Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN KIZLARRR
ben de 1,5 kilo aldım
ama aynen esas bundan sonra patlama olacak sanırsamm
gençler hamile kaldı kalalı hiç kilo almayan var mı aranızda
ben varımmmmmmmmmm 2 kilo verdim hiç göbeğim yokk![]()
ağlama kız... alırsın patır kütür.... bende 2 hafta öncesine kadar 1 bucuk kilo vermiştim.. bulantılar geçince başladığım kiloma döndüm.. bşlama kilomun üzerine 1 kilo aldım... alırsın.. hem daha iyi ya benim karnım çıktıda sorana utanıyorum 14. haftamdayım demeye... millet aaa benim 5. ayımda 6. ayımda hamile olduğum anlaşılmıyo diyolar.. bende topu anneme atıyorum genetik heralde anneminde erken çıkmış deyip kestiriyorum...
günaydınnnnnnn
kızlar bebişin cinsiyeti kaçıncı ayda kesin belli olur
İNŞALLAH HERKES İYİDİR .BENİM KIZIM 17 HAFTALIK AMA DAHA BİŞEY HİSSETMEDİM.İLK GEBELİKLERDE BİRAZ DAha geç hissediliyo diye biliyorum.mesajıma karşılık yazan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.gerçekten daha önce bu şekilde bi üyeliğim olmamıştı ama yalnız olmadığını hissetmek insana gerçekten çok iyi geliyor öpüyorum herkesi
günaydınnnnnnn
kızlar bebişin cinsiyeti kaçıncı ayda kesin belli olur
gençler hamile kaldı kalalı hiç kilo almayan var mı aranızda
3 kilo vermiştim ama geçen haftadan sonra bulantılar tamamen geçti iştah açıldı herhalde artık almaya başlarız![]()
ben de 5 kilo verdim
Kızlar ben hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek diyo kociş kız istiyor ama az önce bi kek buketi göndermiş bide not yazmış ekşi aşerme tatlı aşer kız olsun diye![]()