• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar merhaba,

bende 5 mart ta bekliyorum bebeğimi. Ama cinsiyeti halen öğrenemedim. Doktorların kız yada erkek deyipte tersi olan oldu mu acaba.. :)
Benide listeye eklermisiniz.

:)

canım dr bana ilk zamaanlar erkek olma olasılığı yüksek dedi geçen hafta kız olabilir dedi yarın tekrar gitcez bakalım prens mi prenses mi:):49:

kızlar,ikili tarama sonucumda 1/250 olması gereken değer 1/229 çıktı.moralim bozuldu haliyle.3lü 4lütestle uğraşmaktansa amniosentez istedim.18.haftayı beklemek zorundayım yani.yalnız sormak istediğim bir şey var moral bozukluğuyla doktora soramadım.diyelimki ondada risk çıktı,gebelik nasıl sonlanacak bilgisi olan var mı???:43::43:

kızlar,ikili tarama sonucumda 1/250 olması gereken değer 1/229 çıktı.moralim bozuldu haliyle.3lü 4lütestle uğraşmaktansa amniosentez istedim.18.haftayı beklemek zorundayım yani.yalnız sormak istediğim bir şey var moral bozukluğuyla doktora soramadım.diyelimki ondada risk çıktı,gebelik nasıl sonlanacak bilgisi olan var mı???:43::43:

canım öncelikle iyi düşünki iyi olsun neden hemen en kötüsünü düşünüyosun bu testin sonucunda yaılan ve sapasağlam çocuk doğuran bi çok kişiyi tanıyorum.. umarım böyle bi durum yaşamazsın ama yasal olarak elindeki belgeyle bütün hasaneler kürtaj yapıyo
dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

canım geçmiş olsun inşallah sıkıntı etme bebiş kesesini büyütmeye çalıştığı için o sancıları çekiyoruz bende aynı şekilde çok tedirgin olmuştum ama büyüyor ağrılar ona bağlı dedi doktorum bol su iç sancı ve kasılmaları azaltıyormuş ben okadar çok içiyorumki bi ayağım wc nin kapısında yani kaba tabirle. inşallah güzel haberlerle dönersin içini ferah tut korkulara mahal verme..

günaydınnn dün doktora gittim çok şükür allahıma herşey yolunda dedi ultrasonla baktı sonra içi rahat etmedi alttan muayne etmek istedi ben korktum alttan bakınca korkma kızım ilişkiye girince bişi olmuyoda şu küçücük allettenmi olacak biz boşunamı okuduk tehlikesi olsa yaparmıyım dedi neyse alttanda baktı hiçbişi çıkmadı herşey normal sanırım büyüdüğü için yer yaptıkça sancım oluyo ne tuaf bişey bu ya daha karnımda onu hissetmiyorum bile ama en ufak bi olumsuzlukta yıkılıyorum ona bişi olacak diye...

2.de de sansim yaver gitti:) doktorum kiz dedi. Hem de bu kadar erken:) cok garip hissediyorum kendimi. Hep yine oglum olacak gibi hissediyordum. Cook guzel bisey bu

günaydın kızlar ya yine moralim bozuldu ben zaten pimpirikli evhamlı bir insanım,hep korkuyorum bebeğime bişey oldumu kalbi atıyormu ya atmıyorsa diye habire doktora gidiyorum ama artık bu durumu yenmeye başlamıştım sağlıklıdır herşey allahtandır boşuna stres yapmayayım diye kendimi avutuyordum.birde bunun üstüne göbek meselesi eklendi ben zaten minyon tipteyim bugün 15+5 günlük oldu bebişim ve çok az çıplakken anca bakınca anlaşılıyor göbeğim ,hamile olduğum hala belli olmuyor sanırım iç karnım geniş,herkesin aa karnın çıkmamış demesinden bıktım artık.birde sabah işyerimdeki ablanın biri kaç aylık oldu aa karnın çıkmamış başka bişey yok dimi bebek var demesinmi resmen çıldırdım bir tek beni mi buluyor böyle insanlar ya gerçekten sıkıldım bu sorulardann

sadece yazıp rahatlamak istedim kızlar kusura bakmayınn bi gün birisine patlıcam ama hayırlsıı

günaydın kızlar ya yine moralim bozuldu ben zaten pimpirikli evhamlı bir insanım,hep korkuyorum bebeğime bişey oldumu kalbi atıyormu ya atmıyorsa diye habire doktora gidiyorum ama artık bu durumu yenmeye başlamıştım sağlıklıdır herşey allahtandır boşuna stres yapmayayım diye kendimi avutuyordum.birde bunun üstüne göbek meselesi eklendi ben zaten minyon tipteyim bugün 15+5 günlük oldu bebişim ve çok az çıplakken anca bakınca anlaşılıyor göbeğim ,hamile olduğum hala belli olmuyor sanırım iç karnım geniş,herkesin aa karnın çıkmamış demesinden bıktım artık.birde sabah işyerimdeki ablanın biri kaç aylık oldu aa karnın çıkmamış başka bişey yok dimi bebek var demesinmi resmen çıldırdım bir tek beni mi buluyor böyle insanlar ya gerçekten sıkıldım bu sorulardann

sadece yazıp rahatlamak istedim kızlar kusura bakmayınn bi gün birisine patlıcam ama hayırlsıı

bende 15+2 oldum ama göbeğim dümdüz hatta eskisine nazaran dahada zayıflayınca şimdi hiç belli olmuyo ben söylemesem kimse hamile olduğumu anlamıyacak bunu takma kafana belliki iç karnımız geniş hem dün doktorumda çoğu insanın karnı 5 aydan sonra belli, olur dedi üzme kendini boş yere

ne gıcık insanlar var ya sanki bizim yaşadığımız stres azmış gibi bide üstüne geliyorlar insanın biz bebekler sağlıklı mı herşey yolunda mı aman ne olacak diye zaten stresteyiz
böylelerine ağızlarının payını hemen vereceksin aslında, diyene bak dersen kızmam çünkü böyle durumlarda eve gider niye şunu demedim niye şöyle yapmadım diyip kendi başımı ağrıtırım anca
fıtrat meselesi işte

bende 15+2 oldum ama göbeğim dümdüz hatta eskisine nazaran dahada zayıflayınca şimdi hiç belli olmuyo ben söylemesem kimse hamile olduğumu anlamıyacak bunu takma kafana belliki iç karnımız geniş hem dün doktorumda çoğu insanın karnı 5 aydan sonra belli, olur dedi üzme kendini boş yere
ya evet öyle düşünüyorum bende herkesin birden karnı çıkmaz ama işte insanlara anlatamıyorsun ben takmıyorum artık göbeğimi bebeğim sağlıklı olsun yeter ama habire çomak sokcak birileri çıkıyor işte canım sağolasın

ne gıcık insanlar var ya sanki bizim yaşadığımız stres azmış gibi bide üstüne geliyorlar insanın biz bebekler sağlıklı mı herşey yolunda mı aman ne olacak diye zaten stresteyiz
böylelerine ağızlarının payını hemen vereceksin aslında, diyene bak dersen kızmam çünkü böyle durumlarda eve gider niye şunu demedim niye şöyle yapmadım diyip kendi başımı ağrıtırım anca
fıtrat meselesi işte

maaalesef insanlar farkında değil sanki onlar hamilelik geçirmedi bizi daha iyi anlamaları lazım ama nerde,bi tane insanda iyi bişey söylemezmi nerde kötü şeyler var hep onlar akıllarına geliyor.evet ağızlarının payını vermek lazım ama hadi tatsızlık çıkmasın diyorum bende

Canım benim anlıyorum sizi bende 16+2 günlük hamileyim.bende çok kilo almadım karnımda biraz çıktı herkes aa çok büyümüş bende kocaman olmuştu:) ben hiç düşünmüyorum bebeğimiz sağlıklı olsun da.deneyimli arkadaşlarla konuşunca 6.aydan sonra daha belli oluyor diyorlar.o yüzden gülüp geçmek ve bebeğinizi sevmek daha mantıklı:)

kızlar yaa hiiiç kafanıza takmayın, ben de doktoruma karnım ne zaman çıkar diye sormuştum 1 ay önce falan, bu herkese göre değişir net bişey söyleyemem dedi, herkesin farklı, benim bi arkadaşım 6 aylıkken bile farkedilmiyordu sapasağlam kilosu da yerinde bir bebeği var şimdi.. ayrıca bence karnı çıkmayanlar daha şanslı, kilo da almıyosunuz demektir bu..
bi de bu işin sonrası var..

öncelikle umuyorumki bugün yılan hikayesine dönen doktor kontrolüm ve ikili testim gerçekleşir... inşallah az sonra telefonum çalar kociş çağırır :))))))))

demin angelsounds el doplerini denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleyesim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz. sahibindende gördüm 79 tl ye satıyorlar:) merak edenlere duyrulur

Using Angelsound Fetal Doppler baby heart beat monitor - YouTube

bende var doppler hatta 2 hafta önce kullanmıştık duyamadık bebişi.. sadece kendi kalp atışımı duyduk... bbende daha erken diye koydum kenara ve unuttum gitti.. ta ki dün gece senin yazını okuyana kadar.. veeee bebişimi duydum.. baya zor oldu onu bulmam ama inat ettim... sonra kocişe bağırdım koş duydum diye.. tabi ben bağrıp o gelene kadar kaybettim... gelde ianadır.. yok o senin kapbindir deyip duruyo bulamadıkça.. yok duydum diyorum kapl attımmı 160 lara kadar çıktı diyorum gülüyo bana.. sonra bi buldum... ahaha bak gördün mü utandırmadı benim çocuğum diye attım havamı :)))))) dahada dinlerdim ama rahatsız etmim daha fazla dedim :))))))) babamızda dalga geçiyo tamam artık piskopat gibi gezersin bununla evin içinde diye :))

canım sıkma canını.. bak oran o kadarda düşük değilki... muhtemelen 3 lü yapsaydın normal çıkacaktı.. ama uğraşmayıp kısa yolda aminiosentezi tercih etmişsin.. sen şimdi en kötüsünü düşünme rahat ol.. iyi düşün iyi olsun... vede eğer bişey yoksa ki bence olmicak bişey bir kaç hafta yalandan bebişini üzmüş olcan stres yaparak..

2.de de sansim yaver gitti:) doktorum kiz dedi. Hem de bu kadar erken:) cok garip hissediyorum kendimi. Hep yine oglum olacak gibi hissediyordum. Cook guzel bisey bu

göüzn aydın canım.. kaç haftalıktı seninki... yaa herkes öğrendi yaaa bende öğrenmek istiyyoomm...

niye üzüyosun kendini... bal ne güzel işte top yutmuş çubuk krakeri andıran hamişlerden olcan muhtemelen... benimde karnım son 2 3 gün içinde pörtledi... banada daha erken benim 5 aylıkken çıkmıştı dedi bi komşu... sanki çok kilo almışım gb epi topu 1 kkilo aldım.. napim demek ki yapım böyleymiş... millet ne diceni bilmiyo.. karnın çıkar böle derler yine moralin bozulur.. utandım başta yaw şimdi herkes aynı şeyi derse rezil olurum yaa diye bol kıyafet giyip saklassam mı diye düşündüm !!!!!!! yaranılmazki milette...

canım kendinide bebişinide strese sokma aminosentez sonucun bence çok iyi çıkacak ikili ölçümlerde sağlıklı bebeğe de risk koyabiliyorlar bu nedenle 3 lü ve ardından aminosentez öneiliyor ama amnosentez sonucun çok iyi çıkabilir bunu sanın unutma şimdiden kendine kötü senaryolar gebelik sonandırma falan kafana takıp düşünme. eğer çok merak ediyorsan da yasal süreç bildiğim ve geçenlerde bi yerde okuduğum kadarıyla 24 hafta civarına kadar uzuyor oda bebiş eğer hayati risk, kalıtsal hastalık vs. tespit edildiği takdirde ama sen şimdiden bu ihtimali sil kafandan ve aminosentez sonuçlarına kadar kendine çok iyibak bu sürede ok dualarımız seninle olacak bu süre zafında için ferah olsun gün doğmadan neler doğuyor unutma ok...:71:

Canım benim anlıyorum sizi bende 16+2 günlük hamileyim.bende çok kilo almadım karnımda biraz çıktı herkes aa çok büyümüş bende kocaman olmuştu:) ben hiç düşünmüyorum bebeğimiz sağlıklı olsun da.deneyimli arkadaşlarla konuşunca 6.aydan sonra daha belli oluyor diyorlar.o yüzden gülüp geçmek ve bebeğinizi sevmek daha mantıklı:)

kızlar yaa hiiiç kafanıza takmayın, ben de doktoruma karnım ne zaman çıkar diye sormuştum 1 ay önce falan, bu herkese göre değişir net bişey söyleyemem dedi, herkesin farklı, benim bi arkadaşım 6 aylıkken bile farkedilmiyordu sapasağlam kilosu da yerinde bir bebeği var şimdi.. ayrıca bence karnı çıkmayanlar daha şanslı, kilo da almıyosunuz demektir bu..
bi de bu işin sonrası var..

niye üzüyosun kendini... bal ne güzel işte top yutmuş çubuk krakeri andıran hamişlerden olcan muhtemelen... benimde karnım son 2 3 gün içinde pörtledi... banada daha erken benim 5 aylıkken çıkmıştı dedi bi komşu... sanki çok kilo almışım gb epi topu 1 kkilo aldım.. napim demek ki yapım böyleymiş... millet ne diceni bilmiyo.. karnın çıkar böle derler yine moralin bozulur.. utandım başta yaw şimdi herkes aynı şeyi derse rezil olurum yaa diye bol kıyafet giyip saklassam mı diye düşündüm !!!!!!! yaranılmazki milette...[/QUOTE]

valla kızlar sağolun ya cevaplarınızla biraz daha sakinleştim sayenizde, aslında doğru söylüyorsunuz herkesin farklı zamanlarda çıkar benimkide geç çıkacak galiba daha iyi olabilir geç çıkması, sağolun cevaplarınız için,allah bebişlerimizi korusun yeterki sağlıklı olsunlar önemli olan bu ama insan kimi zamn başka şeylerde düşünebiliyorr

Son düzenleme:
slm kızlar...
dün akşam ayrıntılı organ taramasına girdik. allaha şükür bütün iç organlarıda dış organlarıda tam en korktuğum hidrosefali yada tavşan dudak gibi şeylerde yok içime bırakın suyu şelaleler serpildi. yarım saatlik bir cd var elimde. akşamdan beri 20 kez izlemişimdir. çok güzel oluyor...bakın buda benim tunam... $Fotoğraf-0081.jpg $Fotoğraf-0082.jpg yanlız baş parmak hep açık emme modunda :))))

Son düzenleme:

canım bende 15.haftamdayım normalde göbeğim hiç yoktu şimdide daha yeni yeni belli olmaya başladı yarım kilo almışım sadece.ve bi arkadaşım aa o göbek ne öle çok çabuk belli olmuş bi sorun mu var dedi bende şaşırdım ve canım sıkıldı yani öle bi göbekte yok ortada.

Back