tuluma bayıldım ne şirin olmuş! Ellerine sağlık. Ben de bişeyler öreyim diyorum ama izmirde yün giyecek kadar kış olmuyor :) doğar doğmaz da zaten giyemeyecek birdahaki kışada kısmetse yaşına gelmiş olucak o yüzden heveslenip heveslenip boşver diyorum :)
ya bunları başka bir siteden ödünç çaldım...:d evde oliiim örecem hepsini...bende çok üzülüyorum kocişimin nasıl yetişeceğine birde biz hamile olduğumu bilmeden yani doktor bize ünit yok tüp bebek olsun dediğinde nasıl olsa olmaz daha dediğimizden igdip araba almıştık. Birde onun kredisi var. Satmakta istemioz bebeişimizin uğuru die. çünkü arabayı aldığımızda 2 haftalık hamileymiş doktor olmaz derken allah mucize verdi işte...ameliyatlarında etkisi var tabii... Neyse uzattım yani içten içten çok üzülüyorum mesaiye kalmaya başladı adamcağız. Doğumdan 6 ay sonra herhalde başlarım yeniden 1,5 yaşına geldimide benle beraber okula gelip gider nede olsa yuva. Büyür burda..dimi kızlar ya...
candan destekliyorum bu fikrini,geçenlerde tv de bişey görmüştüm ev hanımlığı meslek olarak tanımlanacak diye doğru yalan bilemiyorum valla, öyle bişey olursa direk terfi edebilirim balıklama
ya bunları başka bir siteden ödünç çaldım...:d evde oliiim örecem hepsini...bende çok üzülüyorum kocişimin nasıl yetişeceğine birde biz hamile olduğumu bilmeden yani doktor bize ümit yok tüp bebek olsun dediğinde nasıl olsa olmaz daha dediğimizden gidip araba almıştık. Birde onun kredisi var. Satmakta istemioz bebişimizin uğuru die. çünkü arabayı aldığımızda 2 haftalık hamileymişim doktor olmaz derken allah mucize verdi işte...ameliyatlarında etkisi var tabii... Neyse uzattım yani içten içten çok üzülüyorum mesaiye kalmaya başladı adamcağız. Doğumdan 6 ay sonra herhalde başlarım yeniden 1,5 yaşına geldimide benle beraber okula gelip gider nede olsa yuva. Büyür burda..dimi kızlar ya...
ya bunları başka bir siteden ödünç çaldım...:d evde oliiim örecem hepsini...bende çok üzülüyorum kocişimin nasıl yetişeceğine birde biz hamile olduğumu bilmeden yani doktor bize ümit yok tüp bebek olsun dediğinde nasıl olsa olmaz daha dediğimizden gidip araba almıştık. Birde onun kredisi var. Satmakta istemioz bebişimizin uğuru die. çünkü arabayı aldığımızda 2 haftalık hamileymişim doktor olmaz derken allah mucize verdi işte...ameliyatlarında etkisi var tabii... Neyse uzattım yani içten içten çok üzülüyorum mesaiye kalmaya başladı adamcağız. Doğumdan 6 ay sonra herhalde başlarım yeniden 1,5 yaşına geldimide benle beraber okula gelip gider nede olsa yuva. Büyür burda..dimi kızlar ya...
sağlık ocağına bildirmek gerekli canım aşılar için özellikle 4. aydan önce gitmelisin ki sanırım tetanos aşısı vurulacal 5. ayda.ben gittim kayıt yaptırdım vitamin verdi doktor zayıf ve iştahsız olduğum içintatlım sağlık ocağına neden haber vermek gerekiyor? bir bilgim yoktu bu konuda
hoşbulduuuuuk, sıcak karşılama için teşekkürler.
sağlık ocağına haber vermek gerektiğini bende bilmiyordum. Yani neden öyle bi zorunluluk var ki? zaten bi hastaneye düzenli kontrole gidiyorum benÇalışan bi insanım koşturamam sağlık ocağı peşinde, ayrıca bi faydaları da yok zaten. Öle garip garip aşılar icad ediyolar, kobaylık etmek de istemiyorum yaptırmam ben aşı filan.
sen bilirsin canım kimse kimseyi tutup zorla aşı yapmaz.ama hastanede bana aşıyla ilgili hiçbişey söylemediler ama bildiğim kadarıyla da bebek doğduktan sonra da vurulması gerekn aşılar var,hepsini aklımda tutmaya çalışcağıma o telaşede sağlık ocağında bilgilerin bulunduğunda onlar sana haber verecek zaten,ama yok kapına dayanıpda kimse aşı vurmaz emin ol
merhaba hamile arkadaşlar bende 10+3 günlük hamileyim ve sigararı hamile kaldığımı öğrendiğim anda bıraktım nefret ettim.12 haftada doktora gidicem 2 oğlum var kız geçiyor gönlümüzden ama rabbim hayırlısını nasip etsinn
slm arkadaşlar....ya kıyafet konusunda napıyorsunuz?? benim pantolonlar olmaz oldu...eşofman giymekten fenalık geldiği için gittim kendime kot hamile pantolonu aldım....fıstık gibi oldu....zaten lastiğinden daraltılabiliyor...varmı benim gibi yapan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?