Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba hamişler nasılsınız ben artık süperim 2-3 gündür bulantılar tamamen geçti normale döndüm sabahları iştahla kahvaltı yapmayı özlemişim :1:Bu arada göbişleri hiç kafanıza takmayın öyle herşeye maydonoz olan insanlar var malesef sanki illa problem olması lazımmış gibi konuşan onları hiç düşünmeyin kendinize ve bebişinize iyi bakın hamişliğin tadını çıkarın :49:

Son düzenleme:
dün bana da aynısı oldu kaç aylık hamilesin bayada göbeğin çıkmış dedi kadının biri bende cıkabilir hamile insanlarda bu normal deyince susuverdi takma kafana canım kişiden kişiye değişir benim daha 15 haftalık ama önümde koca bi top var sanki bence küçük olması her gün büyümesinden iyidir sonrası da var bu işin doğumdan sonra bizde kalacak 5 aylık gibi bi göbek

slm kızlar...
dün akşam ayrıntılı organ taramasına girdik. allaha şükür bütün iç organlarıda dış organlarıda tam en korktuğum hidrosefali yada tavşan dudak gibi şeylerde yok içime bırakın suyu şelaleler serpildi. yarım saatlik bir cd var elimde. akşamdan beri 20 kez izlemişimdir. çok güzel oluyor...bakın buda benim tunam...Eki Görüntüle 261674 Eki Görüntüle 261675 yanlız baş parmak hep açık emme modunda :))))

Ayyy cnm maşalahhh:nazar: kaçıncı haftada yapıyorlar organ taramasını biz dr gittiğimiz zaman 16 olcaz inş. bende öyle bi cd olsun istiyorum özlediğim zaman takıp bakayım minişime:21:

slm kızlar...
dün akşam ayrıntılı organ taramasına girdik. allaha şükür bütün iç organlarıda dış organlarıda tam en korktuğum hidrosefali yada tavşan dudak gibi şeylerde yok içime bırakın suyu şelaleler serpildi. yarım saatlik bir cd var elimde. akşamdan beri 20 kez izlemişimdir. çok güzel oluyor...bakın buda benim tunam...Eki Görüntüle 261674 Eki Görüntüle 261675 yanlız baş parmak hep açık emme modunda :))))

:nazar::nazar::nazar:
BİHTERCİM harika bu resimlerrrrrrr bayıldım bebişine ne güzel portresi çıkmış resmen ayy yerim ben senin o elini ağzını burnunu maşallah... paylaştığın için de teşekkürler canım, çok iyi geldi onu görmek.. demek ki ben de bi dahaki gidişimde böyle görücem bebeğimi :52: :49:

Merhaba hamişler nasılsınız ben artık süperim 2-3 gündür bulantılar tamamen geçti normale döndüm sabahları iştahla kahvaltı yapmayı özlemişim :1:Bu arada göbişleri hiç kafanıza takmayın öyle herşeye maydonoz olan insanlar var malesef sanki illa problem olması lazımmış gibi konuşan onları hiç düşünmeyin kendinize ve bebişinize iyi bakın hamişliğin tadını çıkarın :49:

hadi gözün aydın şekerrr, bulantılar bittiyse gelsin hamileliğin en keyifli dönemi :62::62::62:

BİHTERCİM harika bu resimlerrrrrrr bayıldım bebişine ne güzel portresi çıkmış resmen ayy yerim ben senin o elini ağzını burnunu maşallah... paylaştığın için de teşekkürler canım, çok iyi geldi onu görmek.. demek ki ben de bi dahaki gidişimde böyle görücem bebeğimi :52: :49:

kesinlikle harika birşey canım yarım saat nefes bile almak istemiyorsun doktor bakarken. bir ara gülmüştüm paşam rahatsız oldu galiba arkasını döndü sonlarına doğru elleriyle ve bacaklarıyla karnımı ittirmeye başladı o minicik elleriyle nasıl çabalıyordu anlatamam... kesinlikle tavsiye ediyorum cnm inşalllah senin oğluşunda pozlar verir saklamaz kendini radyoloji uzmanı bir doktor yapıyor bu işlemi onada sordum çikolata yiyipte gitmek bebeği hareketlendiriyormuş ve daha rahat ölçüm yapıyorlarmış...yutkunmasını bile bekliyor doktor yutağı düzgünmü diye. yutkunurken sıçrıyor biliyormusun çok komik oluyor. senin resimlerinide bekliyorum cnm...insana iyi geliyo böyle paylaşımlar:))))

Ben 16. haftayı bitirdim ama benim doktor tam göremedi cinsiyetini ben cinsiyetini elini ayağını merak ederken birde tsh çok aşırı düşük çıktı doktor korkuttu beni ve sende guatr var dedi hemen dahiliyeye gönderdi bizim hastanede endokrinoloji olmadığı için.
Dahiliyede testlerimi yaptırıp bide troid ultrasonu çektirdim öğleden sonra göstericem doktora inşallah guatr yoktur.Guatr hamilelikte tehlikeli durumlar arasında.
Bebişim ve benim için dua edin lütfen ne olur sağlığına bişi olmasın bebişimin.Allahım yardım et. Ya erhamerrahimin nolur yardım et .

Ben 16. haftayı bitirdim ama benim doktor tam göremedi cinsiyetini ben cinsiyetini elini ayağını merak ederken birde tsh çok aşırı düşük çıktı doktor korkuttu beni ve sende guatr var dedi hemen dahiliyeye gönderdi bizim hastanede endokrinoloji olmadığı için.
Dahiliyede testlerimi yaptırıp bide troid ultrasonu çektirdim öğleden sonra göstericem doktora inşallah guatr yoktur.Guatr hamilelikte tehlikeli durumlar arasında.
Bebişim ve benim için dua edin lütfen ne olur sağlığına bişi olmasın bebişimin.Allahım yardım et. Ya erhamerrahimin nolur yardım et .

korkma canım tiroit benim 2 kuzenim de de çıktı hamileliğinde, ilaç verdi doktoru ilaç sayesinde hormonları dengelendi, diğeri de öyle.. ikisinin de sapasağlam bebekleri..
sakın boş yere endişelenme, evet guatr hamilelikte riskli, ama önlemini almaz ilaçları içmezsen.. eğer içersen hiiiiç bişicik olmuyor tecrübeyle sabittir..:45:

kızlar aşermelerimiz ne zaman bitecek....her hafta pizza söyler oldum...tabi vejeteryan menüden....eşim para bırakıyor bende hep boğazıma harcıyorum:)eşimde gülüyor bu gidişle 100 kilo olucan diyor:)gerçi daha 53 kiloyum kilom aynı....canım hep ekşi şeyler çekiyor...tatlı aklıma bile gelmiyor....millet senin kızın olcak diyorlar ne alakaysa...tatlıyı aşerinde oğlu olurmuş falan filan:)3-4 ekimde randevum var 16 haftalık olcağız o zman kesin belli olur:)

canım canını sıkma olabilir bazı hamileliklerde tiroid...benim görümcemdede vardı ilaç kulllandı...düzenli kullanırsan bişey olmaz...dert etme boşuna kendine....

Canım benimde düşük çıktı bir ay sonra bu tahlili tekrarlamamız gerekiyor dedi.Senin sonuç kaç.

kızlar aşermelerimiz ne zaman bitecek....her hafta pizza söyler oldum...tabi vejeteryan menüden....eşim para bırakıyor bende hep boğazıma harcıyorum:)eşimde gülüyor bu gidişle 100 kilo olucan diyor:)gerçi daha 53 kiloyum kilom aynı....canım hep ekşi şeyler çekiyor...tatlı aklıma bile gelmiyor....millet senin kızın olcak diyorlar ne alakaysa...tatlıyı aşerinde oğlu olurmuş falan filan:)3-4 ekimde randevum var 16 haftalık olcağız o zman kesin belli olur:)

valla ben hamile olup da tatlı aşereni görmedim zaten, erkek de olsa kız da olsa ekşiye aşerme oluyo bence

Sabır öneren ve iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Dün TSH :0.06 çıkmıştı Bugün :0.11 çıktı T3 ve T4 ler normal olduğu için bişi yapamak gerekmez ama takipte olalım bir ay sonra tekrarlayalım dedi. Ultrasonda da bir nodül var dedi bu arada
Allah'a çok şükürler olsun inşallah ilaca gerek kalmaz. Bu TSH ı nasıl yükseltiriz arkadaşlar, hayır ben iyotsuz tuzu asla kullanmıyorum ki hep iyotlu tuz yemeğe attığım bile iyotlu tuz. inşallah tahlil yanlıştır.

valla ben hamile olup da tatlı aşereni görmedim zaten, erkek de olsa kız da olsa ekşiye aşerme oluyo bence

aaa guter im ben varım ya numune zade baklava kadayıf sütlaç bunlar hamile kaldığımdan beri favorim oldu normalde bayramda 1 dilim baklava onuda hatıra binayen 1 bardak suyla ilaç gibi yiyen ben şidi eşimle evde kadayıfımı yedin tantanası yapıyoru :)))) ekşide canım hiç çekmedi hatta kurufasülyenin yanına eşim turşuyu sever ona çıkarınca azcık ısırim dedim ucundan aslında hep aldığım ve yediğimde bişiydi bi tuhaf geldi tatdı acımsı bidahada deneedim ondan sonra :))) bu arada sen tepik falan hisetmeye başladınmı ben bağzen hisetmeyi geçti çıplak gözle gözlemliyorumda çok kuvetli ve tutarlı olmasada tekmeve dönme hareketleri bağzı akşamlar sağ kasıkta ben burdayım anne der gibi okluyor beni bağzende boş bulunup irkiliyorum :)))

aaa guter im ben varım ya numune zade baklava kadayıf sütlaç bunlar hamile kaldığımdan beri favorim oldu normalde bayramda 1 dilim baklava onuda hatıra binayen 1 bardak suyla ilaç gibi yiyen ben şidi eşimle evde kadayıfımı yedin tantanası yapıyoru :)))) ekşide canım hiç çekmedi hatta kurufasülyenin yanına eşim turşuyu sever ona çıkarınca azcık ısırim dedim ucundan aslında hep aldığım ve yediğimde bişiydi bi tuhaf geldi tatdı acımsı bidahada deneedim ondan sonra :))) bu arada sen tepik falan hisetmeye başladınmı ben bağzen hisetmeyi geçti çıplak gözle gözlemliyorumda çok kuvetli ve tutarlı olmasada tekmeve dönme hareketleri bağzı akşamlar sağ kasıkta ben burdayım anne der gibi okluyor beni bağzende boş bulunup irkiliyorum :)))

aaaaa tatlı aşeren varmış:)senin oğlandı değil mi?

bi tane çıktı bak tatlı aşeren :1:

ama sen de çok zayıf olduğun için vücut tatlı istiyodur kesin rizbayım yaa

normalde çok severdim künefe özellikle devmlı yerdim ama hamile kaldıktan sonra bende ekşicilerden olduö acı acı turşu suları içiyorum tatlı görünce kaçasım geliyo hatta bayramda kaynanamla baklava yapmıştık bi dilim dahi yemedim o kadar yani

ben tatlı düşkünü birisiydim, evde şekerpare eksik olmazdı, baklava sütlü tatlı çikolata ne ararsan hepsinin yeri özeldir bende, hiç birşey bulamazsam nutella kavanozunu alır kucağıma kaşık kaşık yerdim, taki hamile kalana kadar 4 aydır tatlı yok hayatımda , hatta küçük çay bardağına 3 şeker atan ben, henüz hamile olduğumu bilmezken bir anda şekersiz çay içmeye başlamıştım, şekerli çaydan aldığım 1 yudum rahatsız edip çayı değiştirmiştim :)

cinsiyet mi dediniz evet evet kız :)

Back