Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

valla ben işyerinde devamlı pc başındayım zaten bişi olcaksa bnm bebeime olur Allah korusun

selam kizlar 2li testim iyi cikti ama pazartesi tam net ogrenecegim kan testimin sonucuyla beraber icim cok rahatladi evham yapip kendimi uzmusum bos yere ultrasondan seyretmek cok guzeldi ozlemisim bebegimi. pek hareketli degildi, tembel biraz kocam ve annem sana cekmis yorumunda bulundu :) doktorum %70 erkek yorumunda bulundu yani erkek annesi oluyorum :) birsuru fotograflarini aldik hatta birinde parmagini emiyordu :) ne cok konustum degil mi bugun baska randevulari olanlar vardi insallah iyi haberlerle gelirsiniz kizlar:) telefondan yazmak zor oldu epey ama benden haberler bu kadar

kızlar sevindim sizin adınıza valla ne güzel hbrler vermişsinz.. sanırım erkek nüfusu çoğalmaya başladı artık ileriki nesil erkek sıkıntısı çekmez.. yaşasın kk anneleri..

ooo canim sana da erkek demisler hayirli olsun oglusun :)

slm kızlar bişey soracaktım cvp verirseniz sevinirim ikili testim yapıldı bugün trisomy 21 1/207 çıktı normali 1/270 dedi doktor çıldırmak üzereyim ne olacak şimdi ağlayacam valla işyerinde olmasam

bende bilmiyorum ama ben laptopu direk kucağıma almıyorum... araya minder koyuyorum işe yarar mı bilmiyorum ama öle yapıyorum..

slm kızlar bişey soracaktım cvp verirseniz sevinirim ikili testim yapıldı bugün trisomy 21 1/207 çıktı normali 1/270 dedi doktor çıldırmak üzereyim ne olacak şimdi ağlayacam valla işyerinde olmasam

doktoruna sorsaydın ya ne olacak şimdi diye... o da cinsmiş hem normali bu diyo hem açıklama yapmıyo.. telefon numarası yok mu arasan sorsan.. panik yapma hemen.. biliyosun ikili test sadece minicik ihtimali söylüyo peşine 3 lü test var daha sıkma hemen canını

ooo canim sana da erkek demisler hayirli olsun oglusun :)

Canım benım guzel haberlerle dondugune cok sevındım:)) Hadı gozumuz aydın demek sanada erkek dedı banada oyle dedı ama benım haylaa kız umudum var belkı 2 3 hafta sonra kız dıyebılr:96: hayırlısı olsun tabıkı mıllet muneccım gıbı ben sana demstm demeye basladı zaten bı kız cıksada dumr olsalar dıye beklıorum:)))) ama erkekte olsun ıcım onada kaynadı ne bıleyım gordum onun o mınık burun kemıgını ellerını backlrını gobişini ALLAH ım mucızee hemen ısındım yuksek ıhtımal erkek dıyınce hayırlısı olsun dedım bakalm sonc ne cıkack:)))

sekerim canimizdan bi parca :) kiz da olsa erkekte olsa candir valla ama cok heyecanliydim gercekten hala saskinligim gecmedi canim bebisim benim bu arada burun kemigini gormek iyiymis down sendromlu bebeklerin %70inde burun kemigi olusmuyormus cok sukur saglikli miniklerimiz allah kokusunu duymayida nasip eder insallah

kızlar hepiniz adına çok sevindim.Bende yarın gidicem hem de 3 lü test sonuçlarımı alacağım cinsiyetini de söyleyecek güzel hbrler alırım inş.

Aminnnnnnnnn inşallah canım:)) Ama cokk tatlıydıı tam bır mınık kurabıye oyle guzel duruodukı orda o ellerı atan mınık kalbı burnunun kemıgı mucıze:)) ayrıca bende oyle okumstum burun kemıgını grmek ıyıyms ınsallah oyle olur ense klnlıgı ıyı cıktı cok sukr 0.8 cıktı teyzesıı ama tahlıl sonclrını almadım henuz sormadımda hıc leyla gıbı:))) sanırım pazrtesı fln verırlr ztn drm da slı goruselm dedı bakalım hayırlısı ne cıkack:)

kızlar hepiniz adına çok sevindim.Bende yarın gidicem hem de 3 lü test sonuçlarımı alacağım cinsiyetini de söyleyecek güzel hbrler alırım inş.

Insllah guzel haberler alırsın sende cınsıyetınıde ogrenırsn ohh mıs bızımkı sadece yuksek ıhtımalde kesın degıl:)) sen 3lu test asamasına geldıgıne gore artık net ogrenecksndr herlde ALLAH gonlunuze gore versın:)

çok özledim vallaa,hemen gidip görmek istiyorum.Keşke zaman hemen akıp gitse de bizim minikler doğsa:>

demin angelsounds el doplerini denedim veeee bebişimin kalp atışlarını duydumm, şimdi tekrar tekrar dinleyesim var bağımlılık yapıyor:):) ama deneyeceklere önderim şu olacakki mesanenizin dolu olması gerekiyor ve ultrason jeli (ben saç jölesi kullandım) kullanın çok net duyuluyor, hatta kayıt bile alabiliyorsunuz. sahibindende gördüm 79 tl ye satıyorlar:) merak edenlere duyrulur

Using Angelsound Fetal Doppler baby heart beat monitor - YouTube

sağol canım darısı herkesin başına allah bütün bebekleri korusun kucağımıza almayı nasip etsin

vaaay çok heycanlandım acaba kociş bnada alırmı yaa gece gündüz dinlesem mp3 gibi... ne kadarlıkken duyabiliyoruz cnm

aaaaaaahhhh bacımm sormaaaa ilk haftadan baydılar beni, bizim öğrencilerden beter idaremiz var malesef, sene başı karışıklığı hat safhada bizim okulda bildiğin gibi değil... kız meslek lisesindeyim ben bilgisayar öğretmeniyim kız meslek ama kız erkek karışık.... öyle böyle geçirecez artık bu dönemi hayırlısı bakalım.....

kızlar bende 5 mart ta bekliyorum bebeğimi. Ama cinsiyeti halen öğrenemedim. Doktorların kız yada erkek deyipte tersi olan oldu mu acaba.. :)

kızlar merhaba,

bende 5 mart ta bekliyorum bebeğimi. Ama cinsiyeti halen öğrenemedim. Doktorların kız yada erkek deyipte tersi olan oldu mu acaba.. :)
Benide listeye eklermisiniz.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…