kızlar bu ikili testlerinizi nasıl yaptılar
ben bu testı yaptırmak ıcın devlet hastanesıne gıttım ama ıkı ay önceden gun almanız gerekıyodu cok yogun burası boşluk yok hıc dedıler bızde kalktık özele gıttık özeldekı doktor ultrasonla baktı işte ensesini biraz kalın gördüm omuriliğini göremedim falan dedı
sonra benı radyolojıye gonderdı orda bebegın her seyı normal cıktı kan daha sonra lab. gönderdi ordada kan verdım bir hafta sonra sonucu alıcaksınız dedı
şimdi bu yapılan 2 li test mi olmuş oldu
merhaba kızlar.yazılanları okudum.bu çikolata meselesini 12. haftada bi denicem.gerçi benim için erken ama (11. haftadayım).,geçen hafta gittiğimde epey hareketlidi minik yaratık :) belki görünür. ama benim korktuğum bişey var.son adet tarihim 20 haziran.şu an 13 haftalık olması gerekirken 11 haftalık.yani başından beri böyle.ilk ölçümde de 6 beklerken 4 hafta görünmüştü, ona göre de devam etti.dr geç döllenme olmuştur, normal diyo ama benim içim rahat değil tabi.bu durumda olan var mı aranızda?
kızlar bu ikili testlerinizi nasıl yaptılar
ben bu testı yaptırmak ıcın devlet hastanesıne gıttım ama ıkı ay önceden gun almanız gerekıyodu cok yogun burası boşluk yok hıc dedıler bızde kalktık özele gıttık özeldekı doktor ultrasonla baktı işte ensesini biraz kalın gördüm omuriliğini göremedim falan dedı
sonra benı radyolojıye gonderdı orda bebegın her seyı normal cıktı kan daha sonra lab. gönderdi ordada kan verdım bir hafta sonra sonucu alıcaksınız dedı
şimdi bu yapılan 2 li test mi olmuş oldu
hayirli olsun, cinsiyetini ogrenmissin darisi basimiza artik
Biliyorsunuz benimkine 2 farkli doktor farkli seyler soyledi, bu hafta 3luye gittigimizde doktor emin olmak icin tekrar bakacak bir turlu acmamisti bizimki,her tarafi oynuyordu ama bir turlu acmamisti bacaklari,hayirlisi,kiz yada erkek olusu farketmez ama netlessin artik lutfeenn.
Kizlar 16 haftaya girince gobek birden firladi bende gunden gune degisiyor diyebilirim gitgide buyuyor 16 ya girenler hemen farkedecekler
ya sorma canım ben tam 3bucuk aylık olmama rağmen 2 gündür baya bir değişme var birden gerildi büyüdü karnım sen 4te oldu diyosun acaba benimki normalmi, 15gün önce olması, bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen güzel anneler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minişlerinizi darısı bizlerin başına
benim de son adet tarihim 24 haziran.ikili taramam bugün oldu.2.hamileliğim benim bu arada.bugün 2li taramam oldu.ultrasonda ense kalınlığına bakıyor doktor ayrıca serbest beta hcg için kan istiyor.radyoloji ne alaka ben anlamadım açıkçası.2 hafta sonra alıcam bende sonucu.bence bi başka doktora daha git canım sen..
DOKTORDAN GELDİMMMMMM :)
ultrasonda hiçç pipi yoktu :) doktorum yinede %80 lik ihtimal verdi ve kız dedi, bacaklarını bileklerinden üst üste koyup kenetlemişti bebişim :) ilk kez bu kadar hareketsiz gördüm onu, gitmeden eşimle tartışmıştık ağladım azıcık belki etkilenmiş olabilir
sağlıklı olsun eli ayağı organları tam olsun diye dua ediyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri amma yıllardır inşallah kızım olur der dururdum allah kabul etti galiba :)
DOKTORDAN GELDİMMMMMM :)
ultrasonda hiçç pipi yoktu :) doktorum yinede %80 lik ihtimal verdi ve kız dedi, bacaklarını bileklerinden üst üste koyup kenetlemişti bebişim :) ilk kez bu kadar hareketsiz gördüm onu, gitmeden eşimle tartışmıştık ağladım azıcık belki etkilenmiş olabilir
sağlıklı olsun eli ayağı organları tam olsun diye dua ediyordum hamileliğimi öğrendiğimden beri amma yıllardır inşallah kızım olur der dururdum allah kabul etti galiba :)
merhaba zehra :)) nasılsın?? nasıl gidiyor hamilelik.. beni hatırlarsın herhalde :)) hamilelik haberini beklerden topikte az dertleşmiyorduk :)) seninle aramız çok yakınmış benim sat da 26 haziran :))
hatırlamam mı canım yaa..nasıl özlüyorum o topikteki dertleşmelerimizi anlatamam..evet ya çok yakınmış,sevindim buna..yakın zamanlarda alıcaz bebişleri kucağımıza.hayırlısıyla inşllah..buradan dertleşmeye devam o zaman
göbüş büyümesi kişiden kişiye değişiyor canım
kimseyle kıyaslama o yüzden, benim de 15. hafta bitti ve baya gerilmeye çıkmaya başladı.. özellikle göbek değiliğimin açılması çok tuhafıma gidiyor :90:
günaydın kızlar,
gece yine nöbetteydim , tatilden döndüğümüzden beri perşembeden beri her gece evde turluyorum bel ağrısından uyku falan yok, sabaha karşı sızıyorum günde 2 saatlik uyku ile duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?