aynen %100 katılıyorum cnm sna..bnada dedi ikili test istiyoruz..dedm zorundamıyız..hyr ama bz istemek zorundayz siz istemezssenz yaptrmazsınız dedi..iyi o zmn bn istemiyorum dedm..çnkü aynen biçok tanıdığa olumsuz şeyler söylenmiş ve çock doğduğunda yada ileriki zmnlarda maşallah sapasağlam..boşuna kaç ay stres ve üzüntü yaşadılar..sonra anne sağlığını tehdit eden bir durum söz konusu değilse dr orda olumsuz bişi söyledi diye orda atan kalbi durdurmak canına kıymak cinayetten başka bişi değil bence sırf öyle bi ihtimal var diye..öyle bile olsa Allahın takdiri..dünyaya geldiğinde ne olacağını bilmiyoruzki tutki sağlam oldu..kayınvalidem anlattı onların memlekette bi kadının bebğine down sendromu teşhisi koymuşlar bu ikili testlerde..oda çocuğu aldırmış...daha sonra 2.yi doğurmuş..çocuk sapasağlam..gelgörki bikaç yıl sonra çocuk engelli olmuş..işte bnde Allahın gazabındn korkarm öyle bişi yapamam o yüzden istemedm..
canım bu testleri tabiki yaptırmaz zorunda değiliz ama doktorlarımız sormak durumunda testi yaptırmak ya da yaptırmamak kişilerin kendi tercihi..
testler olumlu güzel çıkıp doğum sırasında oksijensiz kalıp engelli olan bebekler var..
kaderin önüne geçemeyiz
allah hepimize sağlıklı bebekler, kolay doğumlar versin
ben haftaya 2li testimi yaptıracağım inşallah herşey yolundadır
iyi düşünelim iyi şeyler olsun güzel bi hamilelik geçirelim
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
allah hepimizi nazarlardan korusun
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)