Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba kızlar.Benim ikili test sonucum iyi çıktı şükürler olsun ama bende çok fazla idrar yolu enfeksiyonu varmış Günde 2-3 litre su içmelisin dedi doktorum..Acaba bu enfeksiyonun bebeğime bir zararı olurmu çok korkuyorum

Son düzenleme:

canım korkma en çok rastlanan şey bu zaten, boool bol su iç tuvaletlerden çıkama yani o derece

Merhabalar kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bebişlerinizin hareketlendiğinden bahsetmişsiniz, bende 12 hafta 5 günlükken Ankara Çağ hastanesine gittim muayeneye (doğumu orda düşündüğümden) .. bir hafta önceside sürekli gittiğim doktoruma görünmüştüm. Ve bebişimizin ne kadar hareketlendiğini gördüm. gözlerimize inanamadık, fakat bir arkadaşım 3 ay bitince bebek canlanır demişti demek ki doğruymuş Kolları bacakları nasılda kıpır kıpırdı, maşallahhhhhh

Sürekli gittiğim doktorum 3 hafta kadar sonra cinsiyet hakkında konuşabiliriz demişti. Çağ da ki doktorada öylesine sorduk, o da; bu haftalarda tüm bebekler erkeğe benzer o yüzden birşey söyleyemem dedi Tabii ki cinsiyetten öte sağlıklı olması önemli.

Birşeyi daha paylaşayım sizinle; hamilelik sonrası hiçbir çatlağı olmayan arkadaşım doktorunun tavsiyesiyle 'Hametan' kullanmış hamileliği boyunca. Doktoruma bende sordum kullanabilirsin dedi. Bende gün aşırı olmak üzere hametan kullanıyorum, aralarda da bebe yağı, nemlendirici kremler ne bulursam kullanıyorum.

slm kızlar nasılsınız
bayadır yazamadım ama takip ediyorum sizleri
bugün kontrole gittik bebişimle biraz canım sıkıldı bebeğimin suyu azmış doktor normalde havuzda yüzüyo gb olması lazım dedi seninki küvette yatıyo gb dedi
şimdilik bisorun yok günde en az 3 litre su içmen lazım 10 gün sonra kontrole gel bi daha bakalım dedi
sonra eğer böyle devam ederse ortapedik sıkıntıları olabilir ama şimdilik böyle bi şi yok dedi
canım sıkıldı böyle bi şeyle karşılaşan var mı benden bşka
onun dışında bebişim iyi eli kolu kafası kımıl kımıl oynuyodu yavrucumunn çok güzeldi
ama biraz canım sıkıldı işte ((

günaydınnn...

nasılsınız ?? ben daha iyim sanırım bulantılar yavaş yavaş geciyor.. ama işin kötü kısmı sadece zararlı şeyler yiyebiliyorum.... patates kızartması krep puaça :))) nerde karbonhidrat orda ben :)) bu gidişle şişerim baya :))

bu arada bugün randevum var... çoook heyecanlıyım inşallah bir aksilik çıkmaz.. sanırım hareketli görücem :)) öle diyorlar ama inşallah böle kıppır kıpır bi bebişle karşılaşırım :)))

hadi inşallah hareketli görürsün canım, benimki ne zaman gitsem el ense uyuyo :)))

bunu ilk kez duydum canım, suyunu iç o zaman ihmal etme, canını sıkma sen suyunu içtikten sonra düzelir heralde...

canım bu hametan ne ki????

kızlar günaydınnn çok uykusuzum.... bebeşim gece uyutmadı. kasıklarıma giren kırmptan kıpırdayamadım bile.... sağa sola dönmek eskide kaldı göbüş kendini hisstirmeye başladı ve her şey şu son bir haftada böyle hızlı ilerledi. gece dönerken eşime tutunupta dönüyorum. canım acıo resmen karnımın içini kedi tırmalıyo gibi oluyır kaslar açıldıkça....çok mu şikayet ettim ne? uykusuzluktandır....uykum vaaaaaaaaaar.

günaydınlarrrr

Ben de hiç rahat yatamıyorum , sabah kalktığımda sanki sabaha kadar dayak yemişim gibi halsiz bitkin heryerim ağrıyo bide hiç yapmadığım bişey gece uyanıp tuvalete gitmektir,şimdi gecenin bi yarısı tuvalet için uyanıyorum kendimi zor atıyorum yani o derece sıkışmış oluyorum göbeğim davul gibi.

Ben aktardan çatlak için bi krem aldım ,aktar tavsiye etti yani turkuaz başlığı altında gerisini unuttum ,yağlı değil tam istediğim gibi krem ve hemen emiyor vücudum.ama unutuyorum her gün kullanmayı mesela bu sabah da unuttum akşam unutmam inşallah :97:

bende seninle aynı durumdayım 16 haftaya girdim 15 haftaya girdiğimden beri oturma ve kalkma sıkıntısı yaşıyorum ayakta dikilince bi sıkıntım yok ama bu seferde belime ağrılar giriyor çok dolanıyorum diye. uzanmakta iş yerinde biraz zor. yatakta da ağrılar oluyor uykumu bölüyor hatta ama ben yatağı alırken biraz akılıca davrandım galiba yaylı yatak yerine visko yatak almıştım zamanında o nedenle ağrılarımın dışında yatakta dönemem gibi bi şikayetim yok yatağın özelliği zati sağa sola dönmeyi rahatlaştırmak yaylı yataklar zati hasas laşan vucut için ağrıları atıran bi unsur oluyor eğer imkanın varsa yatağını değiş yada visko petler var alez gibi onlardan al yatağına tak daha rahat edersin. bebişlerimiz için katlanacağız artık rabim hepimize kolaylık versin..

heyecanla eşimden haber bekliyordum.. bugün doktora gidicektim.. malesef izinliymiş ( cumayı beklicem kontrol için... çok heveslenmiştim kuzucuğumu görücem diye ama biraz daha beklicez artık (((

kızlar aynı sorunlar bende de var, gece uyuduktan sonra pek hissetmiyorum sıkıştıran çişim hariç.. ama uyuyana kadar sağa dön sola dön..

bir de bihterin dediği gibi herşey 1 hafta içinde değişti aniden, karnım zıpçıktı gibi çıkıverdi, küçük de değil baya büyüdü aniden.. ve gerginlik hissi beni kasıyor..

resmen davul gibi gerildi, hani kapasitenizin 5 katı yemek yersiniz gazınız olur falan onun gibi..

15. haftada aniden gelişen bişey oldu bu

Eki Görüntüle 252441
Günaydın çayımın şekeri, günaydın ekmegimin yağı, günaydın balım ,pekmezim, reçelim.. Kahvaltı hazır mı?

Kalk artık yata yata yatağı çürüttün garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye.. Günaydın

Günaydın günaydın haydi kalk uyann gel katıl bize gir aramıza bir fırça bir macun her yemekten sonra..

Yata yata bitleri öldürdün, kalkta rahatça gezsinler kafanda. Günaydın

Çabuk kalkmassan kafandaki bitler istifa edecek.

Görev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Günaydın beyler günaydın

Balım peteğim reçelim günaydın. Hadi kalk kahvaltı yapacağım

Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın.

annecikler benim 9. haftadan beri lekelenmem var malesef hala kesilmedi bazen kesilir gibi oluyor rengi açılıyor ama sonra tekrar koyulaşıyo rengi dr çoğalırsa diye iğne verdi allaha şükür çoğalmadı ama bitmedide 4. kutu progestandayım herkesinki kesildi benimki neden kesilmiyor anlamadım progestanı çok içmek zararlımıdır onuda bilmiyorum dr sordum oda dedi demekki sen dikkat etmiyorsun kendine dedi ama dikkat ediyorum otururken kalkarken hep temkinliyim demekki yeterli gelmiyor dedi çok kafana takma herşeyi stres yapma diyo ama ister istemez o lekeyi görünce üzülüyorum napıcam bilmiyorum.....

arkadaşım. ben de 10. haftamdayım.4. haftadan beri var lekelenme. kesilmiyo..ama artık önemsemiyorum ben kendime dikkat etmek dışında.bişey olcak olsa şimdiye kadar olurdu diyorum....hatta 7. haftamda kanama bile olmuştu.bazı kişilerde aylarca. hatta 9 ay devam edermiş.yaşlı teyzeler normal.telaş
etme dediler...onların epey doğum tecrübesi olduğu için rahatladım ben

canım stres herşeyi başlatıyor bende senin haftanda aynı duruda idim kanama ile hastaneye koştum heen ama çok az geldi pembe pembe nöbetçi ebe bi iğne aptı bol su iç dedi 2 kutu progestan tükettim çok kulanmak zararlı değil bildiğim kadarıyla bağzılarına doktor ilk haftadan 3 aya kadar önerebiliyor bildiğim kadarıyla. ben 1 hafta yatak istirati ile atlattım allaha çok şükür sırt üstü yattım bir hafta kesildi sonra arada bir oldu şimdi 16 haftaya girdi kasık ağrılarım ve şişkinlik hisimden başka bi şikayetimde kalmadı. rabim şifa versin inşallah bu arada ben progestanı akşamları 2 sabah 1 şeklinde aldım 12 haftaya kadar öğlen alınca uyku ve bulantı yamıştı bende 12 haftada kesti doktorum umarm sende en kısa zamanda atlatırsın bu duruu ama sitresten uzakduraya bak ve sırt üstü yat bol su iç. allaha emanet olun bebişinle..

geçmiş olsun canım, ama bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu.. sende canını sıkma, insan kafaya taktıkça daha fena oluyor böyle durumlarda..

yakında geçer leke meke kalmaz inşallah..

bu arada günaydın mesajını çok beğendim, beğen linkini kaldırmışlar burdan söyliyim beğendiğimi

Az önce bişey duydum,çok merak ettim doğrumudur diye

Eşimin yiğeni bayramda doğum yapmıştı ,eşiyle çok sorunları varmış boşanıyorlar şimdi zaten, evleneli de 1 sene oldu.
Bebeğin kolunda kasılma varmış ve doktor hamileyken yaşadığı üzüntü ve stresten olduğunu söylemiş
Gerçekten fiziksel olarak etkilenebilir mi bebekler anne karnında ya

arkadaşlar. benim sıvı almakla ilgili bi problemim var.lekelenmelerim var.doktor bol sıvı al demişti ama sıvılar (su dahil) mide bulantımı çok artırıyo.zaten bulantılarım ive istifralarım iki üç gün öncesine kadar dayanılmaz derecede çoktu.şimdi biraz azaldı ama işte su içemiyorum.bu bebeğe zarar verirmi diye de korkuyorum bi yandan.yemeği de çok az yiyebiliyorum zaten.sizde de böyle oluyor mu?

canım ne yap ne et su iç.. su hem bebek için hem de bizim için gerekli.. vücudundaki kan oranı bile artıyor, su olmadan vücudun bununla nasıl başa çıksın????

arkadaşım hematan krem mi merhem mi? iki çeşidi var bildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…