öncelikle umuyorumki bugün yılan hikayesine dönen doktor kontrolüm ve ikili testim gerçekleşir... inşallah az sonra telefonum çalar kociş çağırır :))))))))
bende var doppler hatta 2 hafta önce kullanmıştık duyamadık bebişi.. sadece kendi kalp atışımı duyduk... bbende daha erken diye koydum kenara ve unuttum gitti.. ta ki dün gece senin yazını okuyana kadar.. veeee bebişimi duydum.. baya zor oldu onu bulmam ama inat ettim... sonra kocişe bağırdım koş duydum diye.. tabi ben bağrıp o gelene kadar kaybettim... gelde ianadır.. yok o senin kapbindir deyip duruyo bulamadıkça.. yok duydum diyorum kapl attımmı 160 lara kadar çıktı diyorum gülüyo bana.. sonra bi buldum... ahaha bak gördün mü utandırmadı benim çocuğum diye attım havamı :)))))) dahada dinlerdim ama rahatsız etmim daha fazla dedim :))))))) babamızda dalga geçiyo tamam artık piskopat gibi gezersin bununla evin içinde diye :))
canım sıkma canını.. bak oran o kadarda düşük değilki... muhtemelen 3 lü yapsaydın normal çıkacaktı.. ama uğraşmayıp kısa yolda aminiosentezi tercih etmişsin.. sen şimdi en kötüsünü düşünme rahat ol.. iyi düşün iyi olsun... vede eğer bişey yoksa ki bence olmicak bişey bir kaç hafta yalandan bebişini üzmüş olcan stres yaparak..
göüzn aydın canım.. kaç haftalıktı seninki... yaa herkes öğrendi yaaa bende öğrenmek istiyyoomm...
niye üzüyosun kendini... bal ne güzel işte top yutmuş çubuk krakeri andıran hamişlerden olcan muhtemelen... benimde karnım son 2 3 gün içinde pörtledi... banada daha erken benim 5 aylıkken çıkmıştı dedi bi komşu... sanki çok kilo almışım gb epi topu 1 kkilo aldım.. napim demek ki yapım böyleymiş... millet ne diceni bilmiyo.. karnın çıkar böle derler yine moralin bozulur.. utandım başta yaw şimdi herkes aynı şeyi derse rezil olurum yaa diye bol kıyafet giyip saklassam mı diye düşündüm !!!!!!! yaranılmazki milette...
çok sevindim canım duymana müthiş bir his gerçekten daha sonra daha rahat bulunuyor praktikle gerçi ben dün sağda duydum bugün solda duydm heralde yer değiştirdi bebişim. mesane ful olunca birde jöle sürünce bugün çok rahat buldum şimdi eve gitsemde dinlesem istiyorum... ben şimdi nasıl kaydederim onun araştırmasındayım:):)