Merhaba kızlar, bi süredir giremiyordum foruma moral bozukluğundan.. Sağlığımız yerinde çok şükür ama saygıdeğer patronum gebeliğimin 4. ayında ücretsiz izne çıkarmak adı altında ortada bırakıverdi beni habersiz filan bir günde.. E tabii bu göbekle başka iş aramam da imkansız, kimse üç gün sonra doğum yapacak birini işe almaz haliyle.. Hepimizin de kendince malum yaşam koşulları var. Bir haftadır depresyonla boğuşuyorum evin içinde.. Allah bir çıkar yol gösterecek diyorum umutla ama hiç hesaplamadığım büyük bir şok oldu benim için.. Allah sonumuzu hayretsin..
Pazartesi günü randevum var, inş. bebeğim bu üzüntüden çok etkilenmemiştir, belki cinsiyetini bile söyler doktorumuz bu sefer, tek tesellim ve neşe kaynağımda son günlerde sık sık hissetmeye başladğım hareketleri artık çok güçlü şekilde hisseder oldum, gaz hareketiyle karıştırılmayacak kadar net hareketler karnımın sağ tarafında sürekli aynı yerde kıpır kıpır.. hatta göbeğimi açıp baktığımda gözle bile görebiliyorum tekmelerini! inanılmaz güzel bir duygu bu.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bebeklerimizi huzurla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Geçmişi henüz okumadım umarım başka sıkıntıda üzüntüde olan yoktur.