Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

zaten yarımız grip galiba inş kışında olmayız tekrar kendimizi nasıl koriicaz bilmiyorum

güneşe aldanmayıp kalın giyinerek ve bol bol meyve yiyerek canım.artık havalar serin kısa kollu ile çıkılmıyor sabah saatlerinde özellikle.

kızlaar bişey sorcam depikleri tahmini ne zaman hissederim :)) depik aşeriyorumda :52:

sanırım 17 18. haftada anca demi???

kızlaar bişey sorcam depikleri tahmini ne zaman hissederim :)) depik aşeriyorumda :52:

Sanırım 17 18. Haftada anca demi???

canım 18+6dayım dün gece ilk defa sırt üstü yattığımda çok net hissettim hatta irkildim o anda da osmanı seyrediyordum ona benzermiş benimkide heheh öyle derler ya ama normalde 17 18 falan hissetmeye başlıyorsun.

GÜNAYDIN KIZLAR....Uykusuzum bugün.zaten geç yatmıştık,bi de yatağa girince eşim tutturdu 'hadi isim bulalım oğlana' diye, bi saatte öyle geçti :) sanki çok acelesi varmış gibi!!!!!!!!!!! uyuduktan sonra da kasıklarımda ağrıyla bi kaç kez uyandım.zor bi gece oldu yani.eve gider gitmez yatıcam bugün

günaydın sevgili hamişler bi kaç gündür sabahları karnımda ağrıyla uyanıyorum :59: nedense bi de bana uyku çok dadandı bu aralar elimden gelse 24 saat uyuyacak gibiyim

mrb kızlar 16+2 oldum çok şükür ama tedirgin oluyorum bu aralar üzüntü ve stres içindeyim..anneme üzülüyorum babama kızıyorum..üzüntüden bebeğime bişey olucak diye korkuyorum

noldu canım ailevi sorunlarmı var? üzülmemeye çalış hamileliii ne kadar rahat geçirirsek doğumdan sora o kadar rhat edicez biliosunuz dimi çünkü yaşadığımız stres yada mutluluğa göre çocuklar doğunca huzurlu yada huzursuz olucak... ama işte stressiz olmuoki helede çalışanlar için :( inş bebişlerimiz içerde huzur içindedirler

merhaba hanımlar bir kaç gündür giremiyordum. aile sorunları bendede var allaha şükür koçişimle çok mutluyuz ama bizim sorunumuz eltim ve kocası kavga etmişler boşanacaklarmış ama ne hikmetse kendi evleri dururken aile büyükleri biim evi mahkeme salonu seçti kaç gündür. sitres bir yandan çay yemek falan servisi bi yandan birde babannemiz sağ olsun onun bitmek bilmeyen fiii tarihinde yaşanmış hayat hikayeleri bir yandan boğuldum yafff....neyse ebe kaydımı yaptırdım kızlar. 14 ekimde tetanoz olacakmışım devlet aşı vermemiş ellerinde yokmuş. eve gelcem düzenli olarak dedi gelmeden önce arayacakmış. varislerime baktı varmı diye ayaklarıma baktı ödem varmı diye. bu ay yarım kilo almışım bu süper bişi... bebişe yarıyor yediğim buna çok sevindim...

merhaba hanımlar bir kaç gündür giremiyordum. aile sorunları bendede var allaha şükür koçişimle çok mutluyuz ama bizim sorunumuz eltim ve kocası kavga etmişler boşanacaklarmış ama ne hikmetse kendi evleri dururken aile büyükleri biim evi mahkeme salonu seçti kaç gündür. sitres bir yandan çay yemek falan servisi bi yandan birde babannemiz sağ olsun onun bitmek bilmeyen fiii tarihinde yaşanmış hayat hikayeleri bir yandan boğuldum yafff....neyse ebe kaydımı yaptırdım kızlar. 14 ekimde tetanoz olacakmışım devlet aşı vermemiş ellerinde yokmuş. eve gelcem düzenli olarak dedi gelmeden önce arayacakmış. varislerime baktı varmı diye ayaklarıma baktı ödem varmı diye. bu ay yarım kilo almışım bu süper bişi... bebişe yarıyor yediğim buna çok sevindim...

bende 4 ayda yarım kilo almışım ama şu bi ayda rahat 2 kilo alırım herhalde iştah baya açıldı:49:

noldu canım ailevi sorunlarmı var? üzülmemeye çalış hamileliii ne kadar rahat geçirirsek doğumdan sora o kadar rhat edicez biliosunuz dimi çünkü yaşadığımız stres yada mutluluğa göre çocuklar doğunca huzurlu yada huzursuz olucak... ama işte stressiz olmuoki helede çalışanlar için :( inş bebişlerimiz içerde huzur içindedirler

evet canım.. eşimle mutluyum çok şükür onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum..ama anneme üzülüyorum..babam afrikadaydı çalışıyordu ordayken hep sana çikolata getircem diye anneme şaka yapıyordu..annemde önemsemiyordu şaka diye..babam 1 hafta oldu geleli rahatsızlanmış orda 5 gün yatmış hastanede..burda doktora gitti falan derken annem dün bir resim buluyor..babama soruyor böyle bişey varmı diye ağzından laf alıyor yok öyle bişey diyor..derken annem fotoğrafı çıkarıyor..zenci bir kadın ve kendisi restorantta samimi bir şekilde çekilmişler..annem ağlıyor falan oda anlatmak zorunda kalıyor..meger orda restoranta gitmişler yemiş içmişler ama bişe olmamış aralarında babam kendine güvenememiş sorunları var sanırım ama güvenseymiş olurmuş hoşlanmış..babamı böyle asla bilmezdim çok iyidir aslında ama neden böyle oldu bilmiyorum.eşimede anlatamıyorum içim içimi yiyor babamla konuşmuyorum evlerimiz çok yakın balkondan görüyorum şuan onu..içimi döktüm kusura bakma..şimdi arkadaşıma gidicem onunla dertleşmem lazım..içim sıkılıyor

evet canım.. eşimle mutluyum çok şükür onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum..ama anneme üzülüyorum..babam afrikadaydı çalışıyordu ordayken hep sana çikolata getircem diye anneme şaka yapıyordu..annemde önemsemiyordu şaka diye..babam 1 hafta oldu geleli rahatsızlanmış orda 5 gün yatmış hastanede..burda doktora gitti falan derken annem dün bir resim buluyor..babama soruyor böyle bişey varmı diye ağzından laf alıyor yok öyle bişey diyor..derken annem fotoğrafı çıkarıyor..zenci bir kadın ve kendisi restorantta samimi bir şekilde çekilmişler..annem ağlıyor falan oda anlatmak zorunda kalıyor..meger orda restoranta gitmişler yemiş içmişler ama bişe olmamış aralarında babam kendine güvenememiş sorunları var sanırım ama güvenseymiş olurmuş hoşlanmış..babamı böyle asla bilmezdim çok iyidir aslında ama neden böyle oldu bilmiyorum.eşimede anlatamıyorum içim içimi yiyor babamla konuşmuyorum evlerimiz çok yakın balkondan görüyorum şuan onu..içimi döktüm kusura bakma..şimdi arkadaşıma gidicem onunla dertleşmem lazım..içim sıkılıyor

ne demek canım burda zaten birbirimizle dertleşmek sevinmk üzülmek birbirimize destek olmak için varız... eminim annenle senin için şok bi durum olmuştur insan ne düşünceeni bilemez öle bi durumda heleki karşındaki babansa ama yinede sen çok kendini sıkma zaten bak bişide olmamış düzelir araları inş en kısa sürede... sonuçta annenle aralarında bişi olsa bile o senin baban... yaşadıklrı şelerden ikisi sorumlu yalnızca sen kendi bebişini dşün içini ferah tut herşey güzel olur

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 7 mart 2012 kızımızın doğum tarihi inşşallah.benim sıkıntılı bir hamilelik dönemmim oldu.ense kalınlığı fazla çıktığı için 11 haftalık iken cvs yaptırdık 25 gün sonucun çıkmasını bekledik sonucumuz temiz çıktı neyse ki.Şimdi çok mutluyuz allahın izniyle herkes bebeğini sağlıklı biçimde kucağına alsın.:71::71::71:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 7 mart 2012 kızımızın doğum tarihi inşşallah.benim sıkıntılı bir hamilelik dönemmim oldu.ense kalınlığı fazla çıktığı için 11 haftalık iken cvs yaptırdık 25 gün sonucun çıkmasını bekledik sonucumuz temiz çıktı neyse ki.Şimdi çok mutluyuz allahın izniyle herkes bebeğini sağlıklı biçimde kucağına alsın.:71::71::71:

aramıza hoşgeldiniz:))güzel haberlerle geldin umarım sonuna kadar da böyle güzel haberler verirsin bize canım..:nazar:

cnm sıkma canını karnındaki bebişini düşün. seni çok iyi anlıyorum ben küçükken annemde bu yüzden boşanmıştı babamdan aldatılmak kötü birşey annene hak veriyorum ama sonuçta oda baban ne diyeblirsin ki en fazla 3 5 ay kızarsın gerisi içinde kalır.gerçi ben hala babamla görüşmüyorum ama bir kızgınlık nefrette kalmadı içimde nötürüm şuanda hiç yokmuş gibi...belki gerçekten birşey yoktur. gelmiş geçmiştir. birde onu dinle ve kendini üzme bence en azından meleğin için...

Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de:46::46::46:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:52::52::52::52::52::52::52:
:62::62::62::62::62::62:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Daha isim dusunmemistik,akliniza guzel isimler gelirse paylasin benle secim cok zor olacak cunku:)

hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

Back