Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Herkese merhaba,
Biliyorum bunları düşünmek için daha çok erken ama çocuk odası olarak planladığımız odamız şimdiye kadar çalışma odamızdı ayrıca ütü, süpürge gibi malzemelerin durduğu bi odaydı. Şimdi o odaya bi çeki düzen vermeye karar verdik. Kitaplıklarımızı o odadan çıkarmamız mümkün değil, onlar kalacak ama kitaplıklar kapaksız ve çok toz tutuyor. Bu haliyle de içim el vermiyor. Bu nedenle kapaklı duvardan duvara tavana kadar bi kitaplık yaptırmaya karar verdik. Bu kitaplığın bi tarafını bebek için gardrop olarak çizdim. Yani bu kitaplığı yaptırdığımızda bebeğimiz için gardrobumuz da olmuş olacak. Beşik de alırsak odası ilk etap için hazır sayılır, bi de antibakteriyel halı almamız lazım sanırım evdeki halılardan koymak istemem odasına. Sorum şu: Acaba bebek odası takımı almamakla hata mı yaparım? Bu şekilde dolabını kendim yaptırsam beşik olarak portatif bişey istiyorum gerekirse katlanıp şehir dışına çıkarabileyim istiyorum. Park yatak nasıl bişey katlanabiliyor mu? Siz beşik olarak ne düşünüyorsunuz?

seninle aynı şekilde düşünüyorum bende, bebk odası takımı vs almıcam, 1 dolap, 1 şifonyer ve henüz karar veremediğim ya beşik yada karyola tabi birde anti bakteriyel halı , hepsini beyaz düşünüyorum, duvarı cinsiyetine ve onun ruhsal durumuna en uygun olacak duvar boyası bordür duvar kağıdı ile duvarını renklendiricem.

beşik mi karyolamı karar veremedim çünkü aslına bakarsan yatak odamıza almak istemiyorum bebişi ama eşimdende ayrı yatmak istemiyorum ve geceleri ya onu duymaz isem diye ayrı odadayken tedirgin olup sadece beşik alayım diyorum her odaya götürebileceğim tekerlekli bir model buldum, bakalım bakalım :)

günaydın hanımlar.....

cumartesi günü doktorumuza gittik ve oğluşumuz bize minik bamyasını gösterdi :emir_bebek:

bebeğim erkekmiş, :62::62::62:

onu en son gördüğümden beri sürekli onu düşünür oldum, giydireceğim mavişleri, odasını, geleceğini...

cinsiyetini de öğrendikten sonra daha bir heyecan sardı..

oda konusunda, biz de eşimle düşünüp duruyoruz.. 2 oda var yatak odamız haric, hangisini yapmak mantıklı olur diye düşünüp duruyoruz..

daha çok zamanımız var düşünmeye 5-6 ay kadar :)))

günaydın hanımlar.....

cumartesi günü doktorumuza gittik ve oğluşumuz bize minik bamyasını gösterdi :emir_bebek:

onu en son gördüğümden beri sürekli onu düşünür oldum, giydireceğim mavişleri, odasını, geleceğini...

oda konusunda, biz de eşimle düşünüp duruyoruz.. 2 oda var yatak odamız haric, hangisini yapmak mantıklı olur diye düşünüp duruyoruz..

hayırlı olsun canım, bir heyecan bitti senin içinde ve hayaller daha bir hızlı kurulmaya devam ediyordur :)

bende dayanamıyorum artık bugün öğleden sonraya randevu aldım , umarım bebişimizin cinsiyetini öğreniriz bizde...

günaydın hanımlar.....

canim kac haftalik bebisin?

hayırlı olsun canım, bir heyecan bitti senin içinde ve hayaller daha bir hızlı kurulmaya devam ediyordur :)

bende dayanamıyorum artık bugün öğleden sonraya randevu aldım , umarım bebişimizin cinsiyetini öğreniriz bizde...

seninde 14,5 hafta olmuş gösterir bence artık...

haber et bize de :69:

günaydın hanımlar.....

canım hayırlısıyla gelsin oğluşun çok sevindim...sağlıkla kucağında nasip etsin rabbim...

Son düzenleme:
15 bitti canım.......

ayyyyy masallah:-)
ben bu hafta 15. haftaya giricem persembe gunude terminim var doktorda acaba gosterirmi cinsiyetini yada erkenmi?
hamile oldugunu bilmek cok guzel bi duygu fakat cinsiyetini ogrenmek ayri sevinctir:-)
bende artik oglum yada kizim demek istiyorum:-)

seninde 14,5 hafta olmuş gösterir bence artık...

haber et bize de :69:

hatta 15+2 bugün bebiş hızlı çıktı 4-5 gün ilerde gidiyor, tahmini doğum tarihide değişti 6 marttan 2 marta geldi şimdiden, bakalım 40. haftaya gelene kadar daha neler olacak.

12. haftada doktor hiçbir tahminde bulunamamıştı, anlayamadım dedi uygun pozisyona girmesine rağmen, dahada bir merak ettik o sebeple :)

ayyyyy masallah:-)
ben bu hafta 15. haftaya giricem persembe gunude terminim var doktorda acaba gosterirmi cinsiyetini yada erkenmi?
hamile oldugunu bilmek cok guzel bi duygu fakat cinsiyetini ogrenmek ayri sevinctir:-)
bende artik oglum yada kizim demek istiyorum:-)

gösterebilir hele erkekse daha emin oluyolar çünkü baya gözüküyor ben bile doktor demeden kendim gördüm monitörde :49:

ne güzel heyecanlar bunlar yaa, sana da gösterir inşallah yavrucuğun.. çikolata ye gitmeden önce :90:

hatta 15+2 bugün bebiş hızlı çıktı 4-5 gün ilerde gidiyor, tahmini doğum tarihide değişti 6 marttan 2 marta geldi şimdiden, bakalım 40. haftaya gelene kadar daha neler olacak.

12. haftada doktor hiçbir tahminde bulunamamıştı, anlayamadım dedi uygun pozisyona girmesine rağmen, dahada bir merak ettik o sebeple :)

canım öğrenirsin bence ben 15+6 da öğrendim geçen hafta.doktorum uygun pozisyon olursa öğrenebiliriz demişti sonra benim terbiyesiz kızım açtı bacaklarını gösterdi kendini inşallah sende öğrenirsin.:emir_bebek:

ayneeeeen bizim de böyle olmuştu :)

bu arada benimki de 5 marttan 1 marta geldi bebiş hızlı büyüyor..

bence seninki de kesin gösterir sen de çikolata ye unutma.. bana dediler alay ettim ne alaka diye ama sanırım gerçeklik payı var, hep uyuklayan arkasını dönen oğluş bu sefer kıpır kıpırdı.. çikolatadaki maddeler adrenalin salgılatıyomuş ve bebiş de hareketleniyomuş..

gösterebilir hele erkekse daha emin oluyolar çünkü baya gözüküyor ben bile doktor demeden kendim gördüm monitörde :49:

ne güzel heyecanlar bunlar yaa, sana da gösterir inşallah yavrucuğun.. çikolata ye gitmeden önce :90:

insallah gosterir benim icin cinsiyeti onemli degil ilk bebisim cunkü yeterki adi konsun artik:-)
cevremdekiler kiz diyo benim icimden ama kizim olcakmis gibi gelmiyo,
alisverise gittimizde daha cok erkek elbiselerine gidiyo gozüm nedense
halbuki kiz elbiseleri daha guzel daha sekerler,

annem bana hamileyken doktor erkek demis,
ama annemin eli hep kiza gidoyormus,
doguma az kala ogrenmis kiz oldugumu:-)
onunla bagdastirdim:-)

günaydın hanımlar.....

çok sevindim canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza benim 12 haftayı doldurdu ama doktor ne kadar uğraştıysa kıpırdatamadı yerinden buda beni korkuttu biraz sizin 12 haftalık iken oynuyomuydu

çok sevindim canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza benim 12 haftayı doldurdu ama doktor ne kadar uğraştıysa kıpırdatamadı yerinden buda beni korkuttu biraz sizin 12 haftalık iken oynuyomuydu

valla çok oynamıyodu, doktor dürttükçe elini kolunu oynatıyodu ama vücudunu hiç yerinden kıpırdatmadı

endişelenme boşuna, bir sonrakinde görceksin nasıl kıpır kıpır olcağını :emir_bebek:

valla çok oynamıyodu, doktor dürttükçe elini kolunu oynatıyodu ama vücudunu hiç yerinden kıpırdatmadı

endişelenme boşuna, bir sonrakinde görceksin nasıl kıpır kıpır olcağını :emir_bebek:

iyi o zaman şimdi rahatladım biraz doktor sorun yok demesine rağmen benim içim içimi yiyiyodu saol canım

günaydın hanımlar.....

hadi bakalım gözün aydın :))) darısı belli olmayanların başına :)) daha bana 1 ay var ama beklemek zor insan sabırsızlanıyo..

kızlar oda takımı için ne düşünüyosunuz? internette çok daha uygun fiyatlar ama eşim cesaret edemem diyo.. ama yazık günah 500 700 oynuyo valla ... birde ben kızda olsa erkek de olsa beyaz düşünüyorum ama beyaz zor olur çocuk büyüyünce kirletir çizer filan diyorlar... siz ne düşünüyorsunuz??

hadi bakalım gözün aydın :))) darısı belli olmayanların başına :)) daha bana 1 ay var ama beklemek zor insan sabırsızlanıyo..

kızlar oda takımı için ne düşünüyosunuz? internette çok daha uygun fiyatlar ama eşim cesaret edemem diyo.. ama yazık günah 500 700 oynuyo valla ... birde ben kızda olsa erkek de olsa beyaz düşünüyorum ama beyaz zor olur çocuk büyüyünce kirletir çizer filan diyorlar... siz ne düşünüyorsunuz??

sağol canım...

ben de beyaz düşünüyorum, diğer odadaki süsleri püsleri renkli yaparım diyorum..

internetteki ucuzlar suntadır kesin canım ya, nasıl cesaret ediceksin bi gelcek çizik çazık

ben de cesaret edemem, bide beğenmezsem muhattap bulmak isterim..

sağol canım...

ben de beyaz düşünüyorum, diğer odadaki süsleri püsleri renkli yaparım diyorum..

internetteki ucuzlar suntadır kesin canım ya, nasıl cesaret ediceksin bi gelcek çizik çazık

ben de cesaret edemem, bide beğenmezsem muhattap bulmak isterim..

öle tabi de ne bilim işte çok da güzel modeller var ama :)) bende oda takımı beyaz perde ve halı yı perdeyi aynı renk böle cart bi renk düşünüyorum.. fosforlu turkuaz olabilir mesela hem kıza hem erkeğe olur :))

ayneeeeen bizim de böyle olmuştu :)

bu arada benimki de 5 marttan 1 marta geldi bebiş hızlı büyüyor..

bence seninki de kesin gösterir sen de çikolata ye unutma.. bana dediler alay ettim ne alaka diye ama sanırım gerçeklik payı var, hep uyuklayan arkasını dönen oğluş bu sefer kıpır kıpırdı.. çikolatadaki maddeler adrenalin salgılatıyomuş ve bebiş de hareketleniyomuş..

ben her kontrole gitmeden tatlı şeyler yiyorum, hurma, çikolata vs ve her kontrolde zıp zıp zıplıyor doktor zapdedemiyor neredeyse :) biraz az yiyip gel diyor bana doktorum :D

Back