Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın kızlar
dün akşam evde uzanırken bebişimin kıpırtısını hissettim. sanki biri dürter gibiydi. o kadar güzel bir duyguki anlatamam. bütün gece duygusal duygusal birdaha yapmasını bekledim ama yapmadı. bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. bu arada gece 2.30 ve 4.30 tuvalet saatimiz oldu. her gece aynı saatte kalkıyorum buda bebeğinde doğduğu zaman uyanma ve emme saatlerini gösteriyormuş. demekki benim bebiş saat 10:30 gibi derin uykuya geçecek ve diğer saatlerde uyanacak.

öylemiymiş :) yeni bişey daha öğrenmiş oldum :)

günaydın arkadaşlar.ikili test nedir?ben 10 haftalık hamileyim.dün kontrole gittik.öyle bi testten bahsetmedi dr...ama ilk kez bebeği gördüm.son derece hareketliydi.kıpır kıpırdı her tarafı, elleri kolları, şaşırdık eşimle.böyle bişey göreceğimizi düşünmemiştim hiç.son gittiğimde sadece kalp atımını görmüştük.

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım..az nöce burnuma nasıl türk kahvesi koktu yaptım şimdi kızımla birlikte içiyoruz inşallah kara kız olmaz :1: küçükker derlerdi çocuklar kahve içmez kara olur diyee :36::36:

hadi bakalım gözün aydın :)) uyumasa iyidi :)) bende haber bekliyorum az sonra gidicem... inşallah benimki uyumaz :)))))))))))))))

tembel yaaa dr o kadar sarstı salladı yok uyanmıyo babasına çekmiş:62:inşallah kıpır kpırdır seninki ama onu öyle göremek çok güzel bi duyguydu kucağıma alıp sarılasım geldi :2:

günaydın arkadaşlar.ikili test nedir?ben 10 haftalık hamileyim.dün kontrole gittik.öyle bi testten bahsetmedi dr...ama ilk kez bebeği gördüm.son derece hareketliydi.kıpır kıpırdı her tarafı, elleri kolları, şaşırdık eşimle.böyle bişey göreceğimizi düşünmemiştim hiç.son gittiğimde sadece kalp atımını görmüştük.

canım ikili tarama testi bebeğin ense kalınlığının ölçüldüğü bir ön tanı testi.daum sendromu varmı yokmu diye bakıyorlar.yaptırmanı tavsiye ederim kan alıyorlar kolundan o şekilde bir ölçüm yapıyorlar.ben bunları biliyorum en azından :)

canım 2'li testte bebekte down sendorumu olup olmama ihtimaline bakılıyo 11 ile 14. haftalar arası yapılıyo

canım ikili tarama testi bebeğin ense kalınlığının ölçüldüğü bir ön tanı testi.daum sendromu varmı yokmu diye bakıyorlar.yaptırmanı tavsiye ederim kan alıyorlar kolundan o şekilde bir ölçüm yapıyorlar.ben bunları biliyorum en azından :)

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Doğru söylüyorsun canım dediğin gibi bende dün yaptırdım ultrasondan baktı sonra iki tüp kan aldılar umarım herkesin bebeği sağlıklı olur

doktorum bana 10 sonra gel 3 lü tarama testini yapacağız dedi.oda aynı şekilde oluyormuş kan testi ile.doktorum 2 lüde bana ense kalınlığı sınırda çıkmış dedi kafam ona takıldı ama inşallah 3 lüde iyi sonuç alırız aklımın bi köşesinde hep takılı kalıyor. :18:

Arkadaşlar bulantınız oluyor mu benim tüm hızıyla devam ediyor şu saat oldu bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum.

Arkadaşlar bulantınız oluyor mu benim tüm hızıyla devam ediyor şu saat oldu bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum.

canım kaçıncı haftandasın benim 14.hafta da falan bitti gibi bişi sadece sabahları mutlaka uyanır uyanmaz istifra ediyorum gün içinde bulantılarım olmuyor çok şükür az sabret geçecek inan...banada hep öyle dediler sabret dedikleri zaman nasıl sinir oluyordum :35: gel sen sabret diyesim geliyordu ama inan geçiyor.:81:

tembel yaaa dr o kadar sarstı salladı yok uyanmıyo babasına çekmiş:62:inşallah kıpır kpırdır seninki ama onu öyle göremek çok güzel bi duyguydu kucağıma alıp sarılasım geldi :2:[/QUOTE]

:))) bidahakine inşallah kıpppııır kıppııırrrr görürsün :)) banada şimdi haber geldi 2 gb gidicem :) heyecan dorukta :)) seninle aramızda 2 gün var.. aynı gün doğurma ihtimalimiz bile var desene :)) peki 2 li test için bişey dedi mi doktor? ne zamana çağırdı??

doktorum bana 10 sonra gel 3 lü tarama testini yapacağız dedi.oda aynı şekilde oluyormuş kan testi ile.doktorum 2 lüde bana ense kalınlığı sınırda çıkmış dedi kafam ona takıldı ama inşallah 3 lüde iyi sonuç alırız aklımın bi köşesinde hep takılı kalıyor. :18:

canım inşallah sorun çıkmaz içini rahat tutmaya çalış.. bir çok kişide 3 lü yapılıp temiz çıktığını duydum ..

benim bulantılarım baya azaldı.. bir kaç gündür bulantının yerini mide yanması almıştı.. ki beslenmeme engel değil.. güzelce yiyorum.. ama bu sabah güzel bir kahvaltı ardından şu an bulantım var sanki hahfif.. aslında bulantı yanma arası neeydüü belirsüz :)

al bendende o kadar özellikle son 2 gündür ölüyorum resmen ne yesem ve yemesem çıkıyo artık 13.haftadayım ve bitecek derken iice arttı inşallah iice artmaz ve artık geçerrrr geçsin

al bendende o kadar özellikle son 2 gündür ölüyorum resmen ne yesem ve yemesem çıkıyo artık 13.haftadayım ve bitecek derken iice arttı inşallah iice artmaz ve artık geçerrrr geçsin

geçen pazar günü çok yakın arkadaşınım çeyiz sermesi vardı gittim bende orda bi güzel yedim herşeyden eve geldim bide mısır kaynatmıştım iki tane yedim ondan ayyy yemez olsaydım tuvalette bayılıyordum az kalsın...kimsede yoktu evde kusarken altıma işedim :14::14: o günden sonra hiç istifra etmedim kızlar :nazar::nazar: bir tek sabahlar işte dediğim gibi.

kızlar 12 yada 13. haftalarda olan hamilelerin hepsinde var bende de var ya bitti diyordum tekrar başladı sabahları 1 saat kalkamıyorum lavobanın başından :26::26:

:))) bidahakine inşallah kıpppııır kıppııırrrr görürsün :)) banada şimdi haber geldi 2 gb gidicem :) heyecan dorukta :)) seninle aramızda 2 gün var.. aynı gün doğurma ihtimalimiz bile var desene :)) peki 2 li test için bişey dedi mi doktor? ne zamana çağırdı??

inşallah canım evet aynıyız hemen hemen 31 mart dedi doğuma ama nisanada sarkabilir 2li testi haftaya cumartesi yapacak biraz daha büyüsün dedi bulantılar halsizlikler hepsi çok yakında geçecek dedi 12. hafta bitince bi çok risk atlatılmış oluyor dedi :1: ya benim anlamadım bişey var hamilelik 9ay 10 gün değilmi 40 hafta 10 ay oluyo :50:

merhaba hamişler
listenize benide ekler misiniz? bende mart 14de tahmini doğumum olacak. ama 2,5 aylıktan beri karnımda tekme tarzı vuruşlar oluyor.ben bebeğimin olduğunu düşünüyorum.bu ikinci hamileliğim.1 yıl önce bir kızım oldu. doktor hareketlerini hissedemiceğimi söyledi ama 2,5 aydan beri şiddetli alıkken sanki çubuk gibi bişey etime saplanıyor. sizce nedir bu :)

canım kaçıncı haftandasın benim 14.hafta da falan bitti gibi bişi sadece sabahları mutlaka uyanır uyanmaz istifra ediyorum gün içinde bulantılarım olmuyor çok şükür az sabret geçecek inan...banada hep öyle dediler sabret dedikleri zaman nasıl sinir oluyordum :35: gel sen sabret diyesim geliyordu ama inan geçiyor.:81:

Çok haklısın canım herkes öyle diyor ama bakalım şimdi 11 hafta 6 günlük yani bu durumda bir kaç haftamız kaldı hadi inşallah geçer.

Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar....

Dertler Olsada ömrümüzde ışık bitmez Kalbimizde Yine Gülerek Başlıyacağız Bu güne Günaydın Olsun en güzel annelere…

Elini verene, Gözünü değdirene, Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın.....

Sen Benim Canım Sen Cananımsın Sen benim Günüm Karanlık Sabahlarımı Aydınlatansın Günaydın Bebeğim..

Günaydın sabahımı aydınlatan içimdeki güneşim

Gün Seninle Güzel Güne Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Günlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Günaydın Olsun bebeğim..

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince Günaydın....​

yaaaa kıslar bu bulantılar nasıl bir illettir nefes aldırmıyor bana.bu arada ben birşey danışmak isttiyorum 12 haftalık gebeyim folik asiti bırakıyım mı ???

Back