- 16 Şubat 2011
- 1.249
- 2
- 116
günaydın kızlarrrr,
gece çok sıkışıyorum bu aralar, bi de kalkamıyorum ağır uykumdan dolayı, bütün gece rüyamda tuvaletlerdeydim... sabah kontrol ettim altıma yaptım mı diye neyse ki yapmamışım :93:
bütün gece tutunca tabi sancı da yaptı![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
neyse sabah tuvaletle buluşunca orda yaşayasım geldi...
malkoc_ga hoşgeldin canım, ne güzel tatil yapmışsın oooh yarasın arkadaşıma.. ikili testine de sevindim canım, çok şükür hepimizin iyi çıktı heralde ikilileri..
sıra cinsiyetlerde, bana da bakan kız senin diyor, benim de içimden öyle geçiyor ama kısmet tabi, erkek de kabulum kız da.. haftasonu gidicem ben de doktoruma bakalım göstercek mi bizim kuzu![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
gece çok sıkışıyorum bu aralar, bi de kalkamıyorum ağır uykumdan dolayı, bütün gece rüyamda tuvaletlerdeydim... sabah kontrol ettim altıma yaptım mı diye neyse ki yapmamışım :93:
bütün gece tutunca tabi sancı da yaptı
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
neyse sabah tuvaletle buluşunca orda yaşayasım geldi...
malkoc_ga hoşgeldin canım, ne güzel tatil yapmışsın oooh yarasın arkadaşıma.. ikili testine de sevindim canım, çok şükür hepimizin iyi çıktı heralde ikilileri..
sıra cinsiyetlerde, bana da bakan kız senin diyor, benim de içimden öyle geçiyor ama kısmet tabi, erkek de kabulum kız da.. haftasonu gidicem ben de doktoruma bakalım göstercek mi bizim kuzu
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)