kızlar merhaba,
bende 5 mart ta bekliyorum bebeğimi. Ama cinsiyeti halen öğrenemedim. Doktorların kız yada erkek deyipte tersi olan oldu mu acaba.. :)
Benide listeye eklermisiniz.
:)
kızlar,ikili tarama sonucumda 1/250 olması gereken değer 1/229 çıktı.moralim bozuldu haliyle.3lü 4lütestle uğraşmaktansa amniosentez istedim.18.haftayı beklemek zorundayım yani.yalnız sormak istediğim bir şey var moral bozukluğuyla doktora soramadım.diyelimki ondada risk çıktı,gebelik nasıl sonlanacak bilgisi olan var mı???
canım geçmiş olsun inşallah sıkıntı etme bebiş kesesini büyütmeye çalıştığı için o sancıları çekiyoruz bende aynı şekilde çok tedirgin olmuştum ama büyüyor ağrılar ona bağlı dedi doktorum bol su iç sancı ve kasılmaları azaltıyormuş ben okadar çok içiyorumki bi ayağım wc nin kapısında yani kaba tabirle. inşallah güzel haberlerle dönersin içini ferah tut korkulara mahal verme..
günaydın kızlar ya yine moralim bozuldu ben zaten pimpirikli evhamlı bir insanım,hep korkuyorum bebeğime bişey oldumu kalbi atıyormu ya atmıyorsa diye habire doktora gidiyorum ama artık bu durumu yenmeye başlamıştım sağlıklıdır herşey allahtandır boşuna stres yapmayayım diye kendimi avutuyordum.birde bunun üstüne göbek meselesi eklendi ben zaten minyon tipteyim bugün 15+5 günlük oldu bebişim ve çok az çıplakken anca bakınca anlaşılıyor göbeğim ,hamile olduğum hala belli olmuyor sanırım iç karnım geniş,herkesin aa karnın çıkmamış demesinden bıktım artık.birde sabah işyerimdeki ablanın biri kaç aylık oldu aa karnın çıkmamış başka bişey yok dimi bebek var demesinmi resmen çıldırdım bir tek beni mi buluyor böyle insanlar ya gerçekten sıkıldım bu sorulardann
sadece yazıp rahatlamak istedim kızlar kusura bakmayınn bi gün birisine patlıcam ama hayırlsıı
günaydın kızlar ya yine moralim bozuldu ben zaten pimpirikli evhamlı bir insanım,hep korkuyorum bebeğime bişey oldumu kalbi atıyormu ya atmıyorsa diye habire doktora gidiyorum ama artık bu durumu yenmeye başlamıştım sağlıklıdır herşey allahtandır boşuna stres yapmayayım diye kendimi avutuyordum.birde bunun üstüne göbek meselesi eklendi ben zaten minyon tipteyim bugün 15+5 günlük oldu bebişim ve çok az çıplakken anca bakınca anlaşılıyor göbeğim ,hamile olduğum hala belli olmuyor sanırım iç karnım geniş,herkesin aa karnın çıkmamış demesinden bıktım artık.birde sabah işyerimdeki ablanın biri kaç aylık oldu aa karnın çıkmamış başka bişey yok dimi bebek var demesinmi resmen çıldırdım bir tek beni mi buluyor böyle insanlar ya gerçekten sıkıldım bu sorulardann
sadece yazıp rahatlamak istedim kızlar kusura bakmayınn bi gün birisine patlıcam ama hayırlsıı
ya evet öyle düşünüyorum bende herkesin birden karnı çıkmaz ama işte insanlara anlatamıyorsun ben takmıyorum artık göbeğimi bebeğim sağlıklı olsun yeter ama habire çomak sokcak birileri çıkıyor işte canım sağolasınbende 15+2 oldum ama göbeğim dümdüz hatta eskisine nazaran dahada zayıflayınca şimdi hiç belli olmuyo ben söylemesem kimse hamile olduğumu anlamıyacak bunu takma kafana belliki iç karnımız geniş hem dün doktorumda çoğu insanın karnı 5 aydan sonra belli, olur dedi üzme kendini boş yere
ne gıcık insanlar var ya sanki bizim yaşadığımız stres azmış gibi bide üstüne geliyorlar insanın biz bebekler sağlıklı mı herşey yolunda mı aman ne olacak diye zaten stresteyiz
böylelerine ağızlarının payını hemen vereceksin aslında, diyene bak dersen kızmam çünkü böyle durumlarda eve gider niye şunu demedim niye şöyle yapmadım diyip kendi başımı ağrıtırım anca
fıtrat meselesi işte
demin angelsounds el doplerini denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleyesim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz. sahibindende gördüm 79 tl ye satıyorlar:) merak edenlere duyrulur
Using Angelsound Fetal Doppler baby heart beat monitor - YouTube
kızlar,ikili tarama sonucumda 1/250 olması gereken değer 1/229 çıktı.moralim bozuldu haliyle.3lü 4lütestle uğraşmaktansa amniosentez istedim.18.haftayı beklemek zorundayım yani.yalnız sormak istediğim bir şey var moral bozukluğuyla doktora soramadım.diyelimki ondada risk çıktı,gebelik nasıl sonlanacak bilgisi olan var mı???
2.de de sansim yaver gitti:) doktorum kiz dedi. Hem de bu kadar erken:) cok garip hissediyorum kendimi. Hep yine oglum olacak gibi hissediyordum. Cook guzel bisey bu
Canım benim anlıyorum sizi bende 16+2 günlük hamileyim.bende çok kilo almadım karnımda biraz çıktı herkes aa çok büyümüş bende kocaman olmuştu:) ben hiç düşünmüyorum bebeğimiz sağlıklı olsun da.deneyimli arkadaşlarla konuşunca 6.aydan sonra daha belli oluyor diyorlar.o yüzden gülüp geçmek ve bebeğinizi sevmek daha mantıklı:)
kızlar yaa hiiiç kafanıza takmayın, ben de doktoruma karnım ne zaman çıkar diye sormuştum 1 ay önce falan, bu herkese göre değişir net bişey söyleyemem dedi, herkesin farklı, benim bi arkadaşım 6 aylıkken bile farkedilmiyordu sapasağlam kilosu da yerinde bir bebeği var şimdi.. ayrıca bence karnı çıkmayanlar daha şanslı, kilo da almıyosunuz demektir bu..
bi de bu işin sonrası var..
oh maşallah allah analı babalı büyütsün tatlım kaçıncı haftadasın 4 boyutlu çektirmişsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?