Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

öncelikle umuyorumki bugün yılan hikayesine dönen doktor kontrolüm ve ikili testim gerçekleşir... inşallah az sonra telefonum çalar kociş çağırır :))))))))

bende var doppler hatta 2 hafta önce kullanmıştık duyamadık bebişi.. sadece kendi kalp atışımı duyduk... bbende daha erken diye koydum kenara ve unuttum gitti.. ta ki dün gece senin yazını okuyana kadar.. veeee bebişimi duydum.. baya zor oldu onu bulmam ama inat ettim... sonra kocişe bağırdım koş duydum diye.. tabi ben bağrıp o gelene kadar kaybettim... gelde ianadır.. yok o senin kapbindir deyip duruyo bulamadıkça.. yok duydum diyorum kapl attımmı 160 lara kadar çıktı diyorum gülüyo bana.. sonra bi buldum... ahaha bak gördün mü utandırmadı benim çocuğum diye attım havamı :)))))) dahada dinlerdim ama rahatsız etmim daha fazla dedim :))))))) babamızda dalga geçiyo tamam artık piskopat gibi gezersin bununla evin içinde diye :))

canım sıkma canını.. bak oran o kadarda düşük değilki... muhtemelen 3 lü yapsaydın normal çıkacaktı.. ama uğraşmayıp kısa yolda aminiosentezi tercih etmişsin.. sen şimdi en kötüsünü düşünme rahat ol.. iyi düşün iyi olsun... vede eğer bişey yoksa ki bence olmicak bişey bir kaç hafta yalandan bebişini üzmüş olcan stres yaparak..

göüzn aydın canım.. kaç haftalıktı seninki... yaa herkes öğrendi yaaa bende öğrenmek istiyyoomm...

niye üzüyosun kendini... bal ne güzel işte top yutmuş çubuk krakeri andıran hamişlerden olcan muhtemelen... benimde karnım son 2 3 gün içinde pörtledi... banada daha erken benim 5 aylıkken çıkmıştı dedi bi komşu... sanki çok kilo almışım gb epi topu 1 kkilo aldım.. napim demek ki yapım böyleymiş... millet ne diceni bilmiyo.. karnın çıkar böle derler yine moralin bozulur.. utandım başta yaw şimdi herkes aynı şeyi derse rezil olurum yaa diye bol kıyafet giyip saklassam mı diye düşündüm !!!!!!! yaranılmazki milette...

çok sevindim canım duymana müthiş bir his gerçekten daha sonra daha rahat bulunuyor praktikle gerçi ben dün sağda duydum bugün solda duydm heralde yer değiştirdi bebişim. mesane ful olunca birde jöle sürünce bugün çok rahat buldum şimdi eve gitsemde dinlesem istiyorum... ben şimdi nasıl kaydederim onun araştırmasındayım:):)

Ben 16. haftayı bitirdim ama benim doktor tam göremedi cinsiyetini ben cinsiyetini elini ayağını merak ederken birde tsh çok aşırı düşük çıktı doktor korkuttu beni ve sende guatr var dedi hemen dahiliyeye gönderdi bizim hastanede endokrinoloji olmadığı için.
Dahiliyede testlerimi yaptırıp bide troid ultrasonu çektirdim öğleden sonra göstericem doktora inşallah guatr yoktur.Guatr hamilelikte tehlikeli durumlar arasında.
Bebişim ve benim için dua edin lütfen ne olur sağlığına bişi olmasın bebişimin.Allahım yardım et. Ya erhamerrahimin nolur yardım et .

merhaba canım, canını sıkma, ben hamile kaldığım günden bri trioid ilacı kullanıyorm hiçbir sıkıntısı yk, sabahkalkar kalkmaz alıyorsun, 30dk. birşey yemiyorsun o kadar:)

ben tatlı düşkünü birisiydim, evde şekerpare eksik olmazdı, baklava sütlü tatlı çikolata ne ararsan hepsinin yeri özeldir bende, hiç birşey bulamazsam nutella kavanozunu alır kucağıma kaşık kaşık yerdim, taki hamile kalana kadar 4 aydır tatlı yok hayatımda , hatta küçük çay bardağına 3 şeker atan ben, henüz hamile olduğumu bilmezken bir anda şekersiz çay içmeye başlamıştım, şekerli çaydan aldığım 1 yudum rahatsız edip çayı değiştirmiştim :)

cinsiyet mi dediniz evet evet kız :)

öğrendinmi canım kesin olarak, zaten belliydi kız olcağı senin,ben listeye yazmıştım bile :89:

öğrendinmi canım kesin olarak, zaten belliydi kız olcağı senin,ben listeye yazmıştım bile :89:

biliyorsun ben 2 farklı doktora gidiyorum, düzenli olarak 15. haftamda %80 kız demişti doktor, salı günü diğeride büyük ihtimalle kız dedi ama kesin demek için ayrıntılı ultrasonu bekleyin dedi ikiside ama ben eminim kızımız geliyor , pipi olsaydı görünürdü hiççç pipi benzeri birşey yok görüntülerde :)

biliyorsun ben 2 farklı doktora gidiyorum, düzenli olarak 15. haftamda %80 kız demişti doktor, salı günü diğeride büyük ihtimalle kız dedi ama kesin demek için ayrıntılı ultrasonu bekleyin dedi ikiside ama ben eminim kızımız geliyor , pipi olsaydı görünürdü hiççç pipi benzeri birşey yok görüntülerde :)

aynen bence de, pipi direk görünüyor bariz bi şekilde bu haftalarda.. bizimkini ben doktor demeden görmüştüm mesela.. hayırlısı canım, kız evlat küçükken babacı büyüyünce anacı olur.. geleceğe yatırım seninki :34:

eveeeett nerden başlasam anlatmaya :)))))) kociş aradı gel diye :)) yılan hikayesine dönen doktor randevum gerçekleşti :))))))) benim bücürüm sağolsun doktoru epey bi uğraştırdı.. bi türlü göstermedi gitti enseyi :)) bende doktor çabalarken soruverdim cinsiyetle ilgili küçük bir ipucu varmı?? en azından yüzde 60 a razıyım dedim :)) doktor güldü.. galiba erkek sanki öle gb dedi başta... sonra pozisyonu yakalamayınca sen bi dolaş bi 15 dakka sonra tekrar bakalım dedi.. tekrar baktığında yine sorumu yeniledim hala erkek mi diyosunuz diye... valla şu an nerdeyse net erkek diyorum.. ben pek yanılmam dedi.. yüzde kaç dedim yüzde 90 hatta 99 bile diyebiliriz ama çok erken olduğu için sen yinede yayma herkese dedi :))))))))))))) sonra evirdi çevirdi yok bizimki dönmüyo.. yüzünü dönüyo yada hopluyo kıpır kıpır ama enseyi tam dönmüyo :)) bende yattığım yerden doktora ooh valla keyfim yerinde benim siz bunaldınız ama ben doya doya seyrediyorum dedim.. doktoruda aldı gülme :)))) sonuç olarak artık bebiş değil oğluşum diyebilirim enseside gayet güzel çıktı ve doya doya seyrettim :)))))))))))

ha bide hastanede 2 li yokmuş 3 lü varmı o da 4. ay yapılıyormuş.. bence hiç gerek yok 3 lüyü yaparız istersen ama sen bilirsin dışarda yaptır istersen dedi.. hafta içi yaptırcam ben... hatta gitmişken cinsiyetinide soracam tekrar.. teyit ettirelim 2. doktora.. ona göre çok hevesim var daha erken ama cinsiyeti belli olunca 1 2 parça alıcam hevesim için :)))) sonrasını 6. ayda başlicam..

yani dün o kadar kaynana muhabetti yapan ben.. sanırım kaynana adayı oldum :)))))))))))))
ye ekşiyi doğur ayşeyi tezi bende de çürüdü :))
yok belden genişledin seninki kız tezi çürüdü.. çevremdeki herkes kız diyordu ama ben rüyalarımda erkek görüyordum....

kociş çok sevindi bu işe... bende her ne kadar gönlümden kız geçsede erkek olduğunu duyunca sevindim :))))))

bu arada vitamin verdi elevit ve calci net .. kullananız varsa bulantı yapar mı?? tam kurtuldum derken kabus geri dönmesin ?????????????

eveeeett nerden başlasam anlatmaya :)))))) kociş aradı gel diye :)) yılan hikayesine dönen doktor randevum gerçekleşti :))))))) benim bücürüm sağolsun doktoru epey bi uğraştırdı.. bi türlü göstermedi gitti enseyi :)) bende doktor çabalarken soruverdim cinsiyetle ilgili küçük bir ipucu varmı?? en azından yüzde 60 a razıyım dedim :)) doktor güldü.. galiba erkek sanki öle gb dedi başta... sonra pozisyonu yakalamayınca sen bi dolaş bi 15 dakka sonra tekrar bakalım dedi.. tekrar baktığında yine sorumu yeniledim hala erkek mi diyosunuz diye... valla şu an nerdeyse net erkek diyorum.. ben pek yanılmam dedi.. yüzde kaç dedim yüzde 90 hatta 99 bile diyebiliriz ama çok erken olduğu için sen yinede yayma herkese dedi :))))))))))))) sonra evirdi çevirdi yok bizimki dönmüyo.. yüzünü dönüyo yada hopluyo kıpır kıpır ama enseyi tam dönmüyo :)) bende yattığım yerden doktora ooh valla keyfim yerinde benim siz bunaldınız ama ben doya doya seyrediyorum dedim.. doktoruda aldı gülme :)))) sonuç olarak artık bebiş değil oğluşum diyebilirim enseside gayet güzel çıktı ve doya doya seyrettim :)))))))))))

ha bide hastanede 2 li yokmuş 3 lü varmı o da 4. ay yapılıyormuş.. bence hiç gerek yok 3 lüyü yaparız istersen ama sen bilirsin dışarda yaptır istersen dedi.. hafta içi yaptırcam ben... hatta gitmişken cinsiyetinide soracam tekrar.. teyit ettirelim 2. doktora.. ona göre çok hevesim var daha erken ama cinsiyeti belli olunca 1 2 parça alıcam hevesim için :)))) sonrasını 6. ayda başlicam..

yani dün o kadar kaynana muhabetti yapan ben.. sanırım kaynana adayı oldum :)))))))))))))
yok belden genişledin seninki kız tezi çürüdü.. çevremdeki herkes kız diyordu ama ben rüyalarımda erkek görüyordum....

kociş çok sevindi bu işe... bende her ne kadar gönlümden kız geçsede erkek olduğunu duyunca sevindim :))))))

bu arada vitamin verdi elevit ve calci net .. kullananız varsa bulantı yapar mı?? tam kurtuldum derken kabus geri dönmesin ?????????????

canım gözün aydınnnnnnn öncelikle sağlıklı ve ince enseli olduğu için :90: sonra da pipisini gösterdiği için..
aynı tezler bende de çürümüştü, erkek olunca bütün o tezleri üretenler şaşırdı tabi :))
kocişler zaten erkek çocuğa bayılıyolarrrr

elevit bulantı falan yapmıyor canım ama bende çok iştah açtı bilmiyorum sende de yapar mı, o iğrenç kokulu ve boğazımdan zor geçen büyüklükteki hapı içemeye başladığımdan beri kilo alıyorum ve doymuyorum :39:

canım gözün aydınnnnnnn öncelikle sağlıklı ve ince enseli olduğu için :90: sonra da pipisini gösterdiği için..
aynı tezler bende de çürümüştü, erkek olunca bütün o tezleri üretenler şaşırdı tabi :))
kocişler zaten erkek çocuğa bayılıyolarrrr

elevit bulantı falan yapmıyor canım ama bende çok iştah açtı bilmiyorum sende de yapar mı, o iğrenç kokulu ve boğazımdan zor geçen büyüklükteki hapı içemeye başladığımdan beri kilo alıyorum ve doymuyorum :39:

valla iştahlı yemek yemeyi özledim :)) ama tabi çok kilo almakda istemem... peki demir calcium karışımı olan calcinet le ilgili bi fikrin var mı??

bu arada erkeğe isim bulmak çok zor.. ben önceden karışık bakardımda kızlara seçenek bol ama erkeğe ben bulamıom...

valla iştahlı yemek yemeyi özledim :)) ama tabi çok kilo almakda istemem... peki demir calcium karışımı olan calcinet le ilgili bi fikrin var mı??

bu arada erkeğe isim bulmak çok zor.. ben önceden karışık bakardımda kızlara seçenek bol ama erkeğe ben bulamıom...

demir ilaçları da şişiriyor diyolar canım ama zaten bu dönem şişme dönemi boşver.. fazla takılmamak lazım
isim konusunda katılıyorum ben de bakıyodum karışık isimlere, kız isimleri bol hakkaten, bide yeni moda olanlar falan çoğunlukta.. erkekte daha çok klasik isimler var, yeniler az gibi
benim aklımda en basit isim olan ali var :) ali gel ali git ali topu getir

quiteeeeeeerrrrrrrr bi müsait olduğunda irkek yazarmısın listeye :)) sonunu pek merak ettim bu sene erkek senesi diyorlar bakalım bizim topikte ne çıkacak :))

aaaaaaahhhh bacımm sormaaaa ilk haftadan baydılar beni, bizim öğrencilerden beter idaremiz var malesef, sene başı karışıklığı hat safhada bizim okulda bildiğin gibi değil... kız meslek lisesindeyim ben bilgisayar öğretmeniyim kız meslek ama kız erkek karışık.... öyle böyle geçirecez artık bu dönemi hayırlısı bakalım.....

ya bugün iice delirdim ben kuzum yaa cocuklar daha ilk haftadan zıvanadan cıkmış durumdalar bide sınıfta kalan cocuklar daha yeni yeni tesrif ediyolar okula onlar da gelince öbür öğrenciler de iyice sapıttı cıldırıcaktım bugün bağıra bagıra sesim kısıldı idareye gönderiyorum aynen senin dediğin gibi idare de beceriksizlık hat safhada oldugu için bi daha yapma oğlum diyip diyip gönderdiler sağolsunlar ay kısacası asılıp kaldım yemin ederim basım catlıyo ya nasıl dayancaz napıcaz biz:((

kızlar,ikili tarama sonucumda 1/250 olması gereken değer 1/229 çıktı.moralim bozuldu haliyle.3lü 4lütestle uğraşmaktansa amniosentez istedim.18.haftayı beklemek zorundayım yani.yalnız sormak istediğim bir şey var moral bozukluğuyla doktora soramadım.diyelimki ondada risk çıktı,gebelik nasıl sonlanacak bilgisi olan var mı???:43::43:

canım benim nolursun hemen öle umutszluğa kapılma bak benim görümcemin riski seninkinden daha yüksekti 1/76 idi düşün nerdeyse kesin.sakın doğurma dedi iki hastane de alalım diye üsteledi ama onlar bütün özrüyle sıhhatiyle bizim bebeğimiz o dediler ne verirse Rabbim verir lütfu da cefası da kabulümüz ondan ne gelirse basımızın üstünde yeri var dediler ve görümcem doğurdu vee bizim o sarı kuzumuz sapasağlam altın gibi zeka küpü bi cocuk bu sene anaokuluna basladı ve cok şüküm sağlığı sıhhati yerinde o yüzden nolur bebeğine güven o annesini üzmeyecek Rabbim onun ömrünü bahtını güzel yazsın insallahhh.

günaydın kızlar ya yine moralim bozuldu ben zaten pimpirikli evhamlı bir insanım,hep korkuyorum bebeğime bişey oldumu kalbi atıyormu ya atmıyorsa diye habire doktora gidiyorum ama artık bu durumu yenmeye başlamıştım sağlıklıdır herşey allahtandır boşuna stres yapmayayım diye kendimi avutuyordum.birde bunun üstüne göbek meselesi eklendi ben zaten minyon tipteyim bugün 15+5 günlük oldu bebişim ve çok az çıplakken anca bakınca anlaşılıyor göbeğim ,hamile olduğum hala belli olmuyor sanırım iç karnım geniş,herkesin aa karnın çıkmamış demesinden bıktım artık.birde sabah işyerimdeki ablanın biri kaç aylık oldu aa karnın çıkmamış başka bişey yok dimi bebek var demesinmi resmen çıldırdım bir tek beni mi buluyor böyle insanlar ya gerçekten sıkıldım bu sorulardann

sadece yazıp rahatlamak istedim kızlar kusura bakmayınn bi gün birisine patlıcam ama hayırlsıı

ayy kuzuuum sen niye canını sıkıyosunki bırak o görgüsüzleri onlar kendi hamileliklerinde duba gibi gezdiklerinden o yagları bebek zanneden insanlar böle senin benim gibi göbüşsüzleri görünce de cekemiyolar kusum takma onları hasetlerinden catlıyolar senin bebişin sağlıklı mı huzuru rahatı yerinde mi sen ona bak varsın o cok bilmişler beğenmesin karnimizi bebiş doğunca verirsin o ukalanın kucagına bi güzel kusar üstüne senin intikamını alır:)))

kesinlikle harika birşey canım yarım saat nefes bile almak istemiyorsun doktor bakarken. bir ara gülmüştüm paşam rahatsız oldu galiba arkasını döndü sonlarına doğru elleriyle ve bacaklarıyla karnımı ittirmeye başladı o minicik elleriyle nasıl çabalıyordu anlatamam... kesinlikle tavsiye ediyorum cnm inşalllah senin oğluşunda pozlar verir saklamaz kendini radyoloji uzmanı bir doktor yapıyor bu işlemi onada sordum çikolata yiyipte gitmek bebeği hareketlendiriyormuş ve daha rahat ölçüm yapıyorlarmış...yutkunmasını bile bekliyor doktor yutağı düzgünmü diye. yutkunurken sıçrıyor biliyormusun çok komik oluyor. senin resimlerinide bekliyorum cnm...insana iyi geliyo böyle paylaşımlar:))))

yaaa ne güzelmişşş bende cok özledim yavrumu evde de ultrason olsa keşke acıp acıp izlesek ne güzel olur:))

canım öncelikle güzel haberlerin hayırlı olsun coook sevindik sende aslan gibi oğlan annesi olucaksın ne güzel:)) canım ben 3 aydır elevit kullanıyorum h,ç mide bulantısı yapmıyo hatta hemen kahvaltı sonrası alırsan olabilecek bulantıyı da engelliyo ama o kadar buyukki yutması biraz zor:)) bide cabuk acıktırıyo ama meyveyle yada hafif seylerle krizlerini bastırırsan sorun kalmıyo cok kilo aldırmadı bana enerji de verio ii oluyo:))ama diğer ilacınla ilgili bi bilgim yok tatlimm...

canım öncelikle iyi düşünki iyi olsun neden hemen en kötüsünü düşünüyosun bu testin sonucunda yaılan ve sapasağlam çocuk doğuran bi çok kişiyi tanıyorum.. umarım böyle bi durum yaşamazsın ama yasal olarak elindeki belgeyle bütün hasaneler kürtaj yapıyo
dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

canım sıkma canını.. bak oran o kadarda düşük değilki... muhtemelen 3 lü yapsaydın normal çıkacaktı.. ama uğraşmayıp kısa yolda aminiosentezi tercih etmişsin.. sen şimdi en kötüsünü düşünme rahat ol.. iyi düşün iyi olsun... vede eğer bişey yoksa ki bence olmicak bişey bir kaç hafta yalandan bebişini üzmüş olcan stres yaparak..

canım benim nolursun hemen öle umutszluğa kapılma bak benim görümcemin riski seninkinden daha yüksekti 1/76 idi düşün nerdeyse kesin.sakın doğurma dedi iki hastane de alalım diye üsteledi ama onlar bütün özrüyle sıhhatiyle bizim bebeğimiz o dediler ne verirse Rabbim verir lütfu da cefası da kabulümüz ondan ne gelirse basımızın üstünde yeri var dediler ve görümcem doğurdu vee bizim o sarı kuzumuz sapasağlam altın gibi zeka küpü bi cocuk bu sene anaokuluna basladı ve cok şüküm sağlığı sıhhati yerinde o yüzden nolur bebeğine güven o annesini üzmeyecek Rabbim onun ömrünü bahtını güzel yazsın insallahhh.

kızlar çok teşekkür ederim,duygulandırdınız beni..ve ilginiz için çok teşekkür ederim.iyi olacak inşallah..

aaaaa tatlı aşeren varmış:)senin oğlandı değil mi?

ever canım oğluşum olacakmış bunla alakalımı bilemiyorum kerdeşimde çok tatlı tüketti ama bebişi kız ;)

bi tane çıktı bak tatlı aşeren :1:

ama sen de çok zayıf olduğun için vücut tatlı istiyodur kesin rizbayım yaa

valla kilomle alakalımıdır bilemiyorum guiter im ama böyle giderse 60 70 80 diye çıkacam galiba kilo ların katlarını :)))
herkesin dediği bişi var erkek sağ tarafta kımıldıyo kız sol tarafta benimki sağda bacımınki solda duruyo bu herkeste aynııdır bilemiyorum :))) benim sıpa sağ terafımda yumru oluyo bi canım aciyoki anlatamam :))

ben tatlı düşkünü birisiydim, evde şekerpare eksik olmazdı, baklava sütlü tatlı çikolata ne ararsan hepsinin yeri özeldir bende, hiç birşey bulamazsam nutella kavanozunu alır kucağıma kaşık kaşık yerdim, taki hamile kalana kadar 4 aydır tatlı yok hayatımda , hatta küçük çay bardağına 3 şeker atan ben, henüz hamile olduğumu bilmezken bir anda şekersiz çay içmeye başlamıştım, şekerli çaydan aldığım 1 yudum rahatsız edip çayı değiştirmiştim :)

cinsiyet mi dediniz evet evet kız :)

malkoc_ga cım kızın olacakmış şimdi gördüm hayatım çok sevindim sağlıklı sıhatli olur inşallah allahın izniyle

aaaa ben de hamile kaldığımdan beri hep sağ kasığımda bişeyler hissediyodum, henüz hareketlerini hissetmeye başlamadım ama hala daha sağ kasığımda bi ağırlık varmış gibi hep aynı his başından beri, benim oğluşumda sağ tarafta galiba :))

Son düzenleme:
slm kızlar...
dün akşam ayrıntılı organ taramasına girdik. allaha şükür bütün iç organlarıda dış organlarıda tam en korktuğum hidrosefali yada tavşan dudak gibi şeylerde yok içime bırakın suyu şelaleler serpildi. yarım saatlik bir cd var elimde. akşamdan beri 20 kez izlemişimdir. çok güzel oluyor...bakın buda benim tunam...Eki Görüntüle 261674 Eki Görüntüle 261675 yanlız baş parmak hep açık emme modunda :))))

canım allah hepimizin bebişlerini bağışlasın, o kadar güzel ve tatlı görünüyorki, sağlıkla kucağına al ve hepimize de dua et.

canım çok sevindimmm..nasıl anlatamam,erkek annesi olmak bir ayrıcalıktır;)hadi hayırlısı artık:))

slm kızlar...
dün akşam ayrıntılı organ taramasına girdik. allaha şükür bütün iç organlarıda dış organlarıda tam en korktuğum hidrosefali yada tavşan dudak gibi şeylerde yok içime bırakın suyu şelaleler serpildi. yarım saatlik bir cd var elimde. akşamdan beri 20 kez izlemişimdir. çok güzel oluyor...bakın buda benim tunam...Eki Görüntüle 261674 Eki Görüntüle 261675 yanlız baş parmak hep açık emme modunda :))))

tam bir erkek yafu:))allah kucağına aldırsın sağlıkla inşallah canım..:nazar:

Back