Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ya bunları başka bir siteden ödünç çaldım...:d evde oliiim örecem hepsini...bende çok üzülüyorum kocişimin nasıl yetişeceğine birde biz hamile olduğumu bilmeden yani doktor bize ümit yok tüp bebek olsun dediğinde nasıl olsa olmaz daha dediğimizden gidip araba almıştık. Birde onun kredisi var. Satmakta istemioz bebişimizin uğuru die. çünkü arabayı aldığımızda 2 haftalık hamileymişim doktor olmaz derken allah mucize verdi işte...ameliyatlarında etkisi var tabii... Neyse uzattım yani içten içten çok üzülüyorum mesaiye kalmaya başladı adamcağız. Doğumdan 6 ay sonra herhalde başlarım yeniden 1,5 yaşına geldimide benle beraber okula gelip gider nede olsa yuva. Büyür burda..dimi kızlar ya...

Son düzenleme:

canım sen çok şanslısın bize göre yine. En azından gözünün önünde olucak bebişin. Allah kocişine güç kuvvet sağlık versin, dosta düşmana madur etmesin. zorluklar da geçer elbet kuzucuklarımız kucaklarımızda sağsağlim oldukça üç kuruş az giriversin eve üç gün makarna pişiversin nolur kiiiiii. dimi ama

candan destekliyorum bu fikrini, geçenlerde tv de bişey görmüştüm ev hanımlığı meslek olarak tanımlanacak diye doğru yalan bilemiyorum valla, öyle bişey olursa direk terfi edebilirim balıklama

o zamanda nüfus patlaması olur kadınlar çocuk yapar sürekli hahahahah

allah yardımcın olsun benimde kayınpederim köye ev yaptı onun kredisini ödüyoruz ama ne yapayım ya idare edicem artık

canım üzüntü etme bebişler öyle nasibi ve kısmetiyle doğacakki hepimiz şaşıracağız. Ben neler gördüm şu hayatta ne sıkıntılar rabim taşıyabileceğimiz yükten fazlasıyla sınav etmesin yeterki. Allah kocişlerimize de önce sağlık sonra bol kazanç nasip eylesin helalinden benim beyimin işide çok ağır ben hemen işe döneceğim kayınvalidem bakacak bebişimize allahın izniyle. Yuvada çalışman senin için büyük avantaj canım benim görümce de yuvada ahçıydı eşinden de boşanınca orda iş buldu çocuğunuda yanına aldı yuvaya hem iyibir eğitim aldı ilk adım olarak hemde şimdi 1 sınıfabaşlayacak bıcırık :))

tatlım sağlık ocağına neden haber vermek gerekiyor? bir bilgim yoktu bu konuda
sağlık ocağına bildirmek gerekli canım aşılar için özellikle 4. aydan önce gitmelisin ki sanırım tetanos aşısı vurulacal 5. ayda.ben gittim kayıt yaptırdım vitamin verdi doktor zayıf ve iştahsız olduğum için

slm arkadaşlar....ya kıyafet konusunda napıyorsunuz?? benim pantolonlar olmaz oldu...eşofman giymekten fenalık geldiği için gittim kendime kot hamile pantolonu aldım....fıstık gibi oldu....zaten lastiğinden daraltılabiliyor...varmı benim gibi yapan??

sen bilirsin canım kimse kimseyi tutup zorla aşı yapmaz.ama hastanede bana aşıyla ilgili hiçbişey söylemediler ama bildiğim kadarıyla da bebek doğduktan sonra da vurulması gerekn aşılar var,hepsini aklımda tutmaya çalışcağıma o telaşede sağlık ocağında bilgilerin bulunduğunda onlar sana haber verecek zaten,ama yok kapına dayanıpda kimse aşı vurmaz emin ol

memur olmasaydım bir dakika düşünmez işi bırakırdım hamilelikle beraber çalışmak çok zor yani bütün gün oturuyorum rahatım ama evde dinlenmek çook daha cazip bana göre.en iiisini yapmışsın arkadaşım.

Şaka yapıyorum yahu, tabi ki gerekli aşıların takibini mutlaka yaptırıcaz. Zaten bebek için aşı kartı vericek sağlık ocağı. Ben böyle telefonlarla peşimizden koşmalarına istinaden paranoya yapayım dedim biraz :)

paranoya deyince aklıma geldi yaa içinizde şimdiden benim gibi olan var mı,mesela toceye diyorumki tabağındakini bitir mutlaka yoksa çocuğa nasıl öğretiriz,öyle yapma,şöyle yap,şunu sorarsa nasıl cevap veririrz falan filan.

Annelik yapmaya kocişlerden başlanıyo valla ben balkonda sigara içmesine bile laf eder oldum, bitane oğlum var benim ona da kötü örnek oluyosun buna da kötü örnek olucaksın kendi yaptığımız şeyi ona nasıl anlatıcaz kendimizle çelişicez diye kafasının etini yiyorum

merhaba hamile arkadaşlar bende 10+3 günlük hamileyim ve sigararı hamile kaldığımı öğrendiğim anda bıraktım nefret ettim.12 haftada doktora gidicem 2 oğlum var kız geçiyor gönlümüzden ama rabbim hayırlısını nasip etsinn

amin canım sigarayı bırakman sağlığın için çok iyi bir gelişme olmuş.Rabbim bebişini de gönlüne göre versin en hayırlısından innşallah

kızlar sigara falan yazdığınızı görünce yazmak istedim benim eşim 15 yıl sigara içmiş ben evlendiğimnde bırakması için çok ısrar ettim ve dr gittik dr bize campix diye bir hap önerdi ve eşim sigarayı bıraktı belki bırakmak isteyipte bırakamayan arkadaşlar varsa mutlaka söyleyin kesinlikle kalıcı biz 2 paket aldık ve çok şükür bıraktı ki inanın beni bırakır sigaraı bırakmaz dediğim kocam bıraktı

slm kızlar doktordan geliyorum bebeğim hiç teprenmedi yaaa doktor 10-15 dak. ultrasonda uğraştı kıpırdamadı kalp atışlaı ve diğer herşeyii normal dedi ama içim kötü oldu hiç teprenmedi bebeğim((

hayırlı olsun canım kaç haftalık hamilesin?
ayrıca kalp atışları normalse doktor sorun görmediyse üzülecek bişeyin yok çok şükür belki daha hareketlenme zamanı gelmemiştir bebişinin? bende 14. hafta içindeyim geçen haftaki kontrolde gördük ilk hareketlerini 5-6 haftalıkken gittiğimizde sadece kalp atımını izleyebilmiştik. sağlıklı hayırlı hamilelikler dilerim.

:)))))))))) hemde nasıl rahat :)) ama sanki insanı olduğundan daha çok göbekli gösteriyo ama olsun eşofmandan rahat valla :))

veee doktora gittim :)) bebiş kıpır kıpırdı böle ayaklarını tepiyodu :)) çook güzeldi :) usg ye görede 1 gün ileriymişim.. çok sevindim çünkü beslenemiyorum diye üzülüyodum :) baş popo mesafemiz 4cm.. doktor bacaklarla 5 5buçuk civarı boyu dedi :)) herşey olması gerektiği gbymiş :)) allahıma şükür :) 15 gün sonra 2li test ve ense kalınlığına çağırdı.. inşallah onlarda iyi çıkar :))

allah herkese nasip etsin bu duyguyu :)

Sanırım artık benim de hamile pantolonu almam gerekiyor. Dün pantolonum iş yerinde çok sıktı. Neyse ki üzerimdeki gömlek biraz uzundu da pantolonumun ilk düğmesi açık dolaşabildim :) Bugün elbise giydim, ohhh rahat bi gün geçirdim. Sütyenlerim de sıkmaya başladı. Haftaya alışverişe çıkıcam şimdiden internetten bi araştırma yapayım dedim. Sanırım lcwden hamile pantolonu alıcam fiyatları da uygun ama her mağazasında çok çeşit yok. Ankara'da hangi mağazasında hamile kısmına geniş yer ayrılmış bilenniz var mı? Bi de hamile sütyeni var gebe mağazasında.
Hamile Styeni Cecilia www.e-gebe.com rahat bi duruşu var. Ankara'da Cepada varmış mağazaları. Sanırım bi de bu sütyenden alıcam. Bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…