Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım çok sağol beni çok rahatlattın gerçekten içim rahatladı havuzda çok kalmadım 10 dak. çıktıgımda hemen duş aldım bikinim değiştirdim ama bi daha girmicem gerçi internetten okudum bazı doktorlar zararlı demiş bazılarıda değil ben anlamadım :44::44:

ni demek :)

bu arada avatarına bayıldım, kocalarımızla bize benziyor kızlarrr...

Selam kızlar

Siz de tüylenme oldu mu yaa ? Benim acayip derecede fazla çıkmaya çıkmaya başladı tüylerim,göbeğimde vardı eskiden ama az dı şimdi çoğaldı,bacaklarıdma pek çıkmazdı çıkmaya başladılar

Selam kızlar

Siz de tüylenme oldu mu yaa ? Benim acayip derecede fazla çıkmaya çıkmaya başladı tüylerim,göbeğimde vardı eskiden ama az dı şimdi çoğaldı,bacaklarıdma pek çıkmazdı çıkmaya başladılar

bugün kıldan tüyden konuşuyoruz :) evet tüyler acaip hızlı çıkıyo hormonlar sağolsun:61:

benim de arttı, belki de bikini bölgesinde ağdanın daha fazla canımı yakmasının sebebi tüy artmasıdır...

selam kizlar nasilsiniz bizde iyiyiz bugun yeniden isbasi yaptim malum okullar acildi malesef:( ama evde de otumaktan gina gelmisti.Degisiklik oldu benim icin.
Neyse konu kil tuy meselesiymis bende de artis var ama sadece karin kisminda bacaklarim ve diger yerler durmus durumda uzamiyorlar ama gobekte ve memislerde upuzun killar cikti doktora soracam carsamba gunu gidiyorum, aldirmak zararlimidir diye.
Bakalim bizimki ne durumda cok merak icindeyim yaw..
Bu arada 4 kilo aldim 4 ayda 4 kilo eminim dr bu duruma bayagi bir kizacak,
neyse herkesi ve bebisleri opuyorum gorusuruz....:16:

slar bizde 11+5 olduk yalnız 1 haftadır mide bulantılarım tavan yapmış durumda su bile durmuyor midemde ne işime gidebiliyorum nede yerimden kalkabiliyorum gücüm tükenmiş durumda sizce normal mı bu durum[/COLOR:97::97::97::97:]

Slmlaarr.Ben de dertliyim kıldan tüyden.Zaten normalde de dertliyimdir,hamilelikte iice arttı,2-3 haftada bir almak zorunda kalıyorum.Ben kendim evde sir ile hallediyorum.Kolayca işimi bitiriyorum alışkınım heralde:D
Okullar da açıldı çok mutluyum çalışmak her zaman iidir,bir de 1. sınıflarım var bu sene harika:S
Buarada ben 3-4 gündür drumun verdiği vitaminlere başladım ve acaip iiyim önceden bir iki iş yapınca yorulurdum ama şimdi hiç yorgunluk halsizlik yok, çok ii geldi anlayacağınız.Bu durumda olanlar varsa merak etmesinler,vitamin takviyesinden sonra hemen düzeliyor...

kızlar 12 haftalık hamileyim 3saatlik arabayla yolculuğa çıkmamda bi sakınca olurmu sizce.cumartesi 3 saat gidiş pazar 3saat dönüş.daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum sizlere bi danışayım dedim ne dersiiniz

kızlar 12 haftalık hamileyim 3saatlik arabayla yolculuğa çıkmamda bi sakınca olurmu sizce.cumartesi 3 saat gidiş pazar 3saat dönüş.daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum sizlere bi danışayım dedim ne dersiiniz

canım benim arkadaşımda 11 haftalık hamile dra sordu yolculuk yapabilirmiyim diye dr 6 saati geçmesin demiş bide sürekli oturmak iyi değil yolculukta arada bir yürümen lazım

Kesinlikte drunuza gidin muayene olun ve o ne derse onu yapın burada biz hiç bilemeyiz.Çok riskli bir durum daha önceden düşüğünüz varmışAllah korusun her şey olabilir arkadaşım.

Kesinlikte drunuza gidin muayene olun ve o ne derse onu yapın burada biz hiç bilemeyiz.Çok riskli bir durum daha önceden düşüğünüz varmışAllah korusun her şey olabilir arkadaşım.

evet aynen katılıyorum, doktora muhakkak danışmalısın çünkü o senin durumuna göre karar verir

canım benim arkadaşımda 11 haftalık hamile dra sordu yolculuk yapabilirmiyim diye dr 6 saati geçmesin demiş bide sürekli oturmak iyi değil yolculukta arada bir yürümen lazım
çok saol bende düşünüp duruyodum sanırım çok sakıncası olmucak ilk üç ayım ve o kadar zor geçtiki evden markete çıkacak enerjim yoktu biraz hareketlilik iyi gelir umarım.

benim de arttı, belki de bikini bölgesinde ağdanın daha fazla canımı yakmasının sebebi tüy artmasıdır...

Ben geçen ay yaptığımda herzamanki gibi acımıştı acaba şimdi daha mı çok acıycak :53:
Bi de ben kendim evde yapıyorum tabi kocacımın yardımlarıyla :69:

teşekkür ederim arkadaşlar haklısınız ben bi doktorumu arayayım en azından aklımda soru işareti kalmaz.

Arkadaşlar merhaba hamile birilerini arıyodum
Bişey sorucam siz hamilesiniz
Adetten önce kahverengi akıntıları olan var mıydı hamile kalmadan önce

Ben geçen ay yaptığımda herzamanki gibi acımıştı acaba şimdi daha mı çok acıycak :53:
Bi de ben kendim evde yapıyorum tabi kocacımın yardımlarıyla :69:

bilmem ki benimki daha çok acıdı ama tüyler arttığı için bariz.. senin artmadıysa daha çok acımaz heralde..

kocanla mı yapıyosun bu işi???? :53::53::53: enteresan

merhaba arkadaşlar şimdi doktorumdan geliyorum....bebişimi gördük kıpır kıpırdı....parmakları uzun kafası yusyuvarlaktı....gelişimi çok iyiymiş sata göre 12 haftalık ama 13 haftalık çıktı....hocam dedim cinsiyeti belli oluyomuş bazen bu haftalarda....daha çok erken yanılma payımız var dedi....söylemek istemedi....hocam dedim bana herkes seninki oğlan diyorlar erken canlanmış diyorlar dedim....oda demez mi bence kız diye....bende dedim valla benim gönlümden geçende oydu.... :)))))inşallahhhh önce sağlıklı sonra da işte gönlümüzden geçen:))))yarın tekrar gidicem ikili test için....vitamin filan yazacak....

Back