- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, ben de aranızda yeniyim. Mart 13 gibi tahmini doğum tarihim kısmetse. Hepimize Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.![]()
Merhaba kızlar, ben de aranızda yeniyim. Mart 13 gibi tahmini doğum tarihim kısmetse. Hepimize Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.![]()
merhabalar hamile güzeller nasıl gidiyor bakalım.cinsiyet öğrenen var mı.ben perşembeye gidicem inşallah belli olur,kontrole gittiğimde 15+3 olucam merakla bekliyorum.bu arada bulantı pek değil ama iştahsızlık hala devam bende canım bişe yemek istemiyor ama midemde açlıktan kazınıyor sık sık.sol bacağıma ağrı vuruyor sanırım rahim genişlediği için.sağlık ocağına haber verdiniz mi hamile olduğunuzu
merhabalar hamile güzeller nasıl gidiyor bakalım.cinsiyet öğrenen var mı.ben perşembeye gidicem inşallah belli olur,kontrole gittiğimde 15+3 olucam merakla bekliyorum.bu arada bulantı pek değil ama iştahsızlık hala devam bende canım bişe yemek istemiyor ama midemde açlıktan kazınıyor sık sık.sol bacağıma ağrı vuruyor sanırım rahim genişlediği için.sağlık ocağına haber verdiniz mi hamile olduğunuzu
kızlar dr. bna decavit verdi...aranızda kullanan varmı bilmiyorum? kabızlık sorunu yaşatmıyo 12 tane vitamin var içinde..1 ay kullandım..bugn btti dr gittim..dr. doğuma kdr kullancaksın dedi..bn ilk 3 ay diye biliodum gerçekten doğuma kdrmı?
hoşbulduuuuuk, sıcak karşılama için teşekkürler.
sağlık ocağına haber vermek gerektiğini bende bilmiyordum. Yani neden öyle bi zorunluluk var ki? zaten bi hastaneye düzenli kontrole gidiyorum benÇalışan bi insanım koşturamam sağlık ocağı peşinde, ayrıca bi faydaları da yok zaten. Öle garip garip aşılar icad ediyolar, kobaylık etmek de istemiyorum yaptırmam ben aşı filan.
![]()
devlet sıkı takibe alıyomuş artık gebeleri..öle dediler bnada gittiğimde..hatta bn bekarken oturduğum yerde kalmış bnm kaydım anadolu yakası ve bn şuan avrupa yakasında ordan çok uzaktayım geçenlerde aradılar gebeliğin başlarında "iyi günler gebe olduğunuzu tespit ettik bikaç soru sorcaz" fln gibi bişiler dediler bnde şok oldum..evimde kameramı var acaba![]()
hamilelik takibi ve aşılar için canım
hoşbulduuuuuk, sıcak karşılama için teşekkürler.
sağlık ocağına haber vermek gerektiğini bende bilmiyordum. Yani neden öyle bi zorunluluk var ki? zaten bi hastaneye düzenli kontrole gidiyorum benÇalışan bi insanım koşturamam sağlık ocağı peşinde, ayrıca bi faydaları da yok zaten. Öle garip garip aşılar icad ediyolar, kobaylık etmek de istemiyorum yaptırmam ben aşı filan.
![]()