malkoç seninki de hızlı gidiyor yahu
gelsin ikizlerrrr
bu arada çizelge neden yapmadın hala
Canım ikimiz içinde hayırlısı olur inş. benimde tedirgin olmamın sebebi ilk hamileliğimde düşük yaptım. şimdide tekrar bir problem olur diye çok korkuyorum. Umarım sende iyi haberlerle dönersin bende çarşamba kontrole gitcem. bakalım hayırlısı..
Canım bilmediğim için soruyorum hem merak ettim dediğin bu çizelge ne ve nasıl oluyor?
Canım bilmediğim için soruyorum hem merak ettim dediğin bu çizelge ne ve nasıl oluyor?
canım bu süreçte tereddütler hiç bitmiyor, idrar testine güvenemiyosun kan yaptırıyosun, bu sefer kese gözükcek mi gözükmeyecek mi.. sonra hadi gözüktü diyelim düşük riski var 3 ay.. o bitiyor ikili üçlü testler
yani hiiiiiç kafamızı yormadan kendimizi kendi halimize bırakalım kızlar
yoksa hep bi tereddüt oluyor
bu arada çenem düştü, tebrik ederim canımmmm sen hamilesin idrar testi %99 güvenilir
malkoçum çok güzel olmuş çizelgen
hayırlı uğurlu olsun 40 a geldiğini de görelim inşallahhhh
:90:
galiba kişiden kişiye değişiyor ama insan istiyor ki hemen kalbi duyulsun hemen büyüsün
ben bugün doktoruma sorucam kızlar kalp atışını ne zaman duyarız diye..
bi arkadaşımın kesesi gözükmüş kalp atışı için beklemişler ama duyulamamış, doktor incelemiş meğer bebek yokmuşboş keseymiş.. bu milyonda bir tabi ama ona denk geldi
sonra operasyonla keseyi aldılar
o yüzden kalp atışını duymadan çok havaya girmemek lazım aslında
ama pozitif düşünmeye de devam tabi ki
kızlarbende bugun dra gittim ve keeyi gördük çok şükür 5+1im ama 3-4 günlük hızlı gelişmiş dedi yada daha erken yumurtlama olmus inş kalp atışlarını d duyabiliriz 2hafta sonra tekrar gidecem. çizelgede yaptım bakalım olmustur inşllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?