Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

geçmiş olsun saliha,
gözün aydın bebişini de öğrenmişsin erken öğrendiğin içinde şanslısın :34: hep erkek bebiş vallahi buradakilerin bi kız bebiş bende mi var ayol :82:

sağolasın...evet, hep erkek ya....kız kıtlığı var bu aralar sanırım...ben zaten erkek olduğuna emindim.bütün kocakarı ölçümleri onu gösteriyodu :) e tabi ilk bebeğini bekleyen çoğu anne adayı gibi gönlümden geçen kızdı ama herkesin dediği gibi sağlıklı olsun da.....ve hayırlı tabi...

günaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)
Yalnış alıntı yağmışm cnm kusura bakma :1:

Son düzenleme:
günaydın :) sanırım bende oğlan anası olucam :D c.tesi günü ikili teste gittim bizim tembel ne hareket etti ne kendini gösterdi.. ama doktor büyük ihtimal erkek dedi bakalım kısmet artık kız istiodum ama erkeğede kapımız açık tabi :)

günaydın canım.hayır erken değil kaşınmaya başladın mı?benimde göbüşüm çıkmaya başladı 18+2 deyim ben 11 12 haftadan beri zeytin yağı sürüyorum her banyodan sonra.kıllanma olur dediler ama hiç de öyle bişi olmadı ilerde kayısı yağıda süreceğim onunda faydasını gören var.bence ne kadar erken başlarsan o kadar iyi en az çatlakla bitirmek dileği ile sen hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun? :12:

Kaşınma falan yok cnm nivea kullanıyorum vazelin de iyi dediler ondan da sürüyorum her sabah akşam sürüyorum buruşuk bi göbek kalmasın ya bebişten sonra :1:

günaydın :) sanırım bende oğlan anası olucam :D c.tesi günü ikili teste gittim bizim tembel ne hareket etti ne kendini gösterdi.. ama doktor büyük ihtimal erkek dedi bakalım kısmet artık kız istiodum ama erkeğede kapımız açık tabi :)
hayırlı olsun canım...bendensin :) kız bekleyip erkek bulanlar :) ama ilk ne de olsa, inşallah sağlıklı oğlumuz da olur kızımız da

ha bu arada ben artık elimi filan koyunca içimde onu hissedebiliyorum, hareketlerini filan..13. haftada erken belki ama bağırsak hareketlerinden filan farklı, ayırdedebiliyorum...çok güzel :)

hayırlı olsun canım...bendensin :) kız bekleyip erkek bulanlar :) ama ilk ne de olsa, inşallah sağlıklı oğlumuz da olur kızımız da

ewt canım aynen dediin gibi ilki erkek olsun önemli olan sağlıklı olması.... ama 2.side kız olur inşşşşşşşşşşallah :)

kızlar ya bende arada bir böle sinek ısırığı gibi 1-2 kabarcık oluyo bacaklarımda aniden çıkıyo ve deli gibi kaşınıyo.2-3 gün sonra geçiyo..ilk başta sinek ısırdı sanmıştım gebeliğin başlarında sonra baktım evde sinek namına bişi yok ve mesela bikaç saniyede çıkıyo. sizde hiç oluyomu? kulağımın biride tıkandı 4 gündür tık tık içerde bişi hareket ediyo gibi durup dururken neler oluyo bna böyle anlayamıyorum?

nasılsınız görüşmeyeli.... güzel haberler uçuşmuş buralarda.. cinsiyetler öğrenilmiş isimler bulunmuş.. hatta ciciler bile alınmış :))) hadi bakalım :))

bende haftasonu kocişle alışverşe çıktık... lcw den hamiş pantolonu aldım siyah kanvaz güzel gayett kışı onunla geçiricem zaten bi tanede kot almıştım... bi tşört aldım bebeiş baskılılarda :)) bide batikten 3 hırka aldım.. salaş olanlar var ya önü kat kat ve bağcıkla kapananlar.. hani dedim karnım buyudükçede giyelir hamilelik sonrasıda giyilir.. hemide çok hoşlar :)) kampanya vardı 2 alana 1 bedava diye :)) bide kısa bot aldım.. bi arkadaş tavsiye etmişti o modeli.. önden cat bot modeli gb ama iç tarafta fermuarı var.. karnın büyüyünce kocan rahat giydirir dedi :))) onuda aldım.. baya hazırlık yaptım kendime :)) bide karnım çıktı benim.. erken biliyorum ama genetik herhalde anneminde 3. ay biter bitmez fırlamış.. benimde öle oldu :))

bu arada isim düşünmeye başladık bizde.. ama sürekli değişken tabi... şimdilik demir içime sindi isimler içinde ama değişirmi bilmem :))

bu arada moustique senin madem cinsiyt belli sormak istedim genelde ne canın istedi ne yedin benim hep ekşi limon limonlu havuç filan ekşi yönde istiyor bu ara yeni yeni yiyorum herbişeyden ve çok acıkıyorum inanılmaz sık.sen ne yedn genelde

valla canım öle cinsiyet kriteri yokmuş meğerim :))) bana hep kız dediler.. yediklerimden belimin kalınlaşmasından ama gördüğün gb erkek çıktı :))) kornişon turşu patatesin her çeşşiti haşlama kızartma püre yani, simit puaça beyaz peynir, naneli sakız ve naneli şeker ( midemi rahatlatıyor) dolayısıyla günde 2 3 kere diş fırçalama, limon, taze portakal greyfurt suları, mayonez , domates bunlar favorilerim hatta tek yediklerim diyebilirim... et tavuk hiç ağzıma koymuyorum balık yiyebiliyorum ama, çorba deyince bile midem bi hoş oluyo.. her süt veya yumurta tükettiğimde bi süre midem kendine gelemiyo ama eskisi gb bulantılarım olmadığından kendimi zorluyorum ama tükettikten sonra 1 2 saat hafiften mide bulantım oluyo ama dişimi sıkıyorum öle dayanılmicak türden değil :)) yardımcı olabildiysem ne mutlu ama ben söylenen tüm tezleri çürütüyorum.... bu arada sabah bulantım hiç olmadı.. hep öğlen veya akşam üzeri başlayıp yatana dek sürmüştü.. vede çok şidettli bulandığında yatak döşek yattoğımda bile kusmadım sadece 1 kere kustum..

e kızlar normal kontrol için randevu alıp baktığında cinsiyeti söylemiyomuki eğer görüyosa dr. bunun için ayrı bişimi gerekiyo..yani bn bidaki rutin kontrole gittiğimde zamanı gelmiş olcak inşallah cinsiyetide sorcam..öyle değil mi?

yok canım normal kontrole gittiğinde sor bişey gözüküyormu diye... hep derler genelde erkek daha erken görülür diye.. sanırım bu topik bu tezi destekliyor görünen o ki kızlarımız daha geç öğrenilmiş.. erkeklerimiz hemencecik öğrenilmiş..

Biz bugün dayanamadık artık veee ilk cicilerimizi aldık,1 ayakkabıl,1 patik ve 2 yelek :nazar:Eki Görüntüle 262834

hadi bakalım devamı bol bereketli olanından olsun :)) güle güle kullansın bebişimiz :)) çok şirinler..

günaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)

hadi geçmiş olsun ve gözün aydın o zaman...

bu arada hep kız isterdim oğluş geliyo ya şu köşedeki resmimi değişim bari :)) yada kalsın 2. si kız olsun :)))))))))))))) şaka şaka tabi ki evladın kızı erkeği yok ama gönlümden geçmemdi değil ilki kız olsun diye... ama doktor erkek deyincede hemen alıştım fikre :))) sağlıklı olsun benim olsun :))

kızlar ben acayip derecede üzüm yiyorum görünce asla dayanamıyorum eşim pazardan alıyor 2 kilo 3 gün sürmüyor :1:

kızlar bende son bir haftadır burun kanaması türedi:(( burnumun sağ tarafından bikaç damla kan geliyo sonra geçiyo 4 kere falan oldu, netten baktım hamilelikte olabilir diyo ama daha doktoruma sormadım, var mı duyan bilen ? :43:

kızlar ben acayip derecede üzüm yiyorum görünce asla dayanamıyorum eşim pazardan alıyor 2 kilo 3 gün sürmüyor :1:

meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.:69::nazar:

birde dünden beri inanılmaz b,r soğuk algınlığı almışım iki gecedir nefesim daralıyor bu gece zor uyudum ama grip değil. aynısı olan varmı bebeğe birşey yapmaz dğil mi bu durum embriyosu koruyor diye biliyorum onu çünkü. grip hariç :5:

meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.:69::nazar:

canım öğrenirsin ben 15.haftamda öğrendim tabi bebişinin pozisyonu ile de alakalı olur.dönerde totosunu göremezsin bienim miniğim gibi açarsa babaklarını hemencecik öğrenirsin :69:

canım öğrenirsin ben 15.haftamda öğrendim tabi bebişinin pozisyonu ile de alakalı olur.dönerde totosunu göremezsin bienim miniğim gibi açarsa babaklarını hemencecik öğrenirsin :69:

hadi ya ne güzel canımya. benim 12+5 günlüktü civcivim 11+6 gün olması gerekiyordu son ultrasonuna göre gerçi bunu da soracaktım benim ik gittiğimde bebek yaşı gebelik yaşımdan 1 buçuk hafta gerideydi ikinci gidişimde 4 gün gerideydi son gidişimdde 1 hafta öne atlamış gebelik haftamdan da 3 gün büyük doktora bebeğin heryerini görme heyecanımdan sormayı unuttum bu durumu bilen varmı acaba ? diğer forumda bu tür bebekler genelde iri doğuyorlarmış eşimin ailesi de hep tombul dört kilo ve üstü doğmuşlar ondanmıdır acaba doktor hiçbi anormallik yok demişti ama. ilk bakar bakmaz erkeke benziyor dedi sonra apışarasına bakınca kıza da benziyor erken gerçi daha bir ay sonra bakarız tekrar dedi. ama bacakları yarım açıktı saklamışda olabilirmi acaba ilk bebek ya çok meraklıyım şimdi cinsiyetine:) senin civcivin kaç aylık

Ben kocama derdımkı hep askım bı kızımz bı oglumz olsa bıle aynı anlamda ısımler koyalım mesela kuzeyle şimal gibi demıstım ozamndn kalma kuzey elımzde duruo:)))) erkekse tabı bılemıorum cok erken onerılere acıgım hem kız hem erkek ısımlerı bakıorum ben sadece erkek ve kız cocugumuza ısımlerı konusunda bıle esıt davranalım ımajı vermek ıcın boyle solemstm oylede kaldı yanı:))) siz ne düşünüyosunz?

canım msjını okuyunca şaşırdım şimdi, biz de sizin gibi erkek olursa kuzey kız olursa şimal koyalım diyorduk bi de biz trabzonluyuz memleketimizi de yansıtır diye düşünüyoduk, sonra şimal'in kuran'da iyi olmayan anlamlara da geldiğini öğrendik ve ondan vazgeçmiştik, şimdi oğlumuz olacağını öğrenince ismi kuzey olacak diyoruz ama kimse beğenmiyo ne eşimin tarafı ne de benimkiler, anlamlı bi isim değilmiş... bilmiyorum öyle söyleye söyleye beni de gönülsüz ettiler ama eşim kuzey diyo başka bişey demiyo... neyse daha zamanımız var düşünmeye devam....

Back