Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

evet canım ikili testte bir ultrasonla ense kalınlığına bakılıyor, bir de kan veriyosun bazı değerlerin ölçülüyor ve en son sana bir sonuç çıkartıyor, örneğin 10.000 de 1 olasılık gibi..

bu olasılık hiçbir zaman sıfır olmuyor zaten..

inşallah güzel sonuçlarını alırsın

ben de ikili test için yarın gideceğim. hayırlısıyla inşallah iyi sonuç alalım.
bugün 12. haftama girdim. bulantılarım hala devam ediyor. özellikle akşamları rahat vermiyor. iştahım da kesildi.

yaseminnn1987 kullanıcısından alıntı
kızlar bu ikili testlerinizi nasıl yaptılar

ben bu testı yaptırmak ıcın devlet hastanesıne gıttım ama ıkı ay önceden gun almanız gerekıyodu cok yogun burası boşluk yok hıc dedıler bızde kalktık özele gıttık özeldekı doktor ultrasonla baktı işte ensesini biraz kalın gördüm omuriliğini göremedim falan dedı

sonra benı radyolojıye gonderdı orda bebegın her seyı normal cıktı kan daha sonra lab. gönderdi ordada kan verdım bir hafta sonra sonucu alıcaksınız dedı

şimdi bu yapılan 2 li test mi olmuş oldu

bende bugün yaptırdım canım ultrasonla baktılar normal herşey bi sorun yok dediler kan aldılar bi hafta sonra al sonucu dediler neden o kadar geç çözemedim bende

benimde son adet tarihim aynı ama benim bebiş bugün 12 hafta 3 günlükmüş

Selam kızlarrrr

Biz de cumartesi doktordaydık ve doktor büyük ihtimalle erkek dedi fazlalık bişey görüyorum dedi :90:
Ama tabi yine kesin konuşmadı o yüzden benim hala umudum var kız konusunda :))
2 hafta sonra büyük ultrasona girmem gerekiyomuş detaylı görüntü için organlarına falan bakıcaklarmış
16 haftalıkmışım bi de geçen sefer ki doktor korkutmuştuya beni 13 haftalık diye ,doktorum olamaz öyle bişey dedi
ilişkiye girememe konusunda da doktor bi fitil verdi bana kullandım, bakalım inşallah düzelir yoksa vajinal muayene yapmam lazım dedi

benim de son adet tarihim 24 haziran.ikili taramam bugün oldu.2.hamileliğim benim bu arada.bugün 2li taramam oldu.ultrasonda ense kalınlığına bakıyor doktor ayrıca serbest beta hcg için kan istiyor.radyoloji ne alaka ben anlamadım açıkçası.2 hafta sonra alıcam bende sonucu.bence bi başka doktora daha git canım sen..

benim ikili test sonucum hemen ertesi günü çıkmıştı, sizlerin niye bu kadar geç veriyolar anlamadım

ya sorma canım ben tam 3bucuk aylık olmama rağmen 2 gündür baya bir değişme var birden gerildi büyüdü karnım sen 4te oldu diyosun acaba benimki normalmi, 15gün önce olması, bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen güzel anneler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minişlerinizi darısı bizlerin başına

göbüş büyümesi kişiden kişiye değişiyor canım

kimseyle kıyaslama o yüzden, benim de 15. hafta bitti ve baya gerilmeye çıkmaya başladı.. özellikle göbek değiliğimin açılması çok tuhafıma gidiyor :90:

merhaba zehra :)) nasılsın?? nasıl gidiyor hamilelik.. beni hatırlarsın herhalde :)) hamilelik haberini beklerden topikte az dertleşmiyorduk :)) seninle aramız çok yakınmış benim sat da 26 haziran :))

DOKTORDAN GELDİMMMMMM :)

ultrasonda hiçç pipi yoktu :) doktorum yinede %80 lik ihtimal verdi ve kız dedi, bacaklarını bileklerinden üst üste koyup kenetlemişti bebişim :) ilk kez bu kadar hareketsiz gördüm onu, gitmeden eşimle tartışmıştık ağladım azıcık belki etkilenmiş olabilir

sağlıklı olsun eli ayağı organları tam olsun diye dua ediyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri amma yıllardır inşallah kızım olur der dururdum allah kabul etti galiba :)

canım gözün aydın sağ salimmiş ya daha ne olsun.. annesinin üzülmesine mi üzülmüş miniş kıyamam ben ona..
bak gönlüne göre oluyor demek ki, kız istemişsin kız geliyor.. oğluma alabilirim senin kızı..

canım Allah gönlüne göre versin.inşallah kızın olur.bende kızım olmasını olmasını çok istiyorum.tabi en önemlisi sağlıklı,hayırlı bi evlat olması.galiba şu sıralar eşlerle kavga etmek bayağı bi popüler bende sürekli eşime kızıyorum.adamcağız otursa kabahat,kalksa kabahat.bide bebeğimiz için çok ilgisizsin diyorum.internette araba resimlerine bakacağına bebeğimiz için bişeyler araştır diyorum.zaten verdiğim anne&bebek ansiklopedisini de 30. sayfaya kadar okumuş bide ondan fırçaladım dün adamı zavallı işte mi çalışsın,ansiklopedi mi okusun?galiba biz bu dönemde fazla hassaslaşıyoruz,olayları abartıyoruz.sende ağlayıp bebişini üzme.gör bak bi dahaki gidişine kıpır kıpır olacak prensesin

merhaba zehra :)) nasılsın?? nasıl gidiyor hamilelik.. beni hatırlarsın herhalde :)) hamilelik haberini beklerden topikte az dertleşmiyorduk :)) seninle aramız çok yakınmış benim sat da 26 haziran :))

hatırlamam mı canım yaa..nasıl özlüyorum o topikteki dertleşmelerimizi anlatamam..evet ya çok yakınmış,sevindim buna..yakın zamanlarda alıcaz bebişleri kucağımıza.hayırlısıyla inşllah..buradan dertleşmeye devam o zaman

tabi tabi.. ama dertleşme yeri değil bu topic sevinç ve heyecan pasylaşma yeri çok şükür :)) bu topikte en az diğeri kadar güzel :)) herkes birbirinin heyecanını paylaşıp birbirine yardımcı oluyor :)) ,nşallah hamileliğin iyi geçiyırdur :)

merhaba arkadaşlar bende bu konuyu görünce hemen üye oldum:)bende 11+3 teyim.çok garip bi duyguymuş ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.benimde bulantılarım oluyo fakat aç kalınca ondan aç kalmamaya çalışıyorum.inşallah hepimiz sağ salim alırız meleklerimizi kucağımıza artık bende aranızdayım

ama benim göbişim dümdüz 13 haftalık oldu kimsecikler inanmıyo hamile olduğuma hatta bazen ben bile inanmıyorum :))

günaydın kızlar,

gece yine nöbetteydim , tatilden döndüğümüzden beri perşembeden beri her gece evde turluyorum bel ağrısından uyku falan yok, sabaha karşı sızıyorum günde 2 saatlik uyku ile duruyorum

kaç haftalıksın canım bende aynı sorun var hatta kalçama ve bacağıma vuruyo ağırısı ama sadece sağ tarafım... ne kendim uyuyorum nede eşimi uyutuyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…