Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

merhaba hamişler bende şimdi ikili testen geliyorum ya bebişi öle hareketi görmek büyümüş görmek nekdar güzel bır duyguymuş hala şoktayım:):)sonuclar haftaya cıkıcak hayırlısıyla hersey yolunda gıder hep böle inşallah hepimizin.cinsiyetini bıdahakı aya ögrenıcez artık buay öğrenemedık:)cınsıyet onemlı degıl sağlıklıya buna şükür.

bende şimdi ikili testen geliyorum sonuclar haftaya cıkıcak inşallah hersey guzel cıkar.bebişi öle areketlı görmek:emir_bebek:ne kadar guzel bır duyguymuş yaa.daha once bişi anlamıyodum bugun bebişimi görunce anladım hamıle oldugumuu:):)

meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.:69::nazar:

artık belli olur herhalde.. merakını giderirsin inşallah :))

bayanlar bebeğin yaşı gebelik haftasından büyük olan varmı

benim son gittiğimde tam 1 gün öndeydi ama o kadar düşünme bunu değişirmiş hep bi bakmışsın aynı bi bakmışsın az ileri yada az geri.. sonuç olarak yinede doktorların şimdilik baz aldıkları adete göre gebelik haftası... hamileliğin sonlarına doğru bebişin gelişimine göre olası doğum tarihini tekrar düzenliyorlarmış...

bu arada bizde karadenizliyiz.. benim eşimde derdi kuzey yada şimal diye... erkek olacak ama kuzeyden vazgeçtik.. busene kuzey patlaması olur diye :)))

şimdilik demir diyoruz ama bakalım

bende şimdi ikili testen geliyorum sonuclar haftaya cıkıcak inşallah hersey guzel cıkar.bebişi öle areketlı görmek:emir_bebek:ne kadar guzel bır duyguymuş yaa.daha once bişi anlamıyodum bugun bebişimi görunce anladım hamıle oldugumuu:):)

:)))))))) bende perşembe ense kalınlığı için gitmiştim :))) oğluşum sağolsun göstermedi enseyi dakikalarca seyrettim onu :)) hastanede 2 li yok o yüzden yarın başka hastane gidicem 2li için... gitmişkende bi daha kontrole gidiecem tabi :)) şanslıyım üstüste görmüş olcam bebişimi :)) ama dediğin gb büyüdükçe izlemesi bir o kadar eğlenceli... son gittiğimde verdiği pozu görsen eli ensenin altında keyif yapıyor resmen :))

bu arada bizde karadenizliyiz.. benim eşimde derdi kuzey yada şimal diye... erkek olacak ama kuzeyden vazgeçtik.. busene kuzey patlaması olur diye :)))

şimdilik demir diyoruz ama bakalım

demir patlaması kesinnn diyorum :34:
demir de güzel isim

ya peki hiç sordunmu bu durumu doktora ben bebeğe öyle odaklanmıştımki bişi soramadım bşde doktor değiştiği için sanırım soramadım

canım normal diyor doktor, önde gitmesi sorun değil geride kalırsa problem.. endişe etme yani..

Öndn gitmesi çok önemli değil benim eltimin bir hafta önden gidiodu bebek ama doğunca normalden ufak doğdu o belli olmuo yani

bayanlar bebeğin yaşı gebelik haftasından büyük olan varmı

benimkide 1 hafta önden gidiyo..halbuki ikimizde küçük insanlarız hani öyle boylu poslu değiliz..ben diyodum ikimizden bi hobbit doğar heralde ama maşallah bebiş önde gidiyo..sorun değil yani Allah sağlık versin

kızlar bende son bir haftadır burun kanaması türedi:(( burnumun sağ tarafından bikaç damla kan geliyo sonra geçiyo 4 kere falan oldu, netten baktım hamilelikte olabilir diyo ama daha doktoruma sormadım, var mı duyan bilen ? :43:

bendede olmuştu bi kere cnm durup dururken endişe etme kan basıncından sanırım...

merhabalar :) ben de mart ayında anne olacağım inşallah. Şimdi 15.haftadayım. Mersin'de yaşıyordum ve çok çok iyi bir doktorum vardı : Aysun Kale. Mersin'de oturanlara kesinlikle tavsiye ederim. Ama eşimin işi dolayısıyla İstanbul'a taşındık. Şimdi b.düzünde yaşıyoruz. Trafik falan berbat, hastane için uzağa bir yere gitmek istemiyorum. Burada cumartesi ilk kez medicana international hastanesine gittim. Mehtap hn.la görüştüm. Gerçekten tatlı, güler yüzlü bir bayan. Bebeğimizi ultrasonda gördük eşimle. Hastane teknolojik ve hijyenik açıdan çok iyi göründü bana. Tabi bunlar ilk izlenimlerim. Mersin'de çalıştığım için şimdilik ssk üzerinden faydalanıyorum. Muayene ücreti 80tl tuttu. Yalnız rutin tahliller inanılmaz pahalı geldi. Ben de orada yaptırmadım. Bir kaç kan ve idrar tahlili nasıl 850 tl tutar söyler misiniz? Hem de ssk olduğu halde bu fiyat. Bu hastane sanırım çok paracı. Eşim memur ve ben henüz çalışmıyorum. Daha uygun, güvenilir ve en önemlisi bana yakın bir yer önerebilecek biri var mı aranızda? Özellikle bayan doktor istiyorum, çünkü erkek doktorda rahat edemiyorum :( Şimdiden teşekkürler. Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklamayı, koklamayı nasip etsin inşallah.

merhabalar :) ben de mart ayında anne olacağım inşallah. Şimdi 15.haftadayım. Mersin'de yaşıyordum ve çok çok iyi bir doktorum vardı : Aysun Kale. Mersin'de oturanlara kesinlikle tavsiye ederim. Ama eşimin işi dolayısıyla İstanbul'a taşındık. Şimdi b.düzünde yaşıyoruz. Trafik falan berbat, hastane için uzağa bir yere gitmek istemiyorum. Burada cumartesi ilk kez medicana international hastanesine gittim. Mehtap hn.la görüştüm. Gerçekten tatlı, güler yüzlü bir bayan. Bebeğimizi ultrasonda gördük eşimle. Hastane teknolojik ve hijyenik açıdan çok iyi göründü bana. Tabi bunlar ilk izlenimlerim. Mersin'de çalıştığım için şimdilik ssk üzerinden faydalanıyorum. Muayene ücreti 80tl tuttu. Yalnız rutin tahliller inanılmaz pahalı geldi. Ben de orada yaptırmadım. Bir kaç kan ve idrar tahlili nasıl 850 tl tutar söyler misiniz? Hem de ssk olduğu halde bu fiyat. Bu hastane sanırım çok paracı. Eşim memur ve ben henüz çalışmıyorum. Daha uygun, güvenilir ve en önemlisi bana yakın bir yer önerebilecek biri var mı aranızda? Özellikle bayan doktor istiyorum, çünkü erkek doktorda rahat edemiyorum :( Şimdiden teşekkürler. Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklamayı, koklamayı nasip etsin inşallah.

malesef özeller öyle canım..bende senin gittiğin gibi paracı bi hastaneye gittim ilk kontrole az kalsın bebeğimi alıyolardı benden kürtajla..Allah korudu..bnde küçük çekmecede oturuyorum ve bna yakın yani bu civarlarda en uygun ve en iyi hastane olarak ilgi hastanesini buldum ona gidiyorum..bütün dr.lar kadın..hastane güngörende ama bize en uygun hastane sanırım orası diğer hastaneler faiş muayene ücretleri ben o yüzden oraya gidiyorum ve şimdilik memnunum..ayrıca orası doğum evi..

canım sen yine muayenelerini özele yaptır ama tahliller için devlet hastanesine git, ben öyle yaptım, dünyanın parası istedi özel, ben de randevu aldım devlet hastanesinden, hiç beklemeden gittim tahlillerimi oldum, sonrasında da tahlil sonuçlarımı internetten çıktı aldım kendi doktoruma götürdüm.beş kuruş da para ödemedim:74:

kızlar ya işlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı hiç giremedim doğru düzgün :((
sanırım bu aralar hep böyle olcak pek giremicem,
listeyi takip etmek ve cinsiyetleri ilave etmek isteyen bir gönüllü var mıdırrrr??

kızlar ya işlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı hiç giremedim doğru düzgün :((
sanırım bu aralar hep böyle olcak pek giremicem,
listeyi takip etmek ve cinsiyetleri ilave etmek isteyen bir gönüllü var mıdırrrr??

canım ben yardımcı olurdum seve seve ama ay sonu benimde işler yoğunlaşacak şimdi yoksa destek olmak isterdim bu arada oğluşumun adını yazmışsın teşekkür ederim ve bu 2012 erkek yılı galiba erkeklerin sayısı kızlardan fazla ama daha çok yazılmamış olanda var :)) benimki 2 gündür tekmeleri sıklaştırdı yani hisetiklerimin sayısı artı diye bilirim önceleri sadece akşam istirat durumundayken 3 4 tekme hisediyordum şimdi sabah öğle sağ tarafımda pıt pıt vuruyo :))) rabim meleklerimizi korusun inşallah.. :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

herkese merhaba,

haftasonu itibariyle arazi oldum ben :) neler oldu anlatayım...

biliyorsunuz geçen hafta salı gününden beri antibiyotik iğne oluyordum idrar yolu enfeksiyonu için, erken doğum riski taşımaya başlamıştım :( bugün iğnelerim bitti ve idrar tahlili yaptırdım yok denecek kadar azalmış, iki gün sonra tekrarlarım testi umarım o zaman hiç lökosit çıkmaz.
enfeksiyondan dolayı ufak ufak idrar kaçırma ve çok ciddi yeşil akıntı şikayetim vardı, idrar kaçırmada sona erdi, akıntı içinde bugün doktorum vajinal yıkama yaptı ve birdaha yaptıracağımı hiç zannetmiyorum çığlık çığlığa kaldım, ben ki acı eşiğim çok yüksektir içim mahvoldu :( acılı falan oldu ama yaptırdığımdan beri akıntılarımdan son buldu umarım birdaha hiçbirini yaşamam, iki saatte bir çamaşır değiştirmekten çooook sıkılmıştım artık :(

3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için KILIÇ AYDINLI'DAN randevu aldım, muayenehanesi nişantaşında ve 300 TL ücreti.

Ayrıca 3'lü test yapılmıştı bugün onunda sonucunu aldım risk çok çok düşük çıktı, sorun yok yani.

Hastaneden sonra Palladium 'da aldım soluğu, yünlü tayt ve ayağımı sıcak tutacak bir spor ayakkabı arayışı içine girdim ama nafile sonuç şimdilik olumsuz :(

kızımada birsürü şey baktım, arabadan, kıyafete kadar e-bebekten, mothercare'e, zara'dan mark&spencer'a kadar birsürü yere girip çıktım ama hiççç bişe almadım, beğeniyorum ama almaya henüz cesaret edemiyorum, gitmiyor elim birtürlü :) demek ki daha zamanı var , şimdilik ayyy ne güzel demekle yetiniyorum :)

kızlar ya bende arada bir böle sinek ısırığı gibi 1-2 kabarcık oluyo bacaklarımda aniden çıkıyo ve deli gibi kaşınıyo.2-3 gün sonra geçiyo..ilk başta sinek ısırdı sanmıştım gebeliğin başlarında sonra baktım evde sinek namına bişi yok ve mesela bikaç saniyede çıkıyo. sizde hiç oluyomu? kulağımın biride tıkandı 4 gündür tık tık içerde bişi hareket ediyo gibi durup dururken neler oluyo bna böyle anlayamıyorum?

canım aynı kulak olayı bana da oldu hatta kafayı sıyıracaktım nerden gelıyor bu ses dıye kocıse soruyorum duyuyomusun dıye yok dıyo ama ses bana 3 gun geldı en son anladım kulagımdan gelıyo :1: ve dun uzun pantolon gıymeme ragmen bacagımı sınek ısırdı sanmıstım ama dedıgın gıbı sınek namına bısey yok

hoşgeldin canım aramıza sana beylikdüzü kolan hastanesinde arzu hnmı önerebilirim hem fiyat olarak çokta makul sadece 20 tl

canım ben yardımcı olurdum seve seve ama ay sonu benimde işler yoğunlaşacak şimdi yoksa destek olmak isterdim bu arada oğluşumun adını yazmışsın teşekkür ederim ve bu 2012 erkek yılı galiba erkeklerin sayısı kızlardan fazla ama daha çok yazılmamış olanda var :)) benimki 2 gündür tekmeleri sıklaştırdı yani hisetiklerimin sayısı artı diye bilirim önceleri sadece akşam istirat durumundayken 3 4 tekme hisediyordum şimdi sabah öğle sağ tarafımda pıt pıt vuruyo :))) rabim meleklerimizi korusun inşallah.. :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

ben aynı fikirdeyim arkadaşım bu yıl erkek yılı ben 13 haftalık oldum erkek dedi doktorum yanlız ben ilk muayneye gittiğimde 5 haftalıktım doktorum bu erkek olucak büyük ihtimal demişti kese durumundan dolayı erkekler sola yatkın olurlar mış sağlıklı kucağımıza alırız inşallah...sizinki tekmeleri kaçıncı haftada atmaya başladı ?benim ufaklıkta çıt yok hiç hissetmiyorum..

Back