bilmiyorum
cnm ben ilgilenebilirim elimden geldiğince ama ne yapmam gerek bilmiyorum