Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

arkadaşım. ben de 10. haftamdayım.4. haftadan beri var lekelenme. kesilmiyo..ama artık önemsemiyorum ben kendime dikkat etmek dışında.bişey olcak olsa şimdiye kadar olurdu diyorum....hatta 7. haftamda kanama bile olmuştu.bazı kişilerde aylarca. hatta 9 ay devam edermiş.yaşlı teyzeler normal.telaş
etme dediler...onların epey doğum tecrübesi olduğu için rahatladım ben

yawrum inşallah seninkide tez zamanda yok olur sağlıkla devam eder gebeliğimiz....annem diyo takılma sakın bunlara ben sana hamileyken şaldır şaldır kanamam oldu o zamanlar dr gitmek yoktu şimdiki gibi bak sen sağlıkla doğdun diyo....benim bebişin eşi tahim ağzında imiş ondan sebepte olabilir belki kesin bişey demiyo dr sadece sakin olup kendini ve bebeğini dinle diyor...allahım bebişlerimizi korusun :69:

canım stres herşeyi başlatıyor bende senin haftanda aynı duruda idim kanama ile hastaneye koştum heen ama çok az geldi pembe pembe nöbetçi ebe bi iğne aptı bol su iç dedi 2 kutu progestan tükettim çok kulanmak zararlı değil bildiğim kadarıyla bağzılarına doktor ilk haftadan 3 aya kadar önerebiliyor bildiğim kadarıyla. ben 1 hafta yatak istirati ile atlattım allaha çok şükür sırt üstü yattım bir hafta kesildi sonra arada bir oldu şimdi 16 haftaya girdi kasık ağrılarım ve şişkinlik hisimden başka bi şikayetimde kalmadı. rabim şifa versin inşallah bu arada ben progestanı akşamları 2 sabah 1 şeklinde aldım 12 haftaya kadar öğlen alınca uyku ve bulantı yamıştı bende 12 haftada kesti doktorum umarm sende en kısa zamanda atlatırsın bu duruu ama sitresten uzakduraya bak ve sırt üstü yat bol su iç. allaha emanet olun bebişinle..

10 gün sonra dr gideceğim eğer hala geçmesse mecburen izin alacağım bende inşllah o zamana kadar annemde gelir bana bakmaya daha annem beni görmedi hamiş kaldım kalalı buna bile üzülüyorum annemi daha çok özlüyorum daha çok sevdiğimi anlıyorum annem hep derdi beni anne ol o zaman anlayacaksın diye gerçektende öyleymiş :nazar: ota poha sarıyorum içimizdeki duygusal balıklar çok etkiliyo sanırım bizi....bol su içiyorum ama strese engel olamıyorum malesef ben ne kadar uzak durmaya çalışsam herşey gelip beni buluyo düşün eşimin dedesi ağustosta oruç başında bizim evde vefat etti adamcağız zaten yılda 1-2 defa gelir zar zor onun ölümü bizim eve kısmetmiş ne kadar üzülmemeye çalışsamda olmuyo malesef taştan deil kalbimiz bayramda teyzemin kocası kalp krizi geçirdi allaha hep dua ediyorum sen beni ve çevremdekileri koru diye...inşallah bundan sonraki zamanlarda hep güzel haberler alırız hepimiz :69:

geçmiş olsun canım, ama bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu.. sende canını sıkma, insan kafaya taktıkça daha fena oluyor böyle durumlarda..

yakında geçer leke meke kalmaz inşallah..

bu arada günaydın mesajını çok beğendim, beğen linkini kaldırmışlar burdan söyliyim beğendiğimi :52:

sağol bebişim inşallah artık daha relax olmaya çalışacağım cinsiyeti falan belli olsun kendimi alışverişe vurup kafamı dağıtcam inşallah :1: inşallah biter bir an önce lekelenmem :13:

ayyyy niye kaldırdılar anlamadım fazla msj kirliliğini önlüyodu ben seviyodum o butonu çok yawwww :16:

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri... 13+2 günlük oldu bebeğim..2 gündür gögüslerimin sertliği gitti gibi geliyor yumuşadı sanki..karnım eskisi kadar gergin değil..ne biliyim sanki hamile değilmişim gibi..benim kuruntumda olabilir sizlerde böyle şüpheler oluyormu..önemsemiyeyim diyorum ama olmuyor işte..yine aynı şeyleri yaşıcam diye korkuyorum..

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri... 13+2 günlük oldu bebeğim..2 gündür gögüslerimin sertliği gitti gibi geliyor yumuşadı sanki..karnım eskisi kadar gergin değil..ne biliyim sanki hamile değilmişim gibi..benim kuruntumda olabilir sizlerde böyle şüpheler oluyormu..önemsemiyeyim diyorum ama olmuyor işte..yine aynı şeyleri yaşıcam diye korkuyorum..

Serapcım bende tam bunlardan bahsetmek için girmiştim foruma:)Bende aynı durumdayım birde herkes karnın dümdüz nerende bebek falan demiyormu iyice içime kurt düşüyor neredeyse kalkıp doktora gidecek durumdayım..Bende hamile olduğuma dair hiçbir işaret yok,ne göğüsler, ne bulantı, aşerme..ultrasonda da görmesem ben bile inanmıyorum..

az önce doktordan geldim kızlar kızım olacakmış çok sevindimmmmm :emir_bebek::46::32::64::69::81::87:

hayırlı olsun cnm fındık içi gibi bir kızın oolur inşlh.bnde kız çok istemiştim ama doktor erkek sanırım demişti. haftaya perşembe 3lü taramada belli olcak. neyse sağlıkla kucağına al inşallah...

Serapcım bende tam bunlardan bahsetmek için girmiştim foruma:)Bende aynı durumdayım birde herkes karnın dümdüz nerende bebek falan demiyormu iyice içime kurt düşüyor neredeyse kalkıp doktora gidecek durumdayım..Bende hamile olduğuma dair hiçbir işaret yok,ne göğüsler, ne bulantı, aşerme..ultrasonda da görmesem ben bile inanmıyorum..[/QUO

mrb canım peki daha önceleri varmıydı bu tür işaretler..bende vardı ama sanki şu bi kaç gündür yok gibi..

bu arada gülmeyin ama.. ben geçen gün hamile giyimi ile ilgili video izledim... orda diyoduki hamile pantolonları.. özellikle şu beli lasikli likralı olanşlar 3. aydan başlayıp 9. aya kadar giyilir.

bende bugün ölesine çarşıda dolanırken hamile mağzasına girim dedim.. kot baktım o videoda bahsedilenlerden.. kadın illa dene çok rahat deyince bende hadi deneyeyim dedim.. anlatamam size eşofman bile bu kadar rahat değil :))))))))))))) dayanamadım aldım :)) kesinlikle beklemeden alın bence :)) göğüs aşltına kada gelen kumaşı kıvırdım.. şimdilik böle kullanıcam ama ilerleyen zamanda normal kullanırım... tam kabine girip çıkarıcaktım.. dayanamadım üstümde kalsın dedim öle devam ettim gezmeye :)))

bu arada çok şirin elbiseler gömlekler vardı.. artık büyüsün karnım o zaman alıcam..

bu arada gülmeyin ama.. ben geçen gün hamile giyimi ile ilgili video izledim... orda diyoduki hamile pantolonları.. özellikle şu beli lasikli likralı olanşlar 3. aydan başlayıp 9. aya kadar giyilir.

bende bugün ölesine çarşıda dolanırken hamile mağzasına girim dedim.. kot baktım o videoda bahsedilenlerden.. kadın illa dene çok rahat deyince bende hadi deneyeyim dedim.. anlatamam size eşofman bile bu kadar rahat değil :))))))))))))) dayanamadım aldım :)) kesinlikle beklemeden alın bence :)) göğüs aşltına kada gelen kumaşı kıvırdım.. şimdilik böle kullanıcam ama ilerleyen zamanda normal kullanırım... tam kabine girip çıkarıcaktım.. dayanamadım üstümde kalsın dedim öle devam ettim gezmeye :)))

bu arada çok şirin elbiseler gömlekler vardı.. artık büyüsün karnım o zaman alıcam..

Bende bayramda almıştım kendime hamile kotu,gerçekten çok rahat hiç çıkarmıyorum nerdeyse :90:

ben de aldımmmm

iyice memişlere kadar çektim lastiğimi bugün pek rahat dolandım :))

bu pantolon üstümde paralanır artık giyilmekten

arkadaşım hematan krem mi merhem mi? iki çeşidi var bildiğim kadarıyla..

Merhemi aşırı yağlı kremini kullanıyorum ben. Fakat onunla beraber normal nemlendiricide kullanıyorum fakat kafam çok karıştı. Bitkisel yağların da çok etkili olduğunu öğrenince badem yağı vr birkaç yağdan oluşan bir karışımda karar kıldım tavsiye üzerine. Siparişimi verdim onu kullanmaya başlıcam. Çok etkiliymiş çatlak oluşmaması için. Nuka.com.tr den araştırabilirsiniz. Ayrıca dışarda aktarlardan aldığınız yağlarada dikkat edin kızlar, tarihleri geçmiş bayat olabiliyorlarmış, çatlağı engelliycez derken daha beter olmayalım.

canım bu hametan ne ki????

:53:

Hametan pişik kremi :) Arkadaşımın doğum doktorunun eşi estesisyenmiş onun tavsiyesiyle kullanmış hametanı.

O pantalonlardan bende kullanmaya başladım çünkü pantalonlarım artık sıkıyordu ve o kadar rahat ki bu hamilelik pantalonları. LcWaikiki de hamile kotları çok güzel ama özellikle büyük mağazalarına bakmalısınız, diğerlerini yağmalamışlar hiçbirşey yok hamile kıyafetiyle alakalı. Çok güzel tişörtleri de var LcWaikikinin. Birde tesadüfen Ge-Be mağazasına yolum düştü, ki oradan aldığım hamile kotu daha da bi rahat ;) Fiyatları yeni sezonlarda LcWaikiki ye göre biraz yüksek. Fakat önceki sezon ürünlerini gayet uygun fiyata alabilirsiniz. Uzun kollu badyler sezonda 50 Tl ye satılıyormuş, geçen sezondan kalanları 22 Tl ye satıyorlardı ve çok cicilerdi, onlardan da aldım :)

Serapcım bende tam bunlardan bahsetmek için girmiştim foruma:)Bende aynı durumdayım birde herkes karnın dümdüz nerende bebek falan demiyormu iyice içime kurt düşüyor neredeyse kalkıp doktora gidecek durumdayım..Bende hamile olduğuma dair hiçbir işaret yok,ne göğüsler, ne bulantı, aşerme..ultrasonda da görmesem ben bile inanmıyorum..

serapcim 13+2 dedin dimi o dönemde bende öyle idim hamile değilmişim gibi hisler oluyordu bende karnım biran önce büyüse diye dört gözle bekliyordu valla taki 15 haftaya girdim tüm herşey belirginleşti memiş göbiş şişkinlik kilo almada atrış öyleki bayramdan önce 41 kilo olan ben 45 e vurdum maşallah bana yani bukadar kısa zamanda kilo aldığımı hiç bilmem hatta hiç 41 in üstüne çıkmışlığım yoktu altına inmiştimde. kuruntu yapayın 15 haftadan itibaren olacak değişimlere sizde benim gibi inanamayacaksınız :))):53:

selam kizlar doktora gittik bugun kendi doktorum kiz dedi cinsiyeti icin ,kafam iyice karisti onceden baska bir doktor bebek 12 haftalikken erkek demisti.:59:Surpriz yumurta gibi.. farketmez saglikli olsun da kizim mi oglum mu diye sevecem :53:onu bilseydim neyse bebisim diye sevmeye devam edeyim.Haftaya 3 lu test icin cagirdi bide tekar bakicaz bizimkine acacakmi:91: bakalim bu sefer..

serapcim 13+2 dedin dimi o dönemde bende öyle idim hamile değilmişim gibi hisler oluyordu bende karnım biran önce büyüse diye dört gözle bekliyordu valla taki 15 haftaya girdim tüm herşey belirginleşti memiş göbiş şişkinlik kilo almada atrış öyleki bayramdan önce 41 kilo olan ben 45 e vurdum maşallah bana yani bukadar kısa zamanda kilo aldığımı hiç bilmem hatta hiç 41 in üstüne çıkmışlığım yoktu altına inmiştimde. kuruntu yapayın 15 haftadan itibaren olacak değişimlere sizde benim gibi inanamayacaksınız :))):53:

evet canım 13+2 inşallah benimde öyle olur..birde gögüslerim eskisi kadar gergin değil daha yumuşak sanki..yada bana öyle geliyor..

kızlar kan ve idarar tahili sonuçlaım çıktı ne olduğunu anlamadım aranızda bilen varmı doktara cuma gidecem ama merak ediyorum

HGB: 9.5
HCT : 30.2
MCV: 68.5
MCH: 21.5
MCHC : 31.5
RDW-CV : 18.1
PDW: 13.4
Dansite İdrar : 1.004
Lökosit Strip : ++

nasilsiniz bakalim?? ben cok sisim, memis gobus sislikten patlicam.sanki 4-5 aylik gibiyim..aldim bende hamile kotu inanilmaz bise, hatta hamile degilken bile kullansam diyorum super bise :) bise sorucam sizlere..sizde de agrilar var biliyorum ama bende kasikta sag tarafta inanilmaz bir agri oluyo ve birde 2 gundur karnimin ici acimaya basladi..yasayan varmi sizin icinizde??acaba gitsemmiki doktora yarin??
bu arada gece yatmadan baslayan ve yaklasik 10dk arayla 4-5 kez gittigim tuvaletler beni olduruyoo :(

kızlar kan ve idarar tahili sonuçlaım çıktı ne olduğunu anlamadım aranızda bilen varmı doktara cuma gidecem ama merak ediyorum

HGB: 9.5
HCT : 30.2
MCV: 68.5
MCH: 21.5
MCHC : 31.5
RDW-CV : 18.1
PDW: 13.4
Dansite İdrar : 1.004
Lökosit Strip : ++

Günaydın, Günaydın, Günaydın :)

15 günlük uzuuun babymoon tatilinden sonra yine aranızdayım :)

Tüm tatil boyunca bana çok yardımcı olan bitanecik eşim ile beraber karış karış ege sahilleri turu yaptık, çoook güzeldi :) dün akşam home sweet home dedim :)

tatilim süper geçti, en güzel tarafı ise süt peynir ve yumurta ile barıştım, hersabah çok güzel kahvaltılar yaptım. ancak özellikle akşam yemek yedikten sonra sol göğsümün mide girişi ile birleştiği noktadan başlayıp yayılan o ağrımsı sansı beni zaman zaman kıvrandırdı, hep o gıccık kabız olmamıza sebep olan kaslarımızı gevşeten hormon yüzünden.
ayrıca çokda güzel su içtim, yaklaşık 3-4 litre ve bunun 1,5 litresini geceleri tükettim. geceleri 2 saatte bir (saat aralığı vekalkış saatlerim sabitlendi artık hiç şaşmıyor ) çok susamış birşekilde ve acil tuvalet ihtiyacı için tuvalete koşup peşinden kanan kana su içiyorum ve şişeden içtiğimden 1,5 litre olduğunu ölçebiliyorum toplam, sabah kalktığımda bitmiş oluyor şişe :)
denizde bol bol yüzdüm ve en güzeli tatil boyunca belimden başlayan ve tüm sol tarafımda delicesine yaşadığım ağrımı yaşamamış olmamdı. Bu sabah yine aynı ağrı ile uyandım ama, saadet buraya kadarmış oysaki yatağımız lateks yatak, o kadar değişik yatakta yattım tatilde ama eve gelince durum değişiyor :(
bu arada tatilde benimde azı dişim kırıldı sakız çiğneymeye çalışırken :( henüz ağrı yaşatmadım 1 hafta oldu üstelik kırılalı, dönmeyi bekledim kendi doktoruma gitmek için.

aaa unuttum söylemeyi, ikili test sonucumu tatile çıktığımız gün doktora göstermiştim, labaratuvar ölçümlerinde çıkacak en iyi sonuçmuş çooook mutlu oldum 10.000 'de 1 çıktı lakin cinsiyet tahmininde bulunmadı ve öğrendimki bebişim 4 gün ilerde gidiyor, inanılmaz hareketli ve artık kesenin içindeki geçişlerini bende hissediyorum.Durduğu yerde ayrıca bir sertlik oluşuyor ve bana sürekli vuruyor. 2 hafta önceki ultrason görünyülerini videoya çekmiştik zıp zıp ayaklarıyla bana vurup zıplayan bir veletti kendileri, haftaya yeniden gitmek istiyorum hem ne kadar olmuş görmek hemde cinsiyetini artık öğrenmek için.

bu gece rüyamda ultrasonda pipisini ilk fark eden ben olmuştum, erkek di ve benim için genel tahmin erkek, gönlümün derinliklerinde yatan kız ama erkekde kabülümdür , yeterki sağlıklı kimseye muhtaç olmayacak bir bebek olsun...

aklıma gelenler bunlar şimdilik, çok iş var evdede bir sürü çamaşır klasik tatil dönüşü :)

Back