• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

benim ilk bebeğim olduğu için her halini görmek isterdim herhalde çalışsaydım 6 aydan sonra giderdim

bende her halini görmek isterdim ev kiramı ve faturalarımı benim yerime ödeyecek biri olsaydı :) kısmet işte.. inş. bu seferkinde çalışmıycam rabbim büyük..

Günaydın güzel teyzelerimm:)) Bız ıkılı testten gelıoruz mınık kusumla ensesını olctulr kanımızı aldılr ense kalınlıgı cok ıyı cıktı cok sukur ama kan tahlılını daha almadm ınsallah ondada bısey cıkmaz ALLAH ın ıznıyle.. dr mınık bebegım ıcın cok yuksek ıhtımal erkek bu dedı bakalım hayırlısı yeterkı saglklı olsun olurz irkek anası:)) baska test yaptrcklr vardı acaba onlrda geldılrmı gıttılermı ben sabahn korunde hastanede aldm solugu sabırsız ben diğer arkadslarıda merk edıorum ınsallah herkes hayırlı haberlerle doner.

gözün aydıııııın, kanda tertemiz çıkıcak inş. hiiiç kafanı takma. cinsiyet için henüz erken diilmi yahu bana hiç bişey söylemediydi o haftada doktorum. inş. doğru tahmin etmiştir heyecanı katlanır insanın yahu:) hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler minik bebişler tabi en önemlisi bu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

gözün aydıııııın, kanda tertemiz çıkıcak inş. hiiiç kafanı takma. cinsiyet için henüz erken diilmi yahu bana hiç bişey söylemediydi o haftada doktorum. inş. doğru tahmin etmiştir heyecanı katlanır insanın yahu:) hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler minik bebişler tabi en önemlisi bu:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Çok tesekkur ederım canım ALLAH razı olsun:70: Cinsiyet ıcın bencede erken ama ben hıcbısey sormadm dedıkı cınsıyt sormak ıstermısn eee edıver yorumunu dedım cok yuksek ıhtımal erkek dedı bıde bana herkes erkek dıyo bende oyle hıssedıorum oda oyle dıyınce sankı erkekms gıbı ınandım:)) yuksek ıhtmal dedı benım ıcın haylaaa kız ıcın umıt var ama saglıklı olsun tabıkı erkek olsn oglan bızım kız bızım:)))))

merhaba arkadaşlar,

bende mart 2012 annesi olucam inşallah. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik diliyorum......İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

bende c.tesi gidicem ikili teste :) bakalım cinsiyet sölicekmi eltime sölemişti o zamanlarında ama bellide olmaz gösterirse ufaklık görürüz artık :)

Günaydın güzel teyzelerimm:)) Bız ıkılı testten gelıoruz mınık kusumla ensesını olctulr kanımızı aldılr ense kalınlıgı cok ıyı cıktı cok sukur ama kan tahlılını daha almadm ınsallah ondada bısey cıkmaz ALLAH ın ıznıyle.. dr mınık bebegım ıcın cok yuksek ıhtımal erkek bu dedı bakalım hayırlısı yeterkı saglklı olsun olurz irkek anası:)) baska test yaptrcklr vardı acaba onlrda geldılrmı gıttılermı ben sabahn korunde hastanede aldm solugu sabırsız ben diğer arkadslarıda merk edıorum ınsallah herkes hayırlı haberlerle doner.

oooo gözün aydın canım :)) inşallah kanda güzel çıkar :)) büyük ihtimal dediyse erkektir bence :)) hadi bakalım kaynana adayı seni... eeeee kız anneleri ccici anne erkek anneleri kaynana ne de olsa :))

benimde vardı bugün ama sabah flaş haberle doktorun ameliyatta olduğunu öğrendim ve hevesim kursağımda kaldı... belki öğleden sonra telefon gelir.. olmadı yarın artık :((((((

merhaba arkadaşlar,

bende mart 2012 annesi olucam inşallah. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik diliyorum......İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

sanada güzel bir gebelil dönemi diliyorum canım.... hoşgeldin aramıza

oooo gözün aydın canım :)) inşallah kanda güzel çıkar :)) büyük ihtimal dediyse erkektir bence :)) hadi bakalım kaynana adayı seni... eeeee kız anneleri ccici anne erkek anneleri kaynana ne de olsa :))

benimde vardı bugün ama sabah flaş haberle doktorun ameliyatta olduğunu öğrendim ve hevesim kursağımda kaldı... belki öğleden sonra telefon gelir.. olmadı yarın artık :((((((

Bu sefer kaynana oluruz bıdakıne cıcı annee farketmez bana benm gıbı gelın duserse anne olurum:))) senınde guzel cıkar ınsallah canım cok guzel bır duygu onun o mınıcık burnunun kemıgını gordum karnını bacaklrını ellerının kemıgını ALLAH ım tam bır mucıze cok guzel bır duygu rabbım ısteyn herkese nasıp etsın ınsallah

amin canım allah kimseyi çocuksuz bırakmasın gerçekten....

neyse hevesimiz şimdilik kursağımızda kaldı.... büyük ihtimal yarına kaldık :((((((((((((

Merhaba arkadaslar, sohbete ben de katilayim artik dedim. 11+5 gunluk hamileyim. İkinci gebeligim benim, ama yillar gecince insan bildigi herseyi unutuyormus. Bugun 2li test yaptiracagim. Oglumun cinsiyetini 11 haftalikken ogrenmistim. Bakalim yine o kadar sansli olacak miyim?

günaydın bayanlar...
erkek annelerinin kaynana olmak konusuna benim de bir yorumum var. rahametli babannem giritliydi o söylerdi yarım türkçesiyle derdiki: anneanne torunu severken yavrumun yavrusu ciğerimin yarısı dermiş, babaanne torunu severkende yavrumun yavrusu yarısı yılan soylusu diye severmiş yani kısacası kaynana hep kaynana bizde mi öle olacaz acaba? :)))
dün gece rüyamda oğlumu gördüm emdirmeye çalışıyordum göğsümden sütler akıyordu ama o emmek istemiyordu. bir iki emip bırakıyordu siyah saçlı beyaz tenli topluca bir oğlandı hiç uyanasım gelmedi valla sabah kalkınca göğüslerim sızladı resmen....

günaydın bayanlar...
erkek annelerinin kaynana olmak konusuna benim de bir yorumum var. rahametli babannem giritliydi o söylerdi yarım türkçesiyle derdiki: anneanne torunu severken yavrumun yavrusu ciğerimin yarısı dermiş, babaanne torunu severkende yavrumun yavrusu yarısı yılan soylusu diye severmiş yani kısacası kaynana hep kaynana bizde mi öle olacaz acaba? :)))
dün gece rüyamda oğlumu gördüm emdirmeye çalışıyordum göğsümden sütler akıyordu ama o emmek istemiyordu. bir iki emip bırakıyordu siyah saçlı beyaz tenli topluca bir oğlandı hiç uyanasım gelmedi valla sabah kalkınca göğüslerim sızladı resmen....

ne güzel söylemiş babannen :)) annemde derki cicianne nin yeri taksi önü kaynananın yeri taksi arkası :))))))) yani devir değişti.. akıllı kaynana geline iyi davranacak ki arabanın önüne geçebilsin :)) ama gelin annesi her zaman öne geçer :)))))))) bu arada annem çok rahat konuşur çünkü 3 tane kızı var :66::66::66::66::66::66::66:

anneme midem bulanıyo diyorum kadıncağız çözüm üretmeye çalışıyo bana... kayınvaldeme aynısı söyleyince psikolojik birazda sen salma kendini diyo :)))) anneme bişey yiyemiyorum diyorum kızım hasta olursun azıcık zorla kendini diyor.. kayınvaldem torunuma iyi bak aç bırakıyosun zorla kendini diyo... bakış açısı işte :))))))

tabi ben böle konuşuyorum topikteki kaynana lar alınmasın :)))))))) sonuç olarak henüz ciciannemi kaynana mıyım bilmiyorum :))))))))))

Tünaydın Arkadaşlar.Umarım herkes iyidir,keyiflerde yerindedir.
Son zamanlarda daha çok aklıma takılan bişeyi sormak,paylaşmak istiyorum.Gerek hamilelikle alakalı sorulaırm için gereksede sizlerin yazılarını okumak yada başka konular için nette geziniyorum.bu sebeplede pc başında fazla zaman kaybediyorum.Ve benim kullandığım pc laptop olduğu için bedenime,özellikle karnıma çok yakın;hatta zaman zaman temas bile oluyo.aslıdna hep duyuyoruz elektronik aletler özellikle pc,telefon çok zararlı etrafa yaydıkaları ışınlaırndna dolayı.size sorum biz net başındayken bebeğimiz için araştırma yaparken acaba pc ışınlarının zararlarına bebeğimizi maruz bırakmıyomuyuz:( lap toptan çıkan ısı bazen bende hararete sebep oluyo ve işte daha çok o zaman acaba bebekte rahatsız oluyormu,ona zarar veriyomuyum diye kendimce geçerli bi endişeye kapılıyorum.bunu doktoruna soran yada bu konu hakkında görüşü-bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.SEVGİLER...

merhaba güzel hamişler bugün herkes hastaymış hemen hemen...topik dökülüyor...bende de dün geceden beri felaket bir baş ağrısı var...gecenin üçünde uyandım başım nasıl zonkluyor ....kalktım oturdum yatağa...baktım geçmiyor sardım başımı...eşimde zaten ben uyanınca uyanır yazık...başıma masaj filan yapıyor...öyle 2 saat kıvrandım sağa sola resmen...sonra uyayakalmışım...sabah uyanınca yine başladı biraz hafif ama hala devam ediyor...
bende sinüzit var bu aylarda başlardı ve üst solunum yolu enfeksiyonu burnum en ufak bişey de tıkanırdı bu havalarda...yani benim hasta olma mevsimimdir hava geçişlerinden çok kolay etkilenirim....umarım hasta olmam ya....

Tünaydın Arkadaşlar.Umarım herkes iyidir,keyiflerde yerindedir.
Son zamanlarda daha çok aklıma takılan bişeyi sormak,paylaşmak istiyorum.Gerek hamilelikle alakalı sorulaırm için gereksede sizlerin yazılarını okumak yada başka konular için nette geziniyorum.bu sebeplede pc başında fazla zaman kaybediyorum.Ve benim kullandığım pc laptop olduğu için bedenime,özellikle karnıma çok yakın;hatta zaman zaman temas bile oluyo.aslıdna hep duyuyoruz elektronik aletler özellikle pc,telefon çok zararlı etrafa yaydıkaları ışınlaırndna dolayı.size sorum biz net başındayken bebeğimiz için araştırma yaparken acaba pc ışınlarının zararlarına bebeğimizi maruz bırakmıyomuyuz:( lap toptan çıkan ısı bazen bende hararete sebep oluyo ve işte daha çok o zaman acaba bebekte rahatsız oluyormu,ona zarar veriyomuyum diye kendimce geçerli bi endişeye kapılıyorum.bunu doktoruna soran yada bu konu hakkında görüşü-bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.SEVGİLER...

canım bende laptop kullanıyorum ama kucağıma kesinlikle almıyorum...50 cm mesafe olacak diye biliyorum...doktora sormadım ama bence sende kucağına alma kanepenin üstüne koy sende yanına kıvrıl arada mesafe olsun....çok da vakit geçirme...

Back