Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

merhaba arkadaşlar şimdi doktorumdan geliyorum....bebişimi gördük kıpır kıpırdı....parmakları uzun kafası yusyuvarlaktı....gelişimi çok iyiymiş sata göre 12 haftalık ama 13 haftalık çıktı....hocam dedim cinsiyeti belli oluyomuş bazen bu haftalarda....daha çok erken yanılma payımız var dedi....söylemek istemedi....hocam dedim bana herkes seninki oğlan diyorlar erken canlanmış diyorlar dedim....oda demez mi bence kız diye....bende dedim valla benim gönlümden geçende oydu.... :)))))inşallahhhh önce sağlıklı sonra da işte gönlümüzden geçen:))))yarın tekrar gidicem ikili test için....vitamin filan yazacak....

canım çok sevindim sağlıklı olmasına ve de gönlünden geçenin olmasına :)))

gözünüz aydın :62:

canım çok sevindim sağlıklı olmasına ve de gönlünden geçenin olmasına :)))

gözünüz aydın :62:

sağol canım ama yinede hocanında dediği gibi yanılma payı var bakalım ben kesinleşmeden de emin olamıyorum....senin varmı gönlünden geçen:)))kız mı erkek mi isterdin...

bilmem ki benimki daha çok acıdı ama tüyler arttığı için bariz.. senin artmadıysa daha çok acımaz heralde..

kocanla mı yapıyosun bu işi???? :53::53::53: enteresan

Valla öyleee :)
Napıyım ama bekarken kuaföre gidiyodum,evlendikten sonra istemedi gitmemi ben de tek başıma yapamam dedim o da yardım ederim diyince yaklaşık 2 yıldır beraber yapıyoruz :1:

sağol canım ama yinede hocanında dediği gibi yanılma payı var bakalım ben kesinleşmeden de emin olamıyorum....senin varmı gönlünden geçen:)))kız mı erkek mi isterdin...

ne yalan söyliyim, kız geçiyor içimden...

ama erkek olursa da ayrı sevinirim.. farketmez ama kız sanki :))))

Slmlaarr.Ben de dertliyim kıldan tüyden.Zaten normalde de dertliyimdir,hamilelikte iice arttı,2-3 haftada bir almak zorunda kalıyorum.Ben kendim evde sir ile hallediyorum.Kolayca işimi bitiriyorum alışkınım heralde:D
Okullar da açıldı çok mutluyum çalışmak her zaman iidir,bir de 1. sınıflarım var bu sene harika:S
Buarada ben 3-4 gündür drumun verdiği vitaminlere başladım ve acaip iiyim önceden bir iki iş yapınca yorulurdum ama şimdi hiç yorgunluk halsizlik yok, çok ii geldi anlayacağınız.Bu durumda olanlar varsa merak etmesinler,vitamin takviyesinden sonra hemen düzeliyor...

slm ya bişi soracam bende evde yapıyodum ağdayı ama kızdılar zarar verir diye şimdi korkuyorum evde yapmaya seninki kaç haftalık yaparken bişi olmuoymu

güzel sonuçlarla dön canım... :69:

kızlar cumartesi günü cinsiyetimizi öğrenicez kısmetse :62:

bi heyecan sardı beni şimdiden

yoktu hiç heyecanım, şimdi neden böyle pırpır oldum anlayamıyorum kendimi :77:

allah hayırlısını nasip etsin önce... umarım sağlıklı bi bebek ve gönlüden geçen olur güzel haberlerini bekliyoruz...

Selam kızlar

Siz de tüylenme oldu mu yaa ? Benim acayip derecede fazla çıkmaya çıkmaya başladı tüylerim,göbeğimde vardı eskiden ama az dı şimdi çoğaldı,bacaklarıdma pek çıkmazdı çıkmaya başladılar

olmazmı balımmm hayatım boyunca görmediğim yerlerimde siyah tüy çıkıyo oysa benim tüyler sarıdır bide sanki 1 gecede hortluyorlar bacaklarımda 3 tel çıkardı biri anyada biri konyada şimdi bakıyom nüfus patlaması olmuş kuaföre gitcem utanıyom azcık makasla falan azaltayım en iyisi :16:

kızlar 12 haftalık hamileyim 3saatlik arabayla yolculuğa çıkmamda bi sakınca olurmu sizce.cumartesi 3 saat gidiş pazar 3saat dönüş.daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum sizlere bi danışayım dedim ne dersiiniz

canım benim bence riske atma çünkü ben bayramda çıktım uzun yola ama çok yoruldum yastığımı battaniyemi almıştım arkada uzandım sürekli ama bu hamilelik bambaşka bi şeymiş 1 saatlik yol bile beni eskisinin 3 katı yoruyo hava sıcak klimayı acsan bi dert açmasan bi dert hala yorgunum ben :13:
oturdum kalktım yattım yürüdüm ama sarsıntı sanırım beni yordu :78:

Valla öyleee :)
Napıyım ama bekarken kuaföre gidiyodum,evlendikten sonra istemedi gitmemi ben de tek başıma yapamam dedim o da yardım ederim diyince yaklaşık 2 yıldır beraber yapıyoruz :1:

bende zar zor kocişe 2-3 defa yardım ettirdim ama köşe bucak kaçtı ben götürcem seni istediğin yere yeterki beni bulaştırma bu işlere diyo bi daha zorlamadım bende :60: şimdi diyom ben şişince sen alcan eve getiririm kuaförü ben korkarım öyleyken hayatta yaklaşmam diyo :8: senin kocişe brawo walla çok şanslısın bebişim erkekler genelde kaçar bu tür şeylerden

günaydın bende mart annesi olacağım bi süpriz olmazsa.11+0 haftalık oldu.
kızlar benim damarlarım büyüdü sanki aranızda böle olan var mı henüz doktorada sormadım

günaydın bende mart annesi olacağım bi süpriz olmazsa.11+0 haftalık oldu.
kızlar benim damarlarım büyüdü sanki aranızda böle olan var mı henüz doktorada sormadım

hoşgeldin canım aramıza, listeye ekledim seni de..

damarlarım büyüdü derken? hamilelikte vücuttaki kan basıncı ve vücuttaki dolaşan kan oranı artıyor bebeği de besleyebilmek için, buna bağlı burun kanamaları falan da oluyor hatta, ama damar büyümesinden tam olarak ne kastettiğini anlayamadım tatlım

olmazmı balımmm hayatım boyunca görmediğim yerlerimde siyah tüy çıkıyo oysa benim tüyler sarıdır bide sanki 1 gecede hortluyorlar bacaklarımda 3 tel çıkardı biri anyada biri konyada şimdi bakıyom nüfus patlaması olmuş kuaföre gitcem utanıyom azcık makasla falan azaltayım en iyisi :16:

canım benim bence riske atma çünkü ben bayramda çıktım uzun yola ama çok yoruldum yastığımı battaniyemi almıştım arkada uzandım sürekli ama bu hamilelik bambaşka bi şeymiş 1 saatlik yol bile beni eskisinin 3 katı yoruyo hava sıcak klimayı acsan bi dert açmasan bi dert hala yorgunum ben :13:
oturdum kalktım yattım yürüdüm ama sarsıntı sanırım beni yordu :78:

bende zar zor kocişe 2-3 defa yardım ettirdim ama köşe bucak kaçtı ben götürcem seni istediğin yere yeterki beni bulaştırma bu işlere diyo bi daha zorlamadım bende :60: şimdi diyom ben şişince sen alcan eve getiririm kuaförü ben korkarım öyleyken hayatta yaklaşmam diyo :8: senin kocişe brawo walla çok şanslısın bebişim erkekler genelde kaçar bu tür şeylerden

Valla şanslıyım evet herşeyi yapar benim kocacım,bayramdan önce cam bile sildirdim biraz uğraştım ama değdi :66:

slm güzel hamişler kızlar benim sabahları çok belim ağrıyor sırt ve bel ağrılarınız varmı sizinde benim gibi özellikle sabah yataktan kalkmadan
birde kıl tüy hiç uğraşmayın benim bir kuaförüm var o geliyor eve sağolsun mis gibi alıyor gidiyor sizde bulun öyle gelen mutlaka vardır çok rahat oluyor sonuçta kış koca göbişlerle çıkmak zor benim kızımda küçük valla ben çok rahat etmiştim ist beylikdüzü tarafına yakın varsa telini veririm

arkadaşlar merhaba
ben artık mart annesi olamıcam bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldık inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi...

canım çok üzüldüm inan ama bunda da vardır bir hayır,Allah verdi bizim bilmediğimiz bir nedenden dolayı da ,daha hayırlı olduğu için belki aldı.Eminim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebişin olacaktır.
Peki herhangi bir belirti var mıydı hisettiğin?Düşük tehliken ya da kanaman olmuş muydu?Ya da tahlillerindeki değerlerinde bir farklılık var mıydı?

Son düzenleme:
slm güzel hamişler kızlar benim sabahları çok belim ağrıyor sırt ve bel ağrılarınız varmı sizinde benim gibi özellikle sabah yataktan kalkmadan
birde kıl tüy hiç uğraşmayın benim bir kuaförüm var o geliyor eve sağolsun mis gibi alıyor gidiyor sizde bulun öyle gelen mutlaka vardır çok rahat oluyor sonuçta kış koca göbişlerle çıkmak zor benim kızımda küçük valla ben çok rahat etmiştim ist beylikdüzü tarafına yakın varsa telini veririm

sırt ve bel ağrısı bende de oluyor canım, böbrek sancısı gibi giriyor hem de bazen.. iş yerinde de çok oturuyorum sanırım onun da etkisi var.

Bunun çaresi var mı peki??

Kızlar günaydın nasılsınız.. Size bişi danışıcam ya biz yarın allah izin verirse tam 12 haftalık olucaz bayram haftası tatildeydik havuza girdim dipten yüzdim nefesimi tutarak birazda güneşlendim şimdide cumadan beri baş dönmelerim ve bulantılarım arttı bi sorun yoktur değil mi çok korkuyorum ne olur bana cvp verin :18::18:

canım bu sene yaz tatiline ben de hamile arkadaşımla gittim,3. ayı bitecekti onun da o sıralar.Doktoruna sordu,doktoru eğer güvenilir ve kaliteli bir otelse zaten havuzları düzenli temizleniyor sorun olmaz dedi,sadece bikinin ıslak kalmasın hemen değiştir dedi,havuz deniz farketmez dedi.Eğer havuzdan mikrop kapılacaksa hamile olmayan için de aynı risk dedi.Ve arekadaşım 1 hafta boyunca saatlerce havuzda da denizde de yüzdü,hiç de enfeksiyon falan kapmadı.Ama otel 5 yıldızlıydı ve devasa 3 havuzu falan vardı,hatta havuzdaki su analiz tablosu bile asılıydı.Yani girdiğin havuz çok önemli,havuz iyi temizleniyorsa hastalık kapmazsın ama ihmal ediliyorsa temizliği herkesin hastalıkm kapma riski var.Ama bence hastalık kapsan bulantın artmazdı da belki akıntı,kaşıntı falan olurdu,ne bileyim.Olmadı doktoruna muayene ol,için rahat eder.

sırt ve bel ağrısı bende de oluyor canım, böbrek sancısı gibi giriyor hem de bazen.. iş yerinde de çok oturuyorum sanırım onun da etkisi var.

Bunun çaresi var mı peki??

cnm ben plates yapıyorum iyi geliyor birde eşim yumuruk yapıp belimde gezdiriyor elini oda iyi geliyor ama yine de dediğin gibi ağrı geldimi böbrek sancısı gibi bu böyle 9 ay devam etmez umarım

merhaba kızlar bendede bel ve kasık ağrıları gün geçtikçe artmaya beşledı. bu arada milupa aptamil e üye oldum sizlerede tavsiye ederim hediye paketleri yolluyorlar dvd vs. ile hem bilgileniyorsun hemde ürün numunelerini yakından inceleme fırsatımız olur bu arada sadece onlar değil uzmanlarda bilgi veriyo mesela ben bugün bunu oludum paylaşim :)

4. Ay : Başparmağını emmeye başladı bile!

Sabah bulantıları ve yorgunluğunuzu daha az hissedeceğiniz bu dönemde rahminizdeki ilk kıpırdanmaları yaşabilirsiniz. Göbeğinizin iyiden iyiye kendini belli edeceği bu ayda rahminizin büyümesine paralel olarak kısa süreli sancılar duyabilirsiniz. Ancak bu aydan itibaran siz bebeğinize o da size alışmaya başlamıştır. Bebeğinizin saçı, kaşları el ve ayak tırnakları şekillenir ve ses telleri, tad alma duyusu gelişir. Başparmağını emmeye başlar ve ışığa duyarlılık gösterir. Bu ayda bebeğinizin tüm organları gelişmiştir ve bebeğiniz soluk alma verme işlemini amniyon sıvısını içine çekerek gerçekleştirir. Bebeğinizin iskeletinin henüz yumuşak olduğu bu dönemde gelişim hızlıdır ve 12-14 cm boyuna, 250 g ağırlığına ulaşır.

kısacası yararlı bilgilerde var wep sayfasında..:49:

Back