Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

slm arkadaşlar şifremi unuttuğum için girip yorum yapamadım neyseki şifre krizi aşıldı nasılsınız bakalım keyifler nasıl ?

sanırım kimsecikler yok topikte sohbet için canım sıkıldı şimdi :5::59::59:

geçmiş olsun :)) tekrardan aramıza hoş geldin :) buralardayızda meşkul herkes demekki sormak istediğin bişi varsa yardımcı olabilirim canım :))

Ben yarın doktorumun istediği detaylı ultrasona giricem,bebişimi kocaman kocaman görücem inşallah :)
Cumartesi de normal doktor randevum var,bakalım neler değişmiş bebişimde :)

3 YAŞINDA BİR KIZIM VARDI BUGÜN BİR KIZIM DAHA OLACAĞINI ÖĞRENDİM. bABASI ÜZÜLECEK AMA BEN ÇOK MUTLU OLDUM.kIZ ÇOCUK ÇOK BAŞKA OĞLUM OLSADA OLURDU OLMASADA.:66:

3 YAŞINDA BİR KIZIM VARDI BUGÜN BİR KIZIM DAHA OLACAĞINI ÖĞRENDİM. bABASI ÜZÜLECEK AMA BEN ÇOK MUTLU OLDUM.kIZ ÇOCUK ÇOK BAŞKA OĞLUM OLSADA OLURDU OLMASADA.:66:

hayırlı olsun, ben tek kızım eksikliğini çok yaşadım, hamileliğimde bile bi ablam ya da kardeşim olsa böyle mi olurdu, bana bakardı diye üzüldüm, senin kızların şanslı, birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel..

hayırlı olsun, ben tek kızım eksikliğini çok yaşadım, hamileliğimde bile bi ablam ya da kardeşim olsa böyle mi olurdu, bana bakardı diye üzüldüm, senin kızların şanslı, birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel..

Benimde kızkardeşim var bir tane o benim herşeyim.Kızımda yanlız olmayacak inşallah

kızlar burdan konuşmıcakmısınız yani artık? nerden çıktı bu face ya ne güzel şurda herkes konuşuyodu..burdada gayet güzel konuşuyoduk yani.. herşeyin içinden bi face çıkmasa olmaz yani :126:

kızlar burdan konuşmıcakmısınız yani artık? nerden çıktı bu face ya ne güzel şurda herkes konuşuyodu..burdada gayet güzel konuşuyoduk yani.. herşeyin içinden bi face çıkmasa olmaz yani :126:

bencede yaa asıl yerimiz bura olmalı bencede :((( burayıda ihmal etmeyin... ben burayı daha çok seviom faceden

en son ben yazmışım.. ilk ben yazıyorum :))))))) eee minik göbüşler yada gçbüşü çıkmak üzere çatır çutur annişleeerrr :49:

nasılsınız :) ben ilk kes 1 kerecik tualete uyandım... nerdeyse deliksiz uyumuş sayılırım... oooh uykumu aldım miiisss gb :)))))))

kasık ağrılarım devam malesef... bunun dışında dün ciciler aldım oğluşuma :)) zor tuttum kendimi valla... ufak tefek şeyler aldım ama gözüm hastane çıkışında kaldı :)) daha erken belki daha güzelini görürüm diye frenledim kendimi :):52::52::52::52::52:

1 ymk kaşığı rezene
1 ymk kaşığı ıhlamur
1ymk kaşığı ısırgan
1 çay kaşığı anason
1 çay kaşığı tane kimyon

şimdi tv de doktor verdi... ordaki doktor bayanda bunu kullanmış lohusalığında
yemeği yerken bunların üzerine kaynamış su döküp bekliyo.. yemekten sonra süzüp
içiyosun.. şeker kesinlikle katmıyosun..

bunu tarif eden dahiliye uzmanı ama yanında kağan kocatepe vardı gebelik org sitesinin sahibi olan kadın doğum doktoru... açıkçası ben de denicem lohusalığımda inşallah :)) bu çay hem sütü arttırıyomuş hem bebeğin gazını alıp uykusunu düzenliyomuş

kızlaaar günaydıın kac gündür giremiyodum catladım anlatacak cok sey var ama en önemlisini anlatiyorum hemen... beniiim cok tatlı kocaman olmus dünya yakısıklısı bi OĞLUMMM olucak insallah ögrendiğimden beri yerimde duramıyorum okadar farklı bişey ki sanki önceden rüyaydı da şimdi gercekten hamileyim gibi oldu bide hareketlerini hissetmeye basladım inanılmaz mutluyum Allahım nazarlardan saklasın hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza da almayı nasip etsin insallah bu arada ayrıntılı ultrasonla ilgili bilgisi olan var mı acaba tam olarak ne zaman yapılıyo ve neye bakılıyo kıslaar...

Günaydın annişler nasılsınız erkekler artıyor özlemcınar'cım hayırlı olsun bu gün bir bitsede yarın bende gidip görsem bebişimi öğrensem cinsiyetini :49:

Günaydın annişler nasılsınız erkekler artıyor özlemcınar'cım hayırlı olsun bu gün bir bitsede yarın bende gidip görsem bebişimi öğrensem cinsiyetini :49:

günaydın azerii cim
aynen bende yarını iple çekiyorum hayırlısıyla bi akşam olsa yatsak kalksak doktor teyzemizle randevümüz var bizimde ben cinsiyeti öğrendim de 1 aydır göremedim meraktan bugün akşam olmaz artık iyice büyümüştür en son 12 cm 156 gr dı şimdi nekadar oldu acaba ayyy allah sanada banada kolaylık versin bugün :)))

ne güzel doktor randevunuz var yaaa :((((((((((( bana daha çook var.. özledim zuzumu bendeeeee.... neyse inşallah iyi haberlerle dönersiniz.. tosuncuk olmuştur inşallah bebişleriniziii :)

ya kızlar benmkine daha 20 gün var çok merak ediyorum yaaa bide bişi soracam ben hemoroid olduğum için sürekli kabızlık çekiyorum ve wc de çok zorluyorum kendimi aceba bebişime bişi olurmu

ne güzel doktor randevunuz var yaaa :((((((((((( bana daha çook var.. özledim zuzumu bendeeeee.... Neyse inşallah iyi haberlerle dönersiniz.. Tosuncuk olmuştur inşallah bebişleriniziii :)

amin inşallah canım.. Bende tam 1 aydır sabırla bekliyorum 6 ekimi :)))

ya kızlar benmkine daha 20 gün var çok merak ediyorum yaaa bide bişi soracam ben hemoroid olduğum için sürekli kabızlık çekiyorum ve wc de çok zorluyorum kendimi aceba bebişime bişi olurmu

20 gün inşallah su gibi akar geçer canım. Ahnı sıkıntı bende de var canım o nedenle kabız olmamaya özen gösteriyorum. şuan çarşıda pazarda var mürdüm eriği diye geçiyor namı diğer ağustos eriği bide sarı armut var sulu bişi adını unuttum ben onları tüketiyoru akşamlarıda yatmadan evver süt falan içemediğim için sütlü bir tatlı yiyorum sütlaç,muhalebi vs gibi şeyler şimdilik rahatım sende bi dene akşam meyve yemek wc de büyük rahatlık sağlar sana demişti benim doktorum atlamadan her akşam 1 kase kadar yiyorum şimdilik aklıma başka bişi de gelmiyor kayısı falan diyolar ama bende işe yaramadı hiç taze meyveler daha tesirli valla..

günaydın azerii cim
aynen bende yarını iple çekiyorum hayırlısıyla bi akşam olsa yatsak kalksak doktor teyzemizle randevümüz var bizimde ben cinsiyeti öğrendim de 1 aydır göremedim meraktan bugün akşam olmaz artık iyice büyümüştür en son 12 cm 156 gr dı şimdi nekadar oldu acaba ayyy allah sanada banada kolaylık versin bugün :)))

Evet cnm zor geçecek saate bakmamaya çalışıyorum bakınca hiç geçmiyor snaki bizim fındık da en son 10 cm olmuştu ağırlığını unuttum ayıp bana yaa :17: inş. yarın koccaman olarak görürüz bebişleri :49:

Back