Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım 18+6dayım dün gece ilk defa sırt üstü yattığımda çok net hissettim hatta irkildim o anda da osmanı seyrediyordum ona benzermiş benimkide heheh öyle derler ya ama normalde 17 18 falan hissetmeye başlıyorsun.

hadi yaaaaaaaa... tüh daha çok varmış yaaw :((((

GÜNAYDIN KIZLAR....Uykusuzum bugün.zaten geç yatmıştık,bi de yatağa girince eşim tutturdu 'hadi isim bulalım oğlana' diye, bi saatte öyle geçti :) sanki çok acelesi varmış gibi!!!!!!!!!!! uyuduktan sonra da kasıklarımda ağrıyla bi kaç kez uyandım.zor bi gece oldu yani.eve gider gitmez yatıcam bugün

eee buldunuz mu bari onca uykusuzluğa :))))

Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de:46::46::46:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:52::52::52::52::52::52::52:
:62::62::62::62::62::62:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

ooo hadi bakalım kızlarımız artıyoo... :)))))))))) ay hanginizinkini kertsem oğluşuma :)))))))))))))))))

isimde sormuşsun.. bende gönlümden kız geçtiğinde kız isimlerim hazırdı şimal miray ece beril ceyla bu isimler arasında gidip geliyorduk... büyük ihtimal şimal ece olacaktı.... neyse artık 2. ciye diyelim :))

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 7 mart 2012 kızımızın doğum tarihi inşşallah.benim sıkıntılı bir hamilelik dönemmim oldu.ense kalınlığı fazla çıktığı için 11 haftalık iken cvs yaptırdık 25 gün sonucun çıkmasını bekledik sonucumuz temiz çıktı neyse ki.Şimdi çok mutluyuz allahın izniyle herkes bebeğini sağlıklı biçimde kucağına alsın.:71::71::71:

hoşgeldin aramıza ve büyüüük geçmiş olsun canım... neyseki atlatmışsın.. inşallah bundan sonrası çoook güzel geçer..

ya kızlar en erken ne zaman hissettirir bebişler kendini ben zati gidip göremiyorumda çok merak ediyoum ama içimde büyüdüğü karnımdn her geçen gün daha belli büyüyor bide karnım ve rahimde zaman zaman kas kasılmaları oluor gelişiminin olduğundandır dimiiii:(:(:( çok özlüorum onu görmeyi ya daha iki kez görebildim şimdiye kadar evde steteskopta yok bi yoklim hiç diilse. :43:

ya kızlar en erken ne zaman hissettirir bebişler kendini ben zati gidip göremiyorumda çok merak ediyoum ama içimde büyüdüğü karnımdn her geçen gün daha belli büyüyor bide karnım ve rahimde zaman zaman kas kasılmaları oluor gelişiminin olduğundandır dimiiii:(:(:( çok özlüorum onu görmeyi ya daha iki kez görebildim şimdiye kadar evde steteskopta yok bi yoklim hiç diilse. :43:

ben sanki gece tepiklediğini hissettim gibi

güzel dilklkelerin için çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz.:49:

inşallah canım.buradaki herkesin tek dileği bu..burayı tanıdıkça seveceksin sende,beklenti ortak olunca sevinçler ve üzüntülerde paylaşılıyor.bir aile gibi olduk.sende keyif alıcaksın eminim.tekrar hoşgeldin.aklına ne gelirse sor,herkes yardımcı olmaya çalışır sana;)

kasılma oldugunu sanmıyorum baya baya hıssettım cunku 15+4 m cnm

benimde 13+4 karnım sabahları bile farkedilir derecede büyüdü sabah gaz olmuo ya genelde o açıdan diorum (169 boyunda 51 kiloyla hamile kaldım ve bel çevrem genişledi baya yatkınım zati bel çevresinden de ) bu dönemde bu durumda hisettiğim bebeğim midir szce

hayırlısı olsun canım, mart nisan çok farketmez, topiğimize bekleriz :71:

sağol cnm zaten en son doktorumuza gittiğimizde 1 nisan dedi doğum tarihi mart ve nisan anneleri arasında gidip geliyorum :)

hayırlısı olsun hepimiz için :nazar::emir_bebek::nazar:

benimde 13+4 karnım sabahları bile farkedilir derecede büyüdü sabah gaz olmuo ya genelde o açıdan diorum (169 boyunda 51 kiloyla hamile kaldım ve bel çevrem genişledi baya yatkınım zati bel çevresinden de ) bu dönemde bu durumda hisettiğim bebeğim midir szce

cnm ben şuan 13 hafta 1 günlüğüz benim hiç karnım çıkmadı daha :59: ama dün sanki sol kasığımın orada 3-4 defa seyirme hissettim hissedebilirmiyim ki şimdiden

ne kadarda istekliyiz ufacık bi kıpırtı hissetmeye rabbim tez zamanda bize de yaşatır o güzel duyguyu inş

sağol cnm zaten en son doktorumuza gittiğimizde 1 nisan dedi doğum tarihi mart ve nisan anneleri arasında gidip geliyorum :)

hayırlısı olsun hepimiz için :nazar::emir_bebek::nazar:

cnm ben şuan 13 hafta 1 günlüğüz benim hiç karnım çıkmadı daha :59: ama dün sanki sol kasığımın orada 3-4 defa seyirme hissettim hissedebilirmiyim ki şimdiden

benim de sol tarafta bi iki haftadır zaten genelde sol tarafa eğimlş oluyolarmış nedeni de sağ tarafta toplar ve atardamarların sağ tarafta tplanmasından bebek baskı yapmayıp rahat ediyormuş solda bizde sol tarafa yatmaya eğimli oluormuşuz genelde benim aldğım bi kitap var çok güzel bişi onda yazıyor. amerikan bilim adamlarının bilgileri araştırmaları bunlar.bende gerçekten hep sol tafara dönüyorum gece nrmalde sağ tarafta yatarım

benim de sol tarafta bi iki haftadır zaten genelde sol tarafa eğimlş oluyolarmış nedeni de sağ tarafta toplar ve atardamarların sağ tarafta tplanmasından bebek baskı yapmayıp rahat ediyormuş solda bizde sol tarafa yatmaya eğimli oluormuşuz genelde benim aldğım bi kitap var çok güzel bişi onda yazıyor. amerikan bilim adamlarının bilgileri araştırmaları bunlar.bende gerçekten hep sol tafara dönüyorum gece nrmalde sağ tarafta yatarım

evet cnm sol tarafa doğru yatmamız lazımmış arada sırtüstüde yatıyorum ama :1:

ben sanki bebişi azda olsa hisettim gibi ama pıt pıt vurdu inşallah hissetmişimdir :27:

cnm sıkma canını karnındaki bebişini düşün. seni çok iyi anlıyorum ben küçükken annemde bu yüzden boşanmıştı babamdan aldatılmak kötü birşey annene hak veriyorum ama sonuçta oda baban ne diyeblirsin ki en fazla 3 5 ay kızarsın gerisi içinde kalır.gerçi ben hala babamla görüşmüyorum ama bir kızgınlık nefrette kalmadı içimde nötürüm şuanda hiç yokmuş gibi...belki gerçekten birşey yoktur. gelmiş geçmiştir. birde onu dinle ve kendini üzme bence en azından meleğin için...

sağol canım üzmemeye çalışıyorum..demek sende aynı şeyleri yaşadın ALLAH kimseye yaşatmasın.. hamilelikte insan daha bir duygusal oluyor..bebeğimi çok seviyorum sabırsızlıkla bekliyorum onu..ona bişe olucak diye çok korkuyorum..Rabbim bebeklerimizi korusun

ne demek canım burda zaten birbirimizle dertleşmek sevinmk üzülmek birbirimize destek olmak için varız... eminim annenle senin için şok bi durum olmuştur insan ne düşünceeni bilemez öle bi durumda heleki karşındaki babansa ama yinede sen çok kendini sıkma zaten bak bişide olmamış düzelir araları inş en kısa sürede... sonuçta annenle aralarında bişi olsa bile o senin baban... yaşadıklrı şelerden ikisi sorumlu yalnızca sen kendi bebişini dşün içini ferah tut herşey güzel olur

sağol canım çok teşekkürler..kafama takmamaya çalışıyorum ama işte..bebeğimi düşünüyorum ona bişe olmasın..ilki düşükle sonuçlanmıştı.şimdi korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

nasılsınız bugün... umarım herkes iyidir .. midelerin bulanmadığı morallerin bozulmadığı iştahların yerinde olduğu işe gidenlerin kolay rahat geçirdikleri evde olanların sıkılmadıkları muhteşem birgün bizleri bekliyordur :))))

:66: :66: :33: :62: :64: :52: :8: :35: :36: :46: :60: :82: :118: :118: :122: :119: :129:

İs yolunda yine sizlerle beraberim :) hepimize guzel bir gun olsun. Benim bu aralar en buyuk sıkıntım uyku. İlk haftalar uykusu gelmeyen ben, simdi 9.00 da oglumu yatirirken yaninda uyuyorum. Sabah da cok erken kalkiyorum. Sabahlari benim de kasik agrim oluyor. Uyku durumu hala devam eden var mi aranizda?

benim gündüz uykularım bitti ama akşam 10 11 deyince küt gidiyorum... arada 4 5 gb uyanıp 1 2 saat yatağın içinde dönsemde sabahları gece uyuyabildiysem 7 8 gb uyuyamadıysam en geç 9 buçukta uyanıyorum... sabahları çok aç uyandığımda erkencecik kalkıyorum... sen kaçıncı haftandasın ki?

Back