- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
Herkese merhaba,
Biliyorum bunları düşünmek için daha çok erken ama çocuk odası olarak planladığımız odamız şimdiye kadar çalışma odamızdı ayrıca ütü, süpürge gibi malzemelerin durduğu bi odaydı. Şimdi o odaya bi çeki düzen vermeye karar verdik. Kitaplıklarımızı o odadan çıkarmamız mümkün değil, onlar kalacak ama kitaplıklar kapaksız ve çok toz tutuyor. Bu haliyle de içim el vermiyor. Bu nedenle kapaklı duvardan duvara tavana kadar bi kitaplık yaptırmaya karar verdik. Bu kitaplığın bi tarafını bebek için gardrop olarak çizdim. Yani bu kitaplığı yaptırdığımızda bebeğimiz için gardrobumuz da olmuş olacak. Beşik de alırsak odası ilk etap için hazır sayılır, bi de antibakteriyel halı almamız lazım sanırım evdeki halılardan koymak istemem odasına. Sorum şu: Acaba bebek odası takımı almamakla hata mı yaparım? Bu şekilde dolabını kendim yaptırsam beşik olarak portatif bişey istiyorum gerekirse katlanıp şehir dışına çıkarabileyim istiyorum. Park yatak nasıl bişey katlanabiliyor mu? Siz beşik olarak ne düşünüyorsunuz?
seninle aynı şekilde düşünüyorum bende, bebk odası takımı vs almıcam, 1 dolap, 1 şifonyer ve henüz karar veremediğim ya beşik yada karyola tabi birde anti bakteriyel halı , hepsini beyaz düşünüyorum, duvarı cinsiyetine ve onun ruhsal durumuna en uygun olacak duvar boyası bordür duvar kağıdı ile duvarını renklendiricem.
beşik mi karyolamı karar veremedim çünkü aslına bakarsan yatak odamıza almak istemiyorum bebişi ama eşimdende ayrı yatmak istemiyorum ve geceleri ya onu duymaz isem diye ayrı odadayken tedirgin olup sadece beşik alayım diyorum her odaya götürebileceğim tekerlekli bir model buldum, bakalım bakalım :)