- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
arkadaşım. ben de 10. haftamdayım.4. haftadan beri var lekelenme. kesilmiyo..ama artık önemsemiyorum ben kendime dikkat etmek dışında.bişey olcak olsa şimdiye kadar olurdu diyorum....hatta 7. haftamda kanama bile olmuştu.bazı kişilerde aylarca. hatta 9 ay devam edermiş.yaşlı teyzeler normal.telaş
etme dediler...onların epey doğum tecrübesi olduğu için rahatladım ben
yawrum inşallah seninkide tez zamanda yok olur sağlıkla devam eder gebeliğimiz....annem diyo takılma sakın bunlara ben sana hamileyken şaldır şaldır kanamam oldu o zamanlar dr gitmek yoktu şimdiki gibi bak sen sağlıkla doğdun diyo....benim bebişin eşi tahim ağzında imiş ondan sebepte olabilir belki kesin bişey demiyo dr sadece sakin olup kendini ve bebeğini dinle diyor...allahım bebişlerimizi korusun
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
canım stres herşeyi başlatıyor bende senin haftanda aynı duruda idim kanama ile hastaneye koştum heen ama çok az geldi pembe pembe nöbetçi ebe bi iğne aptı bol su iç dedi 2 kutu progestan tükettim çok kulanmak zararlı değil bildiğim kadarıyla bağzılarına doktor ilk haftadan 3 aya kadar önerebiliyor bildiğim kadarıyla. ben 1 hafta yatak istirati ile atlattım allaha çok şükür sırt üstü yattım bir hafta kesildi sonra arada bir oldu şimdi 16 haftaya girdi kasık ağrılarım ve şişkinlik hisimden başka bi şikayetimde kalmadı. rabim şifa versin inşallah bu arada ben progestanı akşamları 2 sabah 1 şeklinde aldım 12 haftaya kadar öğlen alınca uyku ve bulantı yamıştı bende 12 haftada kesti doktorum umarm sende en kısa zamanda atlatırsın bu duruu ama sitresten uzakduraya bak ve sırt üstü yat bol su iç. allaha emanet olun bebişinle..
10 gün sonra dr gideceğim eğer hala geçmesse mecburen izin alacağım bende inşllah o zamana kadar annemde gelir bana bakmaya daha annem beni görmedi hamiş kaldım kalalı buna bile üzülüyorum annemi daha çok özlüyorum daha çok sevdiğimi anlıyorum annem hep derdi beni anne ol o zaman anlayacaksın diye gerçektende öyleymiş
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
geçmiş olsun canım, ama bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu.. sende canını sıkma, insan kafaya taktıkça daha fena oluyor böyle durumlarda..
yakında geçer leke meke kalmaz inşallah..
bu arada günaydın mesajını çok beğendim, beğen linkini kaldırmışlar burdan söyliyim beğendiğimi![]()
sağol bebişim inşallah artık daha relax olmaya çalışacağım cinsiyeti falan belli olsun kendimi alışverişe vurup kafamı dağıtcam inşallah
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ayyyy niye kaldırdılar anlamadım fazla msj kirliliğini önlüyodu ben seviyodum o butonu çok yawwww
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)