Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım aynı kulak olayı bana da oldu hatta kafayı sıyıracaktım nerden gelıyor bu ses dıye kocıse soruyorum duyuyomusun dıye yok dıyo ama ses bana 3 gun geldı en son anladım kulagımdan gelıyo :1: ve dun uzun pantolon gıymeme ragmen bacagımı sınek ısırdı sanmıstım ama dedıgın gıbı sınek namına bısey yok

iyi bari bende bi anormallik yok o zaman olabiliyo..ama bu ısırık gibi şeyler birden çoğaldı 5 tane oldu..

iyi bari bende bi anormallik yok o zaman olabiliyo..ama bu ısırık gibi şeyler birden çoğaldı 5 tane oldu..

YA BUNLARDAN BENDE DE var ama ben sinek ısırmış sanıyorum ama heryerimde çıktı. kolumda 15 tane fLn var parmaklarımın yanlarında çıktı yakın zamanda şehir değiştirdik burdaki sineklerden olyuor sanıyorum ama acaba gebelikle mi alakalı:)

bide bu sene erkek senesi diyorsunuz ama arkadaş grubumuzda 5 kişi hamileyiz sadece 1 erkek diğerleri kız ve hep çevrede kız duyuyorum bölgesel herhalde:)

YA BUNLARDAN BENDE DE var ama ben sinek ısırmış sanıyorum ama heryerimde çıktı. kolumda 15 tane fLn var parmaklarımın yanlarında çıktı yakın zamanda şehir değiştirdik burdaki sineklerden olyuor sanıyorum ama acaba gebelikle mi alakalı:)

bide bu sene erkek senesi diyorsunuz ama arkadaş grubumuzda 5 kişi hamileyiz sadece 1 erkek diğerleri kız ve hep çevrede kız duyuyorum bölgesel herhalde:)

evet cnm bnde başta sinek ısırığı sandım ama sinek ısırığında ucu hani nokta şeklinde kaN izi oluyo..bunda dikkatli baktım sadece kırmızı bi kabarık..bide aniden çıkıyo.. neyse demek gebelikle alakalı olabiliyo..

nasılsınız bakalım bugün??? ben bomba gibiyim..... 11 de randevum var 2li teste gidicem başka hastaneye.. gitmişkende bebişimş görücem.... ve de daha perşembe görmüştüm :66::66::66::66: hemde cinsiyetini de başka doktora teyit ettirelim dimi :))

dediğin gb demek ki bölgesel :))) benimde şu an 4 arkadaşım hamile 1 kız.. ben ve diğerleri erkek :)) iyi bari sevindim.. oğluşlarımız kızlar için didişmicek :)))

günaydın annişkolar ve bebekleri nasılsınız bakalım?
ben de bugün iyiyim çok şükür güzel bir kahvaltı yaptım şimdi işimin başına geçti...:126:allaha şükür bir rahatsızlığım yok benim fındık kurdum uyuyor galiba bugün onu hiç hissetmedim uyansa da sevsem :27:

kızlar ya işlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı hiç giremedim doğru düzgün :((
sanırım bu aralar hep böyle olcak pek giremicem,
listeyi takip etmek ve cinsiyetleri ilave etmek isteyen bir gönüllü var mıdırrrr??

eğer istersen bende yardımcı olabilirim canım işim yok çünkü

günaydın arkadaşlar bende haziran hamilesiyim ya bişe sorcam size ikili test sonuçlarımı aldımda bana bişe söyleyin yaaa:((( yaptıranlar vardır bu haftalar benzer olupta dr u yorum yapanlar ben haftaya gidicem sabırsızlandım şimdi :(
yaşım 26

fB-hCG :80,8 NG/ML 2.00 düzeltilmiş MoM
PAPP-A : 1,43 MLu/ML 0,72 düzeltilmiş MoM

KOMBİNE RİSK : 1:4356
İKİLİ TEST : 1:729
YAŞ RİSKİ : 1: 1297
TRİSOMY 18 + NT : 1:10000

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bende haziran hamilesiyim ya bişe sorcam size ikili test sonuçlarımı aldımda bana bişe söyleyin yaaa:((( yaptıranlar vardır bu haftalar benzer olupta dr u yorum yapanlar ben haftaya gidicem sabırsızlandım şimdi :(
yaşım 26

fB-hCG :80,8 NG/ML 2.00 düzeltilmiş MoM
PAPP-A : 1,43 MLu/ML 0,72 düzeltilmiş MoM

KOMBİNE RİSK : 1:4356
İKİLİ TEST : 1:729
YAŞ RİSKİ : 1: 1297
TRİSOMY 18 + NT : 1:10000

BENİM SONUÇLARIMLA KARŞILAŞTIRDIM BENİMKİNE DOKTOR ÇOK İYİ DEMİŞTİ SENİNKİYLE HEMEN HEMEN AYNI SONUÇLARIMIZ KORKUCAK BİŞİ YOK CNM HERŞEY YOLUNDA:nazar:

benim sonuçlarımla karşılaştırdım benimkine doktor çok iyi demişti seninkiyle hemen hemen aynı sonuçlarımız korkucak bişi yok cnm herşey yolunda:nazar:

ya çok erkende yaptırmadım 11+6 da yaptırdım ay 729 u görünce öle kötü oldumki çünkü bazılarında bin bilmem kaç küsürlü çıkıyo ya ona aklım gitti nasıl ağladım :96::96:

herkese merhaba,

haftasonu itibariyle arazi oldum ben :) neler oldu anlatayım...

biliyorsunuz geçen hafta salı gününden beri antibiyotik iğne oluyordum idrar yolu enfeksiyonu için, erken doğum riski taşımaya başlamıştım :( bugün iğnelerim bitti ve idrar tahlili yaptırdım yok denecek kadar azalmış, iki gün sonra tekrarlarım testi umarım o zaman hiç lökosit çıkmaz.
enfeksiyondan dolayı ufak ufak idrar kaçırma ve çok ciddi yeşil akıntı şikayetim vardı, idrar kaçırmada sona erdi, akıntı içinde bugün doktorum vajinal yıkama yaptı ve birdaha yaptıracağımı hiç zannetmiyorum çığlık çığlığa kaldım, ben ki acı eşiğim çok yüksektir içim mahvoldu :( acılı falan oldu ama yaptırdığımdan beri akıntılarımdan son buldu umarım birdaha hiçbirini yaşamam, iki saatte bir çamaşır değiştirmekten çooook sıkılmıştım artık :(

3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için KILIÇ AYDINLI'DAN randevu aldım, muayenehanesi nişantaşında ve 300 TL ücreti.

Ayrıca 3'lü test yapılmıştı bugün onunda sonucunu aldım risk çok çok düşük çıktı, sorun yok yani.

Hastaneden sonra Palladium 'da aldım soluğu, yünlü tayt ve ayağımı sıcak tutacak bir spor ayakkabı arayışı içine girdim ama nafile sonuç şimdilik olumsuz :(

kızımada birsürü şey baktım, arabadan, kıyafete kadar e-bebekten, mothercare'e, zara'dan mark&spencer'a kadar birsürü yere girip çıktım ama hiççç bişe almadım, beğeniyorum ama almaya henüz cesaret edemiyorum, gitmiyor elim birtürlü :) demek ki daha zamanı var , şimdilik ayyy ne güzel demekle yetiniyorum :)

canım iyleşmene çok sevindim inşallah hiçbişi kalmadığı zamanlarıda görürsün rabim şifa versin.
benimde 2. düzey utrasonum önümüzdeki ayın 15. de eğer doktorun semineri yoksa tabi şimdilik randevüm alındı ama değişiklik olabilir. ben artık ufak ufak bişiler almaya başladım oğluşuma rabim giymeyi giydirmeyi nasip eyler inşallah. bende çok teredüt ettim alsammı almasammı ama annem al bişi olmaz nasibinde varsa giyecek buna kimse engel olamaz allahtan başka diyince görümcemle aldım bi kaç parça bişiler :))

ya çok erkende yaptırmadım 11+6 da yaptırdım ay 729 u görünce öle kötü oldumki çünkü bazılarında bin bilmem kaç küsürlü çıkıyo ya ona aklım gitti nasıl ağladım :96::96:

kıyamam canım sakın canını sıkma.
sonucun gayet iyi cıkmış tüm sonuçlarım toplamı en altta 1:10000 diyor yani 10000 de 1 htimal diye çıkıyor. doktoro daha göstermediysen aynen böyle diyeceğinden emin olabilirsin canım. bol meyve ve sıvı al bidahaki kontrolünde bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin inşallah.
rabim kalbinde olanı hakında hayırlı eylesin inşallah...

kıyamam canım sakın canını sıkma.
sonucun gayet iyi cıkmış tüm sonuçlarım toplamı en altta 1:10000 diyor yani 10000 de 1 htimal diye çıkıyor. doktoro daha göstermediysen aynen böyle diyeceğinden emin olabilirsin canım. bol meyve ve sıvı al bidahaki kontrolünde bebişinin cinsiyetinide öğrenirsin inşallah.
rabim kalbinde olanı hakında hayırlı eylesin inşallah...

ya kızlar iyiki sizler varsınız belki bi dr bile bu kadar rahatlatmaz insanı sen yaptırdınmı o en alttaki 10000 de 1 mi asıl önemli olan yani, e ikili test dediği neyin oluyoki 1:729 çıkmış. amin cümlemizinkini hayırlı eylesin Rabbim

ya kızlar iyiki sizler varsınız belki bi dr bile bu kadar rahatlatmaz insanı sen yaptırdınmı o en alttaki 10000 de 1 mi asıl önemli olan yani, e ikili test dediği neyin oluyoki 1:729 çıkmış. amin cümlemizinkini hayırlı eylesin Rabbim

ben yaptırdım canım ay beşında oldu bir ay olacak nerdeyse değerlerim seninkiyle hemen hemen aynı sadece yaşım 30 olduğu için yaş riskim biraz daha düşüktü ( yaş yükseldikçe ordaki değer rakamları birazdaha aşağıda görünüyor yani ) ama test ve kan değerlerimide ekleyince seninki gibi bu sonuçların toplamında 10000 de 1 ihtimal diye yazıyordu ve doktorumda o gayet iyi 10 000 de bir ihtimal aminosentez ve 3 lü teste gerek yok dedi ve benim bi kanatlarım çıkmadığı kaldı öyleki dizlerim titreyerek ve dua lar ederk girdiğim hastaneden uçar gibi şükrederek çıktım rabime.. :)))

günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinzidir,sanırım ben girip olcam boğazlarım çok kötü yutkunamıyorum,kuru öksürüğüm var,akşam tuzlu suyla gargara yapayım dedim iyi gelir boğuluyordum az daha napsam geçer ya doktora çıkmayı düşünmüyorum ilaç kullanmak istemiyorumm:5::5::5::5:

ben yaptırdım canım ay beşında oldu bir ay olacak nerdeyse değerlerim seninkiyle hemen hemen aynı sadece yaşım 30 olduğu için yaş riskim biraz daha düşüktü ( yaş yükseldikçe ordaki değer rakamları birazdaha aşağıda görünüyor yani ) ama test ve kan değerlerimide ekleyince seninki gibi bu sonuçların toplamında 10000 de 1 ihtimal diye yazıyordu ve doktorumda o gayet iyi 10 000 de bir ihtimal aminosentez ve 3 lü teste gerek yok dedi ve benim bi kanatlarım çıkmadığı kaldı öyleki dizlerim titreyerek ve dua lar ederk girdiğim hastaneden uçar gibi şükrederek çıktım rabime.. :)))

ben 1:729 u görünce ona takıldım sonuç o sanıyorum o yüzden çok moralim bozulmuştu asıl sonuç 1:10000 olan yani ölemi

günaydın güzel anne adayları umarım hepiniz iyisinzidir,sanırım ben girip olcam boğazlarım çok kötü yutkunamıyorum,kuru öksürüğüm var,akşam tuzlu suyla gargara yapayım dedim iyi gelir boğuluyordum az daha napsam geçer ya doktora çıkmayı düşünmüyorum ilaç kullanmak istemiyorumm:5::5::5::5:

bende grip oldum canım sora sinüzite çevirdi 5 gündürde çekiorum baya kötü olmuştum şimdi sadece öksürükle burun akıntısı kaldı ama kötü olursan antibiyotik al klomaks verdi bana doktor bi zararı yok.. çünkü hasta olman bebş için daa zararlı

günaydın güzel annecikler hepimiz iyiyiz inşallah,ben dün doktora gittim konturolümüz vardı 16.haftamızdayız amaaaa malesef cinsiyetimizi öğrenemedik:43:off bir ay daha nasıl beklerim bilemiyorum ama minişimi gördüm büyümüş kocaman olmuş annesinin bitanesi,bacaklarınıda yukarıya dikmiş öle uyuyordu cok komikti:31:yeterki sağlıklı hayırlı bir bebiş olsunda 1 ay daha bekleriz ne yapalım:31:

bende grip oldum canım sora sinüzite çevirdi 5 gündürde çekiorum baya kötü olmuştum şimdi sadece öksürükle burun akıntısı kaldı ama kötü olursan antibiyotik al klomaks verdi bana doktor bi zararı yok.. çünkü hasta olman bebş için daa zararlı

geçmiş olsun canım iyileşmene sevindim darısı benim başıma .ben normalde de ilaç içmem ama şimdi daha da çok korkuyorum ilaç içmeye ama geçmezse mecburen kbb ye bi çıkarım,ateşlenirsek tehlikeliymiş bebişe zarar veriyormuş ateşlenmeden atlatırım umarım

Back