Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben henüz 1 kilo aldım.. hatta tartılıyorum da bi bakıyorum 1 kilo bi bakıyorum 800 gram oynuyo... yuvarlim 1 diyelim..

ama patlama bekliyorum birden patır kütür alacakmışım gb geliyo

GÜNAYDIN KIZLARRR

ben de 1,5 kilo aldım

ama aynen esas bundan sonra patlama olacak sanırsamm

ben varımmmmmmmmmm 2 kilo verdim hiç göbeğim yokk :43::43::43::43:

ağlama kız... alırsın patır kütür.... bende 2 hafta öncesine kadar 1 bucuk kilo vermiştim.. bulantılar geçince başladığım kiloma döndüm.. bşlama kilomun üzerine 1 kilo aldım... alırsın.. hem daha iyi ya benim karnım çıktıda sorana utanıyorum 14. haftamdayım demeye... millet aaa benim 5. ayımda 6. ayımda hamile olduğum anlaşılmıyo diyolar.. bende topu anneme atıyorum genetik heralde anneminde erken çıkmış deyip kestiriyorum...

ağlama kız... alırsın patır kütür.... bende 2 hafta öncesine kadar 1 bucuk kilo vermiştim.. bulantılar geçince başladığım kiloma döndüm.. bşlama kilomun üzerine 1 kilo aldım... alırsın.. hem daha iyi ya benim karnım çıktıda sorana utanıyorum 14. haftamdayım demeye... millet aaa benim 5. ayımda 6. ayımda hamile olduğum anlaşılmıyo diyolar.. bende topu anneme atıyorum genetik heralde anneminde erken çıkmış deyip kestiriyorum...

benim annemin karnı 9 aylıkken bile çok az belliydi korkarım ona çektim ben yaa hamileyim diyince yemin et diyolar karnım dümdüz..

İNŞALLAH HERKES İYİDİR .BENİM KIZIM 17 HAFTALIK AMA DAHA BİŞEY HİSSETMEDİM.İLK GEBELİKLERDE BİRAZ DAha geç hissediliyo diye biliyorum.mesajıma karşılık yazan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.gerçekten daha önce bu şekilde bi üyeliğim olmamıştı ama yalnız olmadığını hiss:nazar::nazar:etmek insana gerçekten çok iyi geliyor öpüyorum herkesi

İNŞALLAH HERKES İYİDİR .BENİM KIZIM 17 HAFTALIK AMA DAHA BİŞEY HİSSETMEDİM.İLK GEBELİKLERDE BİRAZ DAha geç hissediliyo diye biliyorum.mesajıma karşılık yazan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.gerçekten daha önce bu şekilde bi üyeliğim olmamıştı ama yalnız olmadığını hiss:nazar::nazar:etmek insana gerçekten çok iyi geliyor öpüyorum herkesi

az kalmıştır hissetmene :))) bu hafta yada haftaya hissedersin herhalde... burda kızlar genelde senin haftalarda hissetiler..

günaydınnnnnnn

kızlar bebişin cinsiyeti kaçıncı ayda kesin belli olur

benim cinsiyet belli gb kendi doktorum yüzde 99 erkek pek yanıldığım görülmemiştir ama henüz erken olduğundan yüzde 1 yanılma payı bırakıyorumdedi... bu hafta başka doktora gittim.. kendi doktorumun söylediğini aktardım.. erken aam bakalım bizde dedi... gösterdi bak genital bölge bak çıkıntı var evet yüksek ihtimal erkek.. doktorun güzel söylemiş kıza dönmez sanmam aama yinede erken dedi.. 16. haftada kesinlik kazanır hazırlığınıza başlarsınız dedi.. o yüzdendir ki genelde erkek gösteriyo derler.. aslında göösterip göstermeme meselesi değil.. çıkıntı göründüğünden erkek daha erken anlaşılıyor.. çıkıntı olmadığında ise 16 17. haftaları bekliyorlar emin olmak için çıkıntı görmeyincede kız oluyor yada kız olduğu kesinleşiyor..

Günaydın kızlar cinsiyet öğrenenler bir bir artıyor haftaya bu gün radevumuz var 16 haftalık olacaz inş. bide 3 lü testimiz var biraz tedirginim inş.hiç bir sorun çıkmaz:26:

Kızlar ben hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek diyo kociş kız istiyor ama az önce bi kek buketi göndermiş bide not yazmış ekşi aşerme tatlı aşer kız olsun diye :1::1:

Kızlar ben hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek diyo kociş kız istiyor ama az önce bi kek buketi göndermiş bide not yazmış ekşi aşerme tatlı aşer kız olsun diye :1::1:

canım benim eşimde çok kız istiyo hatta şakayla erkek olursa sen büyütürsün diyo :43: nette çok gezindim cinsiyet tahminleri olsun yorumlar olsun hiç biri birbirini tutmuyo kimi ekşi yedim kızım oldu diyo kimide erkek oldu diyo ben işin içinden çıkamadım bıraktım artık araştırmayı 2 hafta sonra 3 test için gittiğimde inşşş. cinsiyetini de öğreneceğiz...allah gönlünüze göre versin

Back