• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kizlar nasilsiniz bakiyim,size bisey soracam benim istahim hic yok sizde de ayni sekilde mi acaba?
ben de carsamba gunu gidecem dr a, gunler hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc gecmiyorrr:95:

keseyi görene kadar dış gebelik riski bitmiyor, bugün daha önce dış gebelik yaşayan bir arkadaşımla konuştum, eğer kan veya kanlı akıntı vs şeklinde birşeyin olmadıysa dış gebelik %90 yoktur dedi. dış gebelikte muhakkak bir kanama durumu oluyormuş, az yada çok...

ya ilk gebeliğim zaten ama doktora gittiğimde evet hamilesiniz ama ultrasonda görmeden normal mi dış gebelik mi anlamayız şimdi daha çok küçük gözükmez demişti. çünkü doktora gittiğimde adet günüme 1 gün vardı.ondan takıldım bu konuya sabırsız olduğum içinde beta hcg me bakarak anlamaya çalışıyorum .doktorda en az yüzde 50 artması lazım dedi ondan sordum.akıntım şeffaf geliyor hatta karın ağrım bulantım falan hiç bir belirtim bile yok....

canım cok sevındım ne guzel artmıssss dıs gebelık degıl senın kı arttıgına gore hemde olumlu derecede artmıssss :))

caanım ınsalalh sende gorrosun kesecıgını ben daha cesaret edemıyorum gıtmyeee

sağol canım ya valla yazdıkların beni çok sevindirdi ,kendimi dinlemekten vazgeçsem ama olmuyor işte çok teşekkür ederim cevabın için insan rahatlatılmak istiyor bu durumda:21::21::21::21:

curious'un değerini bulamadım ben quiter, kaçmış beta hcg si, benimkide çok yüksek seyrediyor ve kese henüz yok, bugün 14:30 da kontrolüm var inşallah görürüz keseyi,heyecan heyecan heyecan :)

?

malkoc_ga ... en son cuma gunu olcturdugumde degerim 4809 cikmisti...Bugun doktor kan degerime bakmadi...Benim hesabim yanlismis doktor 5+4 gunluk dedi bugun ...Ve buna ragmen keseyi ancak alttan ultrasonla gorebildi...malesef oda normal olmasi gereken boyutlarin cok altindaymis...cok kucuk dedi...1 hafta sonra boyutlarda istenen artis olmazsa ya dusuk ya da kurtaj gerektirebilir dedi...Insallahh sen bugun guzel haberlerle donersin bize... Ne olur benim icinde dua edinde kesemin buyumesi onumuzdeki haftaya normale donmus olsun ... kendini berbat hissediyorum su anda :(

malkoc_ga ... en son cuma gunu olcturdugumde degerim 4809 cikmisti...Bugun doktor kan degerime bakmadi...Benim hesabim yanlismis doktor 5+4 gunluk dedi bugun ...Ve buna ragmen keseyi ancak alttan ultrasonla gorebildi...malesef oda normal olmasi gereken boyutlarin cok altindaymis...cok kucuk dedi...1 hafta sonra boyutlarda istenen artis olmazsa ya dusuk ya da kurtaj gerektirebilir dedi...Insallahh sen bugun guzel haberlerle donersin bize... Ne olur benim icinde dua edinde kesemin buyumesi onumuzdeki haftaya normale donmus olsun ... kendini berbat hissediyorum su anda :(

canım ya belki geç döllenme falan olmuştur ,başka bi doktorada gitseydin keşke biraz geriden büyüyordur kesen ama olsun o düzelir zaten.üzülmemeye çalış ama başka bir doktorada göster bence daha çok ufak inşallah haftaya görürsün canım iyi şeyler düşünmeye çalış.hakkında hayırlısı olsun inşallah hiç bir şey olmaz bebeğine

canım moral çok önemli, tabi ki kendimizi her şeye hazırlıklı bulundurmalıyız ama bir yandan da pozitif düşünmeye çalışmalıyız..
kendini kötü hissetmeni anlayabiliyorum kim olsa öyle hisseder ama nolur iyi olacağını düşünmeye çalış..
o kese büyüyeceeeek :40:

ya ilk gebeliğim zaten ama doktora gittiğimde evet hamilesiniz ama ultrasonda görmeden normal mi dış gebelik mi anlamayız şimdi daha çok küçük gözükmez demişti. çünkü doktora gittiğimde adet günüme 1 gün vardı.ondan takıldım bu konuya sabırsız olduğum içinde beta hcg me bakarak anlamaya çalışıyorum .doktorda en az yüzde 50 artması lazım dedi ondan sordum.akıntım şeffaf geliyor hatta karın ağrım bulantım falan hiç bir belirtim bile yok....

özellikle kan ile ilgili hiçbir şey başından geçmediyse dış gebelik ihtimalin yok denecek kadar azdır, sen kendini rahat hisset, olumsuz hiçbirşeyi düşünme, olumsuzlukları düşünerek hergünümüzü zorlaştıracağımıza, allah korusun kötü birşey olursa sadece olduğu için o anları yaşayalım, herşey normal ise ne gerek var öyle mi böylemi demeye, hem kendimizi hem bebeğimizi huzursuz etmeye.

belkide bazılarımızın ilk ve son bebeği olacak bırakalımda şu dokuz ayı doya doya şımara şımara ve sadece mutlu olarak hayatımızda geçirebileceğimiz en güzel 9 ay olarak geçirelim...

canım ya gecmıs olsun hayırlısıyla yuce rabbımın ıznıyle buyur bebecıgınnnn dualarımız senınle hemende kotu seyler dusunme tatlım ya yuce rabbımın elınde olan bıseyyy bı bakmıssın zamanındakılerı bıle gecmıssss umıdını yııtırme bence buyuyecekkk

herşey bize bağlı, büyüyecek de, evet büyüdüğünü hissediyorum de bak o ne güzel büyümüş olarak haftaya çıkacak karşına, üzme kendini sakınnnnn üzmeeeeeeeeeee....

sen güçlüsün ve oda senin güçlü bebeğin, öyle kolay mı senin gibi annenin büyümeyen bir bebeğinin olması, büyüyecek büyüyecek kocccccaaaaman olacak...

oh oh oh gözün aydın, ilk tehlikeyi atlattın çok sevindim...
bende hazırlanıyorum şimdi eşim gelecek birazdan doktor randevumuz var bakalım görecekmiyiz keseyi, bu arada hcg bugün kaçtı senin ?

Bugün baktıramadım canım zaten doktorum sezeryana girmek üzereymiş hemşire bana ameliyatı olduğunu söylemeden randevu vermiş asansöre binerken yakaladım. acele ulturasonla baktı keseyi gördük gönderdi beni:1::1:

selam kizlar nasilsiniz bakiyim,size bisey soracam benim istahim hic yok sizde de ayni sekilde mi acaba?
ben de carsamba gunu gidecem dr a, gunler hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc gecmiyorrr:95:

canım yok ya nerde benım delı gıbı karnım acıkıyo :((

ben kaçar güzel gebeşler :) eşim iş yoğunluğundan dolayı gecikti randevuyada baya bi gecikmeli gidiyoruz, güzel haberlerle dönmem için dua edin lütfennn :)

veeeeeeee.........

sadece mutlu kalın...........

ben de gidiyorum doktorum civanıma :1:

kızlar inşallah güzel haberleri paylaşırız dönüşte

öpüyorum hepiniziiiii

kızlar hayırlı haberlerle beklıyoruzzzzz :))))

dualrımız sızınlee:49::49::49::49::49::49:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...En son adet tarihim 1 Haziran. :nazar:Hamile:nazar: olduğumu geçen hafta öğrendim tarifsiz bir duygu. Keseyi ve kalp atışını görmeden heveslenme diyor herkes çok moralim bozuluyor:( Umarım hepimiz bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız. Yarın ilk doktor kontrolum var çok heyecanlıyım...

canım profılımı duzenleye gır orda ısmın adresın nerde oturdugun falan yazıyo ya orda cızelge var cızelgenın yanındada kalem ısaretı var ona bas sonra cızelgenın yaptıgın yerde htpp ıle baslayan kısmı kopyala oraya yapıstıurrrr

Son düzenleme:
merhabalar benim size bir sorum olucak. ben mayıs ayının 16 sında adet oldum. haziran ın 13-14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. daha sonra haziran ayının 23 ünde çok az bi lekelenme oldum. 4 gün sadece tuvalete gittiğim zaman bir damla şeklinde bi lekelenme oldu. ama adet değildi sadece 4 gün süren bir lekelenmeydi. bugun temmuzun 4 ü hasas olmayan 5 liralık testlerden yaptım negatif çıktı. acaba hamile olma ihtimalim varmı internette okuduğuma göre çoğu gebe kadınlarda implantasyon kanaması olurmuş. yine internette okuduğuma göre bazı kadınlar geç döllenme yaşayabiliyormuş. acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi? eşimle çocuk istediğimiz için korunmuyoruz. eğer hamile olsaydım bu testte çıkarmıydı yoksa daha erkenmi pozitif çıkması için eğer hamileysem tabiki?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...En son adet tarihim 1 Haziran. :nazar:Hamile:nazar: olduğumu geçen hafta öğrendim tarifsiz bir duygu. Keseyi ve kalp atışını görmeden heveslenme diyor herkes çok moralim bozuluyor:( Umarım hepimiz bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız. Yarın ilk doktor kontrolum var çok heyecanlıyım...

aaaa hosgelıdn yenı hamısısmızzz neden sevınmeyeceksın bu senın en guzel mutlulugunnn bence doya doya mutlulugunu sevıncı ortaya cıkarrr hayırlısıyla bısey olmazzzzz kucagına alr:64::64::64::64:sınnn

Back