nasılsınız görüşmeyeli.... güzel haberler uçuşmuş buralarda.. cinsiyetler öğrenilmiş isimler bulunmuş.. hatta ciciler bile alınmış :))) hadi bakalım :))
bende haftasonu kocişle alışverşe çıktık... lcw den hamiş pantolonu aldım siyah kanvaz güzel gayett kışı onunla geçiricem zaten bi tanede kot almıştım... bi tşört aldım bebeiş baskılılarda :)) bide batikten 3 hırka aldım.. salaş olanlar var ya önü kat kat ve bağcıkla kapananlar.. hani dedim karnım buyudükçede giyelir hamilelik sonrasıda giyilir.. hemide çok hoşlar :)) kampanya vardı 2 alana 1 bedava diye :)) bide kısa bot aldım.. bi arkadaş tavsiye etmişti o modeli.. önden cat bot modeli gb ama iç tarafta fermuarı var.. karnın büyüyünce kocan rahat giydirir dedi :))) onuda aldım.. baya hazırlık yaptım kendime :)) bide karnım çıktı benim.. erken biliyorum ama genetik herhalde anneminde 3. ay biter bitmez fırlamış.. benimde öle oldu :))
bu arada isim düşünmeye başladık bizde.. ama sürekli değişken tabi... şimdilik demir içime sindi isimler içinde ama değişirmi bilmem :))
bu arada moustique senin madem cinsiyt belli sormak istedim genelde ne canın istedi ne yedin benim hep ekşi limon limonlu havuç filan ekşi yönde istiyor bu ara yeni yeni yiyorum herbişeyden ve çok acıkıyorum inanılmaz sık.sen ne yedn genelde
valla canım öle cinsiyet kriteri yokmuş meğerim :))) bana hep kız dediler.. yediklerimden belimin kalınlaşmasından ama gördüğün gb erkek çıktı :))) kornişon turşu patatesin her çeşşiti haşlama kızartma püre yani, simit puaça beyaz peynir, naneli sakız ve naneli şeker ( midemi rahatlatıyor) dolayısıyla günde 2 3 kere diş fırçalama, limon, taze portakal greyfurt suları, mayonez , domates bunlar favorilerim hatta tek yediklerim diyebilirim... et tavuk hiç ağzıma koymuyorum balık yiyebiliyorum ama, çorba deyince bile midem bi hoş oluyo.. her süt veya yumurta tükettiğimde bi süre midem kendine gelemiyo ama eskisi gb bulantılarım olmadığından kendimi zorluyorum ama tükettikten sonra 1 2 saat hafiften mide bulantım oluyo ama dişimi sıkıyorum öle dayanılmicak türden değil :)) yardımcı olabildiysem ne mutlu ama ben söylenen tüm tezleri çürütüyorum.... bu arada sabah bulantım hiç olmadı.. hep öğlen veya akşam üzeri başlayıp yatana dek sürmüştü.. vede çok şidettli bulandığında yatak döşek yattoğımda bile kusmadım sadece 1 kere kustum..
e kızlar normal kontrol için randevu alıp baktığında cinsiyeti söylemiyomuki eğer görüyosa dr. bunun için ayrı bişimi gerekiyo..yani bn bidaki rutin kontrole gittiğimde zamanı gelmiş olcak inşallah cinsiyetide sorcam..öyle değil mi?
yok canım normal kontrole gittiğinde sor bişey gözüküyormu diye... hep derler genelde erkek daha erken görülür diye.. sanırım bu topik bu tezi destekliyor görünen o ki kızlarımız daha geç öğrenilmiş.. erkeklerimiz hemencecik öğrenilmiş..
Biz bugün dayanamadık artık veee ilk cicilerimizi aldık,1 ayakkabıl,1 patik ve 2 yelek
Eki Görüntüle 262834
hadi bakalım devamı bol bereketli olanından olsun :)) güle güle kullansın bebişimiz :)) çok şirinler..
günaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)
hadi geçmiş olsun ve gözün aydın o zaman...