Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaar ben dün gece hiç uyuyamadım sağ tarafımda tam bebeğin olduğu yerde inanılmaz bi sancım vardı şimdi doktora gidecem umarım iy habeerlerle dönerim çok korkuyorum![]()
Selam kızlar nasılsınz??? Benı sorcak olursnz ben cok heycanlıyım yrn ıkılı testım var benımle bırlkte burda bı kac kısının daha ıkılı testı var ınsallah hepımz hayrlı haberlerle donerız
inşallah tatlım o kadar meraklıyım ki...
hem heyecan hem korku...
hakkımızda hayırlısı bebişlere sağlık olsun :)
haberleşelim yarın benim randevum 9da
günaydın kızlaar ben dün gece hiç uyuyamadım sağ tarafımda tam bebeğin olduğu yerde inanılmaz bi sancım vardı şimdi doktora gidecem umarım iy habeerlerle dönerim çok korkuyorum![]()
günaydın kızlaaaaar ... dün grip oldumzaten mide bulantısı yetiodu bide üstüne grip çok sinirim bozuldu
boazlarım fln çok kötü inş hemencecik geçer kendi kendine
günaydın annecikler.hepinize geçmiş olsun allah kısa zamanda şifa versin.ben az önce güzelce kahvaltımı yaptım işimin başına geçtim biraz moral bozukluğum var ama takmamak istiyorum kafamı elimde de değil doğrusu neyse.. yarın 3lü tarama için doktora gideceğim.inşallah bir sorun çıkmaz.
:84::84::84::84::84::84: son dakka golü geldi kocişten((((((((
şimdi aradı aha dedim çağrıyo herhalde( doktor ameliyettaymış.... ooofff... bide ben heyecan yaptım 6 da uyandım uyuyamadım... onuda uyutmadım.. 8 gb tekrar uyudum 20 dakka önce uyanmıştım... moralim bozuldu ... bide kapatırken baana sana çok heveslenme dedmiştim bak üzüldün diyo.... of yaaa bu 2. böle oldu
(((((((((((
sınırden ağlayasın geldi benim amaaaaa
saolun kızlar inş çabucak gçer dediiniz gibi.... evde yatıp dinlensem sorun diil ama bu halde çalışmak çok koyuyo insana
aslında kadınların hamileyken ve sorasında çocuk 1 yaşına kadar izinli olmaları lazım
önceden randevu vermiyo mu doktorun canım? şayet acil bişey çıkıyorsa arayıp bilgilendirmesi gerekiyo bigün önceden.. üzülme ama bebişinde üzülmesin yarın gidersin..![]()
ee napim canım haksızmıyım amabiras daa az maaş versinler ama izinde versinler... 2 ay doğum iznimi olur yada 3 ay yazık diilmi o çocua....
ya eskiden normal doğumda 1,5 ay sezeryanda 3 ay izin vardı.. sonra sezeryan 6 aya çıktı dediler sevindim meğer öyle değilmiş şimdi her durumda 3 aymış izinler.. hem 6 ay kesin süt vericeksin diyo hem 3 ay sonra işe git diyo bu nasıl yasa bende anlamıyorumilk bebeğimi ağlaya ağlaya dadıya bırakmıştım sütlerimi lavaboya sağmıştım ağlaya ağlaya işyerinde.. şimdi yeniden bunları yaşamak istemiyorum
![]()