• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ahh evet evet göğüslerim falaket sızlıyo dokunulmuo bile . inşallahh değerin artar inşallah herşey yolunda gider alırız kucağımıza gerçi ben inanamıyorum gerçekten vrmı yokmu diye sanırım görünce anlıycamm:) midemiz bulanmasın hiç bi şikayetimiz olmasın allahım inşallah

AMİNNNNNNNN
canım inş kat kat artar inşşşşşş.
şuan midem yanıyor sadece bulantım yok inş da olmaz .....

kızlar birde son 2 gündür akıntım war benim sizlerde de oluyor mu ????

benim en çok korktuğum bulantı:( bide ranacım sen neler yiyosun napıosun ben pek bişey bilmiyorum açıkçası süt yoğurt meyve patlayana kadar yiyorum varmı bildiğin özel şeyler:) sigarayıda bıraktım bi nefese muhtacım:) mesela akşam cips yedim yemekte gazoz içtim mesela hamile kadın ne içsin sadece ayran ve sumu

akıntım adet tarihimin öncesinden beri hala var bazen az bazen yoğun

benim en çok korktuğum bulantı:( bide ranacım sen neler yiyosun napıosun ben pek bişey bilmiyorum açıkçası süt yoğurt meyve patlayana kadar yiyorum varmı bildiğin özel şeyler:) sigarayıda bıraktım bi nefese muhtacım:) mesela akşam cips yedim yemekte gazoz içtim mesela hamile kadın ne içsin sadece ayran ve sumu

canım asitli şeylerden cipten falan uzak dur tüketmemeye çalış bol bol sebze meyve balık cewiz ye peynir yoğurt bolca tüket sigarayı asla içme zaten bol bol su iç ayranda iç tabi ama suyu daha cok iç cnm cewizi unutma sakın günde bi awuç ye ....

hımm tamam canım çok sağol değerlerini öğrenince bildir olurmu?

kızlar yeni katıldım kk ve bu gruba hemen dahil etmeliyim kendimi dedim bende 30 haziranda ögrendim hamileyim henüz doktora gitmedim.bana göre 4.cü haftam bitti bugun, doktor hesaplayışına göre 6.cı haftam bitti.bakalım doktor ne dicek halen inanamıyorum hem şaşkınım hem mutluyum 9.cu aydaymış keramet.uzun lafın kısası şubat sonu mart başı gözüküyor dogum sanırım :))):emir_bebek:

ben hamile olduğumu öğrenince üye oldum anne olduğumu öğreneli 5 gün oldu çok mutluyz sizlerlede paylasmak istedim hanımlar herkes sağlıklı evlatlar alır insallah kucağına

Canım ben kesemi 5+2 de gormustum degerim kactı bilmiyorum ama seninki ne kadarlık?

Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi :31:

kızlar birde son 2 gündür akıntım war benim sizlerde de oluyor mu ????

akıntım adet tarihimin öncesinden beri hala var bazen az bazen yoğun

Kizlar sizin akintilariniz ayiptir sormasi ama ne renk ya ??? Benimki acik pembe olarak basladi simdi kahverengiye donustu...2 gunde bir doktor kontrolundeyim...Henuz cok kucuk oldugu icin doktorda tam yorum yapamiyor bu kahverengi akintinin sebebinin ne olduguna...kimi hamilelerde goruluyormus ama stress olmamak elde degil...Yarin tekrar gidicem doktora guzel haberlerle donerim insallahh... :85:

Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi :31:

Kizlar sizin akintilariniz ayiptir sormasi ama ne renk ya ??? Benimki acik pembe olarak basladi simdi kahverengiye donustu...2 gunde bir doktor kontrolundeyim...Henuz cok kucuk oldugu icin doktorda tam yorum yapamiyor bu kahverengi akintinin sebebinin ne olduguna...kimi hamilelerde goruluyormus ama stress olmamak elde degil...Yarin tekrar gidicem doktora guzel haberlerle donerim insallahh... :85:

canım benim akıntım beyaz bi akıntı hani yumurtlamadan sonraki akıntı gibi arada bi oluyor çok aşırıda değil ....
inş hakkında hayırlısı olur yarın güzel haberler werirsin bize......

arkadaşlar hamileyken sarı yeşil gibi akıntı oldumu sizde olduysa ne zaman başladı...yardımcı olursanız sevinirim

Bende hamileliğimi 29 haziranda adet tarihime 2 gün kala idrar testinde öğrendim.30Haziranda bhcg değerim 131,9 çıktı.Benim 2.hamileliğim oğlum 8 yaşında ve 2.çocuğa karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım.Sat.4 haziran.Bu arada gittiğiniz hastaneleride yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz.Doktor arayışındayım.şimdiden tşk.:49:

Son düzenleme:
kızlar yeni katıldım kk ve bu gruba hemen dahil etmeliyim kendimi dedim bende 30 haziranda ögrendim hamileyim henüz doktora gitmedim.bana göre 4.cü haftam bitti bugun, doktor hesaplayışına göre 6.cı haftam bitti.bakalım doktor ne dicek halen inanamıyorum hem şaşkınım hem mutluyum 9.cu aydaymış keramet.uzun lafın kısası şubat sonu mart başı gözüküyor dogum sanırım :))):emir_bebek:

canım hayırlı olsunnn bebısın saglıcakla kucagımıza alırız ınsalalhh :)):64::64::64:

ben hamile olduğumu öğrenince üye oldum anne olduğumu öğreneli 5 gün oldu çok mutluyz sizlerlede paylasmak istedim hanımlar herkes sağlıklı evlatlar alır insallah kucağına
uzel :)))):49::49::49::49::49:

amın canım hosgeldın aramıza gıttıkce kalabalıklasıyoruz ne g

Bende hamileliğimi 29 haziranda adet tarihime 2 gün kala idrar testinde öğrendim.30Haziranda bhcg değerim 131,9 çıktı.Benim 2.hamileliğim oğlum 8 yaşında ve 2.çocuğa karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım.Sat.4 haziran.Bu arada gittiğiniz hastaneleride yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz.Doktor arayışındayım.şimdiden tşk.:49:

canım senınde hayırlı olsunnn oglun cok sevınmıstır emınım kardesı olacagı ıcın :) benımkı cok sevıındı herseyde anne kardesım uyuyo rahatsoız etme dıye bızı uyarıp duruyo :)):66::66::66::66::66:

canım benim akıntım beyaz bi akıntı hani yumurtlamadan sonraki akıntı gibi arada bi oluyor çok aşırıda değil ....
inş hakkında hayırlısı olur yarın güzel haberler werirsin bize......

benımde beyaz bı akıntı ama cok fazla degıl yanı arada sırada oluyooo

gunaydınnn guzel anne adaylarııııı nasılsınızzzz umarım guzel bı gunle gune baslarızzzz :)))

güzel anne adayları nasılsınız ????
ben bugün kan testini tekrarlıcam ne olur dua edin herşey yolunda gitsin......
miniğim beni hiç uyutmuyor sabah 6 deyince ayaktayım ......

Back