Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

evet hepinizden önce ben tecrübelerimi aktarırım sizlere :91:

:) sanırım ilk ben olacağı benimde 1 mart demişti ilk başta sat 18 mayıstı ama ikili test doktorum 21 şubat dedi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemedim burda önden gidenlerden oldum ilk te ben doğuracak gibiyim bide erkek bebişler 9 ay 10 günü doldurmaz diyorlar yani 21 in den bile erken olabilirmiş amcası kılıklı ne olacak :)))

Son düzenleme:
ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi :59::59:

ohh cnm ne güzel minişin kocaman olur biz doğurana kadar :66:benim sata göre 22 mart ama doktor 30 mart dedi ay çabuk gelsin ya minnoşum benim biran önce kucağıma almak istiyorum :27:

:) sanırım ilk ben olacağı benimde 1 mart demişti ilk başta sat 18 mayıstı ama ikili test doktorum 21 şubat dedi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemedim burda önden gidenlerden oldum ilk te ben doğuracak gibiyim bide erkek bebişler 9 ay 10 günü doldurmaz diyorlar yani 21 in den bile erken olabilirmiş amcası kılıklı ne olacak :)))

rizbay sat arasında bir gün var bizim.birlikte gidermişiz :) 3lü taramanı yaptırdın mı canım arkadaşlar geriden geliyor ben kimseye bişi soramıyorum.dediğin gibi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemeğim için burdayım :24::69:

bugün tekrar gördüm bebişimi... ikili test için başka hastaneye gittim.. ee tabi gitmişken doktorada görünim dedim :)) herşey güzel görünüyo dedi... cinsiyeti sordum teyit ettirim dedim.. kendi doktorum yüzde 90 erkek demişti.. buda aynısını söledi.. ve de gösterdi genital bölgedeki çıkıntıyı :)) nam-ı diğer pipisini gördüm :52::52:

test sonucu 15 gün sonra.... inşallah bişi çıkmaz.. birdahaki randevum da taaaa 3 hafta sonra.... bebişimi çok özlicem :( :43:

ve ilk defa ciciler aldım.. 2 zıbın 2 pijama altı... çok hevesim vardı cinsiyeti öğrenince 1 2 parça alacam diye... devamı için 6. ayı beklicem ...

ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi :59::59:

sen bizi tecrübelerini aktarırsın.. hastanede ne kullandın çantanda eksik varmıydı filan... ee bide bebişini görmenin heyecan ve mutluluğunu paylaşırsınki bizde gaza gelip hevesli doğuralım :))

rizbay sat arasında bir gün var bizim.birlikte gidermişiz :) 3lü taramanı yaptırdın mı canım arkadaşlar geriden geliyor ben kimseye bişi soramıyorum.dediğin gibi bende mart annelerini bırakıp şubat annelerine geçmek istemeğim için burdayım :24::69:

valla süper olurdu :)))
yok canım 3 lüyü gerek görmedi doktorum 15 ekimde 2. düzey utrasonum var.
aynen canım gözümü burda ki kızlarla açtımya başka form lar hoşua gitiyor bile face ve bura arasında mekik dokuyorum :)))

benimde SAT 29 mayıs suanlık tahmini doğum 1 mart. ama nasip bakalım kızımız olacak inşallah geçtiğimiz ctesi üçlü testi yaptırdık temiz çıktı. Yalnız dr bana tamamen ekmek tuz ve hamur işini kesiyorsun dedi. ekmeksiz yapamam ki ben dedim ama bakalım dr çok pimpirikli. 66 kiloyla hamile kaldım suan 62ye kadar düştüm şuan 64üm. ama hala kilo alma hiç diyor. toplam 10 kiloyu geçmesin diyor bakalım ne olcak durumumuz gerçi ben 6. ayın sonuna kadar bu dra devam edecem sonra batıya ailemin yanına gidecem orda önceki drumda devam edecem doğum orda olacak nasipse.

benimde SAT 29 mayıs suanlık tahmini doğum 1 mart. ama nasip bakalım kızımız olacak inşallah geçtiğimiz ctesi üçlü testi yaptırdık temiz çıktı. Yalnız dr bana tamamen ekmek tuz ve hamur işini kesiyorsun dedi. ekmeksiz yapamam ki ben dedim ama bakalım dr çok pimpirikli. 66 kiloyla hamile kaldım suan 62ye kadar düştüm şuan 64üm. ama hala kilo alma hiç diyor. toplam 10 kiloyu geçmesin diyor bakalım ne olcak durumumuz gerçi ben 6. ayın sonuna kadar bu dra devam edecem sonra batıya ailemin yanına gidecem orda önceki drumda devam edecem doğum orda olacak nasipse.

niye öyle dedi cnm?..valla bnde hamur işini çok seviyorum bide zatn ev yemekleri yiyemiyorum ya zeytinyağlı yada abur cubur..kilo almaman içinmi söyledi yoksa bi sorunmu varmış hamur işi fln tüketmede

niye öyle dedi cnm?..valla bnde hamur işini çok seviyorum bide zatn ev yemekleri yiyemiyorum ya zeytinyağlı yada abur cubur..kilo almaman içinmi söyledi yoksa bi sorunmu varmış hamur işi fln tüketmede

o doktora giden diğer arkadaşlara soruyorum hepsine kilo ile ilgili uyarıda bulunuyormuş. sorarsada azalttım dicem ama mecburen yiyorum ekmeksiz tek yemek yiyemiyorum.

valla süper olurdu :)))
yok canım 3 lüyü gerek görmedi doktorum 15 ekimde 2. düzey utrasonum var.
aynen canım gözümü burda ki kızlarla açtımya başka form lar hoşua gitiyor bile face ve bura arasında mekik dokuyorum :)))

hareketlerini hissediyormusun canım ben arada pıt pıt birşey hissediyorum net çok bariz birşey yok tabiki.

kilo önemli bir konu galiba, ben de son bir ayda çok kilo aldım kendimi frenlemem lazım :43: midemi bastıran tek şey de ekmek:20:

o doktora giden diğer arkadaşlara soruyorum hepsine kilo ile ilgili uyarıda bulunuyormuş. sorarsada azalttım dicem ama mecburen yiyorum ekmeksiz tek yemek yiyemiyorum.

valla güzel olurdu dikkat edebilseydik ama şu dönemdede insan pek bişeye dikkat edemiyo..mecburen bende yiyorum ki bnm ekmekle pek aram yok sadece kahvaltıda yiyorum ama kahvaltıda yemessem 2 dk sonra yine acıkıyorum..o zmn snde kepekli ekmek fln ye cnm ..en azından beyaz ekmekden daha sağlıklı..bnde fırından aldığımız ekmekleri pek sağlıklı bulmuyorum plastik gibi oluyolar uzuyolar böyle..bn halk ekmeği çok seviyorum ama onuda her an alamıyorum..hem hijyenik hem tok bi ekmek..

10 muuuu... ben 67 le hamile kaldım 68 oldum şimdi.. doktorun beni görse bide yediklerimi duysa odasından kovar her halde :)))

10 muuuu... ben 67 le hamile kaldım 68 oldum şimdi.. doktorun beni görse bide yediklerimi duysa odasından kovar her halde :)))

hahahah bende en az 15 bekliyorum kendimi:)))

valla güzel olurdu dikkat edebilseydik ama şu dönemdede insan pek bişeye dikkat edemiyo..mecburen bende yiyorum ki bnm ekmekle pek aram yok sadece kahvaltıda yiyorum ama kahvaltıda yemessem 2 dk sonra yine acıkıyorum..o zmn snde kepekli ekmek fln ye cnm ..en azından beyaz ekmekden daha sağlıklı..bnde fırından aldığımız ekmekleri pek sağlıklı bulmuyorum plastik gibi oluyolar uzuyolar böyle..bn halk ekmeği çok seviyorum ama onuda her an alamıyorum..hem hijyenik hem tok bi ekmek..

dr ekmek yemiceksin diyince bende kepek ekmeği yiyemiyorum ben dedim. hayır kepek ekmeğinide yemiceksin hepsi dahil dedi. amann neyse o desin ama ben uygulayamacagım kusura bakmasın:)) ugün sağ kasığımda çok ağrı var ndnki dr bebgin suan ters ve sağ tarafına baskı yapabilir demişti ondan sanırım:S

dr ekmek yemiceksin diyince bende kepek ekmeği yiyemiyorum ben dedim. hayır kepek ekmeğinide yemiceksin hepsi dahil dedi. amann neyse o desin ama ben uygulayamacagım kusura bakmasın:)) ugün sağ kasığımda çok ağrı var ndnki dr bebgin suan ters ve sağ tarafına baskı yapabilir demişti ondan sanırım:S [/QUOTE]

oluyo arada ağrılar..bebişin büyüyodur..

kızlar cildiyeciye gittim, çatlak için de bişey önerir misiniz diye sordum, elancyl diye bi markanın çatlak önleyici kremini önerdi doktor, heryerde bulamzsın ama mutlaka araştır bul dedi, duyan kullanan var mı aranızda? internette baktım kaliteli bi markaya benziyor, selülit kreminden falan çok memnun kullananlar..

kızlar cildiyeciye gittim, çatlak için de bişey önerir misiniz diye sordum, elancyl diye bi markanın çatlak önleyici kremini önerdi doktor, heryerde bulamzsın ama mutlaka araştır bul dedi, duyan kullanan var mı aranızda? internette baktım kaliteli bi markaya benziyor, selülit kreminden falan çok memnun kullananlar..

dr bana da çatlaklar için 2 krem önerdi ama eşime vermiştim kağıdı eczaneye sorması için gelince alırım ondan yazarım size.

meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.:69::nazar:

ne demek belli olur mu, 18 haftalıkken burnu babasına ağzı bana benziyor diye kavga bile edebilirsiniz, yani o kadar, genelde 13-16 haftalar arası belli oluyor diye biliyorum.

amaaan sen o doktora bakma kuzum ya bazıları öle takıntılı oluyo tamam fazla ekmek hamurişi tuz yasak ama hiiç yemicen aman sakın demek de saçma yaa insanın zaten midesi bulanıyo bi ekmek tutuyo midemizi en azından şu ilk aylar önemli hamileyken kilo varmek de mide sıkıntısının göstergesi zaten sen en azından şimdilik boşver doktoru zaten 6 aydan sonra mutlaka daha dikkatli olman lazım özellikle tuz ve ekmek konusunda ödem olmasın diye insallah coook sorunsuz hamilelikler geciririz hepimiz:)

yaa kızlar ben cok yıpranıyorum okulda yaa cocuklar cok cok cok kötü bu sene okadar yoruyolarki bağırmasam olmuyo bağırsam güxüm yetmiyo hepsi lise cocugu okadar büyükler ki bağırınca da hem sesim kısıldı nefes bile alamıyorum hem de karın kaslarım gerilmiş galiba karnım acıyo resmen napıcaz nasıl gecicek bu 5 ay o kadar buyuyoki gözümde :(

Kizlarrrr bugun h&m magazasina gittim okadar guzel bebis elbiseleri varkiiiiiiiiiiiiiii,:46::46::46:hepsi bir ayri guzelll,ama daha cinsiyeti kesin olarak ogrenemedigimden alamadim hepinize tavsiye ederim gidin bakin cok tatli seyler varrrrrrrrr,ama bitirmeyin daha ben alacam,yarin baska bir dra daha gideyim belki uygun pozisyonda yakalarsak ogrenirim cinsiyetini..

Kizlar birde bugun bebisim hic hissettirmedi kendini,cok endiselendim iyidir dimi?:15:

Back