Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

korkma hiç canım, ilk gebeliklerde düşük riski yüksek.. yani bizim riskimiz senden daha yüksek şu anda..
ikinciler daha sağlam
kendine dikkat et ama ağır kaldırma bol su iç topuklu giyme

Canım bilmediğim için soruyorum hem merak ettim dediğin bu çizelge ne ve nasıl oluyor?

çizelgeyi bende çözdüğüme göre anlatabilirm artık :)

Pregnancy and Due Date Ticker bu siteden önce çizelgeni sonra next diyip çizelge karakterini peşindende tahmini doğum tarihini giriyorsun, kodların olduğu bir sayfa gelecek o kod sayfasında bbcode kutucuğundan şu şekli bir copy yapıp http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20714;11/st/20120307/dt/7/k/e2cd/preg.png
başındaki ve sonundaki img leri almıyorsun, bunu profil bölümünde çizelgeye paste yapıyorsun, ve işlem tamam :)

haklısın ama insan düşünmeden de edemiyo.. teşekkürler canım

malkoçum çok güzel olmuş çizelgen
hayırlı uğurlu olsun 40 a geldiğini de görelim inşallahhhh
:90:

malkoçum çok güzel olmuş çizelgen
hayırlı uğurlu olsun 40 a geldiğini de görelim inşallahhhh
:90:

teşekkürle başlayıp, hepimize 40'ı görmek nasip olur inşallahla bitireyim :)

hadi ben artıkın yogaya başlayayım 1 saat sonra görüşürüz :)

ya kızlar bende ilk yaptırtığımda beta hcg 169,3 tü 2 gün sonra 421.5 bugün sabah yine kan verdim sonucumu öğlen alıcam inşallah.perşembe günü ultrosana gircem ama zaman geçmek bilmiyor bişey olcak diye çok korkuyorum bir tek ben mi böyleyim acaba çok stres yaptım, kalp atışlarını duyana kadar böyle devam etcem galiba, oda 2 hafta sonra duyulur heralde çatlıcam artıkk

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım ama daha rahat olmaya çalışmalıyız
bebişlerimiz de etkilenmesin dimi ama
herşey yolunda gidecek merak etme
şimdi hepimiz kese aşamasındayız, kalp atışlarına biraz daha var

var mı kızlar keseyi göreeeeeeeen????

evet gördüyseniz kaç haftalıktı ya ben yine burada okudum kimi arkadaşlar 5+6 dayken falan kalp atışlarını duymuş çok şaşırdım 7 .haftada duyucaz dimi

galiba kişiden kişiye değişiyor ama insan istiyor ki hemen kalbi duyulsun hemen büyüsün

ben bugün doktoruma sorucam kızlar kalp atışını ne zaman duyarız diye..

bi arkadaşımın kesesi gözükmüş kalp atışı için beklemişler ama duyulamamış, doktor incelemiş meğer bebek yokmuş boş keseymiş.. bu milyonda bir tabi ama ona denk geldi
sonra operasyonla keseyi aldılar
o yüzden kalp atışını duymadan çok havaya girmemek lazım aslında
ama pozitif düşünmeye de devam tabi ki

anneyim ben tşk ederim ederim seninki de hayırlı olsun canım.aynen dediğin gibi benim oğlumda çok sevindi zaten o istiyor diye yaptık artık herşey kardeşi.doğuma kaç gün kaldığını soruyor devamlı.eli hep karnımda.belki oynar diyor:)))

Son düzenleme:
[/QUOTE]
bence de fazla strese girmemek lazım oğluma hamile iken keseyi ve bebeği gördükleri zaman tanınmış bir özel hastanede ve iyi bir doktor 1er saat arayla baktığı bebeğin çok küçük olduğunu,gelişme geriliğinin olduğunu ve acil kürtaj olmam gerektiğini söyledi,allahtan eltim sağlıkçı beni başka hastaneye yönlendirdi ve doktor evet belki bebeğin biraz küçük olduğunu ama kürtaj olmam için bir neden olmadığını söyledi.doktor çok önemli.şimdi oğlum olmayabilirdi

kızlarbende bugun dra gittim ve keeyi gördük çok şükür 5+1im ama 3-4 günlük hızlı gelişmiş dedi yada daha erken yumurtlama olmus inş kalp atışlarını d duyabiliriz 2hafta sonra tekrar gidecem. çizelgede yaptım bakalım olmustur inşllah.

hayırlı olsun :), aramızda ilk keseyi gören sensin, beta hcg kaç bugün senin, kan tahlili yaptırdınmı son 2 gündür?
bende 1 saat sonra gidicem doktora hayırlısı :)

kızlar aşağıdaki siteden hafta hafta hamileliğinizi takip edebilir, beslenme ve daha birçok konuda çok güzel bilgiler elde edebilirsiniz. ıphone için uygulamasıda varmış, telefondan haftalık takip yapılabiliyormuş.

-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

baksanıza kimsenin kesesi görülmemiş olumlu düşünelim olumlu olsun herkesin aklına kötü şeyler geliyor bence hiç korkmayalım moral çok önemli

selam kızlar
öncelikle yeni hamişleri tebdrik ederim Allah devamını getirir inşaallah!

bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım en son ve 2 ye katlanmadıgını gördüm....

25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60

1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…