hayırlı olsun canım kaç haftalık hamilesin?
ayrıca kalp atışları normalse doktor sorun görmediyse üzülecek bişeyin yok çok şükür belki daha hareketlenme zamanı gelmemiştir bebişinin? bende 14. hafta içindeyim geçen haftaki kontrolde gördük ilk hareketlerini 5-6 haftalıkken gittiğimizde sadece kalp atımını izleyebilmiştik. sağlıklı hayırlı hamilelikler dilerim.
merhaba arkadaşlar şimdi doktorumdan geliyorum....bebişimi gördük kıpır kıpırdı....parmakları uzun kafası yusyuvarlaktı....gelişimi çok iyiymiş sata göre 12 haftalık ama 13 haftalık çıktı....hocam dedim cinsiyeti belli oluyomuş bazen bu haftalarda....daha çok erken yanılma payımız var dedi....söylemek istemedi....hocam dedim bana herkes seninki oğlan diyorlar erken canlanmış diyorlar dedim....oda demez mi bence kız diye....bende dedim valla benim gönlümden geçende oydu.... :)))))inşallahhhh önce sağlıklı sonra da işte gönlümüzden geçen:))))yarın tekrar gidicem ikili test için....vitamin filan yazacak....
12.haftamdayım ne biliyim işte hareket eder diye bekledim ya etmeyince korktum
günaydın çıtır anneler....
bulantılarım geçti demiştimgeçmemiş meğer 3 4 gündür yoktu dün gece bi bulandıki hemde ne bulantı... dayanamadım.. hap içtim o da beni erkenden uyuttu tabi :))
bu arada 11 12 hafta civarı anneleri telaşa almış kımıldamadı diye.. benimkide başta uyuyordu.. biraz göbekli olduğumdan doktor net görmek isteyince azıcık bastırdı bebişimde sıçramaya basşladı tepikledi durdu yani muhtemelen doktor zorlamasa bende sabit görücektim... uyanıp korktu zannımca :)) banada aynı şey söyledi.. 15 gün sonra 2 li test ense kalınlığına gittiğimde hep kıpır kıpır olacakmış.. telaşa yapmayın.. bi aksilik olsaydı söylerlerdi.. doktorlar en ufak şüpheleri varsa bile hiç acımadan dan diye söylüyorlar zaten.. inşallah bir dahaki kontrollerde bebişi uyuyan kalmazda herkes rahatlar :)))
günaydın kızlar
dün akşam evde uzanırken bebişimin kıpırtısını hissettim. sanki biri dürter gibiydi. o kadar güzel bir duyguki anlatamam. bütün gece duygusal duygusal birdaha yapmasını bekledim ama yapmadı. bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. bu arada gece 2.30 ve 4.30 tuvalet saatimiz oldu. her gece aynı saatte kalkıyorum buda bebeğinde doğduğu zaman uyanma ve emme saatlerini gösteriyormuş. demekki benim bebiş saat 10:30 gibi derin uykuya geçecek ve diğer saatlerde uyanacak.
yaaaa kıslar bu bulantılar nasıl bir illettir nefes aldırmıyor bana.bu arada ben birşey danışmak isttiyorum 12 haftalık gebeyim folik asiti bırakıyım mı ???
slm arkadaşlar....ya kıyafet konusunda napıyorsunuz?? benim pantolonlar olmaz oldu...eşofman giymekten fenalık geldiği için gittim kendime kot hamile pantolonu aldım....fıstık gibi oldu....zaten lastiğinden daraltılabiliyor...varmı benim gibi yapan??
paranoya deyince aklıma geldi yaa içinizde şimdiden benim gibi olan var mı,mesela toceye diyorumki tabağındakini bitir mutlaka yoksa çocuğa nasıl öğretiriz,öyle yapma,şöyle yap,şunu sorarsa nasıl cevap veririrz falan filan.
Soramazsınız der kapatırdım heralde benŞahsen beni rahatsız etti bu durum. Sanane yani kardeşim devletsen doğurup doğurmamamdan sanane ki? Ben talep etmedikçe kişisel haklarıma saldırı gibi algılıyorum böyle müdahaleleri, taciz gibi geliyor, geriliyorum.
canım tedirgin olmana gerek yok bende en son 11+5ken gitmiştim benimkide uyuyodu sonra doktor karnıma hafifce dokununca kıpraşmaya başladı ellerini oynattı bebişimdoktorum bu haftalarda cok fazla hareket etmez dedi tedirgin olma dedi bende baya korkmuştum hareketsin görünce
teyzelerimiz bebişimin ilk cicileri dün dolaşırken gördüm dayanamadım aldım daha cinsiyetimizi bilmiyoruz ama olsun ben iki seçeneğide kullanayım dedim
bende aynı durumdayım... sabah öğle akşam patates yiyebilirim özellikle burger king te patatese doyamıyorum evde bişey yemeyen ben orda 2 kutu rahat yiyorum :)) sürekli karbonhidrat yiyorum.. puaça simit patates hamur işi(( ama şimdilik akşamları çok iştahsız olduğumdan genelde hiç e yakın yiyorum kilo almayışım o yüzden herhalde.. hamile kaldığımı öğreneli 1 buçuk kilo vermiş durumdayım.. halende geri almadım... ama bi yerde patlicamda bakalım ne zaman :)) normalde iştahlıyımdır..
ayyy aynı durumdayız poğaça simit hayatta yemeyen ben her sabah poğaça simit vs yiyorum ben de kilo verdim diyordum ki 3 ayda 1.5 kilo almışım ama çok sağlıksız besleniyorum
ayyy aynı durumdayız poğaça simit hayatta yemeyen ben her sabah poğaça simit vs yiyorum ben de kilo verdim diyordum ki 3 ayda 1.5 kilo almışım ama çok sağlıksız besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?