bu arada kızlar işten ayrılıyorum iş yerime bildirdim ay sonunda çıkıyorum zor oluyo hem iş hem hamilelik evde daha sağlıklı olacak sanırım
Ne güzel canım bebeğim çok şanslı :):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar işten ayrılıyorum iş yerime bildirdim ay sonunda çıkıyorum zor oluyo hem iş hem hamilelik evde daha sağlıklı olacak sanırım
Ne güzel canım bebeğim çok şanslı :):):)
hayırlı olsun hakkında, valla keşke şu an öyle bir imkanım olsa ben de evde olabilsem diye düşünüyorum bazen iş stresi hamilelik psikolojisiyle çekilmiyor. Napalım bi süre daha katlanıcaz. Bizim yerimize de dinlen bol bol
bu arada tetanoz aşısı mıydı neydi bilmiyorum ama bikere benim peşime düşmüşlerdi öyle sağlık ocağından 35 yaşını aşmamış bütün kadınlar aşılanacak diye. Gittiğimde de en az 3 ay bebek düşünmiyceksin demişlerdi. O gün bugündür bi geriliyorum aşı konusunda o kadar çok konuşan oluyor ki, kimi yaptırılmalı diyor, kimi yaptırmayın diyor. tetanoz tabi ki yaptırılması lazım olanlardan da Garip garip aşılar türetiliyor. Kobay olmak da istemiyorum açıkcası. yatakodalarını temizlerken bi kaldıralıp dip köşe nerde bu gizli kameralar bulalım![]()
yaa onun için bütün herşeyi kenara bırakıyorum mesleğimi sosyal hayatımı herşeyimi umarım büyüyünce üzmezler bizi![]()
günaydın kızlar
dün akşam evde uzanırken bebişimin kıpırtısını hissettim. Sanki biri dürter gibiydi. O kadar güzel bir duyguki anlatamam. Bütün gece duygusal duygusal birdaha yapmasını bekledim ama yapmadı. Bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. Bu arada gece 2.30 ve 4.30 tuvalet saatimiz oldu. Her gece aynı saatte kalkıyorum buda bebeğinde doğduğu zaman uyanma ve emme saatlerini gösteriyormuş. Demekki benim bebiş saat 10:30 gibi derin uykuya geçecek ve diğer saatlerde uyanacak.
evet çok güzel ifade ettin canım sağol aynı dilekler hepimiz için bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşeye değer ben çok bekledim onu kaybetmek istemiyorumcanım en güzel mesleği seçtin zaten sen artık, bundan sonra yapacağın her meslek ek iş oluyor olsa olsa.. keyifli mutlu bi hamilelik geçirirsin inş.
sende mi ayrılıyorsun işten hadi bakalım hayırlısı bence en hayırlısı böyle olacak ya ben örgü örmeyi bilmiyorum çok özeniyorum ama neyse kaynanam başladı örmeyesende bendensin yani cnm. Benimde bugün son. Duygusallık var biraz tabii ama evde olmak bebeğimi daha az gerecek heleki siyatik ağrılarım hafifledimi tamamdır. Hem bebeşime hırka başlamıştım ama öremiyordum yorgunluktan onları tamamlarım . çok şirin bir hırka ve de tulum paylaşmak isterim.
Eki Görüntüle 253690
bende evde oturmak istiyorummm :84: :84: bende çok hastayımmm
hadi hep beraber iş bırakalııııımmmmmm
Ben bide iş değişikliği yapıcam arkadaşlar hamile olduğumu bilerek kabul ettiler bakalım ne olacak şimdi herşeyden vazgeçip evde oturcam :)[/QUOTE
hadi bakalım başarabiliriz kocişler çalışsın biz yatalım![]()
hadi morpatik sende yapabilirsinben şöyle teselli ediyorum kendimi zaten doğumdan önce mecbur bırakıcam ha 4 ay önce ha sonra 4 ay için bu eziyeti neden çekeyim böyle diyince rahatlıyorum
![]()
neyse üç beş paket bez parası daha koyalım kenara da ondan sonra doğum iznine çıkınca ücretlisiydi ücretsiziydi derken bi bakmışsın dönmeyivermişimçok hain planlar yapar gördüm kendimi :90:
annelere maaş bağlansın yaaa
![]()