• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben her kontrole gitmeden tatlı şeyler yiyorum, hurma, çikolata vs ve her kontrolde zıp zıp zıplıyor doktor zapdedemiyor neredeyse :) biraz az yiyip gel diyor bana doktorum :D

bende son kontrole 3 gün önce gittim annem sıkı sıkı tembih etti çikolata ye diye... benimki kalcadan itibaren 2 ayağını birden indirip kaldırıyodu.. gülmeden duramadım doktor dur gülme resim alcam diyo benimki bi attıırıyo biz eşimle basıyoz kahkahayı...

tabi bunu ailelere anlattım çıkar çıkmaz telefonla aradım kayınvaldem aa babanesine çekmiş benim gb hareketli dedi hemen :)))) zaten sürekli babasının bebekliği gb olursa çok güzel olur babası kadar zeki olur inşallah deyip duruyo.. bizim görevimiz taşımak ya :))) genetik bişey almicak benden yavrum :))) bana diyoki 1 bardak süt içmeye başla artık hatta 1 bardakda benim için iç :))) sanki midem el veriyoda içebiliyorum bide onun için içicem :)))

bende son kontrole 3 gün önce gittim annem sıkı sıkı tembih etti çikolata ye diye... benimki kalcadan itibaren 2 ayağını birden indirip kaldırıyodu.. gülmeden duramadım doktor dur gülme resim alcam diyo benimki bi attıırıyo biz eşimle basıyoz kahkahayı...

tabi bunu ailelere anlattım çıkar çıkmaz telefonla aradım kayınvaldem aa babanesine çekmiş benim gb hareketli dedi hemen :)))) zaten sürekli babasının bebekliği gb olursa çok güzel olur babası kadar zeki olur inşallah deyip duruyo.. bizim görevimiz taşımak ya :))) genetik bişey almicak benden yavrum :))) bana diyoki 1 bardak süt içmeye başla artık hatta 1 bardakda benim için iç :))) sanki midem el veriyoda içebiliyorum bide onun için içicem :)))

herkes çok biliyor, çok konuşuyor..
zaten tahammül sınırlarımız normalin altında, bide böyle konuşuyolar etraftan sinir bozucu... ben de kimsenin yorumunu kaldıramıyorum bu aralar.. erkek bebek şöyle olur böyle olur, odası şöyle olsun, senin göbeğin küçük, kilo aldınmı... öööööf bi susun bee
:90:

12. haftamdaki kontrolümde yaklaşık 10 dk sürdü ultrason muayenesi ve eşim videoya çekti görüntüleri, herkese onu izletiyoruz, kıpır kıpır vurup vurup zıplıyor bana, bakalım bugün nasıl olacak, zaten 2 haftadır yer değiştirmelerini kısmen vuruşlarını anlık can acısı şeklinde hissediyorum :)

herkes çok biliyor, çok konuşuyor..
zaten tahammül sınırlarımız normalin altında, bide böyle konuşuyolar etraftan sinir bozucu... ben de kimsenin yorumunu kaldıramıyorum bu aralar.. erkek bebek şöyle olur böyle olur, odası şöyle olsun, senin göbeğin küçük, kilo aldınmı... öööööf bi susun bee
:90:

:)))))))))))

sahi göbekler ne durumda ?? ben daha 12. haftama yeni girdim ama benim karnım azıcık büyüdü.. böle hamile olduğumu bilen karnın azcık çıkmış diyor bilmeyende göbekli biri olarak görüo.. öle bi arada derede çıktı çıkmadı arası.. ama kilo almadım henüz

sahi göbekler ne durumda ?? ben daha 12. haftama yeni girdim ama benim karnım azıcık büyüdü.. böle hamile olduğumu bilen karnın azcık çıkmış diyor bilmeyende göbekli biri olarak görüo.. öle bi arada derede çıktı çıkmadı arası.. ama kilo almadım henüz

aynen, dar giyince bariz belli oluyoda dökümlü falan giyince belli olmuyor.. kilo olarak ben de aynıyım.. ama hiç dikkat etmiyorum aslında heralde acısı kötü çıkıcak aniden alıcam.. şaka maka 1 hafta sonra 4 ay olmuş oluyor..

aynen, dar giyince bariz belli oluyoda dökümlü falan giyince belli olmuyor.. kilo olarak ben de aynıyım.. ama hiç dikkat etmiyorum aslında heralde acısı kötü çıkıcak aniden alıcam.. şaka maka 1 hafta sonra 4 ay olmuş oluyor..

senin 4 ay olmuş normal artık da benim 3. ayım anca bitiyo.. bide benim bel bölem yağlandı bayağa geniş araç oldum.. o yüzden kız diyorlar ama bilmiyorum...

hamiş kotu giyiniyorum artık da o da sanki azcık göbekli gösteriyo gibi

günaydın hanımlar.....

cumartesi günü doktorumuza gittik ve oğluşumuz bize minik bamyasını gösterdi :emir_bebek:

bebeğim erkekmiş, :62::62::62:

onu en son gördüğümden beri sürekli onu düşünür oldum, giydireceğim mavişleri, odasını, geleceğini...

cinsiyetini de öğrendikten sonra daha bir heyecan sardı..

oda konusunda, biz de eşimle düşünüp duruyoruz.. 2 oda var yatak odamız haric, hangisini yapmak mantıklı olur diye düşünüp duruyoruz..

daha çok zamanımız var düşünmeye 5-6 ay kadar :)))

günaydın canım çok sevindim gözünaydın....ya doktor bana cinsiyetini erken mi söyledi acaba ben daha 13 haftalık hamileyim....ben çikolata değilde meyve filan yiyip gitmiştim kıpır kıpırdı yavrum....bacaklarını açınca doktor kız dedi....daha erken değişir mi acaba?bi daha ki kontrol 16-17 haftalıkken...

senin 4 ay olmuş normal artık da benim 3. ayım anca bitiyo.. bide benim bel bölem yağlandı bayağa geniş araç oldum.. o yüzden kız diyorlar ama bilmiyorum...

hamiş kotu giyiniyorum artık da o da sanki azcık göbekli gösteriyo gibi

banada öyle diyolardı erkek çıktı...........

günaydın canım çok sevindim gözünaydın....ya doktor bana cinsiyetini erken mi söyledi acaba ben daha 13 haftalık hamileyim....ben çikolata değilde meyve filan yiyip gitmiştim kıpır kıpırdı yavrum....bacaklarını açınca doktor kız dedi....daha erken değişir mi acaba?bi daha ki kontrol 16-17 haftalıkken...

valla mı :))) haftaya cuma 2 li test için gidicem o zaman 12+ 5 olucam inşallah görür doktor :))))

günaydın hanımlar.....

cumartesi günü doktorumuza gittik ve oğluşumuz bize minik bamyasını gösterdi :emir_bebek:

bebeğim erkekmiş, :62::62::62:

onu en son gördüğümden beri sürekli onu düşünür oldum, giydireceğim mavişleri, odasını, geleceğini...

cinsiyetini de öğrendikten sonra daha bir heyecan sardı..

oda konusunda, biz de eşimle düşünüp duruyoruz.. 2 oda var yatak odamız haric, hangisini yapmak mantıklı olur diye düşünüp duruyoruz..

daha çok zamanımız var düşünmeye 5-6 ay kadar :)))

hayirli olsun, cinsiyetini ogrenmissin darisi basimiza artik
Biliyorsunuz benimkine 2 farkli doktor farkli seyler soyledi, bu hafta 3luye gittigimizde doktor emin olmak icin tekrar bakacak bir turlu acmamisti bizimki,her tarafi oynuyordu ama bir turlu acmamisti bacaklari,hayirlisi,kiz yada erkek olusu farketmez ama netlessin artik lutfeenn.

Kizlar 16 haftaya girince gobek birden firladi bende gunden gune degisiyor diyebilirim gitgide buyuyor 16 ya girenler hemen farkedecekler:9::9::49::49::9:

az önce diğer topikleri kurcalarken bir arkadaşımızın yazısını çok çok beğendim paylaşmak istedim... ne de güzel yazmış :)))

ilk öğrendiğinde garip oluyor ne hissedeceğini ne yapman gerektiğiini anlamıyor insan sonra mutluluk başlıyor korkman normal canım hepimiz korktuk sonra hayatında görebileceğin en güzel görüntüyü göreceksin bebeğinin görüntüsü daha bebek gibi değil ama senin bir parçan iç,nde büyüdükçe daha da mutlu olacak heyecanlanacaksın hayaller kuracaksın dr randevusu sana yetmeyip sırf bebeğini görmek için başka dr gideceksin bebek eşyalarına bakacaksın liste yapacaksın bi sürü şey lazım olacak diye eksik kalmasın diye hep listeni kontrol edeceksin ilk tekmeyi hissedince işte içimde diyeceksin bir gün az tekmelese hüngür hüngür ağlayacaksın dr gideceksin o doğunca ağlayacaksın mutluluktan nasıl büyütücem diyeceksin ya ağlarsa uyanamazsam diyeceksin sonra hangi ek gıdayı versem nasıl versem diyeceksin yemedi yedirmek için oyunlar şarkılar başlayacak ilk sözcüğü duyduğunda bir daha söylesin diye elinden geleni yapacaksın sonra emekleyecek o emekledikçe çok keyiflenecek ve yorulacaksın işte ben buradayım emekliyor oğlum
hayatımda yaşadığım en güzel anlar oğlumla geçen zaman yorucu dikkat gerektirici ama tarifi inanılamz güzel
hayırlı olsun yazmak istedim nedense gel haber ver kendinden

yaaaaaa kızlar bende pazartesi sendromu mu başladı nedir geçen hafta pazartesi günü acayip kustum bugün pazartesi sabah beri 3 oldu kusuyorum birşey yedikten 1 saat sonra tuvalette alıyorum soluğu..ne olacak böyle...16+5 haftamdayım hala kusmaları devam eden varmı :26::26:

bende 12. haftama girdim, benimde göbeğim çıktı. kilom da aynı, hatta hiç bulantım olmamasına rağmen kilo bile vermişim :( haftaya doktor randevum var heyecandan meraktan çatlamak üzereyim.. umarım herşey yolundadır:61:.

bende 12. haftama girdim, benimde göbeğim çıktı. kilom da aynı, hatta hiç bulantım olmamasına rağmen kilo bile vermişim :( haftaya doktor randevum var heyecandan meraktan çatlamak üzereyim.. umarım herşey yolundadır:61:.

yolundadır inşallah canım iyi düşün iyi şeyler olsun :))) çikolata ye de git şansın varsa bebişini seni depiklerken yakalayabilirsin :))

merhaba kızlar.yazılanları okudum.bu çikolata meselesini 12. haftada bi denicem.gerçi benim için erken ama (11. haftadayım).,geçen hafta gittiğimde epey hareketlidi minik yaratık :) belki görünür. ama benim korktuğum bişey var.son adet tarihim 20 haziran.şu an 13 haftalık olması gerekirken 11 haftalık.yani başından beri böyle.ilk ölçümde de 6 beklerken 4 hafta görünmüştü, ona göre de devam etti.dr geç döllenme olmuştur, normal diyo ama benim içim rahat değil tabi.bu durumda olan var mı aranızda?

merhaba kızlar.yazılanları okudum.bu çikolata meselesini 12. haftada bi denicem.gerçi benim için erken ama (11. haftadayım).,geçen hafta gittiğimde epey hareketlidi minik yaratık :) belki görünür. ama benim korktuğum bişey var.son adet tarihim 20 haziran.şu an 13 haftalık olması gerekirken 11 haftalık.yani başından beri böyle.ilk ölçümde de 6 beklerken 4 hafta görünmüştü, ona göre de devam etti.dr geç döllenme olmuştur, normal diyo ama benim içim rahat değil tabi.bu durumda olan var mı aranızda?

bence telaş yapma doktor norma dediyse normaldir..

kızlar unutmayın doktorlar en ufacık bir olumsuzlukla karşılaşınca hemen daaan diye söylüyorlar.. hem risk almıyorlar hemde karnındaki bebekmiş sen anneymişsin öle aman yumuşatarak söylim üzülmesin diye bir duygusallık yok..

ayrıcada bildiğim kadarıyla bu değişir.. yani birdahaki gittiğinde bi bakarsın senin satında önüne geçmiştir.. bu kadar takma kafana

doktor nırmal dediyse normaldir :)) keyfini çıkar bak minik bebişini kıpır kıpır görebilmişsin sende :)

bence telaş yapma doktor norma dediyse normaldir..

kızlar unutmayın doktorlar en ufacık bir olumsuzlukla karşılaşınca hemen daaan diye söylüyorlar.. hem risk almıyorlar hemde karnındaki bebekmiş sen anneymişsin öle aman yumuşatarak söylim üzülmesin diye bir duygusallık yok..

ayrıcada bildiğim kadarıyla bu değişir.. yani birdahaki gittiğinde bi bakarsın senin satında önüne geçmiştir.. bu kadar takma kafana

doktor nırmal dediyse normaldir :)) keyfini çıkar bak minik bebişini kıpır kıpır görebilmişsin sende :)

sağolasın arkadaşım.içim rahatladı biraz....evet çok hareketliydi. bi takla atmadığı kaldı :) çok güzel bi duygu.

kızlar bu ikili testlerinizi nasıl yaptılar

ben bu testı yaptırmak ıcın devlet hastanesıne gıttım ama ıkı ay önceden gun almanız gerekıyodu cok yogun burası boşluk yok hıc dedıler bızde kalktık özele gıttık özeldekı doktor ultrasonla baktı işte ensesini biraz kalın gördüm omuriliğini göremedim falan dedı

sonra benı radyolojıye gonderdı orda bebegın her seyı normal cıktı kan daha sonra lab. gönderdi ordada kan verdım bir hafta sonra sonucu alıcaksınız dedı

şimdi bu yapılan 2 li test mi olmuş oldu

kızlar bu ikili testlerinizi nasıl yaptılar

ben bu testı yaptırmak ıcın devlet hastanesıne gıttım ama ıkı ay önceden gun almanız gerekıyodu cok yogun burası boşluk yok hıc dedıler bızde kalktık özele gıttık özeldekı doktor ultrasonla baktı işte ensesini biraz kalın gördüm omuriliğini göremedim falan dedı

sonra benı radyolojıye gonderdı orda bebegın her seyı normal cıktı kan daha sonra lab. gönderdi ordada kan verdım bir hafta sonra sonucu alıcaksınız dedı

şimdi bu yapılan 2 li test mi olmuş oldu

Canım evet ikili test yamışlar fkat devlet hastanesi nasıl öyle der anlamadım saçmalık 2 ay öncesinden randevu mu alınırmış...benimde ikili testte tam sınırda dedi doktorum 3 gün sonra 3 lü tarama için gidicem inşallah hiç bir sorun yoktur.

Back