Tünaydın Arkadaşlar.Umarım herkes iyidir,keyiflerde yerindedir.
Son zamanlarda daha çok aklıma takılan bişeyi sormak,paylaşmak istiyorum.Gerek hamilelikle alakalı sorulaırm için gereksede sizlerin yazılarını okumak yada başka konular için nette geziniyorum.bu sebeplede pc başında fazla zaman kaybediyorum.Ve benim kullandığım pc laptop olduğu için bedenime,özellikle karnıma çok yakın;hatta zaman zaman temas bile oluyo.aslıdna hep duyuyoruz elektronik aletler özellikle pc,telefon çok zararlı etrafa yaydıkaları ışınlaırndna dolayı.size sorum biz net başındayken bebeğimiz için araştırma yaparken acaba pc ışınlarının zararlarına bebeğimizi maruz bırakmıyomuyuzlap toptan çıkan ısı bazen bende hararete sebep oluyo ve işte daha çok o zaman acaba bebekte rahatsız oluyormu,ona zarar veriyomuyum diye kendimce geçerli bi endişeye kapılıyorum.bunu doktoruna soran yada bu konu hakkında görüşü-bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.SEVGİLER...
Çok tesekkur ederım canım ALLAH razı olsunCinsiyet ıcın bencede erken ama ben hıcbısey sormadm dedıkı cınsıyt sormak ıstermısn eee edıver yorumunu dedım cok yuksek ıhtımal erkek dedı bıde bana herkes erkek dıyo bende oyle hıssedıorum oda oyle dıyınce sankı erkekms gıbı ınandım:)) yuksek ıhtmal dedı benım ıcın haylaaa kız ıcın umıt var ama saglıklı olsun tabıkı erkek olsn oglan bızım kız bızım:)))))
Tünaydın Arkadaşlar.Umarım herkes iyidir,keyiflerde yerindedir.
Son zamanlarda daha çok aklıma takılan bişeyi sormak,paylaşmak istiyorum.Gerek hamilelikle alakalı sorulaırm için gereksede sizlerin yazılarını okumak yada başka konular için nette geziniyorum.bu sebeplede pc başında fazla zaman kaybediyorum.Ve benim kullandığım pc laptop olduğu için bedenime,özellikle karnıma çok yakın;hatta zaman zaman temas bile oluyo.aslıdna hep duyuyoruz elektronik aletler özellikle pc,telefon çok zararlı etrafa yaydıkaları ışınlaırndna dolayı.size sorum biz net başındayken bebeğimiz için araştırma yaparken acaba pc ışınlarının zararlarına bebeğimizi maruz bırakmıyomuyuzlap toptan çıkan ısı bazen bende hararete sebep oluyo ve işte daha çok o zaman acaba bebekte rahatsız oluyormu,ona zarar veriyomuyum diye kendimce geçerli bi endişeye kapılıyorum.bunu doktoruna soran yada bu konu hakkında görüşü-bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.SEVGİLER...
slm kızlar bişey soracaktım cvp verirseniz sevinirim ikili testim yapıldı bugün trisomy 21 1/207 çıktı normali 1/270 dedi doktor çıldırmak üzereyim ne olacak şimdi ağlayacam valla işyerinde olmasam
ooo canim sana da erkek demisler hayirli olsun oglusun :)
Canım benım guzel haberlerle dondugune cok sevındım:)) Hadı gozumuz aydındemek sanada erkek dedı banada oyle dedı ama benım haylaa kız umudum var belkı 2 3 hafta sonra kız dıyebılr:96: hayırlısı olsun tabıkı mıllet muneccım gıbı ben sana demstm demeye basladı zaten bı kız cıksada dumr olsalar dıye beklıorum:)))) ama erkekte olsun ıcım onada kaynadı ne bıleyım gordum onun o mınık burun kemıgını ellerını backlrını gobişini ALLAH ım mucızee hemen ısındım yuksek ıhtımal erkek dıyınce hayırlısı olsun dedım bakalm sonc ne cıkack:)))
sekerim canimizdan bi parca :) kiz da olsa erkekte olsa candir valla ama cok heyecanliydim gercekten hala saskinligim gecmedicanim bebisim benim bu arada burun kemigini gormek iyiymis down sendromlu bebeklerin %70inde burun kemigi olusmuyormus cok sukur saglikli miniklerimiz allah kokusunu duymayida nasip eder insallah
kızlar hepiniz adına çok sevindim.Bende yarın gidicem hem de 3 lü test sonuçlarımı alacağım cinsiyetini de söyleyecek güzel hbrler alırım inş.
Insllah guzel haberler alırsın sende cınsıyetınıde ogrenırsn ohh mıs bızımkı sadece yuksek ıhtımalde kesın degıl:)) sen 3lu test asamasına geldıgıne gore artık net ogrenecksndr herlde ALLAH gonlunuze gore versın:)
demin angelsounds el doplerini denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleyesim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz. sahibindende gördüm 79 tl ye satıyorlar:) merak edenlere duyrulur
Using Angelsound Fetal Doppler baby heart beat monitor - YouTube
vaaay çok heycanlandım acaba kociş bnada alırmı yaa gece gündüz dinlesem mp3 gibi... ne kadarlıkken duyabiliyoruz cnm
ya sorma kuzum ya öyle gözümde büyüyoki bu 1 dönem oturup kaç gün okula gitcem diye hesaplıyorum cok şükür koskoca 1 sene diil ama hergün işkence olucak galiba bizesen nerdesin tatlım bi de calıştığın lise ne tür bi lise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?