• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

size bir şey sorucam yazdıklarınızın altında gün yaılı olan resimlerin linkini eklermisiniz yapamadım

selam kızlar
öncelikle yeni hamişleri tebdrik ederim Allah devamını getirir inşaallah!

bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım en son ve 2 ye katlanmadıgını gördüm....

25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60

1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!

aysbah, huzursuz olma sakın, her bünyede hamilelik farklı gelişiyor, çarşamba günü değerin en fazla 2 katına çıkmış varsayalım 2644 çıkıcak en fazla ve keseyi görmeyi bekliyorsunuz, bende durum dahada farklı, başkasında çok daha farklı olabilir.

bendeki durum şöyle;

28 haziran adet günüm
29 haziran idrar pozitif
30 haziran hcg 1485,4 ( adetten 2 gün sonra) kese yok
2 temmuz 3539,6
4 temmuz kese var mı diye bakılacak 1 saat sonra hcg tahmini 7binlerde olmalı

benim tablo seninkinden çok daha farklı , ve bende henüz keseyi görmedim, bir doktorun dediğine göre 10.000 de görülürmüş kese, ama okuduklarımıza bakılırsa 5000 in altında bile kese var, demekki herkesin bünyesi apayrı, sakın ama sakın huzursuz olma, yükselmiş mi yükselmiş o zaman aynen devam, süt-yumurta-folik asit-peynir-ceviz-fındık aynen devam...

benimde bugün keseyi görüp göremeyeceğim muallak o zaman
ayyy inş gözükür kızlar

ne tuhaf değil mi, hepimiz farklı farklı yerlerde aynı endişeleri taşıyoruz..

selam kızlar
öncelikle yeni hamişleri tebdrik ederim Allah devamını getirir inşaallah!

bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım en son ve 2 ye katlanmadıgını gördüm....

25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60

1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!

bak canım senin için ne buldum;

HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat

yani belli seviyeden sonra ikiye katlama süresi de uzuyomuş....
yani endişelenmeee
:71:

bayanlar doktor için tavsiyesi olan var mı?sizler nereye gidiyorsunuz?

aysbah, huzursuz olma sakın, her bünyede hamilelik farklı gelişiyor, çarşamba günü değerin en fazla 2 katına çıkmış varsayalım 2644 çıkıcak en fazla ve keseyi görmeyi bekliyorsunuz, bende durum dahada farklı, başkasında çok daha farklı olabilir.

bendeki durum şöyle;

28 haziran adet günüm
29 haziran idrar pozitif
30 haziran hcg 1485,4 ( adetten 2 gün sonra) kese yok
2 temmuz 3539,6
4 temmuz kese var mı diye bakılacak 1 saat sonra hcg tahmini 7binlerde olmalı

benim tablo seninkinden çok daha farklı , ve bende henüz keseyi görmedim, bir doktorun dediğine göre 10.000 de görülürmüş kese, ama okuduklarımıza bakılırsa 5000 in altında bile kese var, demekki herkesin bünyesi apayrı, sakın ama sakın huzursuz olma, yükselmiş mi yükselmiş o zaman aynen devam, süt-yumurta-folik asit-peynir-ceviz-fındık aynen devam...

canım senin degerlerin maşaalah çok yüksek ikiz olmasın seninki??
1500 olunca vajinal ultrasyonla kese gözüke biliyormuş 5000 ve üzeri karnından gözüküyormuş
inşallah kese gözükür bugün bizede bildir tammammı?

bayanlar doktor için tavsiyesi olan var mı?sizler nereye gidiyorsunuz?

benim aslında bir doktorum var son 5 aydır gittiğim ancak hastaneyi eşim hiç sevmiyor, içi ısınamadı bir türlü ümraniyede erdem hastanesi çakmak'taki, ben orada doğal bir gebe olmama rağmen tüp bebek merkezinden serap yaltı'ya gidiyorum. nisan ayında bir arkadaşım Serap Yaltı'nın hastası olarak doğum yaptı. Kendisi de ilk 6 ay boyunca serap hanıma giderken hep başkada bir doktor aramış ama bir türlü serap hanımdan da vazgeçememiş, banada sakın vazgeçme diyor.
Serap hanımdan öncede kadıköy şifa ataşehir şubesinden yasemin hanma gidyordum , ancak ben yasemin hanımın soğuk duruşu ve beni azarlarmış gibi konuşmasından dolayı ne kadar iyi bir doktor olursa olsun kendimi rahat hissedemediğimden dolayı bıraktım.

Dün biraz araştırdım bende kozyatağında central hospital hastanesinde 2 doktor varmış, hastaneyi biliyorum zaten daha önce ameliyat olmuştum orada ve gayet güzel bir hastane, doktor olarakda çok sıcak ve iyi olduklarını yazmışlar, randevu alıp gidicem bir ara.

benim için 1- doktorun yanında kendimi iyi hissetmeliyim,rahat olmalıyım
2- dilediğim zaman ulaşmalıyım
3- normal doğum taraftarı olmalı
4- doğumuma takip eden doktor girmeli
bu şartları sağladığım bir doktor umarım bulurum :)

bak canım senin için ne buldum;

HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat

yani belli seviyeden sonra ikiye katlama süresi de uzuyomuş....
yani endişelenmeee
:71:

saol canım bende görmüştüm bunu ama ister istemez takıyorsun cünkü katlanacagını ummustum
hayırlısı olsun inşallah boşuna endişeleniyorumdur
yarın yine bi kan testi yaptıracam bakalım ozaman ne cıkacak

saol canım bende görmüştüm bunu ama ister istemez takıyorsun cünkü katlanacagını ummustum
hayırlısı olsun inşallah boşuna endişeleniyorumdur
yarın yine bi kan testi yaptıracam bakalım ozaman ne cıkacak

sen keseyi gördünmü ??

Kızlar merhaba sabah saat 9 da doktora gittim ortalama 5 haftalık dedi ve bir gaz kütlesinin içinde 10mm kesemizi gördük. Çok değişik bir duygu valla .. ben ısrarla doktora sordum benim midem bulanmıyor canım bişey çekmiyo eminmisiniz hamile olduğuma diye :1: Herkeste bu belirtiler olacak diye bir kaide yok dedi. Temmuzun 15-16 sı gibi kalp atışlarını duyarız dedi.. şimdi işin yoksa ay ortasını bekle... Darısı bekleyen herkesin başına kıslar........:nazar::nazar:

Kızlar merhaba sabah saat 9 da doktora gittim ortalama 5 haftalık dedi ve bir gaz kütlesinin içinde 10mm kesemizi gördük. Çok değişik bir duygu valla .. ben ısrarla doktora sordum benim midem bulanmıyor canım bişey çekmiyo eminmisiniz hamile olduğuma diye :1: Herkeste bu belirtiler olacak diye bir kaide yok dedi. Temmuzun 15-16 sı gibi kalp atışlarını duyarız dedi.. şimdi işin yoksa ay ortasını bekle... Darısı bekleyen herkesin başına kıslar........:nazar::nazar:

canım tebrikler darısı bizimde başımıza
hamiş olduğuna ikna oldunmu?? :1:
bende inş. keseyi görünce hıh dicem tamam hamileymişim
tam 2 hafta bekleyeceksin uvvvv çokmuş yaaa:19:

hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza
bu hamilelikte zaten hep bekleme süresi oluyo
yok adet olacakmıyım olmayacakmıyım
yok kesesi görünecekmi görinmicekmi
yok kalbp atışını bekle hep böyle devam edecektir bu devamlı bişileri beklicez :61:

kan degerin ne kadardı canım baktırdınmı?

bende şimdi aldım kan tahlili sonucumu yükselmiş allahtan da stres yapmaktan kurtuldum.

28.06.2011- 169.3 (adetimden 2 gün önce)

01.07.2011- 421.5

04.07.2011- 1000.0 olmuş yüklselmiyecek diye ödüm kopru bu durumda dış gebelik riskim yok dimi ya değer arttığı için zaman geçmiyo perşembe ultrasona gircem

oh oh oh gözün aydın, ilk tehlikeyi atlattın çok sevindim...
bende hazırlanıyorum şimdi eşim gelecek birazdan doktor randevumuz var bakalım görecekmiyiz keseyi, bu arada hcg bugün kaçtı senin ?

canım cok sevındımmm gormeene darısı bızlerın basına :))

bende şimdi aldım kan tahlili sonucumu yükselmiş allahtan da stres yapmaktan kurtuldum.

01.07.2011- 421.5

04.07.2011- 1000.0 olmuş yüklselmiyecek diye ödüm kopru bu durumda dış gebelik riskim yok dimi ya değer arttığı için zaman geçmiyo perşembe ultrasona gircem

keseyi görene kadar dış gebelik riski bitmiyor, bugün daha önce dış gebelik yaşayan bir arkadaşımla konuştum, eğer kan veya kanlı akıntı vs şeklinde birşeyin olmadıysa dış gebelik %90 yoktur dedi. dış gebelikte muhakkak bir kanama durumu oluyormuş, az yada çok...

benim aslında bir doktorum var son 5 aydır gittiğim ancak hastaneyi eşim hiç sevmiyor, içi ısınamadı bir türlü ümraniyede erdem hastanesi çakmak'taki, ben orada doğal bir gebe olmama rağmen tüp bebek merkezinden serap yaltı'ya gidiyorum. nisan ayında bir arkadaşım Serap Yaltı'nın hastası olarak doğum yaptı. Kendisi de ilk 6 ay boyunca serap hanıma giderken hep başkada bir doktor aramış ama bir türlü serap hanımdan da vazgeçememiş, banada sakın vazgeçme diyor.
Serap hanımdan öncede kadıköy şifa ataşehir şubesinden yasemin hanma gidyordum , ancak ben yasemin hanımın soğuk duruşu ve beni azarlarmış gibi konuşmasından dolayı ne kadar iyi bir doktor olursa olsun kendimi rahat hissedemediğimden dolayı bıraktım.

Dün biraz araştırdım bende kozyatağında central hospital hastanesinde 2 doktor varmış, hastaneyi biliyorum zaten daha önce ameliyat olmuştum orada ve gayet güzel bir hastane, doktor olarakda çok sıcak ve iyi olduklarını yazmışlar, randevu alıp gidicem bir ara.

benim için 1- doktorun yanında kendimi iyi hissetmeliyim,rahat olmalıyım
2- dilediğim zaman ulaşmalıyım
3- normal doğum taraftarı olmalı
4- doğumuma takip eden doktor girmeli
bu şartları sağladığım bir doktor umarım bulurum :)[/QUOTE

inş.canım.bende biraz pipirikliyim herhalde.herşeyi rahatlıkla sorabileceğim bir doktor inş.bende bulurum ama ben avrupa yakasındayım.

01.07.2011- 421.5

canım cok sevındım ne guzel artmıssss dıs gebelık degıl senın kı arttıgına gore hemde olumlu derecede artmıssss :))

oh oh oh gözün aydın, ilk tehlikeyi atlattın çok sevindim...
bende hazırlanıyorum şimdi eşim gelecek birazdan doktor randevumuz var bakalım görecekmiyiz keseyi, bu arada hcg bugün kaçtı senin ?

caanım ınsalalh sende gorrosun kesecıgını ben daha cesaret edemıyorum gıtmyeee

Back