canım aynı kulak olayı bana da oldu hatta kafayı sıyıracaktım nerden gelıyor bu ses dıye kocıse soruyorum duyuyomusun dıye yok dıyo ama ses bana 3 gun geldı en son anladım kulagımdan gelıyove dun uzun pantolon gıymeme ragmen bacagımı sınek ısırdı sanmıstım ama dedıgın gıbı sınek namına bısey yok
iyi bari bende bi anormallik yok o zaman olabiliyo..ama bu ısırık gibi şeyler birden çoğaldı 5 tane oldu..
YA BUNLARDAN BENDE DE var ama ben sinek ısırmış sanıyorum ama heryerimde çıktı. kolumda 15 tane fLn var parmaklarımın yanlarında çıktı yakın zamanda şehir değiştirdik burdaki sineklerden olyuor sanıyorum ama acaba gebelikle mi alakalı:)
bide bu sene erkek senesi diyorsunuz ama arkadaş grubumuzda 5 kişi hamileyiz sadece 1 erkek diğerleri kız ve hep çevrede kız duyuyorum bölgesel herhalde:)
YA BUNLARDAN BENDE DE var ama ben sinek ısırmış sanıyorum ama heryerimde çıktı. kolumda 15 tane fLn var parmaklarımın yanlarında çıktı yakın zamanda şehir değiştirdik burdaki sineklerden olyuor sanıyorum ama acaba gebelikle mi alakalı:)
bide bu sene erkek senesi diyorsunuz ama arkadaş grubumuzda 5 kişi hamileyiz sadece 1 erkek diğerleri kız ve hep çevrede kız duyuyorum bölgesel herhalde:)
kızlar ya işlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı hiç giremedim doğru düzgün(
sanırım bu aralar hep böyle olcak pek giremicem,
listeyi takip etmek ve cinsiyetleri ilave etmek isteyen bir gönüllü var mıdırrrr??
günaydın arkadaşlar bende haziran hamilesiyim ya bişe sorcam size ikili test sonuçlarımı aldımda bana bişe söyleyin yaaa(( yaptıranlar vardır bu haftalar benzer olupta dr u yorum yapanlar ben haftaya gidicem sabırsızlandım şimdi
yaşım 26
fB-hCG :80,8 NG/ML 2.00 düzeltilmiş MoM
PAPP-A : 1,43 MLu/ML 0,72 düzeltilmiş MoM
KOMBİNE RİSK : 1:4356
İKİLİ TEST : 1:729
YAŞ RİSKİ : 1: 1297
TRİSOMY 18 + NT : 1:10000
benim sonuçlarımla karşılaştırdım benimkine doktor çok iyi demişti seninkiyle hemen hemen aynı sonuçlarımız korkucak bişi yok cnm herşey yolunda
ya çok erkende yaptırmadım 11+6 da yaptırdım ay 729 u görünce öle kötü oldumki çünkü bazılarında bin bilmem kaç küsürlü çıkıyo ya ona aklım gitti nasıl ağladım :96::96:
herkese merhaba,
haftasonu itibariyle arazi oldum ben :) neler oldu anlatayım...
biliyorsunuz geçen hafta salı gününden beri antibiyotik iğne oluyordum idrar yolu enfeksiyonu için, erken doğum riski taşımaya başlamıştımbugün iğnelerim bitti ve idrar tahlili yaptırdım yok denecek kadar azalmış, iki gün sonra tekrarlarım testi umarım o zaman hiç lökosit çıkmaz.
enfeksiyondan dolayı ufak ufak idrar kaçırma ve çok ciddi yeşil akıntı şikayetim vardı, idrar kaçırmada sona erdi, akıntı içinde bugün doktorum vajinal yıkama yaptı ve birdaha yaptıracağımı hiç zannetmiyorum çığlık çığlığa kaldım, ben ki acı eşiğim çok yüksektir içim mahvolduacılı falan oldu ama yaptırdığımdan beri akıntılarımdan son buldu umarım birdaha hiçbirini yaşamam, iki saatte bir çamaşır değiştirmekten çooook sıkılmıştım artık
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için KILIÇ AYDINLI'DAN randevu aldım, muayenehanesi nişantaşında ve 300 TL ücreti.
Ayrıca 3'lü test yapılmıştı bugün onunda sonucunu aldım risk çok çok düşük çıktı, sorun yok yani.
Hastaneden sonra Palladium 'da aldım soluğu, yünlü tayt ve ayağımı sıcak tutacak bir spor ayakkabı arayışı içine girdim ama nafile sonuç şimdilik olumsuz
kızımada birsürü şey baktım, arabadan, kıyafete kadar e-bebekten, mothercare'e, zara'dan mark&spencer'a kadar birsürü yere girip çıktım ama hiççç bişe almadım, beğeniyorum ama almaya henüz cesaret edemiyorum, gitmiyor elim birtürlü :) demek ki daha zamanı var , şimdilik ayyy ne güzel demekle yetiniyorum :)
korkma ya benimkide 1/962 boşuna ağlamışsın
ya çok erkende yaptırmadım 11+6 da yaptırdım ay 729 u görünce öle kötü oldumki çünkü bazılarında bin bilmem kaç küsürlü çıkıyo ya ona aklım gitti nasıl ağladım :96::96:
kıyamam canım sakın canını sıkma.
sonucun gayet iyi cıkmış tüm sonuçlarım toplamı en altta 1:10000 diyor yani 10000 de 1 htimal diye çıkıyor. doktoro daha göstermediysen aynen böyle diyeceğinden emin olabilirsin canım. bol meyve ve sıvı al bidahaki kontrolünde bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin inşallah.
rabim kalbinde olanı hakında hayırlı eylesin inşallah...
ya kızlar iyiki sizler varsınız belki bi dr bile bu kadar rahatlatmaz insanı sen yaptırdınmı o en alttaki 10000 de 1 mi asıl önemli olan yani, e ikili test dediği neyin oluyoki 1:729 çıkmış. amin cümlemizinkini hayırlı eylesin Rabbim
ben yaptırdım canım ay beşında oldu bir ay olacak nerdeyse değerlerim seninkiyle hemen hemen aynı sadece yaşım 30 olduğu için yaş riskim biraz daha düşüktü ( yaş yükseldikçe ordaki değer rakamları birazdaha aşağıda görünüyor yani ) ama test ve kan değerlerimide ekleyince seninki gibi bu sonuçların toplamında 10000 de 1 ihtimal diye yazıyordu ve doktorumda o gayet iyi 10 000 de bir ihtimal aminosentez ve 3 lü teste gerek yok dedi ve benim bi kanatlarım çıkmadığı kaldı öyleki dizlerim titreyerek ve dua lar ederk girdiğim hastaneden uçar gibi şükrederek çıktım rabime.. :)))
günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinzidir,sanırım ben girip olcam boğazlarım çok kötü yutkunamıyorum,kuru öksürüğüm var,akşam tuzlu suyla gargara yapayım dedim iyi gelir boğuluyordum az daha napsam geçer ya doktora çıkmayı düşünmüyorum ilaç kullanmak istemiyorumm
bende grip oldum canım sora sinüzite çevirdi 5 gündürde çekiorum baya kötü olmuştum şimdi sadece öksürükle burun akıntısı kaldı ama kötü olursan antibiyotik al klomaks verdi bana doktor bi zararı yok.. çünkü hasta olman bebş için daa zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?