Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Günaydın kızlar cinsiyet öğrenenler bir bir artıyor haftaya bu gün radevumuz var 16 haftalık olacaz inş. bide 3 lü testimiz var biraz tedirginim inş.hiç bir sorun çıkmaz:26:

canım bende haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum.bende 16 haftalık olcam.3 test ve cinsiyet için sabırsızlanıyoruz eşimle ben....ben hep yalnız gittim şimdi eşimle gidicez oda bebişini görmek istiyor...haftaya gelse bir an önce...

tünaydın arkadaşlar benim son 2-3 gündür bel ve sırt ağrılarım çok fazlalaştı. daha şimdiden başlayacaksa ohh(: bide benim karnım bayagı bi büyüdü. görenler 5 aylık falan sanıyor. 4. ayın 2. haftası bitti. belkide ondan bel ağrılarım erken mi başladı diyorum. geceleri hiç uyuyamıyorum 5-6 gibi bi uyanıyorum sonra bi daha 8e kadar yatakta dönüp duruyorum.

canım benim eşimde çok kız istiyo hatta şakayla erkek olursa sen büyütürsün diyo :43: nette çok gezindim cinsiyet tahminleri olsun yorumlar olsun hiç biri birbirini tutmuyo kimi ekşi yedim kızım oldu diyo kimide erkek oldu diyo ben işin içinden çıkamadım bıraktım artık araştırmayı 2 hafta sonra 3 test için gittiğimde inşşş. cinsiyetini de öğreneceğiz...allah gönlünüze göre versin

Amin cnm evet tahminler tutmuyo gerçektende sağlıklı olsunda ben diyorum futbol fln oynarsınız düşünsene hoşuna gidiyor o zaman :1:

canım bende haftaya bugün gitmeyi düşünüyorum.bende 16 haftalık olcam.3 test ve cinsiyet için sabırsızlanıyoruz eşimle ben....ben hep yalnız gittim şimdi eşimle gidicez oda bebişini görmek istiyor...haftaya gelse bir an önce...

Minişlerimize aynı zamanda hamile kalmışız :21:bende hep tek gidiyorum cnm kocişe izin vermiyor uyuz patronu:14: sorunsuz atlatırız inş.3 lü testi dediğin gibi biran önce gelsin haftaya bu günde minşimi göreyim çok özledim :49:

tünaydın arkadaşlar benim son 2-3 gündür bel ve sırt ağrılarım çok fazlalaştı. daha şimdiden başlayacaksa ohh(: bide benim karnım bayagı bi büyüdü. görenler 5 aylık falan sanıyor. 4. ayın 2. haftası bitti. belkide ondan bel ağrılarım erken mi başladı diyorum. geceleri hiç uyuyamıyorum 5-6 gibi bi uyanıyorum sonra bi daha 8e kadar yatakta dönüp duruyorum.

uykusuzluk bende de çok kötü, tüm günümü etkiliyor:59: bir de dün yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, o da hamileliğinde geceleri hiç uyumuyormuş şimdi bebek de gündüz uyuyor gece uyanıkmış, aman dikkat et dedi:emir_bebek:

Merhaba kızlar, bi süredir giremiyordum foruma moral bozukluğundan.. Sağlığımız yerinde çok şükür ama saygıdeğer patronum gebeliğimin 4. ayında ücretsiz izne çıkarmak adı altında ortada bırakıverdi beni habersiz filan bir günde.. E tabii bu göbekle başka iş aramam da imkansız, kimse üç gün sonra doğum yapacak birini işe almaz haliyle.. Hepimizin de kendince malum yaşam koşulları var. Bir haftadır depresyonla boğuşuyorum evin içinde.. Allah bir çıkar yol gösterecek diyorum umutla ama hiç hesaplamadığım büyük bir şok oldu benim için.. Allah sonumuzu hayretsin..

Pazartesi günü randevum var, inş. bebeğim bu üzüntüden çok etkilenmemiştir, belki cinsiyetini bile söyler doktorumuz bu sefer, tek tesellim ve neşe kaynağımda son günlerde sık sık hissetmeye başladğım hareketleri artık çok güçlü şekilde hisseder oldum, gaz hareketiyle karıştırılmayacak kadar net hareketler karnımın sağ tarafında sürekli aynı yerde kıpır kıpır.. hatta göbeğimi açıp baktığımda gözle bile görebiliyorum tekmelerini! inanılmaz güzel bir duygu bu.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bebeklerimizi huzurla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Geçmişi henüz okumadım umarım başka sıkıntıda üzüntüde olan yoktur.

Son düzenleme:
kuzummmmm hayırlı olsun maşallah sağlıkla kucağına alırsın inş.:nazar:
Amin insallah canim,hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi:)
ooo hadi bakalım kızlarımız artıyoo... :)))))))))) ay hanginizinkini kertsem oğluşuma :)))))))))))))))))

isimde sormuşsun.. bende gönlümden kız geçtiğinde kız isimlerim hazırdı şimal miray ece beril ceyla bu isimler arasında gidip geliyorduk... büyük ihtimal şimal ece olacaktı.... neyse artık 2. ciye diyelim :))

Oglusun nasil yakisiklimi bakayim:)))))))))) ona gore kiz evi naz evi:))
Ece ve simal ben de seviyorum ama akimda da hic bir isim yok kociste dusunmeye basladi isim secmek cok zor yaw:(

gözün aydın canım,darısı tüm bekleyenlerin başına:))

sagol canim,insallah sizde kisa zamanda ogrenirsiniz..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bi süredir giremiyordum foruma moral bozukluğundan.. Sağlığımız yerinde çok şükür ama saygıdeğer patronum gebeliğimin 4. ayında ücretsiz izne çıkarmak adı altında ortada bırakıverdi beni habersiz filan bir günde.. E tabii bu göbekle başka iş aramam da imkansız, kimse üç gün sonra doğum yapacak birini işe almaz haliyle.. Hepimizin de kendince malum yaşam koşulları var. Bir haftadır depresyonla boğuşuyorum evin içinde.. Allah bir çıkar yol gösterecek diyorum umutla ama hiç hesaplamadığım büyük bir şok oldu benim için.. Allah sonumuzu hayretsin..

Pazartesi günü randevum var, inş. bebeğim bu üzüntüden çok etkilenmemiştir, belki cinsiyetini bile söyler doktorumuz bu sefer, tek tesellim ve neşe kaynağımda son günlerde sık sık hissetmeye başladğım hareketleri artık çok güçlü şekilde hisseder oldum, gaz hareketiyle karıştırılmayacak kadar net hareketler karnımın sağ tarafında sürekli aynı yerde kıpır kıpır.. hatta göbeğimi açıp baktığımda gözle bile görebiliyorum tekmelerini! inanılmaz güzel bir duygu bu.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bebeklerimizi huzurla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Geçmişi henüz okumadım umarım başka sıkıntıda üzüntüde olan yoktur.

nasıl yani patronun iştem mi çıakrttı seni yoksa bi ik haftalığına ücretsiz izne mi çıkarttı tam anlamadım.eğer işten çıkarttı ise yasalara göre bu yasaktır direk dava açsan kazanırsın böyle bir hakkı yok :20:

merak içindeyim yaww benim ballı lokmam göstermedi kendini yine ama doktorum kız gibi dedi

Benimki de dun yine tam anlamiyla gostermedi,1-2 saniye disinda acmadi bacaklari,bagdas kurmus oturmus,gostermiyorsa artik kizdir buyuk ihtimalle dedi doktor,degisikliklerede acik olmaliymisim ama ben tum aileye ilan ettim bile kiz oldugunu,ayrintili ultrasonda tam kesinlesecek , bende kiz oldugunu dusunuyorum bebisimin,oyle hissediyorum,farketmez zaten hepsi cok sekerrrrr:54:

Son düzenleme:

canım benim cok üzüldüm senin adına ama acıkcası böle kendini üzmene strese girmene canını sıkmana üzüldüm Allah bi kapıyı kapatır diğerini zamanı gelince acar merak etme sen mutlaka bi hayır vardır bunun böle olmasında üzülme kuzum tabiiki insan bebek doğana kadar maddi anlamda bi birikim yapmak istiyo ihtiyaclar fazla sıkıntısız eksiksiz dünyaya getiriim istiyo ama demekki senin güzel bebişinin kısmeti başka kapılardaymış demekki o gıcık kötü vicdanlı patronunun lokması o masum bebişin kursagından gecsin istememiş Rabbim öle düşün sakın sıkma canını meleğini de üzme annesi Rabbim onun yerini bahtını coktan hazırlamıstır kısmetiyle gelir o annesi :))

slm kızlaar benim de PRENSESİM olucakmış çok mutluyum inş.sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma bebeğimi darısı cinsiyeti belli olmayanlara

nasıl yani patronun iştem mi çıakrttı seni yoksa bi ik haftalığına ücretsiz izne mi çıkarttı tam anlamadım.eğer işten çıkarttı ise yasalara göre bu yasaktır direk dava açsan kazanırsın böyle bir hakkı yok :20:

aslında işten çıkarttı, adı ücretsiz izin çünkü sigorta çıkışımı yapmayacakmış, öyle söyledi en azından.. bu yüzden de yasal olarak şikayetçi olamıyorum bi yere ssk devam ettiği müddetçe işten çıkartılmış sayılmıyorum ki yasal olarak.. ama sonuç itibariyle evdeyim ve önümüzdeki ay maaş alamıycam.. hani tarifi yok bu yapılanın.. çok öfkeli ve üzgünüm..

canım benim cok üzüldüm senin adına ama acıkcası böle kendini üzmene strese girmene canını sıkmana üzüldüm Allah bi kapıyı kapatır diğerini zamanı gelince acar merak etme sen mutlaka bi hayır vardır bunun böle olmasında üzülme kuzum tabiiki insan bebek doğana kadar maddi anlamda bi birikim yapmak istiyo ihtiyaclar fazla sıkıntısız eksiksiz dünyaya getiriim istiyo ama demekki senin güzel bebişinin kısmeti başka kapılardaymış demekki o gıcık kötü vicdanlı patronunun lokması o masum bebişin kursagından gecsin istememiş Rabbim öle düşün sakın sıkma canını meleğini de üzme annesi Rabbim onun yerini bahtını coktan hazırlamıstır kısmetiyle gelir o annesi :))

güzel sözlerin, tesellin için teşekkürler canım.. insan böyle anlarda ufacık bi umut sözcüğünden bile güç topluyor.. Birikim yapmaktan ziyade, şu anki geçimimiz için çalışıyordum ben.. Önümüz kış doğalgaz faturaları bi kira gibi gelecek eşim tek başına altından kalkamayacak.. sıkılmamak üzülmemek düşünmemek elde olmuyor haliyle.. Ne yapalım kısmet diyorum.. Allah çok büyük kuşkusuz.. ben de ona sığındım inşallah söylediğin gibi hayırlı bir kapı açar..

aslında işten çıkarttı, adı ücretsiz izin çünkü sigorta çıkışımı yapmayacakmış, öyle söyledi en azından.. bu yüzden de yasal olarak şikayetçi olamıyorum bi yere ssk devam ettiği müddetçe işten çıkartılmış sayılmıyorum ki yasal olarak.. ama sonuç itibariyle evdeyim ve önümüzdeki ay maaş alamıycam.. hani tarifi yok bu yapılanın.. çok öfkeli ve üzgünüm..

güzel sözlerin, tesellin için teşekkürler canım.. insan böyle anlarda ufacık bi umut sözcüğünden bile güç topluyor.. Birikim yapmaktan ziyade, şu anki geçimimiz için çalışıyordum ben.. Önümüz kış doğalgaz faturaları bi kira gibi gelecek eşim tek başına altından kalkamayacak.. sıkılmamak üzülmemek düşünmemek elde olmuyor haliyle.. Ne yapalım kısmet diyorum.. Allah çok büyük kuşkusuz.. ben de ona sığındım inşallah söylediğin gibi hayırlı bir kapı açar..

ssk çıkışını yapmazsa tabi bişi yapamazsın fakat yapmayacağını nerden biliyorsun bence sürekli kontrol et yani ne var doğumuna kadar idare etse niye böyle birşey yaptı ki :15:

..

offfff çok sinir bozucu bir durum gerçekten canım ne desen haklsıın, hamileliğini yaşayan bir anne adayı çalışana bunu yapan iş verenin de işleri düz giderse şaşarım yalnız ben.. bu resmen ahlaksızlık..
ama sen içini ferah tutmaya çalış tatlım, olan olmuş artık, biraz daha bütçeyi sıkarsın olur biter, sağlık olsun da gerisi boş..

ssk çıkışını yapmazsa tabi bişi yapamazsın fakat yapmayacağını nerden biliyorsun bence sürekli kontrol et yani ne var doğumuna kadar idare etse niye böyle birşey yaptı ki :15:

evet bende öyle yapıcam, habersiz böyle bi kalleşlik yapan insan çıkışımıda verebilir bilemem, postaneden e-pin gibi bişey alıp netten kontrol edebiliyormuşuz, ama hemen kaydediyorlar mı ödenen primleri yoksa bir iki ay sonra mı görünüyor onu bilemiyorum.
böyle birşey yapmasının vicdani ya da yasal bi karşılığı yok.. ismi yok ben kalleşlik diyorum o yüzden.. Yüzüme söylediği gerekçe ise işlerin kötüye gitmesi ve mali olarak sıkıntıya girmesi imiş.. Ama işlerin kötüye gitmesi herhalde bir günde belli olmaz, bana daha önce söyleseydi ben de tedbir alsaydım bu kadar kızmayacaktım..

aslında işten çıkarttı, adı ücretsiz izin çünkü sigorta çıkışımı yapmayacakmış, öyle söyledi en azından.. Bu yüzden de yasal olarak şikayetçi olamıyorum bi yere ssk devam ettiği müddetçe işten çıkartılmış sayılmıyorum ki yasal olarak.. Ama sonuç itibariyle evdeyim ve önümüzdeki ay maaş alamıycam.. Hani tarifi yok bu yapılanın.. çok öfkeli ve üzgünüm..

Güzel sözlerin, tesellin için teşekkürler canım.. Insan böyle anlarda ufacık bi umut sözcüğünden bile güç topluyor.. Birikim yapmaktan ziyade, şu anki geçimimiz için çalışıyordum ben.. önümüz kış doğalgaz faturaları bi kira gibi gelecek eşim tek başına altından kalkamayacak.. Sıkılmamak üzülmemek düşünmemek elde olmuyor haliyle.. Ne yapalım kısmet diyorum.. Allah çok büyük kuşkusuz.. Ben de ona sığındım inşallah söylediğin gibi hayırlı bir kapı açar..

seni çok iyi anlaya biliyorum çünkü banada şimdiden pisikolojik baskı uyguluyor patronum olmasada akıl hocası bi yeğeni var sözde kanka ayağına beni idare ediyormuş gibi 16 hafta doğum iznin duyunca resmen benimle pazarlık etti diye bilirim eee kabahat bende geçen sene evlenirkende çok yüz verdim kına gecemin olduğu gün bile öğlene kadar ağazada beyefendilerin teşrif etesini bekler tölörans tanırsan şimdi buraya gel döğuma biz götürürüz seni demeye de getirirler tabi...
Canım çok anlamam bu olaylardan ama sen arada bir kontrol et e-devlet ten çıkartmıycam der ama çıkışta vere bilir yada pirimini eksik gün üstünden gösterme ihtimali var hatta şöyle bişiyde vardı yanılmıyorsam elemanı bezdirip kendi istifasını versin diye bağzı yerler eski çalışanlarına bu tarz yöntemler uygulaya biliyor o zamanda sen onu iş yerinde pisikolojik baskı var diye şikayet edeiliyorsun sgk ya aklında bulunsun. Hem kendi canını hemde bebişinkini sıkma gün doğmadan neler doğar rabim çok daha hayırlı bir kapı açarsana belki inşallah...:71:

ya kızlar geçenlerde 2 kere kramp girdi diye korkmuştum şimdide hiçbişi olmuyo..yani hani kramplar bebeğin büyüdüğünü fln belli edyomuş yaa bn hiç bişi hissetmiom.şimdide o yüzden korkmaya başladım..ama deli gibi mide yanmam oluyo sanki pul biberi gırtlağımdan aşa boşaltmışlar gibi..sizde ne gibi şeyler oluyo?

Back